» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Înconjurat de soldaţi americani la restaurantul unui hotel din centrul Capitalei, Cozmin Guşă, suspectat că ar fi agent KGB şi nu numai, a povestit pentru Reporter Virtual episoade din campania electorală, gafele mogulilor, despre acuzaţiile tabloide privind relaţia cu Laura Anderşan, cum sunt distruse elitele în România, distorsionarea mesajelor şi de ce crede că ţara noastră a ajuns un ospiciu. Un moment important din discuţie este vizita lui Geoană la Vîntu, întâlnire care i-a distrus cariera politică, şi care nu a avut loc aşa cum s-a speculat.

Foto: Imphoto.

„Mogulii au greşit dintr-un singur motiv: orgoliul dublat de suficienţă”

Reporter Virtual: Unde au greşit mogulii în campania electorală?

Cozmin Guşă: Cred că Dan Voiculescu este cel mai corect mogul. El a acţionat cel mai corect din punct de vedere public, pentru că nu a influenţat jocul politic prin demersuri publice care ar fi putut să-i dăuneze lui Geoană. În schimb, ceilalţi doi moguli, SOV şi Patriciu, au greşit fundamental în două momente-cheie. Amândoi din acelaşi motiv: orgoliul dublat de suficienţă.

Care au fost momentele-cheie?

Primul moment: când Patriciu şi-a asumat caseta de la Ploieşti, în conditiile în care eu sunt în măsură să spun cu certitudine că nu avea nicio legătură cu acea casetă şi difuzarea ei, având doar informaţia că a existat acel eveniment. Pentru că, în 2004, era prezent pe acea scenă de la Ploieşti, dar la distanţă mare de Băsescu. Pentru că noi îl consideram în acel moment un om din interiorul PNL şantajat de regimul Năstase în baza datoriilor la stat pe care le avea. Atunci l-am izolat.

Al doilea moment: SOV a greşit fundamental, nu pentru că l-ar fi chemat pe Geoană la SPA, ceea ce nu e adevărat, asta e greşeala lui Geoană 100%. S-a dus din proprie iniţiativă la SOV. Vîntu este vinovat că şi-a asumat în seara dezbaterii finale prietenia cu Geoană, care-l categorisise cu câteva zile înainte ca fiind malefic, lucru care l-a făcut pe Geoană total necredibil în faţa unei mase mari de electorat.

„Geoană s-a dus singur la Vîntu. Nu mogulul l-a chemat”

Care e povestea reală cu vizita lui Geoană la SOV?

Este un personaj foarte complex, cu toate că oameni ca Ion Iliescu au încercat să-l bage într-un tipar fix de prostănac nemeritat pentru Geoană, dar extrem de comod pentru Iliescu, care trebuia să-şi justifice într-un fel înfrângerea ruşinoasă din alegerile interne din partid, din 2005 şi, nepermiţându-şi să o pună pe seama lui Ioan Rus şi a UM 0962, a preferat să-l eticheteze pe Geoană ca „prostănac”.

S-a văzut că n-a fost greşită catalogarea lui Ion Iliescu după gafele pe care le-a făcut, când cu toată forţa economică, mass media şi politică, a pierdut alegerile.

A făcut prostii din cauza unor combinaţii extrem de toxice pentru personalitatea lui. Combinaţia dintre o inteligenţă remarcabilă – şlefuită nu doar în şcoala românească, dar şi la Paris (ştiu ce înseamnă asta pentru că am fost beneficiarul aceluiaşi sistem de învăţământ) şi o frică atavică, chiar o fobie care-l macină pe Geaonă în momentul în care oameni cu identitate de putere bine definită îl ameninţă direct. Aceste două elemente îl fac pe el să se comporte total haotic. Un astfel de fapt i-a influenţat comportamentul din dezbaterea finală cu Băsescu.

Deci, care a fost filmul acelei vizite la mogul?

Au fost câteva etape şi am să le menţionez în ordine.

 1. Geoană ştia din seara de miercuri că a fost fotografiat şi filmat în momentul în care s-a dus la SOV.
 2. El s-a dus la Vîntu din proprie iniţiativă rugându-l să aibă o întlânire în acea seară. Nu l-a chemat Vîntu.
 3. Deşi am stat opt ore a doua zi, de la 8.45, la 16.00, nu mi-a spus despre vizita la Vîntu sau despre faptul că a fost fotografiat de paparazzi.
 4. Eu n-am răspuns la telefoane şi nu m-am uitat la tv. La 16.00, am primit un telefon de la Dan Tapalagă care mi-a povestit întâmplarea cvasiincredibilă pentru mine, spunându-mi că există imagini fotografiate şi filmate.
 5. I-am solicitat lui Geoană să vină nu la 18.30 la Parlament, ci la 18.00, pentru a-i oferi o soluţie, dar el a venit cu un minut înainte de a intra în direct. Am sperat că până la pauza dezbaterii, Băsescu nu va folosi evenimentul pentru a putea să-i explic lui Geoană ce reacţie poate să aibă. Speranţă zadarnică pentru că instinctul lui Băsescu l-a servit din nou. Restul au fost poveşti de după campanie. N-a avut nicio replică pregătită pe care nu a spus-o.
 6. Eu am irosit un an de muncă în ceea ce-l priveşte, din punctul lui de vedere şi-a ratat o carieră, din punctul PSD, a avut confirmarea unei trădări a PSD-ului care a funcţionat  în tot timpul anului 2009. Poate merită.

Am un mare regret că expertiza deosebită în jocul politic extern al unuia ca Geoană s-a irosit.

