Un bărbat în furtună

3:00 am, 2 mai 2010 • de 340 Comentarii

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Dan CarleaFrământări, angoase şi speranţe. În patul plin de Brumă, Mircea Badea se perpelea pe tăcute. Era abia ora 9 a unei zile de luni în care nici iarba nu creşte, şi nu voia să o scoale pe Carmen, care avusese o săptămână grea. Cu toate că legea cu „Poliţia Concediilor Medicale” intrase de curând în vigoare, Mircea riscase. Îi trebuia şi lui o zi de relaxare la iarbă verde, aşa că se dăduse răcit şi-şi luase de la medicul arab Taher Zaher Skandalbani o hârtie pentru mogul. La cât transpiră în studioul ăla pentru câteva mii de parai şi o maşină japoneză, chiar poate să răcească pe bune într-o zi. Îl ustura ironia sorţii că tocmai el ajunsese să pună botul la maşini asiatice, tocmai el care avea pe vremuri o vorbă :

„Maşina germană e maşină germană!”

Ofta, acoperindu-şi faţa  cu palmele, şoptind: “Incredibil, de necrezut!” Îşi mişca de la stânga la dreapta capul, într-o negare fără sfârşit. Totul în fiinţa lui era zbucium şi tremur, numai freza era perfectă, graţie colacului de wc îmbrăcat în burete pe care-şi ţinea capul când dormea. Nu-şi putea permite la poziţia lui să apară fie şi o secundă măcar cu freza pleoştită.

Cu câteva zile în urmă, Mircea recepţionase o lovitură extraordinară, un adevărat bumerang care-i frânsese aripile abia mijite. După ani de zile, în sfârşit îşi adunase tot curajul pentru a face o cerere în căsătorie. Iar Carmen îl refuzase scurt, în camera de lux din Sinaia unde o dusese el pentru a trăi cel mai romantic moment din viaţa lor. Un NU ca un şpiţ în moalele fundului, o ghilotină peste un trup de bebeluş râzând, o inimă smulsă din piept şi trântită încă bătând şi fleaşcă de sânge pe faţa lui albă de puşti tomnatic.

„Ritualul Bucuriei, numai ritualul e de vină ! Blestemat fie Ritualul Bucuriei care a făcut-o pe Carmen să spună NU!”

Câţi oameni, atâtea dureri

Într-o zi, cu mai mult de o săptămână în urmă, Mircea venise acasă de-a dreptul fericit. O colegă din Antenă îi dăduse de înţeles că ar fi încântată de o partidă la sfârşit de săptămână. Fata, foarte frumoasă, o tipă trendi care se îmbracă numai cu haine de firmă, înaltă şi cu sâni impertinenţi, venită mai de curând în trust.

Adevărul gol-goluţ este că pe Mircea nu prea îl interesează femeile aşa cum îi interesează pe alţi bărbaţi. Pentru el femeia este o provocare, un vas revelator al inteligenţei lui, un cobai alergat prin labirintul silogismelor devastatoare pe care le descătuşează de câte ori are ocazia să se afle în compania unor femei frumoase.

Pentru Mircea, sexul este o chestiune periferică a relaţiilor cu femeile, o simplă nevoie fiziologică, precum foamea, setea, somnul. Îi place să vadă femeia îngenunchiată în faţa monumentalităţii lui cognitive, prinsă ca-ntr-un năvod în meandrele exhaustivităţii expunerilor lui, înrobită, zăpăcită, îmbovinată de propria ei micime aspiraţională. Asta îl excită ca nimic altceva. Oricine îl cunoscuse pe Mircea la petreceri fusese uimit cât de mult asuda vedeta să se observe din satelit că posedă o inteligenţă în faţa căreia însuşi Newton ar fi zis, dacă ar fi avut norocul să lucreze la Intact:

“Băga-mi-aş picioarele, mă duc acasă, beau o cană de apă şi mă culc!”

Când îi iese planul şi năuceşte câte-o femeie, Mircea nu-şi mai încape în piele de bucurie. Aleargă pe scara blocului cu cămaşa scoasă din pantaloni, dă uşa de perete, aruncă borseta unde nimereşte, strigă „Buni, pune ciorba!” şi năvăleşte  în dormitor unde începe Ritualul Bucuriei, cum îi place lui să-l numească, în taină. Sare în picioare pe pat, din picioare se aruncă pe saltea în genunchi, apoi din zvâcnirea saltelei iar în picioare, apoi iar din aer direct în genunchi. Face asta până la epuizare, cântând în şoaptă un textuleţ compus chiar de el şi pus într-o zi pe blog, dar şters după un mail incendiar de la Huidu :

„Yes, yes, yes, yes,

Sunt cel mai tare tip din univers,

Yes, yes, yes, yes, acesta-s eu,

Femeile mă văd ca pe un zeu…!”

Venită mai devreme ca de obicei de la Realitatea, Carmen văzuse pentru prima oară Ritualul Bucuriei în desfăşurare.

Sărmana femeie nu-şi putuse imagina că Mircea face aşa ceva. Îl credea un tip serios şi profund în esenţă, măcinat de apriorismele lui Kant, devotat praxiologiei şi cufundat în nuanţele semanticii. Carmen era un spirit de anvergură, pe vremuri, pe când trăgea la cântar peste 90 de kilograme şi avea preocupări deosebite: ikebana, estetica, axiologia şi logica combinatorică a lui Piaget. De antropologie se ocupa duminica, atunci când colegele ei se duceau la Grădina Zoologică, la grătar.

Dar toate aceste preocupări se duseseră pe apa sâmbetei când Carmen descoperise un domeniu fascinant, care le întrecea pe toate: fitnessul.

Devenise o adeptă înfocată a mişcării, deja era dependentă de sală. Dacă nu făcea zilnic măcar 500 de abdomene şi 400 de picioare cu greutăţi intra în depresie. Nivelul de endorfine din trupul ei sculptat perfect scădea sub limita legală, se simţea ratată şi inutilă societăţii. Un rebut, un ceas de aur scăpat în strung, o lampă stinsă, cu feştila-n piept.

Deja, la momentul când se cunoscuse cu Mircea, creierul ei era perfect mobilat ca sală de forţă: colo un aparat pentru bicepşi, dincolo un spalier de care se agăţau piţipoance cu degetele pline de aur, o bicicletă medicinală, o bancă cu ditamai haltera pentru împins, la care munceau mereu câţiva neuroni transpiraţi, pleznind de importanţă. Toate se etalau în faţa unei uriaşe oglinzi, iar muzica antrenantă nu tăcea decât pentru câteva ore, noaptea.

Vremea răzbunării

Soarele se înfipsese bine în crucea de pe turla mare a bisericii Mănăstirii Cernica, la vremea când Mircea şi Carmen, asezaţi pe malul lacului pe o pătură chinezească luată de curând din „Europa”, deschideau prima conservă de stavrid în ulei a picnicului care se dorea a fi cu orice preţ romantic şi împăciuitor. Mircea, din cale-afară de visător, recita printre înghiţituri din Nichita:

„Ţi-am sărutat arcada, sternul, /

osul suav ce-mpodobeşte mâna, /

scheletul clipei străbătând eternul”.

În acelaşi timp, în uşa apartamentului familiei Badea, doi bărbaţi înfricoşători, îmbrăcaţi în negru, băteau cu o violenţă care nu prevestea nimic bun. Unul era înalt şi slab, celălalt mai înalt şi mai slab.

Cu ochelari negri, serioşi până la crispare, păreau smulşi direct  din Men in black şi enervaţi cu cinci cafele. În poală.

Uşa de deschise şi în prag apăru silueta străvezie a bunicii lui Mircea.

„Bună ziua, doamnă ! Suntem detectivul şef Cătuşel Ciacanica şi inspectorul Luis Lănţug, de la SRIBIFM”, spuse unul.

„SRI… cum?”, tremură glasul bătrânei ca iarba sub răsuflarea coasei.

„Serviciul Român de Investigare a Bolnavilor Închipuiţi şi a Fraudelor Medicale, doamnă. Mircea Badea, domnul Mircea Badea este acasă ? În dosarele noastre figurează că e bolnav la acest domiciliu”.

„Aoleu, SRI-ul, Doamne-Maica Domnului, vai de viaţa noastră! Ce-ai făcut Mircea, ce-ai făcut, fetiţa  mea! „, începu bătrâna să plângă, spărgându-şi vocea de uşile vecinilor, de lift şi ghenă.

„Unde-i Mircea? „, se avântă Ciacanica.

„Domnule, tocmai a ieşit să-şi ia aspirină Bayer, de aia efervescentă, eu nu pot, că mă doare operaţia, uite aici ce tăietură am!”, făcu femeia, dând să-şi ridice puloverele.

„Doamnă, cu noi nu ţine, vă ştim de mult din dosare…”, încropi Lănţug un atac la nimereală.

„Ei, eram şi eu tânără, mamă, comuniştii erau băieţi simpatici şi curajoşi, i-am ajutat şi eu cu ce-am putut. O slănină dusă-n sân la casa conspirativă, un pachet de manifeste, o urmărire ca-n Pistruiatul. Apropos de Nicolaescu, eram amândoi în Herăstrău, în ’44, el un puşti de 14 ani, îl învăţam despre urmăriri, când… ”

„Tăcere, nu ne interesează!  Şi cu Dej şi Ceauşescu în închisoare cum a fost? ”

„Vaaai, e poveste lungă asta. Într-o zi, pe coridorul dinspre duşuri… dar poftiţi, intraţi la o cafea!”.

Peste trei ore, cei doi coborau scările, satisfăcuţi. În hol bătură palma, felicitându-se. Aveau material destul pentru bloguri. Nimeni nu se punea cu Zoso şi Piticu!

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

340 comentarii

 1. CalebAtold spune:

  personal loans payday loans direct lenders

 2. WilliamChuro spune:

  drugs from india compare pharmacy prices for prescriptions

 3. WilliamChuro spune:

  buy generic drugs cheap buy generic drugs cheap

 4. WilliamChuro spune:

  tadalafil online tadalafil online

 5. MichealloonS spune:

  https://zantacgeneric150.com/ generic zantac online

 6. MichealloonS spune:

  https://ventolin100mcg.com/ buy ventolin inhaler online

 7. BrucewantY spune:

  pain medications without a prescription buy generic ed pills online ed dysfunction
  cheap ed medication

 8. BrucewantY spune:

  pain medications without a prescription top ed pills male erection pills
  buy prescription drugs from canada cheap

 9. BrucewantY spune:

  generic ed pills canada ed drugs treatment of ed
  buy prescription drugs from canada cheap

 10. BrucewantY spune:

  is ed reversible generic ed pills medications for ed
  impotance

 11. bbertAroub spune:

  cialis online pharmacy no prescription
  usa viagra 100
  cialis 10mg tablets side effects sIb Roulk

 12. Dannycrugh spune:

  walgreens price for cialis 20mg buy tadalafil canadian viagra cialis

 13. Dannycrugh spune:

  cialis reps cheap cialis how long does 20mg cialis keep in system

 14. ErnestLurdy spune:

  ed pills online pharmacy ED Pills errection problem cure

 15. ErnestLurdy spune:

  buy prescription drugs from india generic cialis muse ed drug

 16. ErnestLurdy spune:

  canadian drug prices generic ed pills impotence treatment

 17. ErnestLurdy spune:

  non prescription ed drugs ED Pills Without Doctor Prescription medications for ed

 18. JamesTep spune:

  viagra over the counter usa 2020 cheap viagra how to get viagra

 19. JamesTep spune:

  can you buy viagra over the counter generic viagra is viagra over the counter

 20. JamesTep spune:

  mail order viagra buy viagra generic for viagra

 21. JamesTep spune:

  viagra from india viagra viagra online canadian pharmacy

 22. JamesTep spune:

  goodrx viagra generic viagra online online doctor prescription for viagra

 23. Eddiefes spune:

  ed drugs list ed medicine cvs prescription prices without insurance

 24. finasteride for sale cheap
  viagra headache cure
  where can i buy cialis in malaysia sIb Roulk

 25. Travisgot spune:

  viagra prescription online order generic viagra viagra discount

 26. JamesSaism spune:

  walgreens price for cialis 20mg buy cialis generic cialis available

 27. cialis coupons online
  usa viagra online
  when does price of viagra come down sIb Roulk

 28. ajanta pharma cialis review
  viagra generico online
  buy ventolin inhaler usa sIb Roulk

 29. MauriceKam spune:

  viagra without a prescription walmart viagra viagra generic

 30. Stephenmus spune:

  canadian pharmacy generic viagra buying viagra online canadian pharmacy viagra

 31. viagra spune:

  best canadian pharmacy buy viagra
  viagra substitute
  uk online pharmacy viagra sIb Roulk

 32. viagra spune:

  costo cialis generico farmacia
  sildenafil
  addy female viagra review sIb Roulk

 33. Cat de tare este articolul! Am dat din gresala peste el, caracterizarea facuta lui M.B. este de nota 10 🙂

 34. radubu spune:

  Frate, cati cretini il pot iubi pe Mircea Badea! Incredibil. De ce or simti, insa, nevoia sa il injure neaparat pe unul care il critica pe Badea?

 35. Dan Carlea spune:

  As scri io, dar nu ma lasa alti boi, care au ziare si care au relatii cu boii care fura. Suntem o familie mare si fericita, de boi. :)))

 36. victor spune:

  E bine ca atunci cand oamenii obisnuiti traiesc greu si tot ce ar trebui sa fie normal in tara asta se duce dracu, sa se trezeasca cate un bou cu aere de ziarist sa-l faca de cacat pe alt bou care nu se pretinde ziarist?
  Scrie ba dobitocule de hotiile ce se petrec in tara ta!

 37. Hllfgz spune:

  Mi-a mers la suflet pamfletu’ de fatza. respect bajeti!

 38. ba, nu va mai drogati baaa… ca o sa muriti si base rade baaa xxxx

  Nota Reporter Virtual: Comentariu cenzurat partial din cauza limbajului licentios.

 39. DC spune:

  Alex – “Luara-i fire !!”

  Luarai tu! 😆

  Bre, vorbesti din postura de fan incins. Uite, ca sa-ti dai seama cat gresesti, tocmai l-am refuzat pe Badea de a scrie pamflet pe blogul lui. I-a placut cum l-am tarnosit pe domnul Presedinte Remus Cernea (nu esti fan, nimic???) si a propus ingroparea securii.

  Nu pot sa accept, pentru ca as fi asimilat trustului Intact si asta e deja o eticheta prea grea pentru mine.

  URATULE!

 40. alex spune:

  aa si am uitat daca esti un pic istet vei afla ca ce recomentezi tu aici se numeste REPLY nu replay :))istetule! si daca vroiai sa fii destept cautai niste „aparate de biceps„ cum le zici tu si le ziceai pe nume gen lerry scott …restu e intuneric(la capul tau ma refeream.)

