Fermierii români campioni la floarea-soarelui. Randamentul la hectar va depăşi media europeană

11:42 am, 30 iunie 2016 • de Comentariile sunt închise pentru Fermierii români campioni la floarea-soarelui. Randamentul la hectar va depăşi media europeană

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Ultima prognoză a Comisiei Europene indică o deteriorare a culturilor agricole din Europa, astfel că experţii estimează producţii la hectar mai mici faţă de anul trecut. România este printre puţinele state unde vremea a ţinut cu fermierii, astfel că am putea ajunge la performanţa de a obţine randamente medii mai mari faţă de media UE la floarea-soarelui.
Floarea-soarelui ar putea deveni vedeta anului agricol 2016, în condiţiile în care fermierii români ar putea obţine, în premieră, o producţie la hectar mai mare decât media europeană. Prognoza din luna iunie privind culturile agricole din statele membre indică pentru România o producţie de 2,09 tone de floarea soarelui la hectar, nivel superior mediei europene – estimată la 2,08 tone la hectar. Faţă de anul

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top