Soiuri noi de cartof rezistente la schimbările climatice, omologate de cercetătorii institutului de profil de la Brașov

5:25 pm, 14 octombrie 2015 • de Comentariile sunt închise pentru Soiuri noi de cartof rezistente la schimbările climatice, omologate de cercetătorii institutului de profil de la Brașov

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Cercetătorii de la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Cartof și Sfecla de Zahăr de la Brașov au omologat o serie de soiuri noi de cartof – Brașovia, Sarmis și Castrum – care s-au dovedit competitive în ceea ce privește capacitatea de producție dar și din punct de vedere al adaptării la condițiile climatice din ultimii ani.
Ultimele soiuri care au fost omologate la institut sunt Brașovia, Sarmis și Castrum, soiuri care s-au dovedit competitive în ceea ce privește capacitatea de producție, dar nu numai, ci și din punct de vedere al adaptării la condițiile de stres mai puternic, în sensul în care, chiar în condițiile acestui an cu precipitații puține și călduri mari, am reușit să obținem rezultate bune, demonstrate

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top