» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Deși producția de ouă de prepeliță este în continuă creștere în România, fermierii nu-și pot certifica ecologic aceste produse și, implicit, nu le pot distribui în marile lanțuri de magazine. Unul dintre motivele care le împiedică certificarea este lipsa furajelor pentru prepelițe – care trebuie, la rândul lor, să fie certificate ecologic. 
“În România nu există nicio fermă de prepelițe atestată ecologic. Am încercat să obținem certificatul, dar cei de la ECOINSPECT mi-au spus că nu există hrană eco pentru prepelițe. Noi folosim produsele naturale, adică grâu, porumb, șroturi de floarea-soarelui şi calciu, pentru că altfel nu fac ouă. În primele

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Un comentariu

  1. didi spune:

    aceeasi problema e si la pastravarii, indiferent ce fel de bazine si puiet folosesti, hrana e aceeasi, bilute chimice furnizate de o firma din brasov…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top