 41. alex spune:

  ba baiatule…ba istetule ba prefericitule daca esti atat de perfect incat iti permiti sa judeci un om care totusi inseamna ceva..cateva sute de mii de oameni ii urmaresc emsiuniea(aici am fost modest..cu sutele) de ce te cobori la mintea lui sa il critici caracterizezi si restul?eu zic sa stai tu pe podiumul tau acolo sus unde esti tu desteptule si sa ne lasi pe noi muritorii carora ne place Badea sa ne uitam la el..nu-ti place schimbi canalul..si faptul ca ai inclus-o si pe prietena lui mi se pare de tot r.a.h.a.t.u.l din partea ta esti de cea mai joasa speta…si iti urez un singur lucru „Luara-i fire !!”

 42. aka spune:

  Tare povestirea. Badea e un mucos cu figuri de mare bataus. Un mascarici de doi lei, lingaul lui felix motanul.
  Si, da, am votat cu base (la fel ca mai multi de jumatate dintre romani) si as mai vota daca ar mai candida. asta ca sa nu se intrebe cu cine am votat cacaciosii care l-au sustinut pe geoana plus liota de comunisti din psd.
  Badea, sa mi-o xxx, tarane!

 43. nicu spune:

  xxxx

  Nota Reporter Virtual: Comentariu cenzurat pentru limbaj licentios.

 44. drey spune:

  bravo ma, tu esti perfect probabil…ba ce e ma asa greu sa traiti dreaq cu totii in pace?! cat de mult creier ca trebuie, tu te iei de badea, el de tine, de el macar mai stie lumea, si oricum nu il laud da castiga clar mai mult ca tine, tu pe de alta parte incerci sa castigi macar cat el, ca presupun ca nu ai scris articolul asta pentru a-ti arata puterea de creatie, pentru ca dk ai fi demn de luat in seama ai scrie despre probleme nu despre problemele oamenilor, ia scrie despre tine, tu cine esti? tu ai bunica? da o iubita? si esti fericit cu tine? din moment ce ai scris ce e mai sus, o sa fii suficient de „elevat” incat sa raspunzi la ultima intrebare „da” , ia-ti o viata si dupa ce o ai, bucura-te de ce ai pierdut

 45. claudiu spune:

  tu asta care ai scris articolul… impusca-te ca esti prea prost pt a trai….

 46. sseu spune:

  xxx

  Nota Reporter Virtual: Comentariu cenzurat pentru ca autorul a inceput sa se injure singur. Urat 🙂 .

 47. crision spune:

  @Dan Carlea
  off topic (un pic rautacios): reply si replay nu sunt unul si acelasi lucru.

 48. bogdan v spune:

  Cu toate ca mi am irosit 15 min din viata, a trebuit sa citesc de 2 ori aceasta cretinitate de text. De foarte multe ori ma intreb cum pot exista oameni atat de primitivi, simpli…fara capacitatea de a intelege o problema in esenta ei. Despre autorul textului pot spune cel mult ca are capul mic si ca, creierul sta lejer. Este mai mult decat evident ca ilustrul ”scriitor” a acestei capodopere literare are o grava problema cu Badea; ma gandesc ca acest individ nu are nici 5 ani, nici 10 nici 15…ca sa nu fie capabil sa identifice corect problema..si sa gaseasca intr un final o solutie eleganta (demna de inteligenta si superioritatea pe care o pretinde)
  Fie ca sunt sau nu fan Badea, chiar daca te consider scriitor de mana a 5a sau nu, cum de iti permiti sa iti bati joc de persoane care nu au nici o treaba cu toata situatia asta?Ce treaba are faptul ca Bruma este pasionata de sport?Ce treaba avea bunica lui in povestea asta? Cum ar fi sa te intalnesc odata pe strada si sa incep sa te iau la misto ca esti „scriitor” si ca nu esti in stare sa construiesti un fir logic intr o povestire. Sau sa ma leg de ai tai..sau de oricine din viata ta.
  Probabil un om de calibrul tau, cu o inteligenta nemarginita.. a auzit de conditiile „suficiente si necesare” care intervin in demonstrarea unei teoreme(fie in cazurile limita si a unei probleme concrete). tu realizezi ca ai varsta pe care o ai si ca esti incapabil sa identifici aceste 2 conditii pentru o problema extrem de simpla? Te folosesti de elemente care nu au nici o legatura cu problema, te exprimi mai prost decat un copil de clasa a 4a, te invarti in jurul cozii( adica nu esti in stare sa extinzi ideea), si clar nu stii sa formulezi o concluzie simpla si clara. Tu zici ca poti sa te cobori la nivelul idiotilor, eu cred ca esti deja la nivelul lor…de asta iti vine foarte usor sa raspunzi cu aceeasi moneda.
  Subliniez din nou, nu sunt fan Badea..si nici nu zic ca i sa facut o nedreptate cu aceasta mizerie. Dar omule, incearca sa iti depasesti conditia in care te afli inainte sa te afirmi.
  Nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, dar pe viitor incearca sa fii mai obiectiv.
  In fine, imi bat gura degeaba. Daca o sa raspunzi, deja stiu ce o sa zici. (ca nu m am exprimat bine, ca sunt analfabet, ca defapt eu nu sunt in stare sa inteleg esenta problemei[aici intervine faptul ca tu esti artist, un neinteles], etc etc etc).
  p.s. eu in locul tau m as lasa de scris. (ca orice om, trebuie sa te pricepi cu adevarat la ceva..incearca sa te regasesti)

 49. Dan Carlea spune:

  Deja s-a trecut la tutuire. 😆

  Interesanta teoria dumneavoastra: daca vi se raspunde cum meritati, pai ala s-a improscat singur. Deci sa ia flegma la pachet si sa plece.
  Retin citatul: “ma vei gasi pe toate blogurile pe care postez (sau forumuri) cu acelasi id” –
  deci m-am lasat atras in mocirla unui trollica de net.
  Navigare placuta.

 50. gcorneille spune:

  E clar, esti fara nicio sansa. Condoleante!
  Inteleg ca te jigneste mai tare sa ti se vorbeasca civilizat, cu injuraturile te impaci relativ bine. Inteleg ca esti mare si tare : ai „fumat” multi pina acum. Sigur nu erau ceva etnobotanice? Bine ca nu practici meseria in care te-ai pregatit, mai nenoroceai pe vreunii mai slabi de inger.
  Spor la compuneri , domnule „scriitor”. Vad ca te-a jignit rau indoiala mea, daca nu-ti mai trece. Iar cu victima, chiar nu-ti dai seama ca in toate raspunsurile catre mine, tu te-ai victimizat, atata am incercat eu sa te fac si sa-ti dreg, ca n-ai mai putut dom’le, a trebuit sa improsti cu noroi in toate partile. Chiar nu reusesti sa intelegi ca improscatul cu noroi te stropeste cel mai tare pe tine? Stiu, e greu, de la inaltimea ta de scriitor sa te cobori atat de jos.
  Stai linistit, ma vei gasi pe toate blogurile pe care postez (sau forumuri) cu acelasi id, chiar daca folosesc doua calculatoare. Si poate o sa ti se para surprinzator , dar la Badea pe blog nu am scris niciodata. Oare de ce?
  La revedere. Scuze ca nu m-am tinut de cuvant, dar chiar ai exagerat.

 51. Dan Carlea spune:

  Deci exact ce ziceam. Nici daca eram matusa de pe var a soacrei Mamei Omida n-o nimeream mai bine. 😆

  Romanul in general critica, spurca, ataca. Daca o ia peste ochi se victimizeaza. Devine o mimoza, o floare de lotus, un corolar al minunilor strivite de bestiile fara educatie. Cunoastem.

  Ba va spun eu ce-o sa faceti, stimate domnule jignit pe nedrept: de fiecare data cand o sa prindeti un calculator cu alt ip o sa incercati aceleasi lucruri. Am fumat multi pana acum.

  Sanatate, puritate si victima mai departe!

 52. gcorneille spune:

  Eu observ altceva, faptul ca dumneavoastra remarcati intr-un post de cateva zeci de randuri, un singur subiect, pe care il atacati in acelasi fel ca si anterior, adica jignind.Ei bine, refuz sa raspund in acelasi fel. Regret nespus faptul ca am postat aici, se pare ca domnul Lovin poate fi un partener pentru o discutie civilizata, chiar daca in anumite situatii coboara nivelul, se pare ca dumneavoastra nu. Nu e nevoie sa-mi raspundeti. Eu nu voi mai posta nimic.

 53. Dan Carlea spune:

  REPLAY

  Da, domnule Gosav, ati inteles exact ce trebuie: nu suport sa fiu criticat, ador numai sa fiu laudat si preaslavit. De aceea am dat doar vreo 4 replay-uri la 280 de (majoritatea) injuraturi.

  In alta ordine de idei, observ acelasi fenomen prezent la multi oameni educati, cum sunteti dumneavoastra: ataca, ironizeaza, isi exprima opiniile fara sa se gandeasca la un posibil replay. Cand li se raspunde pe masura, invoca o sfiala seherezadiana, te pun in defensiva, esti un nesimtit, domnule, ca ti-ai permis sa spui asa ceva. Si cazi prost ca ai raspuns.
  Simptomul aurolacului care atunci cand il iei de urechi dupa ce ti-a tras o flegma se arunca pe jos si urla ca din gura de sarpe, incat lumea se strange in jur ca la urs:

  „ce-ai domnule, cu copilul, esti nebun?”

  😀

  PS
  de acord cu Lovin: aceste vedete cartonate, vedete BT fara filtru, se sting dupa cateva luni de neaparitie pe sticla. Exemple: Teo, Florin Calinescu… 😯

 54. gcorneille spune:

  edit: era „pamflet”

 55. gcorneille spune:

  Numele meu complet este in adresa de mail postata la toate comentariile, adresa pe care sunt sigur ca dumneavoastra o puteti vedea. Se pare totusi ca nu m-ati inteles. Eu nu am pus la indoiala valoarea dumneavoastra, ci am comentat o remarca o domnului Tiberiu Lovin. Imi pare rau daca v-ati simtit jignit de comentariul meu, era doar o ironie la adresa domnului Tiberiu si da, chiar si la adresa dumneavoastra un pic, pentru ca , dupa parerea mea, este a mea si o sustin, un scriitor ar fi imbracat altfel pampletul dumneavoastra, nu ar fi scris un astfel de atac la adresa unei persoane si a oamenilor din jurul sau. Este adevarat ca nu am citit decat aproximativ 8-10 pagini din operele dumneavoastra, nu mi-am permis sa comentez critic la adresa lor pentru ca , dupa parerea mea, este loc in lumea asta atat pentru Kant cat si pentru Sandra Brown, evident si pentru tot ce este intre aceste genuri. Eu nu am incercat sa va jignesc, dumneavoastra insa o faceti direct, revenind obsesiv la faptul ca, daca o persoana urmareste emisiunile lui Badea, este automat un retardat, un fetisist sau un postac.
  Va rog sa nu imi dati lectii de limba romana, inca nu am uitat sa fac acordul , lucru pe care cred ca l-ati remarcat in comentariile mele.
  Am si eu o intrebare: Nicolae Ceausescu era scriitor?
  Imi pare rau ca am ajuns sa fac polemica, dar lasati senzatia ca suferiti exact de aceeasi problema ca si Badea : trebuie sa fiti apreciat si laudat, altfel e de rau. Sa inteleg ca nu pot pune sub semnul intrebarii calitatea de scriitor a cuiva? Daca cineva va pune la indoiala aceasta calitate, trebuie jignit? Exact la fel face si Badea, nu vad unde este diferenta, de ce sa va citesc pe dumneavoastra si sa nu ma uit la el? Ar trebui sa ma convingeti ca puteti mai mult. Eu nu am voie sa pun la indoiala, dar dumneavoastra aveti voie sa ma catalogati direct si jignitor. Este in regula, imi cer scuze ca mi-am permis sa postez un comentariu, imi cer scuze daca v-am jignit cu ceva, nu va scuz ca dumneavoastra ati facut-o.
  Cu respect (ceea ce cer si de la dumneavoastra),
  Corneliu Gosav.

  • Tiberiu Lovin spune:

   Dl Corneliu: O scurta precizare doar. I-am facut analfabeti pe cei care au comentat si au dat dovada de serioase „cunostinte” de limba romana. Nu-mi amintesc sa fi generalizat pentru ca nu-s idioti toti care se uita la Badea. Cei mai multi da. Ma refer iar la cei care-l vad ca pe un idol. Asta e opinia mea. In rest va raspunde autorul pamfletului pentru ca eu sunt satul sa ma amestec in povestea asta. Nu merita sa-mi pierd vremea cu un individ fara valoare. Ma refer evident la autorul vorbelor din gura presei, care e total pe langa presa, e marlan deseori si care va fi uitat aproape instant in momentul in care va iesi de pe ecran . Cum s-a mai intamplat. Istoria se repeta. O sa vedeti.

 56. Dan Carlea spune:

  Stimate gcorneille,

  Eu ma plasez exact in partea opusa decat va plasati domnia voastra fata de mine. Adica chiar cred ca aveti valoare.
  Dar fiindca pe lume sunt oameni haini care pot crede contrariul imi permit, numai cu voia domniei voastre, sa va sugerez:

  ● la adresa unui autor publicat nu mai puneti problema “de ce e scriitor, pentru ca are doua carti?” fiindca aceasta maniera de discutie nu va avantajeaza.
  Pai daca erau trei carti era scriitor? Daca era una doar, insa foarte buna era scriitor?
  Si cine ati vrea sa va valideze un scriitor? Academia Nationala de Declarare a Scriitorilor? Factorii de resort? Ministerul Culturii? Dusmanii respectivului autor?
  Pavel Corut, daca are 125 de carti e scriitor?

  Solutia pe care imi permit sa v-o recomand, ca sa nu creada unii rau-voitori ca sunteti un simplu postac de net, un adorator fetisist al lui Mircea Badea, este…doua.
  Deci e doua solutii mari si late pentru ca un om sa isi faca o parere daca un anumit Icsulescu e scriitor:
  – fie sa citeasca ce a scris respectivul si parerea va decurge firesc, daca omul poseda aparatul critic necesar, rezultat dintr-o cultura suficienta
  – fie sa mearga pe calea mai facila, pe care intamplator v-o recomand indeosebi, sa se informeze functionareste: la ce editura a scos cartile, ce alti autori au mai scos acolo, ce nume are editura in domeniul ei de activitate, ce critici s-au referit la autorul respectiv si cum. De acord, asta iti ia cam o saptamana de studiu, dar macar ramai cu ceva si nici nu dai impresia ca esti doar un fan care-si apara steluta.