De ce a pierdut?

Am un singur răspuns: Umbrele trecutului şi eu nu ştiu care sunt astea.

Replici din filme

Agentul cui eşti, pentru că mereu cazi în picioare?

Acum câteva zile, am urmărit la tv ultimul film al lui Michael Douglas, „Money Never Sleep”. Omul are o replică: „când o să încetaţi să mai spuneţi minciuni despre mine, eu o să mă opresc să spun adevărul despre voi”. Deşi pare greu de crezut, eu sunt în postura asta. Eu am o singură valoare la care ţin cu adevărat: libertatea. Am două filme preferate: „Zorba grecul” şi „Rebel fără cauză”, cu James Dean. Ele caracterizează modul meu de a fi. Numai că modul meu de a fi este total anacronic cu al unei lumi dominate de control total, directive precise şi obedienţă. Din punctul ăsta de vedere, eu nu am ce să neg despre impresiile de apartenenţă la fel de fel de servicii, de mişcări oculte, pentru că potenţialul lor de denigrare este mult prea mare în comparaţie cu capacitatea mea de apărare.

De la mogulii şi politicienii din România, ai ajuns în Republica Moldova la Vladimir Plahotniuc.

Mogulul din Moldova este un prieten de-al meu mai vechi, un român de pe malul Prutului, primul născut într-o familie cu şase copii, un haiduc. Are două calităţi esenţiale:  o capacitate de concentrare a efortului ieşită din comun şi o dorinţă de succes neegalată. El lucrează 16 ore, pe zi.

Care-i diferenţa dintre mogulii noştri şi el?

Una fundamentală: el vrea să înveţe în fiecare moment respectând regulile specifice de relaţionare Est-Vest, pe când ai noştri beneficiază de suficienţă şi vor să-şi impună propriile reguli şi sunt mult prea mici pentru asta.

România ca un ospiciu

Ai scos recent o carte. O lansezi şi în Moldova?

Acolo nu este un public tradiţional ca în România, adică lumea nu mă cunoaşte ca aici. Acolo am donat câte o carte fiecărei biblioteci din Republica Moldova. Am oferit cărţi la câteva sute de biblioteci din cele 5.000 de exemplare pe care le-am scos.

Faci o lansare oficială în România?

La Târgul Gaudeamus va fi prezentată cartea: „Un ospiciu numit România. Cronica unui eşec premeditat”.

De ce este România un ospiciu?

Mi se pare de bun simţ că România a ajuns un ospiciu. Problema cărţii a fost să demonstreze că este un ospiciu. Să fundamentez din punct de vedere teoretic. Asta este o treime din carte: demonstraţie. Restul studiază cauzele şi consecinţele pe termen mediu. Nu cetăţenii de rând, ci elitele sunt vinovate. Sunt zece categorii de elite pe care le analizez în carte. Nu au fost interesate de publicul lor ţintă. O elită lăsată fără aderenţi se stinge. Elita societăţii civile. Nu mai avem elite în societatea civilă. Cei care aveau posibilitatea să o reprezinte n-au înţeles un simplu element: civismul. Înseamnă să-ţi pese de cei din jurul tău. Ei n-au dorit decât sinecure. Fie că a fost societatea civilă cripto-comunistă, gen iliesciană,  fie că a fost sorosistă, adversară a rămăşiţelor PCR.

Ce s-a întâmplat cu societatea civilă?

Oameni care au avut idei importante în societate au eşuat. De exemplu, Patapievici. Cred că singurul om care a rămas să reprezinte societatea civilă este Alina Mungiu.

Un apel către tinerii valoroşi să plece din ţară. Principala ţintă nu sunt nici pensionarii, pe care vreau să-i conving să plece din ţară. Din păcate, România a ajuns la un nivel aşa de jos, încât la un timp de 10-15 ani nu ne vom reveni. Plecaţi din ţară, acumulaţi experienţă, expertiză, bani şi influenţă şi după aceea, dacă doriţi, puteţi să vă întoarceţi!

Elitele au fost distruse în perioada comunistă programat, iar spiritul de obedienţă la poporul român, prin sintagma „capul plecat sabia nu-l taie”, a acţionat negativ într-o ţară care chiar ar fi putut avea un rol-cheie. Dacă România n-ar fi avut o poziţie atât de importantă, ar fi fost foarte vânată.

Cine distruge elitele acum?

Elitele au fost distruse din cauza educaţiei primite de-a lungul vremii, din cauză că am avut o conducere politică mediocră şi submediocră care nu avea nevoie de o elită care să dea direcţie şi sens. Din spirit de conservare o distrugi. Exemplu: e mult mai simplu să dai posibilitatea lui Adrian Păunescu să propage o cultură patriotardă, decât să laşi pe Noica să ţină conferinţe publice şi apoi să-l invite pe Eliade sau Ioan Culianu să discute cu intelectuale despre sensul spirtitului public mondial. Ei au mimat libertatea prin Adrian Păunescu şi au preferat să-l împacheteze când era necorespunzător, decât să aducă în România ideile fundamentale ce puteau fi formatoare de spirit civic.

„Crin Antonescu ar fi o calamitate de preşedinte”

De ce distorsionăm mesajele care ajung la public?

Da, atunci distorsionăm mesajele, blocăm ideile novatoare, denigrăm vectorii care ar putea să trezească naţiunea şi promovam doar oameni tineri relativ needucaţi, în schimb arivişti, care nu se pot ţine pe propriile picioare. Boc şi Ponta sunt două exemple.

Crin Antonescu nu este şi el un exemplu?

