Un român a devenit celebru în Chicago datorită hamburgerilor din carne de mici

9:00 am, 30 martie 2016 • de Comentariile sunt închise pentru Un român a devenit celebru în Chicago datorită hamburgerilor din carne de mici

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Un român a devenit celebru în cartieul lui din metropola Chicago făcând hamburgeri acolo unde aceștia s-au inventat, în Statele Unite, după o rețetă patriotică- folosind carne de mici!
Ineditele preparate culinare cu iz mioritic se bucură de faimă locală la Chicago, fiind îmbunătățite după o istorie de cinci ani. Mai mult, se fac demersuri pentru ca micii americani reinventați să intre în ”Hamburger Hall of Fame” din Wisconsin.
Ideea lui Branko Podrumedzic, românul născut pe malul sîrbesc al Dunării, datează de la sfârșitul anilor ’70, când acesta a imigrat în Statele Unite cu dorința de a gusta populara chiftea alături de o băutură răcoritoare și de a avea o limuzină exact ca în filmele americane pe care le-a văzut. Sortimentul culinar

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top