  ● chiar daca suntem rate pe varza asta numita internet, totusi e de preferat ca atunci cand intrati in polemici despre cineva care e totusi prezent in zona sa va dati numele real si complet, caci altfel e un dialog neechitabil, pare ca nu va asumati punctul de vedere ori ca va e jena de numele dumneavoastra atunci cand il atacati sau il puneti sub semnul intrebarii si fara argumente serioase pe al altuia. 🙂

  PS
  Scuzati intrebarea: dumneavoastra chiar sunteti cititor?

 57. Gabriella spune:

  Mircea, daca mai citesti comenturile pe aici.
  cumpara-i si tu un sapun si o lama de ras ca
  poate il impaci pe saracul.
  e clar frustrat: tu primesti bani el primeste
  xxxx
  da si daca se poate si un corn cu ciocolata
  ca urla foamea in el…

 58. Gabriella spune:

  bah boule! nu esti jumate cat omul ala, iar cu compunerea ta te baga nepoata mea din clasa a 5-a sub masa. cred ca l-ai vazut la pisoar si ti-ai dat seama ca nu te poti compara la dimensiuni iar asta te face atat de frustrat sa scrii mizeria asta.
  mai ruleaza una baiatule ca poate iti iese a doua oara…

 59. gcorneille spune:

  Tiberiu: Doua volume de versuri albe? Astea il fac scriitor? Imi pare rau, nu-l cunosc, nu stiu ce poate, dar pina la statutul de scriitor eu zic ca mai are. Stai sa treaca de faza „scriitor de almanahe”, vedem mai tarziu daca va deveni scriitor. Imaginatie are, dar subscriu si eu la un comentariu anterior, parca totusi n-a lucrat suficient la material. Comentariu valabil, evident, daca personajul era Popescu.

 60. gcorneille spune:

  edit 2: „daca personaJul era…”

 61. gcorneille spune:

  edit: era „on-topic”, dupa cum spuneam , oricine poate gresi, doar ca unii se mai corecteaza.

 62. gcorneille spune:

  Pt. Tiberiu : Inteleg ca tu esti mai presus decat fanii lui Badea, nu? Cu ce? Uite un citat :
  „197
  Tiberiu Lovin Says:
  Mai 4th, 2010 at 22:50

  Victor30: Scuza-ma ca te intreb ceva foarte serios. Poate esti obosit acum, dar si maine poti sa-mi razpunzi. Ai terminat de scris wc-urile de la gara de nord si ai inceput sa compui pe net?
  Sugestie: mars in grata lui Badea pana nu te calc in picioare. Si asta e foarte serios, idiotule.

  PS Nu cred ca vrei sa ma cobor la nivelul tau, dar pot sa o fac. Am mai facut-o cu cretini ca tine. Nu-mi place sa injur, pentru ca e pierdere de vreme, iar eu sunt om de actiune si pot sa te fac sa vorbesti singur pe strada.”

  Cu adevarat, mai presus decat Badea si toti telespectatorii lui. A propos, vrei o lista cu greseli gramaticale de pe acest blog, ca vad ca ii faci analfabeti pe toti cei care fac si o singura greseala, poate din neatentie? Daca ai o problema cu cei care injura, te rog sa nu injuri nici tu. Si mai ales , te rog mult, nu ma face analfabet, nu stiu daca am facut mai multa scoala ca tine, dar nici tu nu stii acest lucru, deci te rog, inca o data, daca ma uit si la Badea nu sunt neaparat analfabet, poti intelege asta? Am senzatia ca da.
  Si strict off-topic: daca personalul era Popescu si ar fi trebuit sa inteleaga cititorul despre cine era vorba, ar fi fost un text peste nivelul mediu al „publicatiilor” electronice de care s-a umplut spatiul virtual. Asa insa, nu e decat un abject atac la persoana si atat.
  Si ce premii a luat autorul pina acum pentru scrierile lui? Ca de scris e simplu, o poate face oricine (sau aproape, sunt necesare cateva clase primare), mai conteaza si daca a convins pe cineva, in afara de prieteni, mandri ca „avem intre noi un scriitor”. Asta e raspuns la „a scris cam tot atatea carti cate ai citit tu”, pai eu nu cred ca respectivul a citit ceva pana acum, tu ce zici?

 63. Tiberiu Lovin spune:

  Stefan: Vad ca n-ai nimic de comentat decat sa vorbesti singur. Ia niste viteza pe scari ca ma plictisesti. Celor care dau dovada de prostie nu vor mai putea comenta. Veniti cu argumente si vorbiti civilizat? Ok. Comentati ca si pana acum. In rest, m-am saturat de retarzii lui Badea. Stati si grohaiti in troaca lui de trei bani ca niciun blog nu stie sa-si administreze idolul vostru imbecil.

 64. Alin B. spune:

  Nu inteleg de ce te ascunzi si tu dupa denumirea de ” pamflet ” la fel ca MB … e clar ca el cauta metode de a injura la TV nestingherit, dar tie la ce-ti foloseste incadrarea ?
  Si chiar daca textul tau e amuzant pe alocuri , valoarea lui literara imi scapa – mi se pare destul de evident ca e un ATAC LA PERSOANA , dar E OK ! E normal sa folosesti aceleasi arme ca adversarul ; injuraturile pe care ( previzibil ) ti le iei tin doar de subiect , nu-ti valideaza in nici un fel textul . Sunt destui care il injura si pe Badea pe blog si el se grabeste sa le zica ” basisti ” – nu pica in aceeasi capcana cu incadrarea ta de ” Mac & Cola ” .
  In incheiere vreau doar sa spun ca ma uit la Badea cat de des pot , cred ca in multe privinte are dreptate , cateodata e genial , alteori imbecil , si ca imi place sa cred ca am facultatile mintale intacte astfel incat sa pot diferentia intre cele doua ; la fel cum textul tau e in parte inspirat si cel putin plictisitor in restul – dar ma bucur ca exista intr-o tara in care ne mandrim cu <> –

 65. stefan spune:

  Am inteles la voi basescienii inteligenta este rara aproape de zero.

  • Tiberiu Lovin spune:

   Stefan: Tu chiar esti prost. Ce legatura are Basescu cu un pamflet despre Badea? Voi chiar luati de bun tot ce arunca mascariciul pe piata? Bine, promit ca la urmatoarele alegeri sa nu-l mai votez pe Basescu. Acum sa revenim la pamflet. Cauta cuvantul in dictionar, apoi vezi cum stai cu umorul. La final te astept cu o replica inteligenta. Mai inteligenta decat topaitul unui prostanac care a castigat alegerile pentru cateva ore in mintea lui ingusta, ingusta fix ca fruntea lui Badea care executa la ordin orice. Uite: daca e asa independent sa spuna niste lucruri bune comise de mogul in politica, nu in declaratiile sfoaraitoare in care spune ca nu e bine. Vreau fapte, nu vorbe. De astea suntem satui.

 66. stefan spune:

  Voi chear nu vedeti unde a adus Base cu toata clica lui de mafioti tara asta?Va lasati in continuare prostiti de un mafiot ordinar?

 67. stefan spune:

  Mai tata dupa parerea mea esti un prost incurabil si nu cred ca te mai faci bine vreodata.

 68. Sorin spune:

  Un pamflet bun!Inca vreau sa cred ca mai am simtul umorului sanatos si desi sunt unul dintre cei care se uita la emisiunile lui Mircea Badea pot spune ca ceea ce contine acest pamflet e chiar spumos pe alocuri!Interesanta este reactia celui vizat care, tipic lui, reactioneaza ca un copil!Cu toate ca se intampla sa apreciez multe din aspectele pe care le trateaza Mircea Badea, reactia lui nu e tocmai potrivita (si nu vorbesc doar de cazul de fata ci in general). Adica el are voie sa batjocoreasca dar atunci cand este „intepat” la randui nu suporta asta! Inca astept sa vad ca isi rezolva treburile barbateste, asa cum indeamna el!Va salut, un fost viitor „fan” M.B.!

 69. cristina spune:

  …urat! ff urat!

  bunica, mama, sora, tata, iubita.. e aiurea.. pt ce sa te iei de familie? ff urat! si josnic! 😥

  mircea va da peste bot, d-aia incercati prin mijloace de acest gen sa il „jigniti” ziceti voi, dar mai rau v-ati jignit pe voi! pacat!, sa te iei de familie aiurea asa cu basme (fie si adevarate sa fi fost, ce treaba are sarmana bunica ?)

  nasol!

 70. Stefan spune:

  Te-ai chinuit mult până ai râgâit mizeriile astea ?

 71. Dan Carlea spune:

  Doar o idee

  Incep sa ma gandesc daca nu cumva acea parte abrutizata de nescoala a fanilor lui Mircea Badea merita sa vada aparand o intreaga carte-pamflet despre viata idolului lor, despre cel care le ghidoneaza gandirea, simtirea, cel care le deschide seara de seara noi orizonturi.
  Cel fara de care ar fi chiar nimic, niste jambiere rupte si puturoase pe marginea terenului.

  😆

 72. Haiducu spune:

  Citesc cate o cretinitate de-asta si ma intreb: „Fratioare, in halul asta de prosti?? Da… Naspa!”
  Mai dai o limba lu’ Base’ si ai lui, apoi pune cornu’ la loc de te culca (nu ca n-ai dormi tot timpul)…
  Am copii si ma tot gandesc cum sa facem sa schimbam dracului ceva in tara asta dar vine cate unu ca tine, acerebrat, si-mi zic: Pentru cine sa iesim noi in strada? Pentru de-astia? Noo… las’ intai sa muriti voi in chinuri, sa va tavaliti pe jos…
  Hai, baga limbutza regulamentara, ia-ti tainul pentru azi si mai vezi tu ce sugi si pentru maine.
  Ave!

 73. Dorin Razvan spune:

  HA HA HA …textul tau nu este nici pe departe irefutabil din contra esti un DOD nu un scriitor si plus de asta iti lipseste bunul simt cred ca te regasesti in text si apropo de freza ,, NU CONTEAZA CAT DE LUNG AI PARUL,, nu cumva in esenta textului tau se afla si THC, un sfat pentru autor Mergi la CAFE DEKO acolo poate ai succesuri 😈 te astept in primul rand de langa scena CU ROSII

 74. N-am spune:

  Cer scuze domnule Badea, dar sper ca tot mai multe persoane idioate să-mi citească repulsia față de prostie (materializată de ei, în definitiv)

  Heil Băse!xxxx ție și tuturor celor ce te-au votat, din crezul ăla retardat „mai bine decât comuniștii” . Proștii xxx mele, dacă venea Băse sau oricare la conducere imediat după Revoluție, tot așa se ajungea sau mai rău. Doar că l- ați fi urât acuma pe el și-l iubeați pe alt oligrofen ce era în frunte, din dorința de a nu fi „șăf” cel precedent. Proștii xxx, aflați de aici: Toată populația ce-a ieșit din Revoluție a fost și este comunistă! Ați crescut într- un sistem comunist! Credeați că sângele celor căzuți în acea perioadă vă spălau de obiceiurile voastre? Vai ce proastă-i țara asta, l-ați votat prima dată din ură față de PSD, de înțeles. S-a văzut clar că este incapabil, iar ura voastră va ținut și după 5 ani, ca niște țațe inapte! Sper ca ai voștri copiii să n-aibă parte de educație, sistem de sănătate, să ajungă curve și pușcăriași ori boschetari, să plătească vila lui Băselul vostru, pupa-l-ați în xxx! Mi-e scârbă de voi!

  Nota Reporter Virtual: Cata ura, stimabile! Cat ura. Eu zic ca daca nu ai folosi cuvinte obscene ai putea scrie cu succes pentru Romania Mare. Sau poate acolo e voie.

 75. Toma spune:

  Dan Carlea, mare frustrat mai esti!

 76. crision spune:

  @George: si cam cum ar trebui sa reactioneze o „toapa atentata de un golan in tramvai”?

 77. George spune:

  Ca pamflet, ce sa zic, arata f.f. misto. O persoana ca M. Badea, care face si spune tot ce vedem cu totii, trebuie sa fie pregatit sufleteste sa o ia in freza aia dichisita din cand in cand. Daca nu stie sa incaseze si reactioneaza ca o toapa atentata de un golan in tramvai, este problema lui si mai ales a celor care il admira neconditionat.

 78. marysuru spune:

  Oare tie asa…cand te uit in oglinda…nu-ti vine sa decartezi?

 79. geta spune:

  ba te-a fxxx badea de sti ce inseamna pentru el sexu?:))

 80. shyne spune:

  „Mai bine beau oţet, mă jur, // Decât s-ascult ziarişti cum îi ling pe ăştia-n cur,
  Decât s-ascult cum au pus-o ei de-un blat… // O parte din presă încă presează doar căcat…
  Cum că se face, cum că se drege, // Cum că pe ei nimeni nu îi mai inţelege…
  Ar trebui ca cineva să îi alerge // Şi să îi mângâie pe spate cu ciomege…
  Bravadă în mass-media, guvernu’ face media, // Trăim bine, să mor eu, asta-i concluzia… ”

  Nota Reporter Virtual: Spune si tu de unde citezi. Noua melodia BUG Mafia 🙂 . Si atunci vezi pe cine linge in fund „cel mai mare ziarist in viata” atacand dusmanii. E si asta o treaba. E la fel ca minciuna prin omisiune. Vezi cursurile de drept.

 81. Tiberiu Lovin spune:

  Base: Ironie cat cuprinde. Citeste-l pe superfan de la antipenultimul comentariu. E reprezentativ pentru a trage o concluzie despre cum arata 90% dintre fanii lui Mirciulica. Noroc si voie buna ca-n rest viata are grija sa ne faca probleme zilnic. C-asa-i in tenis.

 82. Base spune:

  Bravo fiule! Asa te vreau! Loveste-l unde-l doare pe Mircisor!…Merci ca m-ai votat 😆

 83. gaffer spune:

  n-ai viata ! si uite ce scrie pe tricoul lui „SCRIITOR” hahahahahahahahahahaha…

 84. superfan spune:

  sa moara mata aia borata de cancer si ratata aia din poze de sida in chinuri…boratura …tu esti reportel cacacios nu virtual…te caci stiri la matan baie

 85. vladg spune:

  cu un singur R 😀

 86. Gigi Becaly spune:

  xxxx

  Nota Reporter Virtual: Comentariu cenzurat pentru limbaj licentios.

 87. Alabalaportocala spune:

  Tare se mai plictisesc unii oamenii…si ce prostii mai deiteaza la plictiseala….
  Mult prea pompos, cautat si artificial…plictisitor…
  Deh, ce sa-i faci, asta e forma fara fond!
  Sanatate si virtute mon cher!

