Mormolocii lui Dragnea

8:47 am, 22 iunie 2017 • de Comentariile sunt închise pentru Mormolocii lui Dragnea

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Un infractor si 241 de mormoloci și-au dat jos propriul guvern, pentru a pune în loc alți nevertebrați care, de data asta, să-l scape de pușcărie pe delincventul-șef al PSD.

Până luni, când e chemat la Cotroceni, condamnatul-sef al PSD trebuie să aleagă cei mai slugarnici dintre mormoloci. Pe ei îi va propune pentru Guvernul României. După Guvernul Marionetă vom avea Guvernul Mormoloc. Asta se întâmplă astăzi în România.


Vezi și: Cum reacționează Dragnea la întrebarea: Un infractor dă jos propriul guvern pentru că nu îl scapă de pușcărie? VIDEOSunt 241 de mormoloci care au sprijinit un infractor să doboare propriul guvern, numai pentru că Guvernul Marionetă nu l-a scăpat de pușcărie. Aceiași parlamentari nevertebrați moral l-au susținut pe delincventul-șef al PSD când acesta negocia autonomie pe criterii etnice.

Cei 241 de mormoloci PSD din Parlament ar merge cu Dragnea pe orice drum. Ar accepta orice aberație propusă de șeful acestui partid, Liviu Dragnea.

Mulți se întreabă, foarte mirați: Cu ce vrajă îi controlează Dragnea pe parlamentarii PSD, cu ce abilități speciale a putut să-i transforme în asemenea mormoloci perfecți?

Este o întrebare naturală, în acest context. Sunt 241 de parlamentari PSD care merg după Dragnea în orice direcție, ca niște ființe fără minte, fără conștiință, fara vreun punct de reper moral, fără nicio coloană vertebrală, exact ca niște mormoloci care sunt lipiți de o broască râioasă dintr-o baltă stătută.

Și nu sunt numai parlamentari PSD….

Unii ar crede că șeful infractor al PSD deține vreo măiestrie politică și de comunicare. Unii cred că Dragnea are vreun talent special care îl face să fie un politician atât de abil, că e înzestrat cu vreo inteligență nativă.

Trebuie, nu-i așa, să fie foarte, foarte abil dacă poate determina 241 de parlamentari să îi gireze orice, să devină mormolocii lui obedienți și perfect slugarnici?

Eu cred că nu e nici abilitate, nici vreo inteligență ieșită din comun, e altceva.

Este vorba de faptul că Dragnea a băgat în Parlament (el a avizat personal fiecare nume de pe listă) indivizi de cea mai proastă calitate morală și umană, după chipul și asemănarea lui. Multe lichele, mulți hoți și corupți cu dosare și afaceri necurate verificate de Justiție sau care urmează să intre în vizorul procurorilor DNA.
Pur și simplu avem în față un caz clasic de borfași care își apără gașca sperând că scapă și ei de pușcărie dacă scapă Dragnea. Și nu vorbesc aici doar doar de mormolocii din PSD. Toți penalii, de la toate partidele, îl susțin în taină pe Dragnea.

De aceea, chiar dacă Grindeanu în sine nu are probleme penale, varianta lui nu era cu mult mai bună decât gașca lui Dragnea. Pentru oamenii cinstiți din România e indiferent că a câștigat gașca lui Dragnea și nu gașca lui Grindeanu.

Dar, e foarte bine că găștile își dau acum în cap, pentru ca numai așa puteau pricepe naivii care au votat PSD ce mizerie au girat ei, de fapt. Încep să vadă adevărul pe care noi îl spunem de ani de zile.

Toata această răfuială între găștile din PSD, tranșată de cei 214 de mormoloci ai lui Dragnea, la votul moțiunii de cenzură, ne arată că avem în Parlament sute de aleși impostori, pușcăriabili, oameni care, de fapt, sunt niște borfași de duzină în costume scumpe, indivizi care nu au ce căuta într-un parlament normal.

Sunt indivizi care distrug esența democrației, transformând Parlamentul României în instrument al unui infractor și provocând repulsie publică față de această instituție.

Produc neîncredere în democrație. Este ceva foarte grav, inacceptabil pentru orice om decent și extrem de periculos pentru România. Este pur și simplu furtul unei instituții publice ajunsă proprietate personală a unui individ cu cazier penal. Parlamentul României a ajuns bârlog de tâlhari.

