Gâdea, Arafat, i-aţi omorât a doua oară! PATRU VIEŢI! Dar următoarele?

11:39 pm, 16 decembrie 2014 • de Comentariile sunt închise pentru Gâdea, Arafat, i-aţi omorât a doua oară! PATRU VIEŢI! Dar următoarele?

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Arafat GadeaAţi ghicit! Unde se putea să-şi spele păcatele Raed Arafat decât la Antena 3? La Gâdea în emisiune, locul ideal pentru spovedanie şi de albit după fiecare tragedie.

Băi, voi nu mai aveţi niciun Dumnezeu? Nu contează cărei religii aparţineţi, n-o să fac ce-aţi făcut voi şi pesediştii voştri cu „neortodoxul” Iohannis. Dar măcar frică de justiţia divină aveţi? De cea pământeană, oricum nu vă pasă. Ba chiar o terfeliţi în emisiunile voastre, trageţi în DNA, loviţi în procurori, scoateţi lumea în stradă împotriva statului de drept, beşteliţi pe oricine nu vă cade la picioare, daţi cuvântul oricărui penal care ar trebui să dea socoteală la vorbitor şi nu în faţa microfoanelor voastre.

PATRU VIEŢI! Sunt patru oameni, chiar nu vă pasă? Puteau fi prieteni, membri din familia voastră, vecini, rude sau colegi de serviciu. Nici atunci nu vă păsa? Şi-n cazul ăsta, căutaţi să-i scoateţi basma curată pe cei responsabili? Şi cine e primul responsabil al ţării în domeniu? O ştiu şi familiile aflate acum în suferinţă. Iată, scriu şi eu cu majuscule, să reţineţi măcar acum: RAED ARAFAT!

Da, Gâdea! El e. Nu şeful ISU, nici prefectul, nici barcagiul fără motor. Sunt şi ei, dar în faţa naţiunii dă socoteală POLITICIANUL. În toată lumea civilizată e aşa. Iar cel care ocupă o funcţie politică de prim rang – secretar de stat – este exact RAED ARAFAT. El pleacă, Gâdea! Şi în Europa, şi în SUA, şi în Canada, şi în Australia sau Noua Zeelandă. PLEA-CĂ! În toată lumea, PLEA-CĂ! Pentru că e gestul de onoare, de demnitate publică pe care îl aşteaptă poporul. Cetăţeanul plăteşte din taxele lui un sistem care, atunci când produce tragedii precum cea din Siutghiol, trebuie tras la răspundere rapid de către plătitor. Iar cea mai rapidă formă de SUPUNERE a celui plătit politic este DE-MI-SI-A! Până se termină ancheta oficială, şeful pleacă din funcţie. Apoi, e treaba justiţiei să spună dacă merge şi la puşcărie sau nu. E vorba de onoare, gest de demnitate publică. Aşa se cheamă la alţii…

Dacă tot timpul când au loc astfel de nenorociri plătesc doar acari Păun, la ce mai foloseşte răspunderea politică? Şi de ce credeţi voi, Mihai Gâdea şi Raed Arafat, că-n toată lumea-i altfel? Oare de ce? Chiar nu vă pasă? PATRU VIEŢI! Sunt patru oameni care puteau fi salvaţi dacă barca lui Arafat avea motorul bun. Şi cine-i de vină, SISTEMUL?! Dar SISTEMUL are manete umane, şefi. Iar când MOR OAMENI, ce facem cu „sistemul”? Îl lăsăm aşa, la infinit? Să mai moară PATRU OAMENI? După care spunem iar: „NU Arafat e vinovat, ci sistemul, băsiştii”. Şi iar mai mor, şi din nou îl periem pe Arafat…Şi mai mor…Şi iar faceţi voi emisiuni de spălat cadavre…

PATRU VIEŢI, Mihai Gâdea! Patru oameni care nu mai ajungă acasă? Ascultă cuvintele următoare:

„AJUTOOOR! AJUTOOOOR! NU MAI REZIST!” „NU MAI REZIST!!!”

Era strigătul de disperare ar pilotului. Ascultă-l măcar acum, Mihai Gâdea! Închide ochii puţin, fă un efort! Pune-te în locul acelui om.  Zi! Simţi ceva? Încearcă. Transpune-te două secunde în starea sa de infern. Simte cum se scurge viaţa din tine. Cum tremuri din toate încheieturile. Cum VREI să trăieşti. Să fii din nou acasă lângă cei dragi. Acum, înainte de Sărbători şi mulţi ani înainte. Dar nu poţi. Simţi că nu mai poţi. ŞI STRIGI, Mihai Gâdea, strigi: „Ajutooor! Nu mai reziiist, nu mai reziiist!”

Nici acum nu înţelegi, omule? Şi acum cauţi să fii avocatul celui vinovat politic (şi poate chiar penal)? Iarăşi inventezi piste false, bune de hrănit prostia pe care ai cultivat-o ani şi ani? Ce-i datorezi, omule, acestui Arafat? Dacă era fiica ta în elicopter, ce mai ziceai? Şi atunci îl luai în braţe pe şeful acestui „sistem”?

E incredibil cum pot astfel de oameni să servească doar cauze personale! Cum judecă şi influenţează opinia publică doar prin prisma afinităţilor personale, a datoriilor sau a reglărilor de conturi politice. Ştiţi ce-a făcut Gâdea în emisiunea de marţi seară cu Arafat? L-a apărat pe motiv de…”băsism”!!! Că, vezi-Doamne, s-a dezlănţuit împotriva lui  propaganda „celui care mai are de stat cinci zile la putere”. Altfel spus, de vină sunt băsiştii care se răzbună pe Arafat pentru că s-a certat cu Băsescu în 2012! Brrrr!