 88. onofrei spune:

  Esti praf fratie..esti paranoia rau..mai bn incearca sa scrii romane politiste..iti debiteaza mintea niste tampenii de nu am putut sa citesc fara sa zic la fiecare alineat „Doamne ce idiot e asta”..auzi..daca mai iesi si tu pe afara si iti faci prieteni noi..poate nu mai esti asa frustrat..

 89. sailor moon spune:

  bai dan carlea tu chiar nu te vezi cat esti de jenibil? mizerie de reporter de asta esti tu? du-te bre si coase un ciorap, tunde o oaie fa ceva de care esti in stare, daca esti, intra-n curte si nu mai barfi cu babele la poarta!

 90. Dan Carlea spune:

  Pai asta ziceam si eu in explicatia de a doua zi, ca se axeaza pe locuri comune, sabloane, lucruri pe care le stim toti si le mestecam la bere. Deci are dreptate. Si cu adevarurile astea tip fistic da pe spate pustii de liceu 😆

  Adica tocmai ce ziceam si eu in poemul ROMANIAN FREESTYLE, in 2008.

  http://www.youtube.com/watch?v=r6GfIWg0n9w

  sau varianta text

  romanian freestyle

  am luat
  chiloţi
  cd-uri
  şosete
  creioane colorate toxice
  baterii
  laptop
  prezervative
  păpuşele cu sânii plini de plumb
  pentru fiică-mea
  toate made in china

  şi dilema veche pe care o ţin împăturită
  să nu creadă lumea că o afişez ostentativ
  cu mesaj
  – ia uitaţi bă eu gândesc am preocupări intelectuale şi-l citesc pe Pleşu
  care ne explică acelaşi lucru în 7000 de eseuri –

  că suntem de căcat
  varză
  păcălicii europei
  comunişti rataţi şi capitalişti şchiopi
  defetişti cu prăjinile arcuite sub nasurile borcănate
  manelişti
  kitschoşi
  dan negru
  ogică
  bahmuţeanca
  pipera
  imobiliare
  metrou uşor
  care este
  conturile lui ceauşescu
  moţiune de cenzură
  pin
  porc
  agenda cetăţeanului
  vântu
  mama fni
  silicoane
  tăriceanu
  bulă
  rompetrol
  masonerie
  lupta anti-corupţie
  certificate de revoluţionar
  retrocedare
  sex
  şantaj
  CNSAS
  am fost urmărit de securitate nu turnător
  bălăceanu
  muscă
  ileana cosânzeana
  laura andreşan
  inundaţii
  fotbal
  oracolul din bălceşti
  nea piţi
  nea puiu
  eliade
  cornel dinu
  cioran
  noica
  ţuţea
  brâncuşi
  râmaru
  sfânta parascheva
  sarmale
  anii ’30
  uranus
  buldozere
  era mai bine pe vremea
  ceauşescu
  să ne dea casă
  servicii
  butelii
  adopţii internaţionale
  pedofilie
  belgieni
  noi suntem români
  mama omida
  caritas
  nu comentez
  măi animalule
  ca soarele sfânt de pe cer
  şoc şi groază
  mig-uri
  prabuşire în sondaje
  bileţele
  interceptări telefonice
  bivolaru
  perucă
  ţigancă împuţită
  bulangiu
  rupe tăcerea
  poponar
  daţi sms la numărul
  gay
  număraţi ouţe
  cocoş
  udrea
  la înaintare
  marfă
  beton
  mişto
  anticipate
  fără timbru
  dezvăluire
  incendiar
  surse care doresc să-şi păstreze anonimatul
  se pare că
  oameni de bine
  13-15 iunie
  marian munteanu
  iisus
  roman
  apaca
  lapte
  vacă
  nu ne vindem ţara
  noi muncim nu gândim
  cine-a tras în noi după 22?
  sri
  inginerie
  şomaj
  sânge
  casă de schimb valutar
  europa
  chinezi
  valize
  descarcerare
  carnagiu
  paradă
  gropi
  reasfaltare
  maidanezi
  aliantziriac
  zâne
  de tristă amintire
  surprize
  surprize
  iarna nu-i ca vara
  ion
  ion
  poliţia în acţiune
  toate acuzaţiile au fost respinse
  totul este o înscenare
  DNA
  PNA
  CNA
  plm
  adi minune
  mutu
  dostoievski
  pro tv
  ce salariu are esca?
  protecţia consumatorului
  e inadmisibil domne
  legalizarea prostituţiei
  vadim tudor
  trichineloză
  protan
  mici
  geoană
  mitici
  bere
  vaci nebune
  europarlamentari
  blonde
  ora 5
  zeci de lovituri de cuţit
  CNN
  bin laden
  petarde
  CIA
  comunicate
  e-uri
  eu-uri cu e-uri

  eu am învăţat cu totul altceva la şcoală
  că românul s-a născut poet
  că suntem ospitalieri cu toate pieile de sulă ale planetei
  pe care tre’ să le luăm de 7 ori de pe ei
  nu dăm înapoi niciodată în bătălii
  / pentru că nu mergem ferm înainte
  că dacă doamne fereşte se întoarce roata şi
  tre’ să-ntoarcem şi noi armele de azi pe mâine
  că nu suntem proşti să cădem de fraieri
  dă-le-n căcat de principii
  cine poate oase roade
  mai aproape dinţii decât părinţii /
  avem mulţi eroi
  bărbaţi de bărbaţi
  de aia în afară de ecaterina teodoroiu nu-mi vine în cap niciunul
  mai tânăr de 200 de ani

  merg spre centru unde ştiu că iar o să mă împiedic
  de cerşetori şi şmecheri cu marmeladă în păr
  şi o să fiu obosit toată ziua

  .
  .
  .

  azi-noapte am stat mult pe net
  blogurile literare mi s-au lipit de faţă
  albe
  strălucitoare
  textele oamenilor îmi curgeau
  în ochi
  în nas
  pe gât
  ca pe vremea când citeam sub plapumă cărţi interzise
  unii stăteau cu urechea pe partea vestică a cortinei de fier
  şi ascultau cum mureau în surdină
  cei născuţi cu amortizorul pe suflet

  atât pentru azi

  sal

 91. Un cetatean spune:

  Comentariu cenzurat pentru indecenta. Pune xxx si da-i drumu. Ideea este ca la un astfel de „rahat”, pt ca nu poti numi text ce ai scris mai sus, nu se poate raspunde intr-un mod civilizat si de bun simt. Normal ca toti care gandesc si il urmaresc pe Mircea Badea sunt revoltati si te injura. Ai vrea felicitari pentru o astfel de voma?
  Sau ai vrea sa-ti spuna toata lumea: Domnule, ce ati scris in randurile de mai sus nu merita citit, reprezinta un neadevar, o fabulatie si o inventie grosolana imaginata pe seama prietenului nostru Mircea Badea. Te rugam sa nu mai faci astfel de erori pe viitor. Singurul motiv pentru care cineva ar citi asa ceva este curiozitatea.

 92. Dan spune:

  Pai tot articolul e „vorbit aiurea” mai figura. De vreme ce va place…
  Orisicum, „cititorii lu Tiberiu”, astia care sunteti, pai voi aveti 0,1 la suta din audienta lu Badea ca sa va „bagati aiurea in seama”?
  Poate in visele alea eroto-botanice….

 93. Gabriel Antonie spune:

  Exista atatea expresii pentru tine dar hai sa ti dau 2, 3 un pic la nivelul ciorbei tale:

  1.maaarsss maa
  2. beeeesi maaaaa
  3. si nu in ultimu rand: sxxxxi pxxxxa maaaa….

  Iarta ma, dar cam atat iese din mine dupa ce ti am citit frustrarile. Singuru lucru bun, e ca scrie ’scriitor” pe tine. Ca altfel nu stiam. Si da, am ceva personal cu oameni ca tine. Nu e ca s fan badea, dar imi vine sa vomit numai dupa primele randuri. ghhhhhhhhhhhhhhh

  pana si glumita cu tricoul e ipocrita, vrei sa te propulsezi in alta tagma. Iti zic eu: stai acolo unde esti.

  si 4, ca nu ma pot abtine:
  4. sxxxxxxxxi pxxxxxxxxxa ma

 94. adr3nalyn spune:

  prietene, nu ma pricep la pamflete asa ca nu-mi dau cu parerea legat de ce ai scris… da’ ca sa aflu cine esti a trebuit sa pun fratele gogle sa te caute si tot nu m-am lamurit :)))))))))))))

 95. stefanyyastefanyya spune:

  Voi astia lui Badea suntetii exact ca el si va caracterizeaza limbajul….pe nici unul din cititorii lui TIBERIU nu veti vedea sa aiba un asemenea limbaj.As putea si eu sa vb aiurea dar nu-mi sta in caracter.

 96. darth_danny spune:

  cat de epic xxx… e cu epitete, metefore si kkt-uri de-alea… cred k esti talentat sau ceva… ti-ai facut test de iq? a dat bine?

 97. Lica spune:

  xxxx

  Nota Reporter Virtual: Comentariu cenzurat pentru limbaj licentios.

 98. dc spune:

  Pentru mahnitii si nedumeritii cu tricoul: dati un clic pe poza de langa articol.
  E greu?

 99. rentiu spune:

  faptul ca ai o poza cu tine intr-un tricou pe care scrie „scriitor”, asta nu te face scriitor. SCRIITOR e si mosul de ghiseul CEC-ului, care da cu subsemnatul pt a-si ridica pensia.
  Looser!!!

 100. cristian spune:

  ai o minte umpluta de idei bune cu o vidanja plina de xxx! ai „darul” de a scrie, probabil ca esti angajat la click, libertatea, sau can-can. sincer esti un deseu sculptat in forma de statueta de portelen. Dar tot un xxx ramai!

 101. tudycor spune:

  …. inca xxx care se crede mare artist si mai ales mare scriitor! Adevarul este ca autorul articolului xxxx! Un articol care nu merita citit nici macar pe sarite! Seamana cu glumele de prost gust pe care le fac unii xxx in vreun liceu industrial de doi lei! Gata … am pierdut destul timp cu prostia asta ….

  Nota Reporter Virtual: Comentariu cenzurat partial pentru limbaj licentios.

 102. stefanyyastefanyya spune:

  Ma dezgusta total aceste comentarii!

 103. cobain spune:

  Cata frustrare 🙄

 104. cata spune:

  jegos om esti…tipic romanesc…tzigan

 105. Un roman spune:

  Prietene tu ai mari probleme. Imi pare rau ca am pierdut 2 min din viata mea sa citesc cat am citit. Penibil! Da tu unde lucrezi ca ai un aer de superioritate de ma doare capu? Iti trebuie tricou sa stie lumea ca esti scriitor? 😀

 106. mare dobitoc esti prietene spune:

  😈 esti redus mintal prietene … povesti de genul asta scriam si eu pe cand aveam undeva intre 6-9 ani … esti tare batut in cap …O intrebare am …pe langa „meseria” de reporter virtual ..care este meseria ta de „salariu fix” cretinule ? mi-am pierdut timpul cititind jumatate din ce ai scris …iti plang de mila ba cretinule … PROSTIA de care dai dovada , uite-asa ma lasa : 😯

  • Tiberiu Lovin spune:

   mare dobitoc esti: comentariul tau este extrem de interesant, pentru ca reflecta pentru a nu stiu cata oara capacitatile deosebite de care se bucura fanii lui Mirciulica. As putea sa te invidiez pentru ca pe cand nu stiai sa scrii romaneste, ca si acum de altfel, erai capabil sa concepi pamflete. Banuiesc ca esti un geniu care va fi descoperit dupa moarte sau nici atunci. Asta este soarta geniilor: sa sufere. Oricum, ti-a scapat probabil ca nu eu am semnat acest text, ci un colaborator al meu, care intamplator a scris cam cate carti ai citit tu toata viata. Nu stiu cum vine asta cu meseria de salariu fix, pentru ca este o noua inventie geniala. Te felicit pentru ea, iar dupa ce ma vei lamuri ce ai vrut sa spui, sigur iti voi raspunde.
   Revenind insa la timpul pierdut, trebuie sa recunosc ca ma intreb ce ai fi facut in aceasta perioada daca nu ai fi lecturat jumatate din pamflet. Ai fi inventat castele din seminte? Ti-ai fi facut freza ca a idolului tau? Ai fi conceput jumatate de urmas? Sunt convins ca ai fi realizat extrem de multe lucruri folositoare umanitatii. Imi pare rau ca ti-am rapit din timpul pe care l-ai fi putut utiliza in descoperiri epocale.
   La final, daca-mi permiti impertinenta, te intreb simplu: ce meserie ai? Nu-mi spune ca telespectator ca nu exista. Sau ai inventat-o si pe asta? 🙂 Iti doresc o noapte linistita in cartierul tau de vis, unde glumele bune incep cu castane pe la spate si sunt finalizate cu injuraturi sofisticate… in frantuzeste. Au revoir!

 107. apolzan spune:

  Inteleg ca ti-a suflat gagica ! Naspa !

 108. Un cetatean spune:

  XXXX

  Nota Reporter Virtual: Comentariu cenzurat pentru indecenta.

 109. catalinas spune:

  Plictisitor ,dupa 3 paragrafe …….yah
  si apoi ce subiect ai gasit ……
  este chiar asa de stanjenitor un om care are curajul sa puna in vorbe frustrarea noastra, a tuturor?

 110. gabi spune:

  Ce dracu e asta?
  N-am avut rabdare sa citesc pana la capat.
  Revino-ti, omule !

 111. f.b.p. spune:

  Observ aici prezenta jargonului, ca mod de transmitere a specificitatilor comunitatii „in gura presei”.

 112. Dan spune:

  Si daca vi se spune ca sunteti de cacat….
  Nu vrei si um premiu pentru textul asta?
  Ia o ciunga de sub buric…

 113. JP spune:

  ha? hu? what? wtf?

  Si eu pot sa pun 1000 de cuvinte unul langa altul fara nici un sens …

 114. Baixxx spune:

  xxxx

  Reporter Virtual: Acest comentariu nu poate fi aprobat pentru ca are frigiderul plin de pielite care nu intereseaza un cititor normal la cap. Este inca o opera a unui boschetar aterizat de pe blogul lui Badea.

 115. Anonim spune:

  Trebuia sa ma rad?!

 116. 2na spune:

  probabil nu imi vei afisa comentariile anterioare, asa cum ai mai cenzurat si altele care iti spuneau adevarul, dar macar am satisfactia ca le-ai citit, sluga

 117. 2na spune:

  dle richie
  se pare ca ai vizualizat intens Ritualul. La tine sechelele se vad.