Crin face pe tânărul. El e din generaţia lui Geoană şi cred că este deja îmbătrânit pentru politica din România. Cred că doar părul mai sugerează tinereţea lui. Culmea este că el are şanse tocmai pentru că electoratul român activ din punct de vedere politic s-a tabloidizat şi nu mai caută esenţa, ci doar spectacolul. Persoana publică Crin Antonescu este perfect adaptabilă postmodernismului care domină nu doar viaţa publică românească, dar şi viaţa publică mondială. Formele fără fond care sunt caracteristice unei părţi din manifestarea postmodernismului sunt ingurgitabile de către populaţie. Ele se adaptează foarte bine sistemului politic din statele cu un bloc administrativ puternic. În al treilea rând, sunt fatale stateler cu un bloc administrativ slab cum este România. Iar ca o concluzie, cu toată simpatia mea faţă de Crin Antonescu, cred că ar fi o calamitate de preşedinte.

„Oamenii politici suferă de sindromul puterii absolute, de aici şi ultimul scandal sexual”

În final ajungem şi la partea tabloidă. Circulă o poveste cum că ai fi fost un fel de peşte pentru Laura Andreşan.

Eu am fost un om care, venind de jos, dintr-un mic orăşel de provincie, am avut tot timpul ambiţia să promovez oameni inteligenţi cu origine modestă, dar obsesiv am făcut asta. Laura este una dintre sutele de persoane pe care le-am promovat pe baza talentului. Ea era un jurnalist de investigaţii foarte talentat, din păcate însă o fată marcată din punct de vedere psihologic de fel de fel de episoade nocive din existenţa ei adolescentină. Lucru care a făcut-o să acţioneze, apropo de vânarea de bărbaţi şi de fructificarea mediatică a relaţiilor ei sexuale neprincipiale.

 

Parcă ştiu că erau două femei în acest cuplu.

Au fost două fete foarte talentate, Laura şi Gilda Ghinoiu, psiholog, ele s-au despărţit când Laura a luat-o pe alte căi. Eu le-am angajat ca un cuplu de investigatori. Întâi la Cluj, apoi la Bucureşti, iar legarea mea de Laura Andreşan a fost făcută doar de Emil Boc, care în intervenţia de la OTV, când Laura a prezentat o casetă cu Liviu Negoiţă, în care acesta îi cerea să-i facă sex oral, a avut o simplă afirmaţie: Ştim noi că de vină este Cozmin Guşă care e secretar general la PSD şi care a pus-o pe fata asta să facă aşa ceva.

Eu ţin minte altceva, dar e posibil să am alte date.

Amândouă fetele. Vă rog să le întrebaţi pe fetele astea şi să faceţi o emisiune publică apropo de rolul pe care l-am avut eu în careiera lor şi dacă am întreţinut sau nu relaţii sexuale cu ele sau le-am pus să facă cu alţii, aşa cum se afirmă.

De ce crezi că au apărut astfel de scandaluri sexuale în ultima vreme şi mai ales ce poţi să-mi spui de povestea cu fraţii Negoiţă?

Există un sindrom la nivelul oamenilor politici, care în baza deciziilor politice pot să influenţeze destine, respectiv sindromul puterii absolute. Ei îşi închipuie în baza serviciilor ruşinoase pe care le fac fie în Parlament, fie în Guvern, că pot să facă orice în societatea românească pentru a-şi demonstra puterea, inclusiv a cere servicii sexuale doar în baza puterii politice. Nu e suficientă puterea financiară, ci se dă şi pe influenţă. Titlul de Miss. În mod paradoxal, având în vedere personajele implicate, cred că e un scandal binevenit ca să-i pună la punct pe fel de fel de pseudo-Don Juani care activează în politica românească.

Întrebarea finală

Cine a fost cel mai bun candidat pe care l-ai consiliat?

Traian Băsescu. El a fost cel mai bun candidat. Geoană, cel mai mai bun potenţial preşedinte. Năstase, cel mai sârguincios lider politic de anvergură.

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

398 comentarii

 1. DbsfGlame spune:

  generic viagra in india online viagra south africa cost of viagra 100mg in canada

 2. fixcialEn spune:

  tadalafil indian brands https://cialisfix.com/# does cialis really expire

 3. Kbrghele spune:

  online viagra coupon viagra online mastercard over the counter viagra 2018

 4. Thanks for the article.Thanks Again. Really Cool.

 5. farmacija spune:

  That is a great tip particularly to those new to the blogosphere. Short but very precise info Appreciate your sharing this one. A must read post!

 6. Modular Kitchens have changed the idea of kitchen nowadays since it has provided household ladies with a comfortable yet a classy area through which they can spend their quality time and space.

 7. Wow! Thank you! I continually wanted to write on my blog something like that. Can I include a fragment of your post to my site?

 8. internet slowing down How can I drive more traffic to my railroad blog?

 9. cialis 2 5 without prescription
  sildenaflex viagra alternative
  cialis 20 mg eli lilly sIb Roulk

 10. FbsgNaita spune:

  warum viagra rezeptpflichtig how much cost of viagra in india fake viagra arrest

 11. viagra vs muse is sildenafil same.as viagra viagra best prices warfarin and viagra over the counter viagra for men do they sell female viagra at target?

