O fabrica daneza produce un sortiment de bere artizanala sub forma de pudra

3:49 pm, 10 octombrie 2016 • de Comentariile sunt închise pentru O fabrica daneza produce un sortiment de bere artizanala sub forma de pudra

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

O fabrica daneza, To Ol, a reusit sa produca un sortiment de bere artizanala sub forma de pudra, alimentand astfel teoriile potrivit carora berea instant ar putea deveni in curand un produs comercializat pe scara larga, dupa modelul cafelei si sucurilor instant, informeaza slate.fr.
Tobias Emil Jensen si Tore Gynther, fondatorii acelei fabrici, au colaborat cu GEA Group, o companie germana specializata in tehnologii folosite in industria alimentelor. Alaturi de o echipa de la compania R&D, ei au utilizat tehnica de liofilizare asupra a patru sortimente de bere produse de compania daneza – doua IPA, un Pilsner si o bere ce contine cafea, scrie News.ro.
”Folosindu-ne de faptul ca apa si alcoolul, in vid si la temperatura joasa, trec direct din starea

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top