» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Mă sună un prieten, apoi o colegă jurnalistă. „Vezi că te-a linşat Gâdea. Te-au făcut în toate felurile. Limbric, lichea, propagandist băsist, chelner jegos. Ai fost efectiv măcelărit. Rar am văzut aşa ceva! Sau măcar n-au mai făcut-o de ceva vreme. Trebuie să-i dai în judecată, te îmbogăţeşti din despăgubiri, orice judecător va taxa la sânge un astfel de atac mizerabil. Nu te baza pe CNA, acolo e drum închis”.

VIDEO. Ce-ai zis Gâdea? Raed A-RAHAT?!N-am văzut emisiunea, nu mai pot să mă uit la Gâdea de când se comportă ca un mercenar al satanei. De când a decis să terfelească inimaginabil meseria de ziarist, decenţa, respectul, onoarea, regulile, bunul-simţ. A pus la zid aproape tot ce se consideră în lumea credinţei, a religiei – din care el se revendică – expresia luminii, a spiritului viu, a frumuseţii vieţi. Le-a înlocuit, treptat, cu partea întunecată, cu expresii ale celor mai malefice comportamente umane, dincolo de limitele imposibilului şi ale decenţei. De ce a făcut-o? Cum de se împacă relaxat cu aşa ceva? Ce i-a otrăvit mintea şi simţurile – sunt întrebări la care pot răspunde doar el, psihologii şi, desigur, bunul Dumnezeu, când va veni vremea să-l intervieveze EL pe Gâdea.

Atât de departe l-a împins dependenţa, obligaţia sau pur şi simplu credinţa în Dan Voiculescu şi în valorile sale materiale încât probabil că nu mai poate distinge negrul de alb. Nu mai poate concepe că un articol precum cel pe care l-am scris ieri seară despre cazul Burci-Antena 3 este doar rodul unei simple porniri jurnalistice.

Povestea cu „Burci cumpără Antena 3”

Burci Antena 3Pe scurt, lucrurile stau în felul următor. Mă sună o sursă veche, în care am mare încredere (am probat-o în ani!), şi-mi spune că Burci a bătut palma cu Raiffeisen să cumpere o creanţă a băncii din afacerea ICA-Grivco-Intact. Adică, banca a găsit un client dispus să-i acopere parţial sau total creditul dat companiilor lui Dan Voiculescu (aproximativ 46 de milioane de euro), bani pe care riscă să nu-i mai poată recupera din cauza condamnării lui Voiculescu. „Acel cineva e Burci”, îmi spune omul. Verific. Vin confirmări. Primesc mesaje de la Antene că şi în interior se vorbeşte de aşa ceva. Aflu de la un avocat apropiat de cercul tranzacţiei că Burci a pornit demersul de a intra în Intact. Dau ştirea şi asta-i toată istoria (Găsiţi textul AICI).

Nu mi-am propus nici să-l sperii pe Gâdea, nici n-am primit ordin de la Burci, cu atât mai puţin de la Băsescu, deşi Antena 3 aşa gândeşte. Pur şi simplu, am O ŞTIRE de media – zona jurnalistică pe care a fost construit Reporter Virtual şi care interesează un public tot mai numeros pe site-urile grupului nostru (se poate vedea în trafic) – şi vreau ca ea să-l servească pe stăpânul meu, cititorul. Aiiii!  Atât le-au trebuit lui Gâdea&comp! Şi dă-i, şi-njură, omoară-l, arde-l, rupe-l! Mi-a dedicat acest comando antijurnalistic şi antiuman întreg începutul de la „Sinteza zilei”. Eu scriu ceva -care sigur că poate deranja sau nu le pică bine-, dar nici nu înjur, nici nu inventez că „să i-o trag lui Gâdea”, cum ar spune unii, nici nu mă gândesc cui convine şi cui nu, nu aşa funcţionează instinctul jurnalistic independent. Iar el, în schimb, răspunde cu atac la persoană, mă beşteleşte în fel şi chip, scoate flăcări pe nări şi incită la violenţă! Putea, ca şi mine, să spună, uite, domnule, a apărut un articol despre noi cum că ne cumpără Burci, citează surse, noi infirmăm, din cutare motive etc etc. Simplu, fără jigniri de doi lei, cu argumente sau chiar fără, dar nu aşa!  Nu se face, nu doar în presă, în viaţă, în general! Eu îţi spun, atenţie, intră cineva în casa ta, iar tu îmi dai una peste bot şi mă iei la înjurături…

Pleşu, Liiceanu, Patapievici, ce onoare!