Măi, omul, opreşte-te! Pentru binele tău, dar mai ales al celor care au nevoie de judecată dreaptă. Gata, s-a terminat campania, Băsescu pleacă, Boc e amintire, l-aţi răpus, pe MRU aşijderea! Hai să fim oameni serioşi, pentru numele lui Dumnezeu! Chiar nu-ţi pasă decât de politică? De vieţi îţi pasă?Tu chiar nu poţi să treci peste meciuri politice, peste orgolii, atâta timp cât interesul public o cere? Nu-i solicită nimeni demisia unui secretar de stat (indiferent cum îl cheamă) pentru antipatie politică, ci pentru ce se întâmplă în parohia sa! Mai ales când pier vieţi nevinovate…

Ştiţi ce invoca Gâdea în apărarea lui Raed Arafat? Că el a făcut sistemul SMURD. Aşa, şi? L-a făcut cu banii lui sau cu banii noştri? Este al lui, PERSONAL, sau e al statului, al românilor care cotizează la bugetul acestuia? Cu alte cuvinte, pot să moară pe bandă rulantă oameni în tragedii aviatice că STĂPÂNUL nu va da niciodată socoteală. Pentru că „a salvat mii de vieţi”. Şi ce trebuia să facă, să le lase să piară? Nu pentru a salva vieţi pompează contribuabilul bani în el? Sau ce, ne face vreun favor că-şi face meseria? Ori nu mai există altul ca el pe lumea asta? Fără Arafat mor toate? Şi SMURD-ul, şi ISU, şi STATUL, şi ANTENA 3, şi EUROPA, şi LUMEA? Fără el – Apocalipsa?

Zice Radu Tudor: „Haita de băsişti s-a năpustit asupra lui Raed Arafat. Uită că a salvat mii de vieţi. Eu ştiu, el are oferte să plece în Occident, în ţări dezvoltate, are oferte să facă şi acolo un sistem performant”.

Zău? Şi de ce nu pleacă, dacă-i aşa de avantajos? Din patriotism, am înţeles… Nu, din alt motiv nu pleacă – acolo nu aruncă nimeni cu bani pe fereastră. Şi GARANTEZ eu  că Arafat nu va primi NICIODATĂ o ofertă să facă acel „sistem performant” acolo. Dacă ar avea, mâine ar înhăţa-o şi s-ar duce ca vântul lâsând în urmă şi SMURD, şi elicoptere prăbuşite, şi vieţi pierdute, şi tot!

Voi chiar nu v-aţi săturat de ură? De dat foc societăţii româneşti? De jaful din sistemul sanitar? De haosul de la SMURD? Aveţi vreun control asupra banilor de acolo? Asupra contractelor semnate la nivel de minister? Băgaţi voi mâna-n foc că tot ce se întâmplă sub Arafat e curat ca lacrima?

În loc să răspundă la astfel de întrebări, aceşti avocaţi ai răului ignoră indicii şi fapte care ar conduce la piste interesante pentru procurori. De pildă, iată una: aţi observat că şi după accidentul din Apuseni, şi după cel de la Siutghiol, Raed Arafat a încercat să acrediteze apriori ideea că victimele oricum ar fi murit? Ştiţi, oare, la ce folosesc astfel de declaraţii, care, ATENŢIE, nu aveau în acel moment suportul medicilor legişti?! Cum să spui că oamenii mureau oricum, ba din cauza leziunilor, ba din cauza temperaturii scăzute, înainte ca raportul medico-legal să confirme asta?! Nu cumva astfel de declaraţii repezite urmau să influenţeze decizia legiştilor? Pentru că, altfel, ce s-ar fi întâmplat? Păi altfel era groasă: intervenea IMEDIAT răspunderea administrativă. Adică, inclusiv a lui Arafat! Era asta o pistă interesantă pentru dezbateri, la TV? Sigur că da, dacă îţi pasă de adevăr şi nu de propagandă, de trimis vinovaţi în faţa justiţiei şi nu de apărat penali, de pace pentru sufletele nevinovate şi nu de război cu adversari imaginari.

Treaba voastră! Dacă aşa procedaţi de fiecare dată după astfel de tragedii, nouă nu ne rămâne decât să numărăm victimele următoare şi să fim resemnaţi la gândul să „SISTEMUL” e de vină. Chiar dacă deasupra lui sunt cei care pot să-l schimbe sau să răspundă politic şi penal. Iar atâta vreme cât oameni ca Arafat rămân să asigure „contabilitatea” morţilor, fără ca nimeni să-i ia la întrebări, noi ce putem face? Ne vom gândi la cei pieriţi şi le vom spune că i-aţi omorât a doua oară.

Citeşte în continuare, Mihai Gâdea! Sunt ultimele cuvinte ale pilotului:

„AJUTOOOR! AJUTOOOOR! NU MAI REZIST!” „NU MAI REZIST!!!”

Apoi, întoarce-te către Arafat şi mulţumeşte-i! Spune-i că te lasă rece. Că „sistemul” e de vină, nu el sau cei care-l conduc. Că pot să moară oricâţi, tot „sistemul” va fi de vină. Şi băsiştii. Sau Iohannis. Ori, Diaspora. Spălaţii pe creier de pe net. Toţi, numai Raed Arafat nu. Şi asigură-l că el contează mai mult decât orice. Chiar decât sistemul însuşi. El e Împăratul. Cel care poate face orice, oricând, oricum, fără să dea socoteală în faţa cuiva. Iar tu îl vei susţine până la capăt…

„AJUTOOOR! AJUTOOOOR! NU MAI REZIST!” „NU MAI REZIST!!!”…

Laurenţiu Ciocăzanu

Ciocazanu

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (26 voturi, media: 4,69 din 5)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top