De ce nu e bine ca infractorii și inculpații să modifice legile Justiției | VIDEO

1:12 pm, 24 octombrie 2017 • de Comentariile sunt închise pentru De ce nu e bine ca infractorii și inculpații să modifice legile Justiției | VIDEO

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Întrebarea care ar trebui să preocupe zilele acestea toți românii este una foarte simplă. Este vital să ne punem cu toții această întrebare, pentru a înțelege pericolul uriaș, iminent, care paște România.

Pericolul vine prin legile Justiției pe care infractorul Dragnea și inculpatul Tăriceanu vor să le treacă repede prin Parlament. PSD și ALDE, cu suportul corupților din alte partide, fac pași rapizi pentru a promova pachetul de legi care le va permite marilor inculpați din politică și media să-și rezolve problemele penale.

Mai departe, le va permite să fure exact așa cum au mai făcut asta în ultimii 27 de ani, cu consecințe dezastruoase pentru România.
Cheia de boltă a construcției gândită de Tudorel Toader pentru infractorul-șef Liviu Dragnea ține de numirea conducerii DNA și Parchetului General, dar și de modul de funcționare a Inspecției Judiciare.

Dragnea, Tăriceanu & inculpații asociați au nevoie disperată să plaseze la conducerea DNA și la șefia Parchetului General politruci dispuși să le execute orice ordine. Modelul la care visează cei doi este cel din vremea lui Adrian Năstase, când se petrecea drama oribilă a tânărului procuror Cristian Panait.

Sistemul era atât de bine controlat politic și zdrobea atât de eficient orice magistrat care își dorea independență, încât Cristian Panait a fost ucis de acest mecanism hidos.

Asta ar vrea Dragnea, Tăriceanu & inculpații asociați să refacă. Un sistem ca o menghină criminală pentru orice procuror DNA care mai îndrăznește să investigheze corupția din politică.

Pentru asta au nevoie ca procurorul general al României și procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție să fie demiși. Augustin Lazăr și Laura Codruța Koveși au demonstrat de sute de ori politicienilor corupți că nu le fac niciun favor. Nu se pot înțelege cu ei.

De aceea capetele lor trebuie să pice, pentru ca Sindicatul Corupției din Politică să pună în loc oameni obedienți. Oameni ca Valer Dorneanu care a transformat Curtea Constituțională într-un avocat al lui Dragnea & co.

Oameni ca Victor Ciorbea care a pus Avocatul Poporului la picioarele mafiei din politică.

Oameni ca Laura Georgescu care a transformat Consiliul Național al Audiovizualului în mecanism de protecție pentru Mafia TV și instrument represiv pentru puținele emisiuni care mai critică PSD și corupția din acest partid.

Noi, ca națiune, ca popor în ansamblul lui, asistăm sedați la toate mișcările prin care infractorii și inculpații din politică și media își pun planul în aplicare. Numai câteva zeci de patrioți admirabili mai protestează în Piața Victoriei, la maratonul civic #REZIST.
Cei mai mulți trec nepăsători pe lângă știrile care ne arată cum își înfăptuiesc corupții planul de anihilare a independenței Justiției. Tratează cu indiferență acest subiect, exact așa cum au fost tratate alegerile parlamentare de anul trecut, când prea mulți concetățeni au trecut nepăsători pe lângă momentul cheie în care puteam chiar noi să stârpim mafia.

Degeaba au ieșit apoi în stradă, cu sutele de mii, pentru că răul fusese făcut.

Penalii au înhățat iar majoritatea parlamentară, au pus stăpânire pe Guvernul României și așa am ajuns să avem aproape un an de guvernare proprietate personală marca delincventului Liviu Dragnea. Un an în care nimic nu s-a mișcat în România în interes public.

Totul a fost despre interesul personal să scape de pușcărie oameni importanți ca Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, ajutați de cartelul media format din infractorul Dan Voiculescu, inculpatul fugar Sebastian Ghiță și multiplul inculpat fost candidat Dan Andronic.