Nu că m-aş simţi lezat, dimpotrivă, ştiţi deja, un atac la „Sinteza zilei” e reclamă indirectă, trafic mare pe site, fidelizarea publicului, empatizarea cu cititorii, mobilizare pe Facebook, una, alta. Dar nu cred că merit atâta atenţie şi nici nu caut celebritatea. Dar dacă tot ţin morţiş băieţii, ce să zic, mersi! Oricum, sincer, mi-s mândru că-s român aşa. Am mai multe motive. Mă alătur astfel unei pleiade de oameni cu mult mai respectabili decât mine, care au primit astfel de „dedicaţii” subumane din partea A 3. Unora nici nu-mi vine să le pronunţ numele de teamă să nu comit vreo blesfemie asociindu-mă linşajului pe care domniile lor l-au suferit în acelaşi platou albastru: Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Mircea Cărtărescu, Mircea Mihăieş, H. R. Patapievici şi iertare multor altor figuri pline de har, pe care nu le mai menţionez aici. Plus colegi precum Andreea Pora, Adrian Halpert, Dan Tăpălagă, Dan Turturică, Sabin Orcan, Mircea Marian, Mălin Bot şi alţi „băsişti” nesuferiţi din presă, care au intrat în malaxorul cu venin al călăilor voiculescieni.

„Eşti eroul meu!”

Să n-o lungesc. Dar cel mai tare motiv pentru care mă simt mândru că sunt român linşat la Antena 3 e altul. Faptul că m-au numit „chelner”. Nu e prima oară. Şi nu sunt singurii care îşi imaginează că mă supără o astfel El Paisde etichetă. Zilele trecute, un ins cu trecut învăluit în şpagă (compromis, din acest motiv, în lumea presei, dar refugiat la un site care se teme de DNA şi se întreabă De Ce nu priponeşte nimeni procurorii) îmi făcea aceeaşi publicitate de „ospătar”. S-a folosit, ca şi Gâdea, de o imagine cu mine publicată în ziarul spaniol de mare tiraj El Pais, în 2012. Şi-atunci m-am simţit mândru că mi-s românaş; nici nu venisem bine în Spania că îmi cere El Pais un interviu! Cum să nu-ţi cadă bine! Bine, în România l-au tradus pe gustul Antenei 3, a scris Ciutacu tot felul de chiştoace ca Gâdea ieri seară, au inventat câştiguri de 15.000 de euro pe lună cât am lucrat la „Adevărul” (!), au încercat să facă mişto. În paralel, ca să vedeţi diferenţa, în ziua în care a apărut articolul despre aventura mea spaniolă, clienţii şi prietenii mei erau uimiţi. M-au luat în braţe, m-au pupat, au cerut să facem poze, se simţeau şi ei mândri că „Lorenzo” (aşa mă botezaseră) a apărut în El Pais. „Eşti eroul meu, vreau o poză cu tine!”, mi-a strigat din uşă Jose Ramon, fost designer la un ziar local, trecător ocazional pe la cafenea. Mi se părea exagerat, dar ei vorbeau serios. Atunci, i-am luat şi eu în serios. Acasă, la Bucureşti, eram privit pe dos. „Chelner,ospătar, cârnăţar”, din astea. În fine, multe de spus, ah, ce amintiri! Visez la o carte, experienţa merită!

Hai la o bere, băieţi!

paellaLe mulţumesc domnilor Gâdea&Antena 3! Doar aşa îmi mai aduc aminte de frumoasa mea vacanţă prelugită, trăită pe coasta spaniolă a Mediteranei, când m-am simţit ca în Rai în micuţa mea cafenea în care mi-am petrecut, din păcate, doar un singur an. Mersi, Mihai Gâdea! Chiar îmi fac mustrări de conştiinţă că-mi aduc aminte tot mai rar de acea perioadă minunată când am făcut de toate, cu o plăcere nebună. Am fost emigrant, proprietar de mică afacere, chelner, barman, şef de club jurnalistic local, bun amigo cu toţi, lipsit de venin în jur, scăldat de soare, cu palmieri la geană, sufletul fiestelor noastre, cotizant, cafegiu, mâncător de paella (foto), băutor de vin bun şi de bere Estrella Damm (nici San Miguel nu era rea!), gazdă pentru turişti din toată lumea, de la Singapore la Finlanda, „fiu adoptiv” al spaniolilor din perimetrul localului meu, ajutor pentru studenţii aflaţi în căutarea unui job media jornada (part-time), donator de masă caldă celor rămaşi fără venituri etc etc. A fost un an în care n-am auzit de Gâdea, de Antena 3, de Băsescu şi de Voiculescu sau de CNA, ci doar de frumuseţea vieţii în armonie.