 118. 2na spune:

  Mircea Badea este un om inteligent. Mircea Badea este un om cult. Mircea Badea este un om cu bun simt si un caracter puternic. Mircea Badea este un om integru, un om de incredere. Mircea Badea este un OM. Pe langa toate acestea soarta a vrut sa-i daruiasca si un fizic pe masura. O frustare in plus pentru ratati ca tine, care se chinuie sa se faca cunoscuti pe seama lui Mircea Badea. As putea intelege framantarile si angoasele care te macina cand te compari cu el, dar nu iti pot intelege speranta ca vei fi cineva doar pentru ca dai limbi.
  Te cred ca esti enervat cand constati ca in ciuda faptului ca te speli chiar si de doua ori pe luna, tot nu reusesti sa ai freza lui Mircea Badea. La el si parul este nativ perfect.
  Dar ce e si mai suparator este ca nu ai cu ce sa-l prinzi. Nu e corupt, ca idolii tai, are o femeie frumoasa langa el, care nu asculta comentariile tuturor javrelor frustrate, isi iubeste si respecta parintii si bunicii. Enervant rau asa-i?! Cum nu poti sa-l ai la mana cu nimic, cum nu se pune problema sa-l depasesti in vreun domeniu, atunci fabrici o povestioara fara sare, fara piper, fara umor si mai ales fara subiect. Iti gasessti muza intr-o batranica respectabila, care a crescut si educat frumos o familie. Nu ai vazut-o, nu o cunosti, dar o scursoare abjecta ca tine poate recurge la orice metoda pentru a atinge scopul. Si acesta este unul singur: sa lovesti in adversarul tau inchipuit in punctele lui sensibile, doar pentru ca te uiti in oglinda si iti spui ca viata e nedreapta. Azi o batranica jignita, maine un copil lovit in figura.
  Vremea razbunarii n-a venit inca, dar poate ca toti cei care acum aplica preceptul „intoarce si celalalt obraz”, vor sti sa spuna la un moment dat: gata! Si atunci basini ca tine nu vor mai putea fasai libere.
  PS Cand vreodata ai putut tu sau vei putea sa sduni 5000 de oameni intr-un loc si ei sa te urmeze intr-o manifestare pasnica. Fara sa le dai pixuri, galeti sau promisiuni desarte.
  Traieste clipa! Bucura-te de succesul de o clipa pe care ti l-a oferit Mircea Badea! Este si generos.

 119. Roxana spune:

  Vai cat talent!!! Esti exceptional de…PROST si FRUSTRAT!!! Saracul de tine…mi-e mila…sincer…te doare rau??? De fapt tu esti putin (mai mult) invidios pe MIRCEA BADEA caruia sincer nu ii ajungi nici la degetul mic de la picior… Te inteleg…mai ales cu fatza asta… Eh asta e acum…lasa k iti trece…mai scrii cateva rautati si te simti mai bine… Stiu k nu o sa apara comment-ul, dar mai stiu si k o sa il vezi…ceea ce e de ajuns… BINE PA!!!

 120. George spune:

  Domnule richie ce le citesti pe toate si categorisesti pe toti.
  Ia defineste tu „suburbanul periferic”. E mai periferic sa ti-o spun neaos in fata ca esti prost sau sa iti itorisesc o poveste „hazlie” cu bunica-ta.
  Ai spus ca ai citit toate comentariile si pari dezamagit. Te asteptai sa citesti niste comentarii literare pe baza articolului? Niste aprecieri literare gen G.Calinescu? Comentarii valoroase se fac doar pe texte valoroase. Pe texte stupide, exact cum ai spus tu, e destul sa aruci un scuipat.

 121. McGogoo spune:

  parera mea sincera este ca te-ai avantat in prea multe subeicte… nici unul nu e rau dar sunt tratate superficial.
  ai sarit de la una la alta…
  am avut senzatia ca citesc 4-5 articole diferite.

  daca nu eram un lenes, in locul tau, m-as fi concentrat pe un singur subiect in episodul asta si as fi continuat foiletonul cu celelalte subiecte.

 122. Maria spune:

  Am ras cu lacrimi!! 😆

 123. gogu spune:

  esti de la numarul 9 ?

 124. mariana spune:

  deci…ce pot sa iti mai zic…cam atat proceseaza creierasul tau…altcumva nu puteai sa il ataci pe badea decat sa te iei de familia lui…pai normal domnule scriitor daca atat iti debiteaza mintea..dar recunoaste k ti-e ciuda pe badea si esti frustrat rau k nu te baga nimeni in seama..mmm…ma gandeam k povestea asta ar merge la copiii de la gradinita ( poate pe ei ii amuzi, insa pe multi dintre noi ne dezgusti ) 😉

 125. Ernest spune:

  Domnule autor de blog, ca si mine ca si Badea ca si multa lume cu pretentii intelectuale.
  Am o nelamurire. Care este scopul „pamfletului”tau, ce ti a facut sau nu ti a facut Badea?
  In rest ca pamflet e f frumos scris, dar e un pic ca josnic pentru o persoana ca tine cu pretentii de intelectual, macar puteai sa folosesti un nume fictiv pt Badea.
  sper sa imi lamuresti nedumerirea

  Bafta si spor la scris

 126. Mircea spune:

  Cred ca ai o problema uriasa daca ai scris un text asa de lung despre nimic… shish:D

 127. richie spune:

  Sper ca eu sa dau startul la 200 de mesaje de felicitari!! 😀 Ar echilibra un pic balanta comentariilor care trag puternic de tot inspre suburbanul periferic.

  Eu unul m-am distrat binisor citind cele doua sute de comentarii anterioare. Chiar mai bine decat citind articolul in sine, desi vizualizarea Ritualului Bucuriei se putea lasa cu sechele hazlii. Am ajuns la concluzia ca niciun comentator nu citea comentariile precedente ci avea timp doar sa-si arunce scuipatul. V-ati supus deci unui „oprobiu public” luandu-va de viata omului. Si de gagica. Si de bunica. Nu zic ca-i bine sau rau. Cred ca e un drept la replica al celor care au stins tv-ul din motiv de prea mult Badea. Patesti…

  Apropo, oare a cautat vreun cititor info despre ce presupune logica combinatorică a lui Piaget? Macar asa de fun. O sa ma delectez la noapte.

  (nu va las link ca nu vreau trafic de calitate asa indoielnica, imi va afecta starea zen).

 128. victor30 spune:

  xxxx

  Nota Reporter Virtual: Idiotii stau bine unde stau si scriu bine mascari la buda. Succes in continuare. La Badea pe blog. PS Victor, tu ai grija sa nu te impiedici in neuronul unic.

 129. yftcristy spune:

  men esti penal tare….lasa-te…vorba lu ala ca s-a plictisit dupa primu paragraf…..sigur nu te-a violat vreun unchi in copilarie?…stai pe dreapta

 130. stefanyyastefanyya spune:

  Fain tare, parca-i canibal din jungla amazonului cu penele alea pe el. Uite de aia rade o lume intreaga de noi, ca suntem cu sute de ani in urma din cauza unui prost ca Badea……dehhhhh vine seful de trib cu pene la….

 131. stefanyyastefanyya spune:

  Voi astia prietenii lui BADEA puneti-va ceva pene pe voi si iesiti la plimbare de pe net cu tot cu liderul vostru 😛 !

 132. stefanyyastefanyya spune:

  Baaa victor30 esti un mare bou!

 133. psycho24 spune:

  xxxxxx

  Nota Reporter Virtual: Prostia este cenzurata. Marlania la fel. Incercati la alta masa.

 134. Tiberiu Lovin spune:

  Victor30: Scuza-ma ca te intreb ceva foarte serios. Poate esti obosit acum, dar si maine poti sa-mi razpunzi. Ai terminat de scris wc-urile de la gara de nord si ai inceput sa compui pe net?
  Sugestie: mars in grata lui Badea pana nu te calc in picioare. Si asta e foarte serios, idiotule.

  PS Nu cred ca vrei sa ma cobor la nivelul tau, dar pot sa o fac. Am mai facut-o cu cretini ca tine. Nu-mi place sa injur, pentru ca e pierdere de vreme, iar eu sunt om de actiune si pot sa te fac sa vorbesti singur pe strada.

 135. victor30 spune:

  Auzi mai reporterul MIZDII,cand ajungi tu acasa seara,dar tu nu pleci nicaieri,nu-i asa ca sxxi .ula ptr. a avea 2 lei de paine mai fomistule care esti tu fomist.Nu-i asa ca esti un lake?Ce intrebari retorice.Stii ce inseamna lake de autogara?Nu stii ptr.ca esti lake si o xxx si tu si ma-ta ptr.a trai de pe o zi pe alta.Chiar nu v-ati saturat de cartofi si fasole?

 136. Dan Carlea spune:

  Si totusi, ceva imi bucura sufletul. Ceva ce tine de statistica.

  Blogul lui Mircea Badea are cateva zeci de mii de unici.
  Aici s-au strans nici 200 de spurcaci. Acel nucleu dur si grunjos al periferiei care exista oriunde si oricand, pe orice latitudine si in orice conditii economice si sociale.

  Sunt cei care dupa cutremur fura din mormanele de moloz bucatele din avutul celor care agonizeaza, cei care se imbogatesc in razboi vanzand alimente la suprapret, sunt cei care se omoara pe stadioane, cei care oricand si-ar trada prietenii la Securitate pentru doi poli in plus, cei care fura hartia igienica din tren si calca pe portmoneul abia cazut din buzunarul omului.

  Sunt cei care la revolutie au iesit cu galle-uri in maini din vila lui Ceausescu, cei care pe 13 iunie 1990 au intrat in sediul Politiei sa vandalizeze, cei care incercau sa incendieze televiziunea.
  Sunt cei care, atunci cand sunt tineri, fac atmosfera in Biserica in seara de Paste, cand lucreaza sunt cu ochii dupa “ce le iese”, adica dupa ce pot fura de la serviciu, sunt cei care la pensie au numai drepturi si vor sa fie slujiti, respectati, admirati.

  Dar sunt putini. Si noi suntem multi, cu carte, cu educatie, cu planuri pentru un alt fel de lume.
  Ei se zdrobesc si se macina singuri cu propriile vorbe, sunt o masa amorfa care spun toti aceleasi lucruri subombilicale, niste scantei care se topesc in neant fara sa incalzeasca nimic.
  Sunt cateva sute la cateva zeci de mii, sunt nimic, noapte buna si multumesc celorlalti.
  Avem o sansa.
  😉

 137. ella spune:

  Mircea Badea cel mai nasparliu!

 138. loko spune:

  bai, Dan Carlea, mama ta e mandra de tine? stiu, nu e frumos sa aduc vorba de mama ta, bunica?
  o limita minima a bunului simt te-ar face sa nu aduci discutie, in astfel de polemici, mama, bunica sau mortii. sa-ti fie rusine! daca ai un razboi cu cineva, nu-i mai amesteca familia!

 139. ALEXIA spune:

  Dumnezeule,ce penibil!Mircea, iti propun sa mergi la oierit ca la tv esti penibil….bleahhhhhh ma faci sa vomit de cate ori te vad.

 140. Daniela spune:

  Eu sincer nu inteleg nimic din emisiunile lui e un papagal BADEA asta.

 141. stefanyyastefanyya spune:

  Mircea Badea un mare tantalau!

 142. Andrei spune:

  Hahahaha „Acum continuati sa scoateti ce e mai bun din voi: carnetul cu injuraturi de cartier”.

  Tibi tu chiar crezi ca noi nu stim ca tu asta astepti sa postam noi nasoale de tine.? Nu-i evident ca te bucura fiecare palma care o iei aici ?.

  Oricum… cred ca ati obtinut ce ati vrut… si tu si Mircica, Mircica s-o ras cu lacrimi la ce facem noi cu tine si tu ai facut trafic… eye for an eye.

 143. adriean spune:

  este clar o povestire cu iz de compunere de clasa a 4a,cred ca cel care a scris-o este un practicant fervent al onanismului,macar[ daca e adevearat cu refuzul],daca esti refuzat inseamna ca ai avut totusi ocazia sa umblii cu cineva,pe fraierul care a scris porcaria,probabil ca nu l-a refuzat nimeni niciodata ca daca nu se uita nimeni la el?

 144. adi spune:

  Tibi , nu e nevoie sa spui mereu ca esti „om normal” . Noi te credem.
  Te pup draga 😉

 145. adi spune:

  Eu unu n-as stica o flegma pe fata ta .
  Tu n-ai nici o vina , mata e de vina si comunistii ca n-au legalizat avortu.

  • Tiberiu Lovin spune:

   Ovidiu si Adi: Cum ar trebui un om normal sa va raspunda? De injurat e inutil si o replica subtire care inseamna coborarea la nivelul vostru, ala de fani Badea. De batut nu se poate ca oamenii inteligenti nu apeleaza la violenta, ci la argumente, apoi voi sunteti niste anonimi cu pseudonime. Stiu cum: sa va ignor. Acum continuati sa scoateti ce e mai bun din voi: carnetul cu injuraturi de cartier.

 146. Ovidiu spune:

  Tarane esti penibil. Esti mandru de tine?:))) M-a luat cascatul dupa primele 20 de randuri. Nu-mi pot imagina cum poate arata un om mai prost decat tine. Nici nu cred ca exista. Nu vreau sa zic ca esti cel mai prost om din lume, ci ca nu e nimeni mai prost ca tine. Ma intelegi? Mai exerseaza..in baie..incearca si cu stanga..poate poate ..iti iese ceva

 147. neg spune:

  Frumos spus. N’am inteles nimic.
  Epic ar fi, sa mai si tii minte de la ce te-ai luat de ala cu cravata si’un birou.

  Sfat: Scrie putin, la obiect si fii rece precum sangele stapanului. Net’ul e pt cei ce stiu ce vor sa zica inca dinainte de a se apuca de scris.

  Tu, bre scriitorule, de abia la urma te-ai prins ce voiai sa zici.

  Pice’ tu iu.

 148. Dan Carlea spune:

  Un raspuns comun, pentru cei care se refera la faptul ca Mircea Badea ar putea si ar trebui sa ma bata:

  Sigur ca ar putea. Dar asta inca nu-i nimic. Va dati seama ce ar putea sa-mi faca Giovani Becali?
  „Puuuti, baaaa, puuuti! FLU!”

  (ha, ha, ha, ce i-a facut 😆 )

 149. degenrat3d spune:

  ramne cum au stabilit cei ce-au postat mai sus: esti prea prost pentru povestea asta, da-tz foc!

