» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Produsă de Litra Brewery Company în colaborare cu Smokehouse, acest nou tip de bere a stârnit admirația celor prezenți printr-un gust inedit și o aroma irepetabilă, care a umplut ambianța întregului local, scrie Madein.md.
Este o bere potrivită sezonului rece de sfârșit de toamnă, datorită gradului mai înalt de alcool (aproximativ 7%) și consistenței de ingrediente, utilizate în număr mai mare decât în berile de vară.
Ingredientele Pumpkin Ale
La fabricarea acestei beri au fost utilizate 200 kg de dovleac, procurate de la un fermier local, acesta, de altfel, fiind unicul produs de proveniență autohtonă folosit la producerea Pumpkin Ale-ului. Din acestea, 120 de kilograme au fost utilizate nemijlocit la fabricarea berii, restul fiind deșeuri.
Pe lângă aceasta, pentru a reda băuturii o aromă mai

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top