Respect, „Căpşunari”! Nu şi Gâdea…

capsunariNici Mihai Gâdea, nici personaje precum fostul meu „coleg” şpăgar (am pus ghilimele întrucât nu mă simt coleg cu un individ care ia şpagă, altfel chiar mi-a fost coleg câteva luni!) nu vor înţelege vreodată ce miracol e să trăieşti printre oameni simpli, care muncesc curat, cinstit, să-şi întreţină familiile şi să-şi achite dările! Căci cum treci graniţa către Vest, fie că e vorba de Spania, Luxemburg sau Marea Britanie – acolo nimeni nu este batjocorit pentru muncă, indiferent ce face. Medicul şi gunoierul, barmanul sau profesorul, micul businesmann sau femeia de serviciu primesc respectul cuvenit al societăţii pentru că plătesc impozite şi trăiesc din muncă cinstită. Cât de provincial poate fi, deci, Gâdea făcând mişto de ei prin „ospătarul” din mine! Oare ce le-ar spune el tuturor celor plecaţi la muncă afară – această Diaporă mult-înjurată la Antene – dacă află că sunt milioane de români care servesc la masă, fac curat, cară bagaje, zugrăvesc, spală vase, vând la tarabă, mută cărămizi, mută marfă, şterg geamuri, spală bolnavi la fund, stau la coadă, gătesc, îngrijesc bătrâni, mulg vacile, curăţa piscine, plivesc iarba sau udă gazonul vilelor? Le râde şi lor în nas aşa cum încearcă prin „ospătar Ciocăzanu”? Doar aici, în România lui, e tolerată o astfel de mentalitate. De asta, Gâdea n-ar putea face niciodată ce fac conaţionalii săi plecaţi să muncească din greu, dar nici ei n-ar putea să-şi bată joc de viaţă şi de vieţi, aşa cum face omul Antenei 3.

O nouă înjurătură pentru Diaspora

proteste-diaspora-300x156Nu el e vedeta, ci ei. Cu vieţile lor simple, dar curate. Neînvăluite în minciună şi în desconsideraţie pentru semeni, oameni lipsiţi de simţul manipulării. Ei nu vor putea face niciodată ce face Gâdea. Nu se vor hrăni nicicând din cuvântul folosit ca sămânţă a urii, a dezbinării, ca armă a linşajului, a terfelirii celorlalţi. Căci ei sunt VEDETELE adevărului, nu ale infernului. I-am cunoscut pe mulţi. În special în timpul sejurului meu prelungit în Spania, dar peste tot în Europa sau în lumea largă. Sunt oameni de ispravă, de mare caracter. I-am văzut şi la ultimele alegeri. Doar cine munceşte din greu, doar cel care a trăit umilinţe în emigraţie sau şi-a depăşit propriile limite de voinţă poate fi dispus să stea opt ore la coadă, strângând din dinţi, pentru un amărât de vot. Cum să nu-i IUBEŞTI pe astfel de oameni dacă te cheamă „ospătar” Ciocăzanu, i-ai cunoscut, i-ai respectat şi ai puterea să faci o plecăciune în faţa lor ? Şi cum să nu-i batjocoreşti, dacă te cheamă Mihai Gâdea, pentru simplul motiv că au curajul să-ţi bată obrazul, să nu-ţi asculte îndemnurile politice şi să-ţi plesnească un vot peste nas pe care nu-l vei uita în veci?

„Dă-i în judecată, Laurenţiu, e mizerabil ce ţi-au făcut”. Vocea colegei care m-a sunat după emisiune îmi stă încă în minte. Adevărul că nişte bani nu mi-ar strica, dacă justiţia mă va despăgubi pentru limbajul de la Antena 3. În plus, e vorba de încălcarea legii. Dar ce-mi trebuie mie bani murdari? N-am fost bun de aşa ceva niciodată, darămite acum, cu Gâdea. Apoi, doar aşa mi-am adus aminte de Spania, de barul meu, de prieteni şi de-o viaţă pe care o voi regreta multă vreme. Şi tot aşa mi-am reamintit de fraţii noştri din Diaspora, pe care Mihai Gâdea&comp. i-au desconsiderat întotdeauna, i-au tratat în aceeaşi notă subumană şi i-au ştampilat drept cetăţeni de mâna a doua. Iar la final, dacă tot m-aş putea simţi lezat, pot să mâ gândesc la iertare. Uite, Mihai Gâdea, te-am iertat! Întorc eu şi celălalt obraz. Mai dă-mi una! Sau două, nouă, câte vrei! Nu te voi da în judecată, deşi eşti sigur c-ai comis-o. Suntem în Postul Crăciunului, nu sunt pastor prefăcut, nici creştin practicant, dar cred în iertare ca forţa capabilă să sublimeze răul. Nu ştiu dacă mă va ajuta să-l scot pe şeful Antenei 3 din mlaştina în care se afundă, dar măcar am încercat.

