
Industria carnii din intreaga lume ar putea primi in urmatoarele zile o lovitura dura din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii, relatează stirileprotv.ro
Un grup de specialisti in domeniul sanatatii din intreaga lume va publica luni un raport privind riscurile de cancer asociatie cu consumul de carne rosie, scrie Reuters. Initativa realizarii acestui document apartine Agentiei Internationale pentru Cercetarea Cancerului din cadrul OMS iar in ultimele zile au circulat mai multe informatii neoficiale legate de raport, dar si de impactul sau asupra industriei carnii.
Potrivit Daily Mail, care citeaza surse din OMS, raportul va include carnea procesata pe lista produselor cu cel mai mare risc cancerigen iar carnea rosie, in urmatorea categorie de risc. Informatia, aparuta vineri, a starnit proteste din partea reprezentantilor industriei alimentare
MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro
Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.
ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:
TweetETICHETE:
NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.