Nu s-a construit un metru de autostradă. Nu s-a reparat un spital. Nu s-a construit o școală, nu s-a modernizat vreo canalizare. România a fost blocată de infractorii și inculpații care caută disperați soluții ca să scape de dosarele penale și să-și păstreze averile dobândite prin furt din bani publici. Toți îl susțin pe infractorul-șef Dragnea, având convingerea că soluțiile inventate pentru el îi vor scăpa și pe ei. De aceea este Dragnea atât de puternic, pentru că toți corupții patriei sunt încolonați în spatele lui.

Situația este extrem de gravă și milioane de oameni nu reușesc să o vadă corect din pricina uriașei perdele de fum, de minciuni, dezinformări și manipulări, aruncată prin televiziunile și ziarele controlate de patroni care fie sunt deja condamnați penal, fie au dosare penale în curs.
Voiculescu, Ghiță, Andronic sunt cei care formează un cartel media cu capacitate uriașă de manipulare pentru planul gândit la comanda lui Dragnea. În spatele lor se află politicieni abili cum sunt Traian Băsescu, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu.

Mecanismul merge ca uns. Cartelul primește teme ca ”Sufrageria lui Oprea”, ”Cucuvelele”, ”Întâlnirile secrete de la K 1,2,3”.

Televiziunile și vuvuzelele fac circ pe temele servite. Multe dintre vuvuzele fiind la rândul lor infractori ca Sorin Roșca Stănescu sau inculpați cum este Andrei Bădin.

Dragnea sprijină campaniile de dezinformare și manipulare cu comisiile parlamentare care cheamă alți penali cum este Elena Udrea & co. la audieri ca să producă și mai multe știri.

Cei interesați de România, de soarta independenței Justiției, de politică, privesc halucinați acest spectacol uriaș de lumini și umbre menit să le distragă atenția de la agenda ascunsă a șmecherilor cu dosare penale din politică.

Este o perdea de minciuni care poate foarte ușor să fie dată la o parte printr-un simplu exercițiu de logică și dacă fiecare își pune o întrebare simplă, al cărei răspuns face lumină.

Ca sa va arat cat de simplă este înțelegerea situației, deși se referă la o problemă extrem de gravă, aproape născută în societate, vă pun câteva întrebări ajutătoare ale căror răspunsuri sunt utile răspunsului pentru întrebarea cheie pe această temă.

Ți-ai duce copilul la o grădiniță unde ai aflat ca portarul e un condamnat pentru pedofilie?

Când pleci în concediu, îți lași cheile la un vecin condamnat pentru furt?

Când schimbi euro, schimbi la bișnițarul de la colțul străzii, pe care l-ai văzut săptămâna trecută luat pe sus de Poliție pentru înșelăciune?

Dacă răspunsul tău e „nu” pentru întrebările de mai sus, te întreb:

De ce accepți ca o gașcă de penali, condusă de un infractor, să schimbe legile Justiției?

Pentru că lumea nu s-a dus la vot, lupul a ajuns paznic la oi. La asta se reduce, foarte pe scurt, situația noastră. Astăzi privim sedați cum lupul sfâșie turma, fără să avem o reacție pe măsură. Este un principiu la care nu suntem atenți și asta ne va costa enorm de mult.

Este principiul pe care eu tot încerc să în explic, dincolo de persoanele implicate în situația noastră.

Multi au interpretat că eu duc cine știe ce război personal cu infractorul-șef al PSD, Liviu Dragnea. Asta mai ales după ultima noastră întâlnire, de la Înalta Curte de Casație și Justiție, când delincventul-șef al mafiei din politică a adus interlopi, crezând că mă intimidează astfel.

Adevărul este ca oricine era în situația lui Dragnea, eu procedam profesional la fel.

Asta pentru ca eu caut să conștientizez lumea cu privire la un principiu, la cat de grav e să nu respectăm acest principiu aparent simplu, dar pe care mulți nu îl percep corect din pricina uriașei perdele de minciuni și dezinformări aruncată asupra României de Cartelul Media al inculpaților și infractorilor care îl ajută pe Liviu Dragnea.