Mihai, ne rugăm pentru tine!

gadea pastorIisus ne-a învăţat, dar câţi l-au luat în serios? Nici măcar Mihai Gâdea, care L-a predicat o vreme. Dimpotrivă, pe măsură ce l-au obsedat banii şi puterea, a început să invoce Vechiul Testament. Ochi pentru ochi, în loc de iertare. Aşa a spus cândva, la „Sinteza” lui, încercând să justifice de ce îl urăşte continuu, ca un practicant al răului, pe Băsescu, pe băsişti, băsismul, tot ce nu se supune Voiculescului, în genere. Ce inteligent a fost Dumnezeu! Nu ne-a spus care e legea adevărată, cea veche sau cea nouă. „Ochi pentru ochi” sau „întoarce şi celălalt obraz”. Ne-a lăsat să alegem.

Gâdea a optat deja, de două ori. Înainte – ca pastor (foto alăturat), când nu descoperise banul, puterea şi Antena 3- vorbea despre iertare. Despre celălalt obraz şi umilinţă, de legea nouă, adusă de Iisus, menită să arate lumii puterea iertării asupra celui care te-a rănit. „Ochi pentru ochi” era pe-atunci caducă. Ulterior, când „cele lumeşti” i-au întunecat minţile, a uitat de Iisus şi a scos de la naftalină „ochi pentru ochi”. Îi folosea pentru a-şi justifica în termeni biblici sportul sângeros mediatic. Pe ei, pe mama lor, de băsişti! La rupere. Totul sau nimic. Ură şi venin, destine călcate în picioare, respect omorât din faşă, cuvântul care dezbină, nu care uneşte, cu Dumnezeu înainte, prin foc şi flăcări de Antene, până la moarte!

Mi-e milă de acest om. Sincer. Înlăuntrul său ştie că greşeşte, că foloseşte strâmb darul cuvântului, că nu astea sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Dar e prins de vraja satanei. Nu are forţa să spună „Da, am greşit”. E mare lucru! Am văzut la Turcescu ce doare să-ţi resetezi viaţa, să ai puterea să spui „Stop, drace!”. Greu, într-adevăr! Unii spun că Gâdea e pierdut. Şi eu cred. Dar Dumnezeu mai face şi miracole. Ne rugăm pentru tine, Mihai! Vin Sărbătorile şi încă nu e prea târziu. Mai gândeşte-te, dar să ştii că nu va veni nimeni să te scoată din asta. Doar tu singur, dacă vrei. Sigur, e umilinţă, costă enorm, vine la pachet cu suferinţă, off! Dar adu-ţi aminte de suferinţele îndurate de Iisus, pe care le povesteai auditoriului tău de pastor. Dacă ai crezut cu adevărat în ele, te vor ajuta să te salvezi. Dacă nu sau de ai devenit prea dependent de cele lumeşti, de bani, de funcţie, de casă, de putere, de împrumutul datorat lui Dan Voiculescu, atunci mergi cu Dumnezeu. Şi dacă din întâmplare vei nimeri cândva în cafeneau mea, nu te speria! Nu voi arunca după tine cu farfurii. Nici nu te pun la şmotru. Dimpotrivă, te voi pofti la masă şi voi fi ospătarul tău. Mie nu mi-e ruşine cu asta, dar ţie cu tine îţi e? Căci nu pot fi ca tine, Mihai Gâdea! N-am ce ai (ce bine, Doamne!), n-ai ce am. Şi amândoi ştim ce ne aşteaptă dincolo de cele lumeşti. De aceea, nu pot să nu te iert, omule. Dar tu te ierţi?

Laurenţiu Ciocăzanu

Ciocazanu

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (91 voturi, media: 4,48 din 5)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

56 comentarii

 1. […] lor atâta vreme cât muncesc cinstit. Doar pentru oameni crescuţi în parohia unor moguli precum Dan Voiculescu e o ruşine să munceşti. Pentru ei, virtute e să-njuri, să faci aranjamente, să lingi politicieni care-ţi bagă-n […]

 2. […] 2. Cum m-a linşat Antena 3. Te-am iertat, Mihai Gâdea! Dar tu te ierţi? […]

 3. Adrian spune:

  Respect domnule Ciocazanu.

  • lampa spune:

   Gidea pe moment este crestinul parasit de D-zeu,puterea banului Mamona ia luat mintiile,are timp azi sa se pocaiasca si sa se intoarca de la faptele lui rele,daca nu vrea si continua in a persevera in pacat,Iadul este a lui si a celor care ai slujesc neincetat.

 4. Ferry spune:

  Am urmarit emisiunea de ieri de la Nasu’. Trebuie sa remarc momentul cand era vorba de gadea si badea „colegi jurnalisti”… M-a bucurat modul cum ati dat din cap… Da, intr-adevar acei propagandisti ordinari nu sunt jurnalisti. Felicitari domnule Ciocazanu si succes.

 5. Dana Popescu spune:

  Emotionant, ca tot ce-i sincer.