 150. 1923` spune:

  amice, IQ`ul tau tinde spre minus infinit 😉

 151. Sulaina ceanal spune:

  Ba boule, vezi-ti de basinile tale de ratat!!! Ce imi explici tu mie ce e un pamflet? Crezi ca suntem toti prosti ca tine, bai boule care esti boule?!?! De ce nu faci un pamflet despre mata si tactu daca tot esti asa de mare scriitor??????RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE si rusine penbtru cei care inca mai tin acest site!!!!!!Atat! A, si ca sa-ti fac pe plac… HAI PAAAAAAAAAAAAAAA

 152. mioara spune:

  Dan Says:

  Mai 2nd, 2010 at 16:43

  Tiberiu Lovin nu ramane dator, loveste pe contra. Ca pe vremea cand era in ring. O sa iasa macel, dinti in batista, urinat cu sange. Virtual vorbind.

  „sentimentalismul(socotit …o forta care-l face pe om mai uman si-i atenueaza raceala ratiunii)e aratat dintr-odata ca „suparastructura a brutalitatii”, vesnic prezenta in URA, in RAZBUNARE, in ENTUZIASMUL starnit de victoriile sangeroase.”(„O intalnire”/Milan Kundera

  …nu ar fi oare mai potrivit sa incerce un alt ring??? …unul de dans !?!… 🙂

 153. laura spune:

  Mai penibil nu se putea!

 154. Ioana spune:

  Tiberiu Lovin : esti patetic. Daca te unge pe sufletel, poti sa ne crezi in continuare retardati, adevarul insa e altul (cel putin in ceea ce ma priveste 😆 ).

  xxxx

 155. acu ce sa zic spune:

  😯 🙄 nu-mi vine sa cred ce mai poate sa scrie lumea Romania parca ar fi o tara construita dupa legile lui murphy 😐 🙁

 156. ROCK spune:

  Esti varza prietene , meriti pe deplin tara in care traiesti cu toti astia care te cred o mare „scula” , dar esti PRAF !!! … nici macar nu stiu de ce am pierdut timp din viata mea sa citesc aceasta PROSTIE PENIBILA . Doamne, cati prosti in tara asta!!!

 157. UnDraq spune:

  Prietene, ai probleme GRAVE ! Fa-ti un control. Altceva decat sa „pupi” in kur stii ?
  Iti meriti soarta de limbrik al natiunii 🙂
  Badea rulez !

 158. ticuul spune:

  Ce se mai screm unii sa faca trafic … si cum se face cel mai usor trafic? injurandu-l pe Mircea Badea.
  „pe faţa lui albă de puşti tomnatic” … pusti tomnatic? Ma uscatule, tu cred ca umbli cu ancora dupa tine sa nu te ia vantu, si il faci pe Badea pusti tomnatic? .. cumva ti-ai lasat barba sa pari matur si intelectual? 😮 Multi distrusi in Romania asta … 😮
  Si care-i faza cu „masina germana e masina germana”. Daca are Toyota, asta inseamna ca nu-i mai plac masinile germane? IDIOTULE! Tu n-ai fatza nici macar sa reprezinti Trabantul .. sclavule!

 159. Mike spune:

  O dom’ scriitor! Cand ai scris nuvela asta, in pauza dintre doua lxxx? bai mortule de foame, mai bine scriai pe tricoul ala ‘xxx’ 😉

 160. maia_home spune:

  Cineva ,mai sus pomeneste ceva de „bestial”…adica de la bestie de rahat si porc mincinos? 😉

 161. Ioana spune:

  Cred ca ar trebui sa te tratezi. Ia si un servetel si sterge-ti balele din coltul gurii. Ma sperii, chiar asa de prost esti ?

  Si nu, nu e o jignire, nu te ia lumea la xxx gratis.. dar esti cu adevarat o oroare. 🙄

  • Tiberiu Lovin spune:

   Ioana and restul autorilor de mascari: cati retarzi sunteti, bai fratilor? Nu va mai terminati materia aia cenusie folosind aceleasi imbecilitati la nesfarsit? Deja ma plictisiti. Mars pe blog la mascarici sa-i cantati in struna. Nu sunteti deloc inventivi.

 162. Ptr.007 spune:

  Destepti baietii de pe blogu asta…Ei au inteles ca dc scriu ceva despre Mircea Badea acesta va reactiona si va face public blogul lor…In felu asta vor castiga mai multi cititori,trafic,etc…Cat despre articol ce sa zic?E f penibil.Nu ii iau partea lui Mircea Badea dar baiatul asta care a scris articolul e putin cretin spre bolnav cu mansarda…

 163. uv spune:

  vai de capul vostru…

 164. brandy78 spune:

  orice tampit poate fi pus la loc cu medicamentul potrivit.
  tara de rahat oameni de rahat. ce penibil esti bai frustratule. si mai ai si impresii de telectual deontologu` p…i

 165. DJ Coco spune:

  nu regret ca am dat de pagina asta…

 166. gaby spune:

  dobitoc cretin c eshti. mata teo facut p xxxmai ratatule d aia ai atractzia asta pt basescu adik pt zona corporala a lu base. sa mori tavalinduten chinuri k eshti mai prost shi mai frustrat decat dobitocul d tactu knd xxxx. posteaza comentu sau itzi fac praf blogu!!! R. I. P. hahalera virtuala

 167. ady1717 spune:

  baiete, esti penibil!!!! povestirea la fel!!!

 168. anne spune:

  mda……nume tampite … povesti nu tampite ci….cretine din cale afara…..tembelism total ce mai….nici copii de 3 ani nu ar asculta asa ceva ba copilasi de 3 ani ar scoate povesti nu cretinatatile alea scrise….finalul genial de…… CRETIN

 169. Dan spune:

  Bun si ? :))) Doamne fereste ! Banuiesc ca cine a scris asta nu se ocupa cu nimic din crancena plictiseala a vomat asta .

 170. ADas spune:

  penibil!!!

 171. Dan spune:

  Mama, mama da rau stai cu nervii prietene. Esti scelerat, dupa cum bine zicea cineva. Trateaza-te prietene.

 172. Adi spune:

  Text bun de Cancan sau in cel mai bun caz, de libertatea. Cam asta-i nivelu.

 173. Andrei spune:

  Ce sa fac mai Tiberiule daca site-ul nu are buton de editare ?, abia dupa ce l-am postat mi-am dat seama ca am gresit.

  P.S Nu-ti fie frica, inca stiu romana.

 174. Costel spune:

  NASOL TE-A MAI AVORTAT MA-TA MAI RATATULE CARE ESTI TU RATAT !!! Daaa-te in cacat de fraier!

 175. mihai spune:

  Nu stiu daca ati observat dar pe blogul lui Badea nu prea sunt permise comentarii negative chair daca acestea nu contin injuraturi. Nu stiu cine filtreaza mesajele – el sau altcineva – dar din punctul asta de vedere ma dezamageste. In schimb comentarii chair si monosilabice dar laudative sau incurajatoare sunt admise. Ar trebui sa spuna aceasta ceva despre el.

 176. Tiberiu Lovin spune:

  Dan: de acord. Tocmai ma gandeam ca acolo nu se plictiseste. Are poze, video cu embed sarit din pagina etc. E misto rau. Apoi…totusi Mirciulica scrie mult si bine. Momentan in memorie, restul se elimina in haiku de genul „hai pa”.

 177. moryoka spune:

  Ti-ai atins scopul,ai vrut sa fii si tu bagat in seama…”BAI INTELIGENTULE”

 178. Dan Carlea spune:

  Asta a fost cel mai tare comentariu de pana acum. 😆

 179. sanddi spune:

  prea plictisitor. am citit doar inceputul si ma intorc la blogul lui mircea badea

 180. Tiberiu Lovin spune:

  Unknown: Am doua intrebari la care sper sa-mi poti raspunde.
  1. Care mizerie: pamfletul unui scriitor sau faptul ca am permis sa fie postat la mine?
  2. Te-ai intrebat daca poti?

  Andrei, observ un lucru ingrijorator printre fanii lui Mircea Bandea (n este intentionat pentru ca voi sariti in haita sa va aratati muschii, adica sa injurati anonim): sunteti analfabeti. Hai sa fiu bland: semi.
  O mica lectie pe textul tau (e moca): n-ai se scrie cu cratima. Cratima e liniuta aia dintre n si ai.
  In alta ordine de idei, pe scurt ca poate ai obosit: cand un mascarici ca Badea sustine ca totul i se trage de la Basescu, voi nu cercetati un pic? Unde vezi tu pupaturi in fund? Pionerule, unde ai gasit pe Reporter Virtual ceea ce zici tu? Da-mi un exemplu. Unul singur. Hai ca de citit vad ca te pricepi daca ai terminat „romanul” in poze al lui Mirciulica despre ce bine-i sade cu sapca in prezenta unor sportivi.

 181. alx spune:

  Ce-ai fumat cand ai scris asta? Ar trebui sa-ti iei banii inapoi! Ai mai luat o tzapa, dar nu-i problema pentru tine, pentru ca stiu ca esti antrenat de la tepele lui basescu

 182. Andrei spune:

  Vai…. habar nai nivelul de penibil in care te-ai bagat,magnitudinea prostiei care o prezinti si setea zabaloasa de atentie te face doar o aschie care simte nevoia pupatului in cur numai ca sa prezinte ceva si sa il bage lumea in seama, tocmai te-ai clasat in postura de jeg.

  Nu meriti nici tona de posturi negative care le-ai luat.

 183. unknown spune:

  Ce cretin esti, ti-as rupe capu de as fi in locul lui Badea. Nu-l apreciez in nici un fel pe Badea dar tu esti dus cu pluta. Meriti vreo cateva zile de spitalizare ptr mizeria asta.

 184. Andreit spune:

  Nu am avut energia sa citesc mai mult de un sfert din povestioara ta. Esti ca un copil ce foloseste un limbaj pompos fara sa-i cunoasca sensul. Esti un fel de Monica Columbeanu. Plictisitor. Bafta data viitoare.

 185. cristi spune:

  hooooo sarmanule…stai linistit in barlogul tau nu mai manca cxxx de-aiurea…uite fac si eu ca badea acum ai si tu ceva trafic…patetic ce-i drept…

 186. Turcu spune:

  Mai, cum sa zic – Badea are totusi o bucaciune buna langa el. Pe a ta ai curaj s-o arati ?… in caz ca s-ar risca vreuna 😆

 187. Tiberiu Lovin spune:

  Grz: mai am unul la schimb 🙂 . Il imprumut pe-al lui Badea. Nu e baiat rau. Stiu eu, chiar daca el se prosteste si face pe durul.

 188. grz spune:

  Prietene, distinsa dumitale mama sigur este foarte dezamagita ca nu a practicat abstinenta in tragica zi cand si-a conceput rusinea vietii sale.
  Probabil te simti implinit pentru ca, in sfarsit, dupa o viata intreaga in care cu o mana iti tineai leptopul sa nu-ti cada pe jos si cu cealalta iti consolai surogatul de barbatie, asa ca tine minte: blogul asta nu o sa mai fie online multa vreme.

 189. George spune:

  Nu inteleg de ce le face Badea trafic la toti luzerii.

 190. Tiberiu Lovin spune:

  Iulian: :)))) Hai ca exista totusi o evolutie. Felicitari pentru gasirea cuvantului fantastic! 💡
  PS Stii reclama aia de la Cola cu „mare mincinos?”. Ei bine…zici ca-s fantastic?! Wow! 😀 See u.

 191. As spune:

  Si ce naiba vrei sa spui cu asta?
  ESTI PENIBIL LABĂ!

 192. Iulian spune:

  Esti fantastic… de prost! :))

 193. Fan Badea spune:

  Cel mai penibil text vazut in ultimi 20 de ani de viata, asa ceva ma hahalelelor, in anul de gratie 2010, nu stiti decat sa scrieti porcarii daca alte argumente nu aveti. Hai sa va spun eu ce face autorul (o poveste scurta) : Era o dimineata frumoasa de primavara iar Autorul acestui text imbecil dupa obisnuita manuela (palmalina) de la dus se uita pe net la obisnuitele filme porno si mai o freaca odata dupa care se plictiseste de atata manivela si se hotaraste sa scrie ceva despre unul de se i-a de Basexu pe buna dreptate ca nu face nimic. Si el scrie o penibilitate ca cea de mai sus dupa care vine Piticu’ si Zoso si fac un gang bang in 3 asa si si-o trag in cacau si apoi pleaca sa-l pupe si pe base in 3 litere. Cam asa decurge o zi din viata „genialului” de autor al acestui blog. Sa-i su-gi acadeaua lui Mircea ba penalule.

 194. Tiberiu Lovin spune:

  Prietene, un cetatean and co: Va rog sa cautati http://www.dexonline.ro pentru a va imbogati limbajul. Observ ca aveti cateva cuvinte preferate si le tot folositi (praf, bou, prost). Or fi singurele sau e un ecou al prostiei?
  Injurati si voi cu talent daca tot vreti sa-l slujiti pe idolul vostru. In felul asta va fi mandru si poate va scoate la alergat in parc, cu toate ca i-as recomada ca urmatoarea intalnire sa aiba loc la biblioteca. Macar sa vedeti cartile pe care nu le veti citi niciodata. Puteti face poze. Nu este interzis.

 195. prietene.. spune:

  …… esti praf

 196. un cetatean spune:

  esti prost rau !

 197. Alin spune:

  Scuza-ma ca-ti spun, dar esti praf omule, ma uimesti! 😐

 198. eba spune:

  Frate, esti de o prostie inimaginabila! Get a life, cum zice chinezul si lasa-ne cu aprecierile tale despre Badea. Ca n-o fi el chiar miezul din dodoasca, dar vad ca va intrebuintati din greu sa-l denigrati. Deci niteleg ca are ceva dreptate de e asa o mobilizare in jurul latrailor marinarului!!! Si respiratia iti miroase a prostie. Sper sa imi dai replica si sa mentionezi ca limbajul folosit e suburban. tu esti pana la ultimul fir de par suburban si josnic, latrauleeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

 199. Alina AA spune:

  Iti trebuie niscaiva creier ca sa reusesti a scrie un pamflet bun…al tau e sub orice limita (pamfletul, sau cum vei fi vrand sa-i spui)…trage tu concluzia asupra cantitatii si functionalitatii materiei cenusii din dotare!

 200. iulichiriac spune:

  in sfatsit te baga cineva in seama Mare ratat iesti

 201. Bogdan spune:

  Lipsa de bun simt si un exemplu de imbecilitate din parte celui/celor care au scris acest text . E trist cand vezi ca un frustrat isi varsa gandurile intr-un text despre un om doar pentru ca are el o problema personala cu acesta , o sa ajungeti unde va e locu’ …unde se duce si cacatul cand se trage apa !

  Cu multa antipatie ,
  Eu

 202. m spune:

  singurul lucru care ma facut sa citesc mai departe de primul paragraf a fost faptul ca apare badea in povestire…think about it 😉
  concluzia: o incercare puerila de a face haz

 203. iverson spune:

  de cand esti prost ai mai dat pe acasa ….o intrebare legitima?

