» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Familia Verdeşi din Galaţi a pus acum zece ani bazele unui business în domeniul preparatelor din carne şi al brânzeturilor fabricate în mod tradiţional, preluând reţetele vechi de zeci de ani de la oamenii locului. Afacerea soţilor Verdeşi a ajuns la 60 de angajaţi în producţie şi vânzări şi la afaceri de 1,5 milioane de euro anul trecut.
„Ideea înfiinţării acestui brand s-a născut după ce noi începuserăm să producem nişte specialităţi pe care nu aveam cum să le comercializăm decât sub o formă tradiţională. Nu suntem de acord cu ambalajele, mi se pare că nu se potrivesc atunci când ai de-a face cu un produs autohton“ a spus Marius Verdeşi pentru ZF.
Marius şi Maria Verdeşi s-au implicat, alături de familiile

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top