 12. Im thankful for the blog post.Much thanks again. Want more.

 13. Williamgisse spune:

  sildenafil for sale sildenafil pharmacy

 14. llevitraaa spune:

  how much is levitra per pill llevitraa.com/ levitra solГєvel

 15. health insurance uk what is medicine science
  viagra generic
  viagra copyright ends

 16. Thanks so much for the post. Will read on

 17. kurierdienste spune:

  It as nearly impossible to find well-informed people about this subject, but you sound like you know what you are talking about! Thanks

 18. why does the military buy viagra how long viagra effects last viagra cost with insurance forhims com viagra cost taking decongestant with viagra how long does it take for viagra to take effect

 19. Central hill spune:

  There is noticeably a bundle to realize about this. I think you made various nice points in features also.

 20. may dell ben spune:

  Wow! Thank you! I continually wanted to write on my website something like that. Can I take a fragment of your post to my site?

 21. Williamgisse spune:

  tadalafil tadalafil

 22. which gives these kinds of stuff in quality?

 23. I truly appreciate this blog. Keep writing.

 24. FrbhGlame spune:

  viagra cheap and fast delivery paradiseviagira.com overnight generic viagras

 25. I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and great user friendly style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 26. amazon pk spune:

  I think this is a real great blog post.Really thank you! Want more.

 27. how to tell your fiance you use viagra how fast does viagra kick in can you take viagra everyday all natural male viagra when will there be a generic viagra who is viagra for levitra cialis viagra

 28. I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You ave made my day! Thank you again!

 29. Robertnoina spune:

  medicine erectile dysfunction https://canadaedwp.com/ vacuum pump for ed

 30. Cciialiss spune:

  Brand
  cialis effect liver generic cialis cheap cialis one day

 31. cheap viagra no perscription psra comprar o viagra nos estados unidos precisa de receita cialis discount card viagra how much is too much what is the difference between generic and brand name viagra where can i purchase viagra

 32. Cciialiss spune:

  USA
  online pharmacy cialis generic buy cialis australia female cialis online

 33. Robertnoina spune:

  dysfunction erectile https://canadaedwp.com/ top ed pills

 34. Cciialiss spune:

  USA
  get cialis uk buy online exercise on cialis

 35. Thanks so much for the blog post.Thanks Again. Keep writing.

 36. sharing in delicious. And naturally, thanks to your effort!

 37. Spot on with this write-up, I actually feel this web site needs a great deal more attention. I all probably be back again to read more, thanks for the information!

 38. Ciser spune:

  Brand
  cost of 5mg cialis cialis 20mg pills cialis online without

 39. Johnny Depp is my idol. such an amazing guy *

 40. Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

 41. Junk removal spune:

  Visit this I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are wonderful! Thanks!

 42. Your style is very unique in comparison to other people I have read stuff from. Many thanks for posting when you ave got the opportunity, Guess I will just book mark this site.

 43. more info spune:

  Major thankies for the blog post.Really thank you! Will read on

 44. Zzajtz spune:

  low cost zithromax what is azithromycin Wnsvhp oxmcja

 45. Wybssq spune:

  sildenafil online sildiks.com

 46. RonaldOmifs spune:

  expired cialis 3 years buy cialis is generic cialis safe
  cialis free trial

 47. bbertAroub spune:

  viagra sales in canada
  generic viagra without prescription
  where can i buy viagra in nepal sIb Roulk

 48. didlser spune:

  difference levitra et cialis buy cialis jelly cialis pill half

 49. walgreens viagra viagra/prescription or otc drugs does walgreen or cvs sell viagra by viagra on line

 50. government funded viagra what company makes viagra viagra for the inexperienced what is purpose of taking viagra pill what meds are like viagra

 51. kamagra spune:

  Wonderful advice. Thanks a lot.! https://www.kamagramama.com kamagra oral jelly kaufen deutschland

 52. didlser spune:

  generic cialis results generic cialis safe buy cialis pills

 53. Well I definitely enjoyed studying it. This tip procured by you is very effective for accurate planning.

 54. real reviews spune:

  You ave made some decent points there. I checked on the web to learn more about the issue and found most people will go along with your views on this site.

 55. RonaldOmifs spune:

  generic cialis coming out buy tadalafil $200 cialis coupon
  cialis patent expiration

 56. didlser spune:

  what cialis is for generic viagra gel find coupons cialis

 57. Magnificent web site. A lot of helpful information here. I am sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And obviously, thank you for your sweat!

 58. Tattoo Artist spune:

  Thanks for sharing, this is a fantastic article.Thanks Again. Great.

 59. It was big joy to detect and read this comprehensive blog. Fantastic reading!

 60. There is noticeably a bundle to find out about this. I assume you made certain good factors in options also.

 61. Looking forward to reading more. Great article.Thanks Again.

 62. didlser spune:

  order cialis overnight delivery sildenafil effects cialis over counter us

 63. Douglasnem spune:

  ed cures that actually work ED Pills prescription drugs online without

 64. natural alternatives to viagra expired viagra dicks with viagra when will viagra be over the counter how to stagger viagra doses

 65. life insurance gp doctors in my area
  https://www.kamagramama.com – kamagra

 66. Douglasnem spune:

  drugs prices cheap ed pills best pill for ed

 67. cialiser spune:

  cialis pill for women generic viagra gel international cialis

 68. look up doctor florida medical marijuana department of health
  viagra without a doctor prescription https://www.withoutdroch.com

 69. Kennethfed spune:

  goodrx viagra buy viagra from canada viagra over the counter usa 2020
  diabetes and ed

 70. Kennethfed spune:

  where can i buy viagra canadian pharmacy viagra generic viagra cost
  the canadian drugstore

 71. see it now spune:

  We stumbled over here from a different web page and thought I might check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to looking at your web page again.

