
Familia Müritz din Gruyères (vestul Elveției) produce cașcaval în fiecare an, din mai și până în octombrie. Pășunile montane ale regiunii sunt deja celebre, datorită laptelui pe care-l dau vacile care pasc acolo, transformat ulterior în renumitul cașcaval Gruyere. Familia a ajuns la a cincea generație de producători de cașcaval, fabricat după o rețetă veche și neobișnuită.
Fiecare roată de cașcaval are între 25 și 40 de kilograme și este păstrat la macerat timp de șase luni. În timpul sezonului, familia
MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro
Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.
ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:
TweetETICHETE:
NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.