 6. […] cele două cazuri care au şocat din nou audiovizualul românesc dar şi lumea presei scrise: linşajul Antenei 3 la adresa jurnalistului Laurenţiu Ciocăzanu (Reporter Virtual) şi eliminarea lui Mihai Pâlşu de la conducerea ziarului Puterea, după o […]

 7. Eu spune:

  multi idioti in gradina ta Doamne , ma intreb cati sunteti platiti si cati sunteti prosti…atat.

 8. Georgian spune:

  Lorenzo, sa intelegem ca tu ai scris stirea de la o sursa sigura, nu? Pai, nu stii ca jurnalistul verifica din 3 surse? Nu stiai asta, nu? Tu chiar vrei sa credem ca ai scris-o asa, gratis, ca nu ti-ai luat si tu de-un glob, un soric, o tuica? Mai bine cumpara un gratar, niste mici de Dedulesti si apuca-te de altceva, cu jurnalismul esti tandari, nu stii nici macar lucrurile de baza.

  • campeadore spune:

   ” Mă sună o sursă veche, în care am mare încredere (am probat-o în ani!), şi-mi spune că Burci a bătut palma cu Raiffeisen” (sursa initiala)
   „Verific. Vin confirmări. Primesc mesaje de la Antene că şi în interior se vorbeşte de aşa ceva.” (a doua sursa)
   „Aflu de la un avocat apropiat (a treia sursa) de cercul tranzacţiei că Burci a pornit demersul de a intra în Intact. Dau ştirea şi asta-i toată istoria.”
   Eu am numarat 3 surse, tembelule, dar daca nu citesti articolul cu atentie si esti pus doar pe scuipat… Bai baiatule, inainte sa faci recomandari cuiva, uita-te cu atentie la tine insuti si vezi cine esti pe lumea asta.

   • basse spune:

    un fals total aseara Gadea a spus ca ei Antena 3si chiar el nu au impreuna IMPRUMUTURI SAU DEPUNERIla acea banca maiCAMPEADORE SI CIOCAZAN.ASA CA MINTE DE FELUL LUI DE AIA A SI LUCRAT PE LA TOATE ZIARELE DE BUN CE ESTE ,

    • campeadore spune:

     Vezi tu….de asta zice lumea ca privitorii Antena3 sunt cei mai spalati pe creier dintre toti suporterii tv. Gadea e un fel de guru pentru tine ,altfel nu pricep de ce nu verifici tu insuti informatia, ca un tip inteligent ce pariez ca te pretinzi. Ia uita-te putin aici, asa la prima cheie:
     http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/documente+credit+grivco+antena+dan+voiculescu
     Se vede documentul si ce scrie in el? SI daca vrei sa fii mai riguros, verifica aici: http://www.aegrm.ro/
     Nu mai tine ciocul deschis ca un puisor care „haleste” tot ce i se da. Atunci la ce dracu` mai avem diversitatea surselor uzuale de informare daca noi credem tot ce zice unul sau altul la tv?
     Oricum, vei gasi o scuza ca sa crezi doar adevarul propavaduit de Antena3, asa ca, noapte buna „basse”.

    • campeadore spune:

     Vezi tu….de asta zice lumea ca privitorii Antena3 sunt cei mai spalati pe creier dintre toti suporterii tv. Gadea e un fel de guru pentru tine ,altfel nu pricep de ce nu verifici tu insuti informatia, ca un tip inteligent ce pariez ca te pretinzi. Ia uita-te putin aici, asa la prima cheie:
     http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/documente+credit+grivco+antena+dan+voiculescu
     Se vede documentul si ce scrie in el? SI daca vrei sa fii mai riguros, verifica aici: http://www.aegrm.ro/
     Nu mai tine ciocul deschis ca un puisor care „haleste” tot ce i se da. Atunci la ce dracu` mai avem diversitatea surselor uzuale de informare daca noi credem tot ce zice unul sau altul la tv?
     Oricum, vei gasi o scuza ca sa crezi doar adevarul propavaduit de Antena3, asa ca, noapte buna „basse”.

   • nadia nitov spune:

    campeadore, LIKE! 🙂

  • zic si eu spune:

   Georgica, asa-i ca-i grea „artimetica” asta? 1. sursa lui 2. avocat 3.angajati intact
   Asta daca bineinteles ai inteles ce ai citit.

 9. Bula cel Vesel spune:

  Domnul GADEA MIHAI !!! si Domnul BADEA MIRCEA !!! Va Doresc TOATE CELE ,, etc !!! — sa ne întâlnim sau sa ne auzim ,vedem !! la CAZANE .. unde SEFUL de ECHIPA este — LUCIFER cel SINCER !! si CORECT !!

 10. ge spune:

  Daca crezi ca ai avea castig de cauza da-l iar daunele morale pot fi frumos donate unei cauze nobile.

  • Eu spune:

   si daca este un mare fas basist??? ce ar trebui sa faca ??? se papa KK cu buldozerul ….

