Produse tradiționale din Valea Jiului. Rețeta cârnăciorilor de oaie

11:49 am, 2 decembrie 2014 • de Comentariile sunt închise pentru Produse tradiționale din Valea Jiului. Rețeta cârnăciorilor de oaie

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Valea Jiului are cele mai multe produse tradiționale omologate din județul Hunedoara, iar plăcintele de cartofi, cârnații de oaie afumați cu conuri de brad sau păsatul fac deliciul celor care le gustă. Tot mai multe cabane au început să le ofere celor care ajung în munții momârlanilor, iar aceștia sunt bucuroși că pot să pună pe masă produse ce respectă cu strictețe rețetele vechi de sute de ani, fără nici unul din adaosurile moderne.
Până acum, peste 25 de rețete au primit

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top