» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Legumele delicioase pe care le ştim din copilărie sunt pe cale de dispariţie, odată cu seminţele tradiţionale, în dauna hibrizilor creaţi de agricultura industrială pentru a răspunde unei singure cerinţe: productivitatea. Specialiştii explică de ce sunt mai bune legumele tradiţionale, în ciuda faptului că fermierii sunt practic forţaţi să renunţe la ele.
Când ai mâncat ultima dată o roşie care să aibă gust? Să găseşti legume cu adevărat delicioase a devenit o misiune aproape imposibilă în supermarketele din România şi o sarcină din ce în ce mai grea în pieţele în care ţăranii nu-şi mai permit să intre. Chiar dacă este cultivată în România, de multe ori o roşie poate fi pe nedrept numită „un soi tradiţional românesc“, în cazul în

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top