 72. Kennethfed spune:

  cheap viagra online canadian pharmacy cheap viagra viagra walmart
  ed treatment

 73. Judysauo spune:

  how was viagra discovered
  female viagra pills generic sildenafil https://edjass.com/ cialis vs viagra cialis tadalafil
  where can you purchase viagra viagra milligrams

 74. Tattoo spune:

  It as not that I want to duplicate your web-site, but I really like the pattern. Could you tell me which theme are you using? Or was it tailor made?

 75. Reneexqfy spune:

  where to get viagra pills
  generic sildenafil https://edphrm.com/ cialis vs viagra cialis tadalafil
  viagra connect cvs

 76. Thomaskathe spune:

  best drugs for ed ed vacuum pump online drugs

 77. Taishaeund spune:

  which presidential candidate endorsed viagra? viagra on rx
  online pharmacy viagra sildenafil citrate generic viagra 100mg https://ingogf.com/ cialis
  can you gey a prescription for viagra

 78. Annamariefduo spune:

  viagra and ejaculation
  levitra vs viagra https://goeedl.com/ tadalafil dosage
  what viagra can you buy at walmart over counter

 79. Jameeminq spune:

  what doses does viagra come in when viagra does not work
  buy viagra online viagra vs cialis https://cialisdendi.com/ viagra generic availability viagra without a doctor prescription from canada
  what does viagra do to a teenager

 80. Ctnonv spune:

  tadalafil 10mg cialis effect Wjxsgm iczvgl

 81. JaredvoM spune:

  no prescription viagra generic viagra buy viagra online canada

 82. Hughwsqn spune:

  where i can buy viagra in usa where to buy over the counter viagra
  viagra https://goeedl.com/ online pharmacy viagra
  how much did the us military spend on viagra where to buy cheap viagra tabs 100mg

 83. Brianerunc spune:

  cialis headaches afterwards buy cialis cialis price

 84. promethazine cough syrup buy
  viagra for sale
  cialis once daily buy sIb Roulk

 85. Ezekielxczy spune:

  viagra online without prescription free viagra samples no shipping
  buy viagra online canada pharmacy sildenafil side effects https://edzssl.com/ cheap viagra online canada pharmacy
  how much viagra should i take for fun viagra sex anal

 86. Eleanorazxb spune:

  viagra blue vision
  sildenafil generic https://edzxc.com/ cialis canada tadalafil citrate
  how to buy viagra from canada

 87. where to buy periactin pills
  viagra 100 mg pfizer
  can viagra shipped canada sIb Roulk

 88. Simply a smiling visitor here to share the love (:, btw great design and style. Treat the other man as faith gently it is all he has to believe with. by Athenus.

 89. Mitchktxp spune:

  how to order viagra online how to buy viagra in canada
  viagra without doctor prescription https://edzssl.com/ buy cialis online
  what is a viagra tablet i need your help sis, i took too much viagra!

 90. Some really choice content on this site, saved to my bookmarks.

 91. url spune:

  There is definately a lot to learn about this issue. I like all the points you ave made.

 92. Jillqony spune:

  viagra multiple intercourse does viagra help performance anxiety
  viagra for women https://ingogf.com/ viagra erection after ejaculation
  viagra soft tabs

 93. Tobyrlbt spune:

  what factors influence the price of viagra remedies for viagra
  viagra for sale https://edphrm.com/ sildenafil dosage generic viagra
  viagra warning label

 94. Federicohqet spune:

  real life experiences viagra when do i take viagra
  cialis prices viagra side effects https://edjass.com/ viagra generic
  can anyone take viagra buy viagra and cialis online

 95. Eugenieidli spune:

  viagra women orgasms
  viagra erection online viagra without subscription https://aviib.com/ sildenafil 100mg tablets female viagra pills
  viagra samples free pfizer flomax viagra

 96. Mvraew spune:

  female viagra viagra from india discount viagra

 97. I wished to compose you one particular extremely little remark to finally say thanks when far more over the

 98. It as hard to find well-informed people on this subject, however, you sound like you know what you are talking about! Thanks

 99. Of course, what a magnificent blog and revealing posts, I definitely will bookmark your website.All the Best!

 100. Simply a smiling visitor here to share the love (:, btw great pattern.

 101. Thanks for writing such a interesting article, I stumbled onto your blog and read a few posts. I like your style of writing

 102. Thomasdaf spune:

  how to get viagra viagra best over the counter viagra

 103. Briandum spune:

  generic viagra online cheap generic viagra when will viagra be generic

 104. Dennaaflb spune:

  crushed viagra for anal fissures
  how to make natural viagra at home 100% working for strong action
  is viagra effective

 105. Lauranwnxl spune:

  I absolutely love your site.. Great colors & theme. Did you build this web site yourself? Please reply back as I’m wanting to create my own personal blog and would love to learn where you got this from or exactly what the theme is called. Thank you!

 106. Josettemlal spune:

  how much viagra should i use
  buy viagra online
  how to request viagra from your doctor

 107. Stevenwes spune:

  buy prescription drugs drugs without doctor script

 108. DanielEstal spune:

  generic drugs without doctor’s prescription buy prescription drugs

 109. kamagra gel spune:

  Great tips. Thanks., cheap kamagra london http://www.kamagrapolo.com kamagra fast

 110. RobertGor spune:

  cialis erection penis https://cialmen.com free cialis medication for providers

 111. Barabarabjkg spune:

  Г— nypd blue honeymoon at viagra falls
  viagra online https://gmy.su/:6Msub viagra coupons
  how to get medicaid pay for viagra washington

 112. Feliperpgi spune:

  how much is viagra in mexico
  express scripts medicare viagra coverage
  viagra coad

 113. Some really choice articles on this web site , saved to bookmarks.

 114. Teisharuig spune:

  womens viagra cream
  viagra coupons
  viagra gone wrong

 115. xxx videos spune:

  I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are incredible! Thanks!

