
Drobul de miel este unul din preparatele traditionale simple si gustoase, fara ingrediente speciale si usor de pregatit, care nu poate lipsi de pe masa de Paste.
Ingrediente:
1 kg organe de miel – inima, plamani, ficat, splina, rinichi (curtati bine si tinuti in apa rece pana iese mirosul specific). Se poate adauga si carne de miel, dupa gust si preferinte
1 prapur
4-5 oua
1-2 lingurite de sare
1 lingurita de piper
2-3 cepe vechi (nu verzi) de dimensiuni medii
2-3 legaturi de ceapa verde
2-3 legaturi de usturoi verde
2 legaturi de patrunjel
marar
Reteta:
Curata si pune la fiert organele
Organele trebuie spalate si taiate in bucati suficient de mici incat sa intre in masina de tocat. Se pun intr-o oala cu apa in care e pus un varf de lingurita
MAI MULT, aici » PaginadeNutritie.ro
Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.
ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:
TweetETICHETE:
NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.