Reacţia Asociaţiei Române a Cărnii despre studiul OMS privind carnea cancerigenă

5:08 pm, 27 octombrie 2015 • de Comentariile sunt închise pentru Reacţia Asociaţiei Române a Cărnii despre studiul OMS privind carnea cancerigenă

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Studiul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) care pretinde că preparatele din carne ar fi cancerigene iar carnea roşie „probabil” cancerigenă face parte din seria studiilor „aruncate pe piaţă, fără niciun discernământ şi fără nicio rigoare ştiinţifică”, potrivit Asociaţiei Române a Cărnii (ARC).
„Ne manifestăm indignarea faţă de uşurinţa cu care aceste studii sunt aruncate pe piaţă, fără niciun discernământ şi fără nicio rigoare ştiinţifică. Referindu-ne la consumatorul român, vehicularea unor asemenea informaţii alarmiste nu face decât să inducă confuzia într-o piaţă alimentară care şi aşa este afectată de concurenţă neloială pe care o fac evazioniştii fiscali”, a declarat preşedintele ARC, Radu Timiş, într-un comunicat.
ARC este de acord că este nociv pentru sănătate consumul de preparate din carne de slabă calitate, cu

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top