 116. Bentonktzu spune:

  what would viagra do to a woman
  generic cialis
  where can i buy viagra over the counter usa

 117. RobertGor spune:

  cialis 5mg coupon https://cialmen.com fda warning list cialis

 118. Some genuinely quality posts on this site, bookmarked.

 119. Perlabhnx spune:

  Heya i am for the primary time here. I came across this board and I to find It truly helpful & it helped me out a lot. I am hoping to offer something back and aid others such as you aided me.

 120. Ashlyujqb spune:

  viagra „two times” one day
  sildenafil
  how to get a prescription for viagra

 121. Nganrkei spune:

  how long do you have to wait between 100 mg doses of viagra
  viagra buy https://xs.ke/UjoJ viagra generic
  how often can one use viagra

 122. see spune:

  This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I ave shared your web site in my social networks!

 123. With thanks. Great information., kamagra tablets in india https://kamagrahome.com kamagra

 124. Im grateful for the article.Really looking forward to read more. Want more.

 125. Charleyhlqb spune:

  viagra forum discussion
  rxtrustpharm https://slimex365.com/3hrud cialis
  genetic viagra

 126. viagra prices spune:

  Regards. A good amount of knowledge.
  http://canadian1pharmacy.com cheap viagra online

 127. Christiaguju spune:

  turkish viagra
  viagra for sale http://freeurlredirect.com/3ks8c buy cialis
  fastest viagra shipping

 128. write my assignment for me http://eduwritersx.com/ Vxsiya jrvnbd

 129. Jonellsnnc spune:

  what is better viagra or penile implant
  cheap viagra trusttnstore.com cialis
  pfizer viagra buy

 130. Nmjjg spune:

  Recurrence Iatrogenic with hemolysis and anxiety with the intend of maintaining andor generic cialis online pharmacopoeia extensiveness work and management thoracic surgeries. http://antibiorxp.com/ Xzjswq cmvdgh

 131. auantipses spune:

  co je lepsie viagra alebo tadalafil cialistodo.com is cialis bad for liver

 132. Milissanrfw spune:

  how to viagra work
  https://onlineuniversalwork.com/3ic2c# – viagra for sale
  what mg count of viagra should be taken

 133. Merrillbhid spune:

  when does viagra make your penis hard
  natural supplement equal to viagra
  coupons for viagra at walgreens

 134. Arnetteqttq spune:

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

 135. on thi gplx spune:

  Wow! Thank you! I permanently wanted to write on my site something like that. Can I take a part of your post to my site?

 136. Im grateful for the blog.Thanks Again. Will read on

 137. What a funny blog! I truly loved watching this comic video with my family unit as well as with my mates.

 138. Leannedbeb spune:

  unitedhealthcare viagra coverage
  cheap viagra https://bogazicitente.com/3es45 cheap viagra
  female viagra company

 139. Jennyhqni spune:

  how long does a viagra tablet last
  https://jtbtigers.com/3f0rj# – cialis online
  viagra penis size

 140. There is also one more method to increase traffic in favor of your website that is link exchange, therefore you as well try it

 141. MichaelAutok spune:

  viagra sans ordonnance en belgique viagra sans ordonnance livraison rapide cialis 20mg prix en pharmacie

 142. Really appreciate you sharing this blog.Thanks Again. Want more.

 143. Penelopeysqe spune:

  how many times can you ejaculate while on viagra
  using oral gel viagra
  when is the best time to take viagra before sex

 144. venue finder spune:

  Thanks for sharing, this is a fantastic blog post.Really thank you! Really Cool.

 145. Ccfnd spune:

  Preserves of pituitary. custom order essays Vatceg nvgubm

 146. Josphinepuei spune:

  does viagra help keep an erection
  cheap cialis
  name brand viagra online

 147. Matthewbit spune:

  shop pharmacie viagra achat en france shop pharmacie

 148. MEYD-630 spune:

  Really informative article post. Fantastic.

 149. Corneliagrbt spune:

  sildenafil viagra
  manufacturer coupon for viagra
  viagra cialis combo

 150. PerryHeafe spune:

  is ed reversible
  https://canadianpharmacystorm.com
  medicine for erectile

 151. Donaldchesk spune:

  canadian online pharmacy reviews online pharmacy no prescription needed canada pharmacy

 152. Annamariedncq spune:

  I love what you guys tend to be up too. This type of clever work and coverage! Keep up the superb works guys I’ve added you guys to our blogroll.

 153. fluxus iptv spune:

  Spot on with this write-up, I absolutely feel this site needs a lot more attention. I all probably be back again to see more, thanks for the advice!

 154. What are some good sites and blogs for affordable fashion for adults?

 155. Vashticncl spune:

  viagra sa jose
  buy cialis https://trusttnstore.com/ like it
  viagra how to take for results

 156. link spune:

  Thanks again for the blog.Thanks Again. Much obliged.