 204. Radu Tomescu spune:

  Prietene mars drac si fa-ti sepucu !!
  Esti cea mai penibila si demna de dispret reptila din cate am vazut prin Romanica asta.
  Sxxx !!!!
  Hai pa

 205. roxana spune:

  Doamne… cat esti de prost!!!

 206. Radu spune:

  😆 Uber tare, e foarte tare domnule postul asta 😆 😆 😆

 207. stefana spune:

  Ai vrut sa fi interesant?
  Da?
  Bine…e si asta un inceput.
  Mai incearca…

 208. mama ta spune:

  bai ….da prosti mai sunte-ti.

 209. giguelwe spune:

  💡 😆 :mrgreen: 😮 😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗

 210. marius spune:

  Scribaleala asta ar trebui sa fie comica?Si ca sa mi se para comica ar trebui sa trag ceva pe nas inainte sau cum ?

 211. kald spune:

  ce porcarie…. omule esti penibil sa te iei de o femeie batrana! Ar fi frumos daca s-ar lua de bunica ta, un papagal… asa cum te-ai luat tu de aceasta femeie!
  Sunt curios, cat ai luat pentru laturile de mai sus?
  Multa bafta si tine minte KEEP IT REAL ( nu ce ai scris tu)!

 212. ciavistu spune:

  un text de mare valoare telectuala si chiar artistica.

 213. adip spune:

  Ce poate genera un comportament si o atitudine de genul cele afisate de autor?!?! Nu pot sa spun decat ca regret minutul folosit si energia consumata pentru a trece prin mizeria scrisa mai sus.

 214. V spune:

  In ton perfect cu articolul:

  Ma-ta plinge cind te vede, dar nu de bucurie. Daca avem vreodata ocazia sa ne vedem, am sa te ud si eu, din cap pina in picioare, dar nu cu lacrimi. Lichea ordinara.

 215. gabriela spune:

  MORI DE CIUDA PE SUCCESUL LUI BADEA.ASTA E….E TARE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.CAT DESPRE CE AI SCRIS AICI SA-TI FIE RUSINE.TE-AI LEGAT DE FAMILIA LUI,ASTA DEMONSTREAZA CAT DE JOSNIC ESTI.DA-TI DOUA PALME DIN PARTEA MEA.HAHAHAHAHAHA

 216. tbancu spune:

  D-l Lovin, dvs traiti din scris? Cum reusiti?

 217. Adi spune:

  esti gheu, cacat bolnav??? d-aia a fost urat Ceausescu,din cauza interzicerilor avorturilor, probabil mata te-a avortat clandestin si tu ai supravietuit

 218. DanaT spune:

  you make me sick

 219. cichicean spune:

  😐 wtf

 220. nemuriciu spune:

  Talent, talent… insa cum e „treaba” cu fraza asta? Te intreb pentru ca din „descriere” pare sa fie o traire personala din moment ce o expui cu atata… patima, desi din fotografia de avatar nu pari „fetita”, sau… in fine, e alegerea ta si trebuie respectata.

  „Pentru Mircea, sexul este o chestiune periferică a relaţiilor cu femeile, o simplă nevoie fiziologică, precum foamea, setea, somnul. Îi place să vadă femeia îngenunchiată în faţa monumentalităţii lui cognitive, prinsă ca-ntr-un năvod în meandrele exhaustivităţii expunerilor lui, înrobită, zăpăcită, îmbovinată de propria ei micime aspiraţională. Asta îl excită ca nimic altceva(…).

 221. Zakuska spune:

  Cam salivai vorbind de zoso si piticu :)). Ti-ar placea sa te faca posta penalii aia doi. Adevaru e ca la cat de naspa e gagikta, proail esti poponar.

 222. Adi spune:

  FF tare si adevarat…..cretinoidul de Badea descris in toata spendoarea lui…..

 223. Omizerie spune:

  Asta e Romania pe care nu ne-o dorim. Aici gasesti mizeriile de care te lovesti zi de zi. Participa si Tu la o Romanie mai buna, mai curata !

  Cum iti permiti…e o mizerie ce a ce facteti voi.

 224. Laura spune:

  Bine pa!!!

 225. razvan spune:

  Fara cuvinte….pe bune, fara cuvinte. Nici nu-mi dau seama daca e o porcarie ceea ce ai scris aici sau doar o inchipuire de-a ta…..E plictisitor, oarecum neadevarat si….plictisitor. Plus ca e plictisitor.

 226. Andrei spune:

  Gura mica mai dobitocilor!Pupati-l in cur pe basescu ca e bine tare, tara merge foarte bine, noi profitam din plin…!

 227. esti penibil taica…shoot yourself…mha libidinosule…tu trebuia sa fii impuscat de mic ca sa nu te mai chinui acuma !! lache… 😛

 228. Seon-Deok spune:

  hahaaaaaaaaahahaha, ce tare! 😀 Dupa asta o sa bata apa-n piua Badea zile in sir 😀 in emisiunea aia a lui de toata jena la care numai primatele cu IQ-ul la minus, se uita. :mrgreen:

  asteptam si continuarea! 😛

 229. Florin spune:

  cel care a scris articolu e plicisitor, penibil si un frustrat cu scula mica!

 230. :> spune:

  n-ai cu ce scriitorule, chiar n-ai, esti mai praf decat praful in sine. onanisti sunt la tot pasul, vezi cum faci si tu sa te „introbagi” intr-o spirala. Guru te vegheaza! Nu te teme ! Nu te vei deshidrata! Guru te ajuta! Tristule.

 231. alex spune:

  slab.nimic de calitate.nu mi place deloc mircea badea si chiar speram ca l faci praf cu asta dar te ai facut si tu de ras.degeaba incerci daca nu ai talent.incearca altceva.tu probabil doar scrii frumos(caligrafic adicata).

 232. cristi spune:

  scrii despre badea,iti creste traficul,,dar tot un pacalici anonim ramai

 233. stefanyyastefanyya spune:

  Tiberiu Lovin Says:

  Mai 2nd, 2010 at 23:47
  Numai ca-s mai teligenti ca aia de la Badea. Mult mai inteligenti si nu injura.
  Multumim Tiberiu 😛 !

 234. Tiberiu Lovin spune:

  Cristina: Blogul este al meu nu al autorului. Oricum, niciunul dintre noi nu e sarac. Topor nu avem. Te enervezi cam repede. Vezi sa nu-ti apara cosuri ca lui Badea daca te uiti acum la tv.

  Din Genova: Deci esti la furat aiurea. Buna treaba. Eu zic sa te uiti la trafic.ro. Intra destui. Numai ca-s mai teligenti ca aia de la Badea. Mult mai inteligenti si nu injura. Dej, cine se aseamana se aduna. Mergi pe blog la maimutoiul tau preferat. Vei fi uluit de geniul sau. Sunt convins.
  PS De curiozitate. Esti homo? Sau poate esti doar o femeie obosita care vede prost. Badea nu e chipes, nici genial etc. Intr-adevar iubita lui e simpatica. Pacat ca a picat la mijloc. Eu n-as fi bagat-o in text, dar intr-un pamflet al altuia nu pot sa tai cum am eu chef. Urmarea: Mirciulica e victima ca se ia lumea de familia lui, asa cum face si el mereu cu altii, iar autorul si proprietarul blogului sunt niste animale. C’est la vie. Nimeni nu-i perfect. Bine, in afara de eroul tau inspumat de la tv.

 235. din genova spune:

  bah spartule , acum ca mama natura nu a fost deloc buna cu tine te oftici pe Badea ca e de-a treptul genial,chipes,etc si + ca mai are o gagica buna-buna. Eu cred ca de obicei nu intra nimeni aici iar acum iti face si reclama Badea. Hai sictir

 236. Tiberiu Lovin spune:

  Niki: Fiecare intelege ce vrea, evident. N-am cum sa fiu inainte lor 🙂 decat daca le provoc. Se mai intampla si asta. Exemplu: apare aici un text, apoi Badea da o stire pe blogul lui. Esti lamurit (a)?

  PS Inseamna ca le vanez. Pentru a nu te obosi.

 237. Cristina spune:

  jalnic, penibil, idiot si prost… si presupun ca esti si sarac … worst scenario… vad ca ai reclame pe site… de banii care iti intra cu traficu nou, ia-ti o botnita si un topor si reteaza-ti mainile, ca le ai degeaba… mai enervezi si pe altii pe deasupra

 238. Niki spune:

  Ce inseamna sloganul blogului? „Pe urmele stirilor?” Stirile se intampla si ramai in urma? 😉

 239. lolentin spune:

  Felicitari !! ai multe, multe calitati, ironic, plin de umor, l`ai atacat pe badea exact acolo unde`l doare mai tare. Inteligenta insa, nu este punctul tau forte.

 240. alexandra spune:

  nici nu m-am chinuit sa citesc ca nu am rabdare sa descifrez toate tampeniile scrise de asta aici, dar om mai prost si mai frustrat ca el nu cred ca exista…cand o sa ajunga sa aiba gandirea lui mircea badea si sa realizeze macar 5% din cate a realizat el, abia atunci sa isi dea cu parerea…pana atunci: MUCLES!

 241. mata pe gheata spune:

  auzi nea caisa….care esti tu mult prea fraier…ca ai ceva cu Badea inteleg dar sa te legi de Carmen sau de bunica-sa…cam cat esti de frustrat?esti atat de prost ca puti frate…din spatele unui monitor cu o mana pe tastatura si cu cealalta facand laba te crezi un mare scriitor. esti plictisitor si prost. ba nu, esti un mare BOU.faci parte din categoria celor 5 mil de fraieri si sper sa te tavalesti in chinuri. daca mircea e un barbat in furtuna tu sigur esti un sclav in rahat. parca ti-ai trage-o tu cu mircea de-l cunosti asa de bine….ce gandeste, ce face…oare stii si in ce pozitii si-o pune?bai inteligentule…cat despre Carmen, bravo ei ca are grija de ea..tu probabil stai cu vreo balena ucigasa si te roade tare nu?trebuie sa-ti faci loc printre straturile de grasime ca sa-ti introduci jucariutza(si diminutivul e intentionat). frustratule, care esti tu frustrat!!!!BOULE!

 242. Slym spune:

  Ce glume obosite au lindicul si zoiosul… 🙄

 243. i hate base's people spune:

  ce-a mai penibila idiotenie pe care am citit-o pe vre-un blog,altceva mai interesant nu ai de lucru decat sa scrii idiotenii,cum poate sa citeasca cineva asa ceva,aaaaaaaaaa basesti citesc :mrgreen:

 244. suzana spune:

  Ingrozitor articol sau ce se vrea a fi.Regret ca mi-am pierdut 10 minute citindu-l..

 245. blabla spune:

  scris penibil, jenant … de autor sa nu mai vorbim …

 246. Tiberiu Lovin spune:

  Dragi fani ai imberbului Mircea Badea, as fi vrut sa va raspund ca sunteti idioti atunci cand l-ati crezut ca este un atac comandat de Basescu, asa cum imbecilul se vaita in cotetul numit blog. Din fericire, m-a salvat Dan Carlea cu raspunsul lui. Si-am sa fiu sincer: raspunsul e mai misto ca textul. Adica am ras. Voi? 🙂

 247. Eskara spune:

  Vaaaaiii! Dar ce frumos suna!
  „Nimeni nu se punea cu Zoso şi Piticu!”
  E ca si cum ai asculta o arie in maestoso, ca si sfarsitul in mod eroic al unei carti de basme…….
  Ba voi sunteti cu adevarat miezul curului sau ceva, ha?
  Deci ai stat ore in sir pe pat, cu laptopul in mana, cafea si revista Hustler(pentru recreere) langa tine ca sa debitezi textul asta penibil, durerea asta de cap?!?
  Asta, prietene, se numeste frustrare acuta, iar sfarsitul articolului se numeste „orgasmul penibil al unui neuron pe moarte”.
  Slugarnic penal ce esti! Sper sa ai parte numai de satisfactie si bunastare din partea Icrucisatorului atunci cand iti da plata in natura!

 248. sugi spune:

  frustrarile tale au intrecut chiar si limita pe care nici tu nu credeai vreodata ca vei fi in stare s-o atingi. felicitari omule cu puta mica!

 249. andra spune:

  esti atat de frustrat ca te iei de masa’mare…jalnic articol

 250. andrei spune:

  SICK FUCK

  gaseste-ti alt hobby … „prietene”

 251. laurentiu spune:

  ce autor dobitoc !

 252. Walter spune:

  Fi atent acum la mine! Oricum vei citi mesajul asta, poate chiar si atunci cand il vei sterge:

  TE Fxx IN GURA, FRAIER BORAT CE ESTI! PACAT CA RESPIRI AERUL ACESTA PRETIOS, FA-NE UN FAVOR SI MORI PUTIN!!!

  Acum hai pa, ca nu mai aloc nici o secunda unei scursuri ca tine. Mori fraiere!

 253. :)) spune:

  Cat de hater sa fii sa faci un asemenea efort jenant ?

 254. Alexander spune:

  Doamne cata idiotul sa fi astfel de tampenii,sancerci sa te legi de viata persoanala a unei persoane doar de dragul de ati face putina publicitate!!!Esti penibil-nimicule!!!

 255. gabi spune:

  Acum esti si tu un NIMENI CELEBRU
  Mars,ca ne-am saturat de prosti si hoti portocalii

 256. dd spune:

  Asa frate, ia-te de ma-sa mare, fii dur….Bunica-ta isi mai vinde serviciile si la varsta asta ca sa-ti plateasca chiria?

 257. Dan Carlea spune:

  ● In primul rand, multumesc pentru comentariile indatoritoare. 😉
  ● tricoul este cu inscriptia „SCRIITOR de almanahe”, conceptie proprie
  ● Speram într-un meci mai serios, să trebuiască să scriu un eseu despre simţul libertăţii la români, după 20 de ani de la (?) (completează aici cu termenul preferat), dar la injurii mă înroşesc şi tac, sfios, ca o Şeherezadă.
  ● Un articol demn de citit in situatia de fata http://www.dilemaveche.ro/sectiune/articol/nu-%C3%AEn%C5%A3eleg

  În al doilea rând, să mă ţin de cuvânt. Spuneam, mai sus, ca este un pamflet scris la rugămintea unei persoane pe care Mircea o necăjeşte mult. Da, din păcate este vorba de bunica lui, o femeie distinsă şi care trece prin lucruri inimaginabile pentru o persoană cinstită, care a muncit toată viaţa.

  Deocamdată un răspuns-pamflet

  După cum ştim, de câţiva ani, Mircea Badea a intrat în lumea online-ului, după ce alţi câţiva ani a spus că blogul este o prostie.
  Odată intrat, lucru absolut natural, datorită reclamei pe care şi-o făcea la tv, blogul lui a ajuns foarte urmărit.
  Dar, tot natural, a avut parte şi de reacţii adverse destul de puternice.
  Fiind un tip ocupat cu emisiunile pe care le ştim, avea nevoie de ajutor pentru a monitoriza tot ce îl priveşte.

