» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Consumul de produsele alimentare din carne procesată precum costița, cârnații și șunca poate provoca apariția cancerului, a avertizat luni Organizația Mondială a Sănătății (WHO) într-un raport așteptat, semnalat anterior de presă.
Conform sursei citate, o cantitate de 50 de grame de carne procesată pe zi, ceea ce înseamnă mai puțin de două bucăți de șuncă, ridică riscul unui cancer colo-rectal cu 18%.
Carnea roșie – denumire folosită pentru carnea de porc și de vită – este „probabil” carcinogenă (cu potențial de provocare a cancerului) dar dovezile în acest sens sunt limitate, a mai precizat WHO.
Termenul de carne procesată include carnea care a suferit diverse tratamente pentru a-i fi sporit termenul de valabilitate sau pentru a-i fi modificat gustul, între tratamente fiind nominalizate

MAI MULT, aici » PaginadePolitica.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top