Google Street View Romania se extinde. ActiveWatch solicita anchetarea Radioului Public. Vadim actionat in instanta de Victor Piturca pentru calomnie. BOR, replica dura la un articol. Operatorii telecom se bat pe publicitatea televizata. Campanie pentru lansarea lui Craioveanu la Radio 21. Acestea sunt titlurile Revistei presei despre presa din 25 aprilie.
Agerpres: Google Street View Romania se extinde. Principalele atractii turistice din Romania vor putea fi vazute online prin intermediul aplicatiei Street View din cadrul Google Maps incepand de miercuri. Noutatile disponibile au in prim-plan imagini din Alba-Iulia, Craiova, Focsani sau Baia Mare, precum si strazile medievale din Sighisoara si unele dintre cele mai populare puncte turistice, cum ar fi Castelul Peles sau Castelul Corvinilor din Hunedoara, extinzandu-se cu peste 40.000 de kilometri.
Mediasind: ActiveWatch solicita anchetarea Radioului Public. In calitate de organizatie care militeaza pentru comunicarea libera in interes public, ActiveWatch a inaintat o solicitare catre Comisia de cultura, arte si mijloace de comunicare in masa si Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii din cadrul Parlamentului. Acestia solicita declansarea unei anchete in ceea ce priveste actiunile conducerii Societatii Romane de Radiodifuziune impotriva liderului Sindicatului Unit al Salariatilor din Societatea Romana de Radiodifuziune (SUS SRR), Adrian Moise.
Mediafax: Vadim actionat in instanta de Victor Piturca pentru calomnie. Avocatii de la Chiuariu & Asociatii au introdus miercuri la Tribunalul Bucuresti o actiune in instanta impotriva lui Corneliu Vadim Tudor, reprezentandu-l pe selectionierul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca. Potrivit comunicatului lansat de casa de avocatura, “Victor Piturca este victima unei virulente campanii de denigrare declansata de Corneliu Vadim Tudor si sustinuta atat prin intermediul articolelor cu caracter rasist, xenofob, calomniator, insultator, publicate sub semnatura proprie in ziarul Tricolorul, precum si prin retorica similara demonstrata in emisiuni de televiziune.”
Adevarul: BOR, replica dura la un articol. Reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane au transmis o replica la articolul publicat in 22 aprilie sub titlul “Afacerile si averea Bisericii Ortodoxe Romane: sute de mii de hectare de teren si padure, hoteluri, trust de presa si fabrici de milioane”. In comunicatul trimis, BOR acuza adevarul.ro de „manipularea opiniei publice pentru a se crea falsa impresie ca Biserica este o institutie profitabila din punct de vedere financiar“. Reprezentantii BOR puncteaza ca numai anul trecut circa un milion de oameni au beneficiat de ajutoare prin cadrul a 760 de programe social-filantropice si educationale, in care s-au investit circa 70 de milioane de lei.
Forbes: Operatorii telecom se bat pe publicitatea televizata. Potrivit analizei BPN Blog, in saptamana 15-21 aprilie Orange, Vodafone si Cosmote au fost cele mai promovate branduri pe micile ecrane. Brandul Orange au acumulat 2.489 de puncte de audienta la nivel urban, campaniile de promovare TV pentru Vodafone au strans 1.129 GRP’30 iar Cosmote a consumat 642 GRP’30 (GRP-Gross Rating Point). Nici unul din cei trei mari operatori telecom nu au consumat publicitate pe cele doua statii ale televiziunii publice: TVR1 si TVR2.
IQads: Campanie pentru lansarea lui Craioveanu la Radio 21. Campania “Gradina lui Craioveanu, in aer pe 100,2 FM” a fost realizata de Catalin Rusu si Marc Bortun si cuprinde executii OOH si online, menite pentru a marca revenirea Radio 21 la pozitionarea „fun station”, dar si reinventarea lui Vlad Craioveanu in calitate de gazda a noii emisiuni: „In primul rand, campania anunta venirea lui Craioveanu la Radio 21, nu o emisiune anume. Acest transfer important a fost o buna ocazie de comunicare pentru brand. Strategic, noi am recomandat sa facem o campanie in care Radio 21 il gireaza pe Vlad Craioveanu si nu invers”, a declarat Catalin Rusu.
Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.
ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:
TweetETICHETE:
NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.