» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Cu circa 20 de mii de euro pusi la bataie in prima instanta, Alexa si Radu, tinerii din spatele Fermei Sibioara, sperau sa produca suficient de mult si de bine cat sa-si amortizeze investitia dupa 4 ani. Insa socoteala de pe hartie pare, deocamdata, sa nu se potriveasca cu cea din gradina.
Asa cum ii spune si numele, pamantul este lucrat la Sibioara, in Constanta, si ne aduce in cos legume de toate soiurile si culorile. Desi se afla abia in primul an de activitate, ferma are doua colaborari importante deja: un magazin de produse bio, respectiv un restaurant care pune accent pe ingredientele de calitate. 
Inainte de a lua decizia finala, am fost deschisi spre o gama mai larga de businessuri, dar intr-un

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (1 voturi, media: 4,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top