Lucrurile au devenit și mai grave după ce Liviu Dragnea s-a apucat să negocieze autonomia pe criterii etnice cu UDMR. Dacă infractorul-șef al a ajus să vândă pe tarabă lucruri care nu pot fi negociate, am atins un punct în care este evident că grupul penal din fruntea Parlamentului nu mai reprezintă, în niciun fel, interesul public, interesele României, scopul pentru care există aceasta instituție.

De aceea, eu cred că ar trebui să avem alegeri anticipate și să-l scoatem pe Dragnea din Parlament cu tot cu mormolocii lui borfași.

Pur și simplu majoritatea parlamentarilor nu reprezintă acum interesele celor care i-au votat și acționează după o agendă ascunsă dirijată în interes personal, despre care nu știau nimic alegatorii, când au pus ștampila pe un partid sau altul, în special pe PSD. Nu mai există nicio legitimitate electorală pentru cei care acum controlează Parlamentul.

Alegătorii PSD nu au votat pentru OUG 13, pentru moțiuni împotriva guvernului PSD, pentru înțelegeri scandaloase cu UDMR care atentează la integritatea României și pot distruge ceea ce s-a construit atât de greu și cu atât de multe sacrificii acum 100 de ani. Pur și simplu, alegătorii PSD au votat ceva și primesc cu totul altceva.

În condițiile în care acest parlament a devenit o unealtă în mâinile unui infractor și a unui inculpat, condamnatul Liviu Dragnea și inculpatul Călin Popescu Tăriceanu, prin care ei își rezolva numai problemele lor cu legea, ar trebui dizolvat. Această stare de fapt care și ca rezultatul moțiunii de cenzură să fie irelevant.

Era irelevant și dacă Dragnea pierdea. Gașca Ponta – Ghiță – Udrea -Andronic nu era cu nimic mai bună ca gașca Dragnea – Firea – Olguța – Nicolicea – Tăriceanu. Ba chiar se intersectează des aceste găști. Andronic și Tăriceanu sunt uniți de mărturii mincinoase pentru acare au și fost inculpați.

Voiculescu Dan, alt mare infractor securist al patriei, îl susține pe Dragnea prin servitorii lui de la Antena 3. Dar gașca asta nu avea nicio jenă să treacă de partea lui Grindeanu, dacă moțiunea pică.

Penalii PSD & co., indiferent de tabără, vor continua războiul cu DNA, vor încerca mai departe să încalece Justiția și să blocheze lupta împotriva corupției. Nimic nu se va schimba în bine, dacă nu au loc anticipate.
 

Mai este ceva foarte interesant: mișcările lui Dragnea sunt exact după agenda ascunsă a dictatorului Putin.

Prin discuțiile despre autonomie pe criterii etnice, Dragnea pur și simplu a fost pe punctul sp aprindă un fitil care poate arunca în aer România. Este o bombă proiectată și instalată de la Moscova în România.

Extremismul maghiar e susținut de Rusia într-o operațiune mai amplă care are rădăcinile în perioada stalinismului crâncen când marele criminal al istoriei, Iosif Visarionovici Stalin a construit zone cu potențial conflict etnic peste tot în blocul comunist, ca să aibă butoane pe care să apese atunci când vrea să detoneze țări care îi ies din cuvânt. Fostul ofițer KGB Vladimir Putin acționează astăzi după acel model monstruos gândit de Stalin.

Eu simt simt și un miros urât de Putin în acțiunile recente ale lui Dragnea.

Aparent, omul e speriat de moarte de pușcărie și face orice ca să scape, dar la o analiză mai atentă constatăm că Dragnea acționează prghii care se suprapun perfect pe agenda ascunsă a Moscovei. Desigur, poate să fie doar o coincidență. Dragnea se poate afla doar involuntar în postura de idiot util al lui Putin. Dar nu e prima dată și prea se repetă, astfel încât începe să devină altceva.

Un fapt indubitabil este că Dragnea a aruncat România în criză politică, exact când țara face eforturi să-și consolideze poziția în NATO si UE. Asta e o coincidență foarte ciudată.

Dacă Dragnea nu e tras de sfori de la Moscova, înseamnă că omul e incredibil de limitat. Pur și simplu nu poate să-și depășească limitele de baron de Teleorman care nu vede nimic dincolo de hotarele județului pe care l-a transformat în moșie personală.