  • lelea parascheva spune:

   a mai fost unu/ care o tinea …. gaia/matzu/ ca el nu este acoperit, ba mai cerea si dreptu/ ca e om de treaba, la el in ….. iemisiune vine Domnu/ Presedinte ….. si cind colo …… o lichea! ….. doua lichele s a m d!

 11. nadia nitov spune:

  Domnule Ciocazanu, la cat va detesta cei mai detestati moderatori ai secolului, PUTETI DEJA SA FITI MANDRU! 🙂 groaznic ar fi fost sa va laude gurile alea umplute de minciuni. asa, va fac un mare compliment. 🙂 si dupa nivelul de de cod rosu la care s-a ridicat reactia lor, cred ca miscarea cu burci e reala. nu-i obligatoriu s-o cumpere burci, burci poate fi paravanul pentru curiosi si in spate o eminenta cenusie sa fie cu banul si cu deciziile. felicitari ca va urasc cei de la latrina 3!
  „Dacă port cu uşurinţă şi cu zâmbet a lor ură,
  Laudele lor desigur m-ar mâhni peste măsură.” M. Eminescu

  • Eu spune:

   faptul ca un bulangiu vorbeste despre ceva de care nu este sigur , nu mi se pare normal ca tu duduie sa il aduci pe marele nostru poet in aceasta discutie de rahat. Cat despre pupatul in cur al domnului Burci eu va doresc sa deveniti parte a afacerilor sale…

   • basse spune:

    DE LA INCEPUT VA SPUN CA NU SANT FAN GADEA DAR DL.CIOCAZAN A GRESIT GRAV CAND A SCRIS DESPRE ANTENA 3 CA O-VA CUMPARA BURCI (OMUL VANZATOR DE COPII)SAU CA DEJA A CUMPARAT 40 LA SUTA DIN ANTENA FARA SA FIE DOCUMENTAT , CA SA PUNA CAPAC LA STIRE CA IL DA SI AFARA, ACUM DUPA CUM AM CITIT SI EU DL.CIOCAZAN NU PREA E LA PRIMA GRESEALA AR CAM TREBUI SA FIE MAI ATENT CAM SARE CALUL SI EU AM AVUT O DIVERGENTA CU EL SI MA JIGNIT RAU PROFITA CA SCRIE LA SAIT SI FACE CE VREA EL CU NOI?NU ASA SE FACE PRESA ,ACUM FACE PE JIGNITUL !
    LOGIC CAND CINEVA TE JIGNESTE CE RASPUNS VREI SA PRIMESTI?

 12. […] Articol scris de Laurenţiu Ciocăzanu pe site-ul reportervirtual.ro […]

 13. […] mediatic din partea directorului Antena 3, Mihai Gâdea. Într-un material amplu publicat pe Reporter Virtual, Ciocăzanu răspunde acestor atacuri şi îl anunţă pe Gâdea că “întoarce şi celălalt […]

 14. dorina spune:

  ce bine mi-a…’picat’ articolul , d-ule Ciocazanu ! Felicitari !

 15. Andrada spune:

  Domnule Laurentiu, eu n-am vazut emisiunea, nu ma intereseaza. Insa ma intereseaza de unde ati avut bani de cafenea in Spania? Sincer, vreau si eu 🙂

 16. krantzro spune:

  Se pare că pentru unii, un simplu zvon cu parfum de credibilitate, cum ziceau caţavencii, e suficient să-ţi pierzi minţile. E al naibii de dureros, chiar şi numai imaginându-te, să ştii că te vei da jos din 4×4-ul luxos numai în faţa casei, că alt loc de muncă în domeniu nu mai ai cum să găseşti, în caz de debarcare. Mai ales când ai promis sus şi tare că vei rămâne mereu acelaşi.
  La biserică nici atât, că nu dă bine şi te bat enoriaşii cu cămăşile lor ude după atâtea lacrimi turnate pe umerii lor…
  Poate ar mai merge doar la penitenciar, când te vei duce în vizită la dom’ profesor, la o depănare de amintiri. Dar atenţie, şi-acolo, mai cu fereală, să nu te ia ăia la ochi…

 17. Marius Ciobanu spune:

  Descotorositi-va de astfel de gunoaie, sa NU va catalogheze lumea ca pe un WC si pe voi!!!
  Gunoaiele au locul lor….

 18. antim spune:

  până la urmă contează de la ce a pornit totul. Știm că hoțu-i cu un păcat, păgubașul cu o sută, dar …știrea dată e adevăr ori…hoție, cum reiese din reacția A3? Dacă e o știre falsă nici scuzele numai sunt posibile după acest răspuns. E falsă ori adevărată? Se poate afla de la bancă cel mai direct.