Acest principiu este principalul motiv pentru care opiniile mele sunt contrarii celor care o atacă astăzi pe șefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu pentru ca am vreun motiv personal, ascuns, ilicit sau imoral să o susțin.

Nu o cunosc și nu ne-am văzut în persoană niciodată, dar i-am urmărit atent toate interviurile. Urmăresc activitatea DNA și aplic acest principiu cheie în evaluarea tuturor operațiunilor de denigrare organizate de găștile corupților împotriva acesteia. Ei nu o fac pentru adevăr, pentru vreun interes public. O fac pentru a-și scăpa lor pielea.

Sunt exact ca hoțul prins în tramvai cu mâna în buzunarul altuia care începe să strige el ”uite hoțul”, pentru a scăpa în confuzia generată.
Laura Codruta Kovesi este ținta unor campanii de denigrare comandate și executate Cartelul Media al infractorilor și inculpaților care îl sprijină pe Liviu Dragnea și acestea sunt grupările care formează cartelul:

Gruparea infractorului Dan Voiculescu, apropiată de gașca lui Dragnea, Tăriceanu și corupții din PSD & ALDE, al cărei vector de propagandă e trustul Intact și în special Antena 3. Vectori secundari sunt unele emisiuni de la TVR, realizate de fosti angajați Antena 3.

Gașca lui Ghita & Ponta care o servește intens și pe Elena Udrea. Vectorul de comunicare al acestei găști este RTV, dar și EVZ & evz.ro. Andronic și Ghiță sunt înhăitați de dinainte de alegerile prezidențiale din 2014.

Gasca lui Traian Băsescu – Elena Udrea – Dan Andronic – Gabriel Oprea- Nicolae Dumitru Niro care comunică pe RTV, dar și prin B1 TV, în special la emisiunile lui Silviu Mănăstire.

EVZ servește gașca asta din toate pozițiile. Niro și-a pus omul de casă redactor-șef la EVZ. Este vorba despre Mirel Curea, trimis recent la Bruxelles, alături de deputatul PSD Liviu Pleșoianu și de Răzvan Savaliuc, om al lui Dan Voiculescu, pentru o tentativă de denigrare a Laurei Codruța Koveși.

S-au întors cu cozile între picioare, după ce li s-a spus în față acolo că reprezintă minciuna și manipularea pentru corupții din România.

Cartelul acesta își rostogolește mesajele. Învârte o baterie fixă de comunicatori, lucrează împreună la legile prin care să își oprească toți dosarele, să scape de închisoare și mai presus de orice să își păstreze milioanele de euro obținute prin fraude și afaceri cum sunt cele pentru care au ajuns să fie anchetați sau judecați.

Acesta e tabloul. Din aceste motive avem televiziuni ca Antena 3, RTV, B1 aripa Mănăstire-Bădin, TVR aripa slugilor lui Felix care toata ziua promovează penali. Din aceste motive aici vedem cum atacă DNA, zi de zi, personaje ca Șerban Nicolae sau Sergiu Andon, cu infractori ca Sorin Roșca Stănescu sau inculpați ca Dan Andronic, Andrei Bădin și alții.

De asta vedem aici, zi de zi, persoane judecate care pozează mincinos în victime. De asta o vedeți pe RTV, B1 TV, Antena 3 în ultimele zile pe Elena Udrea tot mai des. Din aceste motive ați văzut-o pe Andreea Cosma, cu tot felul de drame inventate.

Toate aceste petarde provoacă multă confuzie și de aceea nu există o reacție fermă, în stradă, ca în februarie, împotriva legilor Justiției gândite de infractori și inculpați, legi care sunt astăzi de o mie de ori mai nocive ca ORG 13 împotriva căreia au ieșit în stradă peste jumătate de milion de oameni

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (5 voturi, media: 4,20 din 5)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top