» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Cultura dovleacului comestibil, a dovleacului plăcintar, este o afacere spre care se îndreaptă acei fermieri care deja lucrează suprafețe agricole și își doresc să aibă recolte care se valorifică până toamna târziu.
Cei mai mulți dintre cei care cultivă bostani de plăcinte încep cu parcele mai mici și se extind pe măsură ce își formează o clientelă și cererea le crește. O mare importanță o au soiurile de dovleac pe care le aleg, cel mai ușor de comercializat fiind dovleacul plăcintar, urmat aproape de dovleacii de tip american, căutați pentru petrecerile de la finele lunii octombrie, de Halloween.
Reducerea suprafețelor cultivate cu dovleci este explicată de faptul că această cultură nu este ușor de înființat și întreținut, iar micii producători sunt concurați

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top