Telemeaua, salamul de Sibiu și novacul afumat vor fi protejate de Uniunea Europeană

2:20 pm, 11 iulie 2014 • de Comentariile sunt închise pentru Telemeaua, salamul de Sibiu și novacul afumat vor fi protejate de Uniunea Europeană

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Aceste produse româneşti vor primi denumirea de “origine protejată” şi vor putea fi produse doar pe teritoriul ţării noastre, şi exclusiv în anumite zone. Producătorii susţin că protejarea originii este bună, deoarece în prezent salamul de Sibiu e fabricat şi de maghiari. Uniunea Europeană va proteja acum acest produs, dar numai pe cel făcut după reţeta veche. Ceea ce înseamnă că trebuie să aibă 75% carne de porc matur, 23% grăsime tare şi restul, condimente. Doar aşa vom scăpa de falsuri.
“Din ce în ce mai mult apar produse care imită originalul, vândute la preţuri reduse”, a explicat Sorin Minea, preşedintele

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top