Micul românesc, pe masa UE

7:16 am, 20 februarie 2014 • de Comentariile sunt închise pentru Micul românesc, pe masa UE

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

 

mici1“În urma discuțiilor purtate, Direcția Generală SANCO a susținut includerea pe agenda Comitetului pentru Siguranță Alimentară al Uniunii Europene (SCFCAH) de joi, 20 februarie 2014, a propunerii de modificare a Regulamentului Uniunii Europene, care cuprinde posibilitatea folosirii aditivului conţinut de micii româneşti. De asemenea, Comisia va face o declaraţie în reuniunea SCFCAH prin care se angajează să prezinte o nouă propunere de Regulament care va conține aditivii de utilizare generală”, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

Regulamentul european care interzicea folosirea bicarbonatului de sodiu în micii românesti urma să intre în vigoare la 1 iunie 2013. Marii producători de carne au susținut că în mici bicarbonatul, este principalul ingredient și că fără acesta „micul seamăna cu o chiftea”.

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top