» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Daca vrei sa te bucuri de cele mai bune fructe si legume, este foarte important sa stii sa le cumperi. Iata cateva criterii care te ajuta sa le alegi pe cele mai proaspete si mai bune ca gust.
1. Greutatea: cu cat sunt mai grele, cu atat sunt mai gustoase
Aceasta “regula” este valabila atat in cazul fructelor, cat si in cel al legumelor. Greutatea este semn ca sunt suculente si ca sunt foarte aromate.
2. Culoarea: cu cat este mai aprinsa, cu atat este mai bine
Caretenoidele sunt antioxidanti prezenti in fructe si legume, care le confera acestora culoare. Asadar, cu cat acestea sunt mai puternice, cu atat vor avea un gust mai bun si vor fi mai pline de nutrienti.
3. Forma si

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top