  Doamnelor şi domnilor, aici începe drama: bunica a fost transformată în analist, observator, agent de influenţă. Mircea i-a pus la dispoziţie laptopuri, iphone-uri, a învăţat-o să lucreze pe calculator, de fapt a obligat-o să facă faţă tehnologiilor timpului nostru.
  Biata bătrână cu o mână mestecă în tocăniţă şi cu cealaltă monitorizează blogurile importante, stă cu ochii-n feedreader, are mereu căştile pe urechi.
  Cum apare ceva despre Mircea, doamna pac, îi trimite prin sms codul corespunzător situaţiei: pericol maxim, moderat, rahat în ventilator, confeti maro. Şi link-urile.
  Mircea lasă totul şi ia cele mai bune decizii. În general, decizia este atac la baionetă, suburbanism pe toată linia. Atunci bătrâna ia două lecitine şi porneşte atacul împreună cu câteva pensionare din bloc: mârşăvii, injurii de gang, chestiuni puerile. Nimic de esenţă, când citeşti ai impresia că e vorba de nişte copii de 16 ani.

  Cum era aia? Hai pa. Sau pa, pa, pa, pa, pa, pa. De fapt, mai stai puţin.
  Pa.

 258. irina spune:

  cred ca trebuie sa ai ceva probleme sa sa te deranjeze prea mult adevarurile pe care le spune Mircea in emisiuni, ca sa te chinui sa scrii o asemenea porcarie… Mi-e imposibil sa cred, si chiar refuz sa ma gandesc ca sunt unii oameni care il slavesc atat de mult pe Basescu incat sunt dispusi sa faca din astea….

 259. uka spune:

  Uitasem sa precizez ca ma luase somnu dupa ce citisem 10 randuri!
  bucura’te!!ai SIGUR [datorita lui Badea] mai multi vizitatori dkt ai visat! 🙂

 260. magarilor spune:

  sunteti niste gainii jalnice ,sunteti morti de foame
  lakiosilor ati fost dati afara din casa de alde ma-ta

 261. uka spune:

  Ce’i cu tine mai pupincuristule?=))
  Pff..ar fi interesant sa vad cum te’ai ascunde daca te’ar provoca badea sa ii zici asta in fata=))
  avem cu toti tupeu in spatele unui pc..

 262. claudiu spune:

  retardatule

 263. mue spune:

  va ascundeti dupa cuvinte mari pe care nu le intelegeti
  zoso , piticu va dau un sfat : mergeti si castrati-va

 264. mue voua golanilor spune:

  majoritatea mesajelor sunt in apararea lui Mircea…omu` e destul de mare sa-si poarte de grija ,dar imi place ideea de a-mi spune si eu opinia si la fel ca vlad , ceva mai sus ,ajung la concluzia ca sunt frustati baietii astia si o au mica rau

 265. PETRONELA spune:

  Un condei interesant dar nu suficient de dibaci cat sa mascheze invidia. Poate era necesar ceva mai mult efort inainte sa apasati butonul „publish”. Un gentleman de regula stie sa aprecieze calitatile concurentei nu sa dea cu noroi in ele. V-ati plasat singur intr-o pozitie care nu va face cinste. Eu cred ca e loc pentru toti (mai ales ca sunt putini) domnii talentati din Romania. Includerea familiei in bascalie e grotesca. Pacat.

 266. ruxi spune:

  ba daca atata poti, atata poti :))

 267. Bogdan spune:

  Mah baiatule da tare frustrat esti… ia-ti si tu emisiune la 23:00, pupa in cur un mogul, trage de fiare, ia-ti masina chinezeasca si dupa aia incearca sa-l musti de cur pe Badea…

 268. pumash spune:

  da nu esti talentat deloc….n-am inteles nimic
  bouleee
  bine pa

 269. Ana spune:

  Si cu povestea asta de doi lei treizeci, ai impresia ca si umor probabil…Ce-ar fi sa-ti vezi de treaba…Sunt curioasa ce scoala ai terminat…

 270. Trefla de rosu spune:

  🙂 :mrgreen: :)) =)) loool ma jur ca nu mai pooooot. Mortal.

 271. AS spune:

  da prost mai esti nene!!!!!!!!!!!!

 272. BA!SE-SCUla unu mai ... spune:

  Din ciclul „romanu’ s-a nascut poet , dar munca la facut scriitor” se trezi shefu’ si tuna :
  😈 „-…slab ,slab , foarte slab !?! va platesc degeaba , ma aduceti la sapa de lemn …” 👿

 273. Thomas spune:

  Penibil postul!! Daca ai un rezumat la acest post penibil, poate o sa-l citeasca lumea, asa o sa se injure singuri ceic are au citit aceste randuri penibile

 274. aaa spune:

  mai penibil decat insusi autorul !!!

 275. Aghiutza spune:

  Cat de prost poti sa fii?Ei bine,atat de prost !!! Nici sa minti nu stii,cat de bolnav mintal poti fi? Hai pa!…ca m-am distrat cu tine….:))hahalera care esti tu hahalera:))

 276. jfk spune:

  idioti, retardati, frustrati… asta e tot ce se poate zice despre voi!!!

 277. antonia spune:

  Sa-nteleg ca esti un ultrs!!? Nici macar nu e amuzant…Asa creste traficul si aici???? Dupa care se face MIC, mic, mic…….

 278. gauritorul spune:

  vai de p4la ta…

 279. cosmin spune:

  Si? Asta ti-e apogeul? Esti mandru? Zambesti pe sub mustata pe care o ai pentru ca faci economie la aparate de ras? Ce scrii tu aici e ca si cum ti-as spune ca esti un prost, iar tu m-ai injura de mama. Dar, uite! Cred ca daca o fxxx eu pe xxx, in momentul conceperii, s-ar fi oprit la o xxx, ar fi fost altceva. Bineinteles, de un mai bun augur.

 280. dr. Oetker spune:

  Adica pacientul nostru sufera de narcisism avansat, la granita cu psihoza? 😯

 281. mona spune:

  citind doar jumatate din articol (mi s-a facut scarba) mi-am data seama ca esti muuuut mai nefericit ca badea ! el poate scapa cu o laba sanatoasa …. pe cand tu, cred ca nu ti-ai obtinut mult-ravnitul orgasm nici dupa ce ti-ai citit capodopera de mai sus ! 😉

 282. bubu spune:

  O sa ai 2-3 zile de faima pe blog, dupa care te intorci la viata ta de 2 lei. Sa-ti tai venele in lung, e mai sigur asa.

 283. florin spune:

  bai bai … cei care ati scris gunoiul asta …sunteti penibili.pe mama voastra(si pe bunica)

 284. omu'bunsipomu'copt spune:

  punctat. sunt curios sa vad fatza lui badea cand citeste materialul:) baiete, te pricepi, esti bun tine-o tot asa. succes!

 285. Unu mai inteligent ca tine spune:

  Cred ca esti de departe cel mai mare sugator al lui Basescu&Co

 286. thea cu th spune:

  Asa-i cand n-ai 2 bani in buzunar sa te duci si tu ca oamenii normali la o bere sau un gratar…de plictiseala te-apuci sa scrii prostii pe blog!

 287. crision spune:

  „Dan Carlea Says:

  Mai 2nd, 2010 at 15:35

  – ezista o esplicatie, dar o sa o dau pe larg mai tarziu. Ideea e ca o persoana foarte mult necajita de Mircea mi-a cerut ajutorul”

  Adica un fel de: „tati, tati, baiatul ala m-a injurat, hai tu si da-i un pumn in gura ca eu sunt cam bleg”?

 288. isus spune:

  Ba panaramelor am trait sa o vad si pe asta.Voi nu aveti vietile voastre bai labagiilor bai????Niste distrusi de tot rasul……….mamele voastre mai bine sa cxxx decat sa fete niste retarzi asa ca voi……doamne,in ce lume am ajuns sa traim!!!!!!!!!!Mxxx tuturor fanilor vostri de kkt!!!!!!!!!

  Nota Reporter Virtual: Va rog sa va controlati limbajul. Nu sunteti in cartier la Mirciulica si nici pe blogul lui. Am vazut ca acolo e firesc, pentru ca stiti voi vorba cu asemanarea, dar invatati sa folositi dex-ul pentru injuraturi (un pic mai elegante si variate). Pentru restul e mai greu: aveti nevoie de bun simt si de un pic de gramatica.

 289. me spune:

  oribil…vulgar…deplasat..

 290. Un plictisit de prosti spune:

  Mare e gradina Domnului, si tare multi prosti au sarit gardul. Mai „scriitorule”, daca tot te plictiseai in aceasta zi superba, de ce nu te-ai dus sa dormi?
  Aaa, am inteles, tu, de fapt, ai scris o pagina de autobiografie si, ca sa nu rida lumea de tine, ti-ai inlocuit propiul nume cu Mircea…
  O singura, dar mare diferenta.. la faza cu salariul, ai cam exagerat punand cel Putin un zero la salariul tau real…
  Nasol cad prostimea nu Mai are Rgumente si incepe sa pateze spatiul virtual…

  Mircea, fa-te ca lucrezi!

  Pa

 291. Mihai spune:

  Tu ori esti prost, ori esti prea frustrat si idiot cu tine insuti. Tipa in tine invidia si te roade cacatu pe matze de la atata cretinism de care dai dovada. Nu esti decat un alienat mintal, care dracu stie ce a fost in capul aluia care te tot plateste ca tu sa ai bani de net.

 292. tm spune:

  esti cel mai obosit personaj din lume.sincer

 293. Base spune:

  mai bine pui pe tricou „CACAT” decat „SCRIITOR” ti se potriveste mai bine! ia’o p’asta _|_ !!

 294. dan spune:

  so lame….. trebuie sa fii ingrozitor de frustrat sa scrii asa ceva….

 295. Liviu spune:

  Cum spunea Mircea, „o tara de tristi” 🙁

 296. Miron spune:

  Cu adevarat penibil. Pana una alta, Badea are vreo 20 de clase peste tine. De la caracter si pana la exprimarea in limba romana.

 297. Razvan spune:

  Bravo, baiete. K de-ar glumi altii despre familia ta ai rade de-ai crapa. Nu-i nimic, e clar ca ai facut-o pt atentie. E chiar amuzant sa vezi pana unde se poate cobori un om doar pt putina notorietate. Fiinta jalnica ce esti..

 298. e s t i p e n i b i l spune:

  ^doi bărbaţi înfricoşători^ 😯
  tu esti real? 🙄

 299. randline spune:

  n-am mai vazut pe nimeni atat de frustrat…

 300. gogu spune:

  Stimate domn Dan Carlea, cata muee ti-a oferit cu generozitate Baselu sa-i ataci dusmanii? Nu de alta, dar poate le vine cheful altora s-o tavaleasca pe mata, sau pe nevasta-ta, daca ai asa ceva. Spor la lins, baiete.

 301. kjhgfds spune:

  Get a life man! Incearca sa faci si u ceva cu viata ta, nu-ti bate joc de altii cand tu probabil faci o l**a cand mergi acasa de la un servici de 2 lei, unde iti castigi berea si pachetul de tigari!!

 302. a spune:

  esti atat de prost ca si umbra ta urla de prostie.

 303. Dan spune:

  Cred ca e adevarata faza aia cu tavalitul in chinuri. :mrgreen:
  Voi sunteti mai rau ca la gradinita… 😆
  Citez de pe blogul lui Dan Carlea:

  „probabil o sa fie Tiberiu injurat. Si, dupa cum stim, Tiberiu Lovin nu ramane dator, loveste pe contra. Ca pe vremea cand era in ring. O sa iasa macel, dinti in batista, urinat cu sange. Virtual vorbind. Ah, ce-mi place. :D”

  Nu-i asa ca textul asta e in stilul „da’ nu vin io cu frati’miu ?” 😆 😆 😆

 304. adi spune:

  Vai mortzii vostri de ratati….

 305. geo spune:

  Povestirea de mai sus nu dovedeste decat faptul ca voi nu aveti argumente logice si credibile ca sa combateti ceea ce spune Mircea si normal…apelati la genul acesta de jigniri si sa va luati de persoane care nu au nici o legatura cu voi sau cu asemenea mizerii. Daca as fi in locul tau..scriitorule…mi-ar fi rusine ca atat am fost capabil „sa scriu”.

 306. Consumatorul spune:

  Interesanta povestire, se pare ca unii dintre noi avem muuult timp liber. Si tu l-ai votat pe Base? 😉

 307. leo spune:

  M-am plictisit dupa primul paragraf, mai incearca.

 308. Mihai - Grecia spune:

  Bestiala…povestirea 😛

 309. vlad spune:

  ase e ba cand o ai mica !

 310. Nimeni Altu' spune:

  toti va dati rotunzi si mari intelectuali pe net.ai ceva cu omu zii personal nu ascuns dupa o tastatura….

 311. jan spune:

  mestere, mie imi place mircea badea. asta nu inseamna ca ca nu imi place povestirea.
  e prea tare 😀
  acum nu vad dc s-ar supara cineva, e doar o povestire comica 😀

 312. oana spune:

  Cat de stupizi puteti fi sa va luati de familia unui om! bai ratatilor ce aveti cu bunica lui? daca aveti ceva sa ii reprosati, spuneti direct, nu in felul asta! un text mai prost nu am citit de mult. imebecililor!

 313. florin spune:

  Mare tampit care a scris prostia asta,binepa.

 314. Dan Carlea spune:

  – bolnav, dar se trateaza cu etnobotanice.
  – ezista o esplicatie, dar o sa o dau pe larg mai tarziu. Ideea e ca o persoana foarte mult necajita de Mircea mi-a cerut ajutorul.

  Tinem aproape pe blogul mogulului.

 315. Bogdan spune:

  In afara de a-si descarca frustrari personale nu exista cred un alt motiv pentru care oameni ca autorul acestui articol sa aiba scrisul printre ocupatii…

 316. ce e asta spune:

  cel care a scris cretinismul asta e blonav sau drogat?

 317. Serban spune:

  Oare cand l-a refuzat, vedeata o fi spus la final „pa”? Caci sarmanul vad ca e marcat de literele astea doua. Probabil a fost socul mare de le tot baga cu repetitie.

 318. Aura spune:

  😆 genial finalul!

 319. Profa spune:

  Penibil ,nici macar de doi lei . 😐

 320. fanel spune:

  Deci baba era din contraspionaj si si-a dat seama ca agentii de fapt nu erau agenti. Aparatele foto ce le aveau la gat :)) si masina in test drive cu care venisera :)) i-au dat de gol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top