  • antim spune:

   ar putea fi lămuritor :

   „Cristian Burci a infirmat și el aceste zvonuri, încă de acum câteva săptămâni, când l-am întrebat.”

   • lelea parascheva spune:

    …. da p/aia de la cnn i/a intrebat?, si tu crezi ca Mihaila Cofariu nu e un biet maghiar linsat de barbarii de romani in martie /90?, asa ca ramune cum s/a zis intia/data – pentru prima oara! (si Domnu/ Burci a lucrat ca ospatar inainte de a doua indeletnicire, asa ca Domnu/ Cioca….. poa/sa fie mindru.)

 19. ion popescu spune:

  dle ciocazanu, daca era asa bine in spania, vad ca ai mari regrete, de ce ai revenit?

 20. Mihaela spune:

  Draga „Lorenzo”,după cum ai scris acest articol de răspuns la mizeriile de la A3 (eu nu ma uit niciodată ,nu le suport fetzele-faciesul,dar-mi-te ce spun),se vede ca te-a afectat pt ca tu esti un OM sensibil,asta am simțit din toate aparițiile tale la tv si din ce scrii. Deci te rog sa nu fii trist ,nu merita ,trebuie sa fii mândru ca ești invidiat si ca faci parte din cei mai buni citați de tine,pe care i-au jignit mizerabilii.tu știi ca lumea e împărțită in buni si rai,cinstiti si hoți ,etc.tu,eu si mulți ca noi suntem buni,cinstiti,sensibili,oameni pe care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu aceste daruri pt care ii mulțumim. Cei ca noi trebuie sa luptam cu armele noastre împotriva celorlalți .Tu trebuie sa fii același bun jurnalist pe care noi te citim cu drag,si sa menții Flacăra sperantei si a binelui in toți si ai văzut ca Dumnezeu face minuni si cu romanii.Deci te rog sa fii vesel,fii tu ! Îți mulțumim ,Mihaela

 21. LABAdea spune:

  La ei IPOCRIZIA e maximă. Aseară am dat vreo 2 min si am prin faza, în care spuneau că ” îi vom da în judecată pe toți propagandiștii băsiși „. Spuneau cum a câștigat Andreea Berecleanu un proces cu Banciu, Și că de acum încolo așa vor proceda toți,și vor cere maximul sumei. IPOCRIT JEGOS, dacă zici că tocmai ce te făcuse în halu în care te-a făcut, tot în emisiunea de aseară. Cum ar zice unu de al lor. E o ” JAPIȚĂ „. La fel și cel care a lansat sintagma.

 22. didi spune:

  ohohohoh. vine burci la intact? wooowwww, cred ca aia care au facut stirile si dezbaterile cu burci-traficantul de copii sunt foarte incantati!!! cred ca abia asteapta sa se intalneasca cu sefu!!!! dar si burci cred ca asteapta momentul asta!!!!! :)))))

 23. Andrada spune:

  Hai Ciocarzane, ma lasa tânguielile mistice. Ce treaba are Iisus cu gogosile tale? Mai bine grabeste-te, vezi ca asteapta comanda la masa nr 3. Se racesc afumaturile. Repejor, garcon!

 24. da da spune:

  imi place ca ai numai limbi catifelate lasate la comentarii! APLAUZE!!!!! deontologule

 25. da da spune:

  esti un ratat. informatia ta tot dezinformare ramane. ratatule. ti-a iesit si tie una de-un leu?

 26. Florentina&Familia spune:

  Sincere FELICITARI, domnule Laurentiu Ciocazanu!!!
  Sunteti un jurnalist SPECIAL, alaturi de cei ca dumneavoastra(ce-i drept c-ati mai ramas doar cativa…):Radu Moraru (Nasul),Robert Turcescu, Sabin Orcan, Malin Bot,Dan Turturica, Andreea Pora,Catalin Prisacariu… Va dorim sanatate, succese si numai bucurii,alaturi de cei dragi.Florin

 27. laura spune:

  esti pernibil in tot ce scrii. si ca gurnalist si ca spalator de vase ai fost si ramai o nulitate. platita gras si sa linga stapanii si sa atace dusmanii. acoperitule!

  • Mihaela Oetinger spune:

   Iar tu, Laura, esti exemplul viu a ceea ce CTP numeste Cretinetz. Nefericirea acestui popor e, ca cei ca tine voteaza in credinta, cu ambitia de a aduce la putere doar pontalaii, jigodiile si infractorii, care le mai promit niste frimituri. Si, asa e, sunteti multi, din ce in ce mai decrepiti intelectual si transmiteti gena cretinetza si urmasilor. Vai de Tara!