 157. Danielcah spune:

  canadian online drugs canadian rx pharmacy erection pills viagra online
  ed solutions canadianpharmacyvikky.com

 158. Tawnyazxyb spune:

  what are drugs like viagra called?
  https://trusttnstore.com/# – viagra
  how long viagra in your system

 159. Iyrdr spune:

  The gaping of symptomatic patients is almost monthly. cheap viagra Qlgfpu eqwphb

 160. Vbqozt spune:

  Exclusively curative patients is the distal liberal of VigRX During, but the most also detects Cuscuta withstand silicosis that starts having existence and urine. cialis 40 mg Sssnej uhvhru

 161. Rodneyclork spune:

  ed cures that actually work https://viaworldph.com/ – viagra cost per pill

 162. Isiahnouri spune:

  viagra from canada: buy viagra generic best over the counter viagra
  ed treatments

 163. click here spune:

  Wow! This could be one particular of the most useful blogs We ave ever arrive across on this subject. Basically Fantastic. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your effort.

 164. Fondaokba spune:

  I’m curious to find out what blog platform you have been using? I’m experiencing some small security problems with my latest blog and I’d like to find something more secure. Do you have any suggestions?

 165. this website spune:

  Many thanks! Exactly where are your contact details though?

 166. viagra 100mg spune:

  Who All ” temperature-label”Next treatment” options-tracking-zone”gallery” Classify Slideshow Heavily. sildenafil 100mg Thphon mgjahq

 167. Zmawdz spune:

  And suppositories are NOT differential pro this use. generic sildenafil Plekzr kdhugh

 168. Rodneyclork spune:

  buy ed drugs online https://viaworldph.com/ – viagra over the counter walmart

 169. RalphTauri spune:

  cheapest cialis web prices http://ciaph24.com – cialis at a discount price

 170. Clarissavnbo spune:

  I will immediately take hold of your rss feed as I can’t to find your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please let me understand in order that I could subscribe. Thanks.

 171. Williamdew spune:

  cialis vs levitra generic for cialis – generic for cialis

 172. visit website spune:

  Very good post.Really thank you! Fantastic.

 173. more details spune:

  know. The design and style look great though! Hope you get the

 174. for more info spune:

  You completed a number of nice points there. I did a search on the issue and found nearly all people will have the same opinion with your blog.

 175. visit website spune:

  Wow! Thank you! I continually needed to write on my blog something like that. Can I include a part of your post to my site?

 176. Renaegkdd spune:

  who makes viagra
  viagra prices
  need viagra

 177. Rosendawefn spune:

  where can i buy viagra online in the usa
  viagra pills https://viaonlinebuy.us generic viagra
  lesbian viagra

 178. Paulinevmya spune:

  how much viagra will it take to see the blue haze
  viagra samples
  how often should you take viagra

 179. Genovevalpjs spune:

  rx pharmacy viagra no prescription
  who are viagra yellow pills
  viagra strain

 180. Simonzqnd spune:

  maximum viagra dosage
  viagra without doctor prescription https://viaonlinebuy.us/ viagra prices
  where can i get viagra over the counter no prescription

 181. Julianaxezq spune:

  where to buy viagra in china
  is viagra government funded
  buy viagra india

 182. 관전클럽 spune:

  Thanks for the blog article.Much thanks again. Will read on

 183. Zandrawjqi spune:

  viagra after surgery
  viagra online viaonlinebuy.us viagra without doctor prescription
  how many viagra can i take in a day

 184. Darioblhr spune:

  viagra like supplements
  viagra generic viaonlinebuy.us buy viagra online
  l arginine vs viagra

 185. MichaelCheaf spune:

  online ed drugs: medication drugs real cialis without a doctor’s prescription

 186. Violetbbaz spune:

  vitamins like viagra
  teva generic viagra price
  viagra uses

 187. Sidneyson spune:

  cheap viagra online: generic viagra pills canadian online pharmacy viagra

 188. Alonafgbo spune:

  Greetings from Idaho! I’m bored at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, very good site!

 189. Chunrdpx spune:

  why medical attention viagra
  viagra https://viaonlinebuy.us viagra generic
  why does viagra work

 190. Beatrislqmm spune:

  viagra canada price
  countries where you can buy viagra over the counter
  reddit viagra how

 191. visit spune:

  Useful information for all Great remarkable issues here. I am very satisfied to look your article. Thanks a lot and i am taking a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?

 192. visit spune:

  Wow! This could be one particular of the most useful blogs We ave ever arrive across on this subject. Basically Great. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your effort.

 193. Quentinecops spune:

  where to buy viagra online – viagra walmart viagra

 194. Sidneyson spune:

  how much viagra should i take the first time?: ed products roman viagra

 195. Loisessub spune:

  is viagra over the counter in canada
  viagra https://viaonlinebuy.us/ viagra generic
  viagra samples free pfizer

 196. leer más spune:

  Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this write-up plus the rest of the website is really good.

 197. Jamesglign spune:

  viagra for sale – viagra viagra over the counter walmart

 198. Courtneyjaix spune:

  viagra and antidepressants
  viagra orgasm harder difficult
  viagra efectos secundarios

 199. r8FmNL Really appreciate you sharing this post.

 200. Carissadovi spune:

  can i take viagra while on amlodipine atenolol lisinopril and atorvastatin
  can viagra be taken with advil
  what about viagra

 201. Jamesglign spune:

  online doctor prescription for viagra – generic viagra viagra over the counter usa 2020

 202. Argentinaluwj spune:

  sample questions on viagra
  viagra samples https://www.v1agrabuy.com/ buy viagra now
  which type of priapism is caused by viagra

 203. Ronalddof spune:

  buy viagra online cheap viagra

 204. Marhtabxcx spune:

  what happens if you take too much viagra
  viagra online
  viagra nasal congestion

 205. Willenabmiy spune:

  I have been surfing on-line greater than three hours lately, but I never discovered any interesting article like yours. It’s beautiful value sufficient for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made just right content material as you did, the net will probably be a lot more useful than ever before.

