» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Porcii pentru îngrășare se cumpără din timp. Este, poate, prima regulă de care trebuie să țineți seama, dacă doriți să sacrificați suinele în preajma sărbătorilor de iarnă.
Dar porcii pot fi ținuți tot timpul anului și chiar pot suplimenta veniturile unei familii, dacă sunt aleși corect, astfel încât să ia repede în greutate, iar carnea lor să fie vândută celor în căutare de alimente fără artificii chimice în producție.
Câteva sfaturi pentru cei care cumpără porci pentru îngrășare:
1. Rasa de porci este foarte importantă. De cele mai multe ori, nu găsiți sau nu cumpărați porci din rasă pură, dar genetica suinelor este importantă. Dacă ele sunt „un amestec” între rasele cunoscute că valorifică foarte bine hrana primită și iau repede în greutate,

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top