» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Publicarea în Monitorul Oficial a ordinului care face referire la abatoarele de capacitate mică şi la punctele de sacrificare, încurajează pe cei care produc și sacrifică în sistemul gospodăresc.
Vicepreşedintele ANSVSA, Dr. Mihai Ponea a declarat, recent, că acest ordin „va stimula foarte mult fermierii să crească animale în ferma proprie şi de aici să meargă cu ele direct în măcelării, direct în restaurante, direct în supermarket, lucru ce până acum nu s-a întâmplat. Trebuie să susţinem şi micii crescători de animale şi fermieri care nu au acces până la un oraş mare sau care nu pot duce animalele la un abator de mare capacitate, datorita transportului, distanţei etc.”
Vicepreşedintele ANSVSA, Dr. Mihai Ponea spune că „începând de săptămâna viitoare (n.r –

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top