
Conceptul de crowdfunding a început să se dezvolte tot mai mult în România. Ce înseamnă de fapt? Să ceri finanțare pe Internet pentru proiecte care au șansa să adune sume importante, dacă sunt interesante. În România, acest sistem este folosit în special de către ONG-uri și mai puțin de către antreprenori, din cauza legislației, care nu este foarte clară în acest sens.
În Europa însă, sistemul ajută la deschiderea unor afaceri în cercetare sau IT, scrie digi24.ro. Lucian Valea a adunat de
MAI MULT, aici » PaginadeBanci.ro
Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.
ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:
TweetETICHETE:
NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.