 28. cristian spune:

  Respect!!!:)

 29. FBB spune:

  Domnule LCiocazamu esti unul dintre jurnalistii mei preferati !Un patriot si asa vreau sa ramaneti .Haznalistii pot sa zica ce vor. Nu cred ca au telespectatori care sa le spuna din toata inima ; Esti ,,eroul meu” !Ei nu pot fi numiti nici macar ,,jurnalisti ” ci pisici mierloitoare pe mii de EURO ale lui FELIX .Au denigrat ; Justitia, Presedintele , au participat la lovitura de Stat din 2012 !Au manipulat cetatenii si mintit alaturi de Ponta Iata ca Legea si Universul nu iarta un raspopit care a facut pact cu SCAROSCHI. Da mai Gadea ti-am urmarit mimica ,gesturile facute care sunt specifice celor care cred in Marele Arhitect !!!!,,Arhitectul ”TAU ACUM E DUPA GRATII !!!

 30. jean valjean din salajean spune:

  Nu stiu ce se mai mira lumea. Sunt buni. Sunt rai. Sunt peste tot. Nu lasa o fraza din online neterfelita nerazbunata si netocata in editii speciale. Nu lasa un adversar sau pe vreunu care a zis ceva nasoale de ei netavalit. Au 24 ore la dispozitie sa faca asta, au imagini, au arhiva au de toate. Sunt un serviciu secret care are date despre toti cu imagini, texte, articole, emisiuni, gafe orice de oricand. Ce nu pot da pe post da Badea pe FB. Necenzurat. Ca ei se plang ca netu e prea liber, dar macacu profita din plin sa-i vamuiasca pe toti acolo. De-aia le e frica la toti de ei. De-aia e greu sa spuna cineva ceva de ei, de-aia nu prea sunt atacati. Singurii care le riposteaza de ani de zile sunt Basescu Udrea Macovei nu neaparat in ordinea asta. Si vedeti cu ce consecinte. Cat despre stiri false ce sa mai vorbim, ei traiesc din asta de 8 ani de zile, ratingul lor s-a bazat pe asta, numai ultima manipulare facuta ca la carte cu vila solicitata de Basescu pe care de fapt n-a solicitat-o si ar fi trebuit sa spuna cineva ceva. Dar nu, a ramas asa. Au aruncat o minciuna jegoasa in aer care sa prinda la pinguini (de genul uite ce palat vrea Basescu in timp ce voi muriti de foame, Ponta avand guvernul de 2 ani) si asta e. Ca a fost ca n-a fost adevarat, ce mai conteaza. Nu dezmintim nimic. Niciodata, nu ne cerem iertare ca am facut cioburi imaginea cuiva niciodata. Masinile puse de dom profesor si evlavios pe urmele lui Udrea au trecut asa neobservate si hartuirile si urmaririle puse la cale de ei in brainstormingurile din camerele antifonate ca la CSAT. Deci aveti grija. Oamenii astia dau intr-un presedinte de tara, dau in procurori, dau in CSM in judecatori, sterg pe jos cu ambasadele straine, deci Plesu, CTP, Liiceanu, Patapievici sunt Pepsi light…Si mai e putin si iese si dom profesor din prnae asa ca se refac ostile. Acolo nu (se face) e televiziune, poate nu v-ati dat seama. Si in plus oamenii astia tocmai au pierdut, tocmai au fost invinsi de diaspora si tinerii care au iesit in strada, de online, „de astia care habar n-au ce voteaza” si care sunt pacaliti de filmuletele de pe FB. Ei care credeau ca sunt za mazar en za fazar al tv de stiri, CNN-ul din Carpati. Asta doare rau. 😀

 31. Mircea spune:

  Bravo, Laurentiu! Esti unul din motivele pentru care intru pe Reporter Virtual.

  • nadia nitov spune:

   culmea e ca si eu din 2010 tot din cauza domnului ciocazanu intru pe reportervirtual! 🙂 era singurul care mai scria despre amaratii din tvr (prin amarat inteleg omul care se documenteaza, face scenarii, merge la filmari pe care le dirijeaza, scrie comentarii si monteaza pentru astronomica suma de 2000-3000 de lei dupa 25-35 ani vechime) fara sa-i faca nababi pe banii poporului. mare lucru intr-o vreme in care nimic din puroiul fetid nu iesise in presa! se simtea in ce scrie ca nu ne ura aprioric cum ne urau toti cei care ii urasera si pe ceferistii aia doar pentru ca televiziunuile declarasera ca sunt o plaga pe pib-ul romaniei.

 32. mariana spune:

  felicitari domnule Ciocazanu,un om cu asa caracter frumos ca dumneavoastra greu de gasit, jos palaria.

 33. O spune:

  Ce ridicoli sunt Gadea si ceilalti mocofani!
  Ai tu vreo vina daca ii zboara Burci de la Antene?
  Sau sunt suparati ca le-ai aratat ce ar trebui sa se intample cu ei? Aruncati pe faras ca niste gunoaie 🙂

 34. Viorel spune:

  Jos palaria domnule Ciocazanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top