Coincidența devine și mai ciudată când vezi că același Dragnea face mișcări care dau apă la moară extremiștilor maghiari, susținuți de Moscova și produc un sol fertil pentru ură pe teme etnice.
Eu unul încep să dezvolt convingerea că Dragnea nu face aceste lucruri numai din incultură sau prostie și că nu e doar un idiot util al dictatorului Vladimir Putin. Prea se aliniază pe agenda Moscovei ca să fie doar o coincidență. În lipsa probelor clare însă, această variantă trebuie luată doar ca o opinie, nu ca un fapt.

Singurul aspect bun al celor petrecute în ultimele zile este că arată propriului electorat PSD adevărul. Chiar și cei mai creduli dintre alegătorii PSD au putut să vadă că toate lozincile pentru care ei au dat voturi acestui partid erau, de fapt, doar niște vorbe goale pentru Liviu Dragnea & co. Erau doar abureli, niște vrăjeli electorale și atât. Devine evident și pentru susținătorii PSD că au fost mințiți în ultimul hal.

Ceea ce a făcut Dragnea, din Parlament, folosind cei 241 de mormoloci PSD nu are absolut nicio legătură cu motivele pentru care au votat acest partid 3,2 milioane de alegători. Ba chiar e exact pe dos.

Ceea ce face gașca Dragnea – Tăriceanu și toți derbedeii adunați lângă ei în Parlament, modul cum trădează acești mormoloci România și bomba pe care voia să o amorseze infractorul șef al mormolocilor PSD, ne demonstrează și cât de grav este efectul absenteismului la vot.

Toate aceste lucruri scandaloase și inimaginabile nu erau posibile dacă se mobilizau la vot cei mai mulți dintre cei 18,5 milioane de români cu drept de vot.

Azi constatăm cât de grav a fost să fie lăsați să decidă 3,2 milioane de naivi duși de nas de un grup infracțional organizat în PSD & ALDE. Faptul că electoratul PSD înțelege ceva ce noi spuneam de mult timp, nu schimbă situația gravă în care am ajuns.

A ajuns aici pentru că au fost lăsați să decidă 3,2 milioane de naivi, ușor de păcălit să voteze niște derbedei, așa că îi atacă degeaba pe liderii UDMR cei care sunt revoltați de negocierile purtate cu Dragnea. Liderii UDMR au încercat doar să profite de prostia tuturor celor care au votat PSD, dar și de indiferenta celor care nu au votat.

Cei 3,2 milioane de alegători, din 18,5 milioane cu drept de vot, l-au pus pe Dragnea în poziția din care ar vinde orice, chiar și România, oricui, numai să scape el de pușcărie. Dragnea nu poate încă să facă asta dar, dacă ar putea, ar scoate țara din UE si NATO numai ca să rămână el liber și cu averea întreagă.

Nu liderii UDMR au adus România în situația să aibă un Parlament controlat de un delincvent. Ei profită doar de o realitate scandaloasă, pe care noi ne-am construit-o singuri și o acceptăm tacit. Politicienii UDMR sunt niște oportuniști care văd slăbiciunea noastră și au parazitat-o în propriul interes. Problema este numai la noi.

De ce nu suntem 1 milion la porțile Parlamentului, ca să îi scoatem în șuturi de acolo și să forțăm alegerile anticipate? Tot ce ne revolta astăzi se întâmplă pentru că noi lăsăm să se întâmple.
Parlamentul a fost folosit ca instrument al unei găști penale, într-o acțiune care nu are nicio legătură cu rolul acestei instituții și cu interesul public. PSD și ALDE au demonstrat ca nu pot guverna pentru interesul public, nu guvernează pentru îndeplinirea promisiunilor electorale cu care au câștigat majoritatea. Au băgat România într-o criză aberantă, fără să aibă vreun motiv pentru asta, numai pentru a rezolva problema personală a lui Dragnea.

Pentru aceste motive, acum, soluția cea mai corectă și bună pentru România este soluția alegerilor anticipate.
Rămâne de văzut dacă președintele Klaus Iohannis va impune soluția aceasta, mingea e acum în terenul lui.

Citește mai multe aici: De ce a ales Dragnea un moment cheie ca să-l mazilească pe Grindeanu. Sorine, spune tot despre OUG 13!

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (3 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top