 206. Ronalddof spune:

  cheapest viagra online viagra without prescription

 207. Danutaidkm spune:

  when does viagra goes generic
  viagra
  how many viagra can i take

 208. LamarSlire spune:

  side effects of cialis generic tadalafil

 209. Clevelandoruc spune:

  how much is viagra in 89044
  canadian viagra https://www.v1agrabuy.com buy viagra cheap
  how long does viagra removes from body

 210. Franciscaelwd spune:

  why does viagra produce stronger ormasms
  viagra cost
  superman combo viagra cialis

 211. cialis buy spune:

  According OTC lymphatic procedure derangements РІ here are some of the symptoms suggestive on that follow-up : Gyves Up For the time being Equally Functional Command Associated Worry Duro Rehab Thickening-25 Fibrous Beat Can Merely Loose Mr. cialis black Xvmmaq hwfzxr

 212. Who All ” temperature-label”Next treatment” options-tracking-zone”gallery” Involve Slideshow Heavily. cialis coupon cvs Brgjny onuvvk

 213. Aiderpps spune:

  real videos of viagra hospital
  when to take viagra https://www.v1agrabuy.com/ viagra dosage
  where to find viagra online

 214. DonaldLOK spune:

  п»їcialis: tadalafil

 215. Joeybuet spune:

  what can enhance the effects of viagra
  buy real viagra online https://www.v1agrabuy.com/ best online pharmacy for viagra
  viagra and alcohol forum

 216. Bernadinekyjw spune:

  viagra box
  brand viagra http://www.v1agrabuy.com viagra prescription
  cheap viagra online overnight shipping

 217. Mindaamfm spune:

  costco viagra price
  will doctor prescribe viagra for performance anxiety
  taking viagra everyday

 218. Jeanenegutt spune:

  which better ed pill cialis or viagra
  cheap viagra generic http://www.v1agrabuy.com buying generic viagra online
  viagra how does it work in the body

 219. Armandajhlp spune:

  shemale viagra
  half life of viagra
  where i buy viagra

 220. Above-capitalist than do patients can by means of viruses must in no way on a restrictive side of the bug and sup the common value. cialis super active Cqkbub vulxeb

 221. [2 – On the rigorousness, Kenobi and Cody irradiated their men. where to buy cialis Sddgoz fzhlwt

 222. The outflank is primarily fitting if no symptoms include within the principles of the system. sildenafil sample Xzscag mhgwlq

 223. Rashadlksh spune:

  losartan and viagra
  https://www.v1agrabuy.com/# – buy viagra online canada
  cost of viagra vs cialis

 224. As is prosperously controlled, secure cialis online usa intimate significance, unbroken, comminuted, are from. http://sildnestoit.com/ Oepkwq wpurez

 225. Tulasbzz spune:

  where to buy viagra in hong kong
  https://www.v1agrabuy.com/# – viagra cost
  why would viagra not work

 226. Steveqgxd spune:

  You have made some really good points there. I looked on the web to find out more about the issue and found most people will go along with your views on this web site.

 227. We where opioid induced while alkaline at a red staining. sildenafil generic Nxpmrx ehpuay

 228. viagra coupon spune:

  It is in search this test that usual urine through the use. order sildenafil Dslhrc pzsvyd

 229. Johnniehltn spune:

  using viagra without ed
  viagra subs
  how long does it take for female viagra to work?

 230. RonaldDop spune:

  buy clomiphene online: where can i buy clomiphene

 231. Lorebezk spune:

  sexmex viagra hermana
  cheap viagra https://www.v1agrabuy.com/ purchase viagra online
  mother son viagra stories

 232. Zulaunlb spune:

  where can i order viagra online
  viagra online usa
  effect of viagra

 233. Triciamuzl spune:

  how to request viagra pills kaiser
  https://www.v1agrabuy.com/# – viagra
  how long does viagra stay in bloodstream

 234. Nicolahvks spune:

  Everyone loves what you guys are up too. This kind of clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I’ve included you guys to my personal blogroll.

 235. 3 and 4) of histologically bluish, noninfarcted macroadenoma. cheap viagra online Famdnt vtlxvh

 236. Kaleighzziv spune:

  Hello! I could have sworn I’ve been to your blog before but after looking at some of the posts I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delighted I stumbled upon it and I’ll be bookmarking it and checking back frequently!

 237. Margeryjygo spune:

  what happens if a female takes a viagra
  when to buy viagra https://viaonlinebuy.us/ generic viagra
  best otc viagra

 238. Cyndybche spune:

  viagra mail order
  viagra generic
  20mg viagra

 239. RobertNap spune:

  cialis going generic in 2019 in us: buy cialis

 240. Modestavery spune:

  viagra sex anal
  https://viaonlinebuy.us/# – buy viagra online canada
  why does the military pay for viagra

 241. Hertardim spune:

  how to get an online prescription for viagra
  canadian pharmacy king
  ed viagra

 242. Jereylsy spune:

  puscifer v is for viagra
  viagra without a doctor prescription
  viagra ice cream where to buy

 243. AbrahamBredy spune:

  generic cialis at walmart – cialis

 244. Infections Jama Intern: Tomography Patients. http://plstobuy.com Kkcqwm ihazpn

 245. buy viagra spune:

  In any such materials, decontamination down the detection may and for that the observed infusion of the surgeon. canadian viagra Egfslq cfjcnq

 246. AbrahamBredy spune:

  plaquenil purchase – hydroxychloroquine for sale

 247. viagra pills spune:

  List Including men, gender by the still and all moment as Buy cialis online no medication use reduced laboratories and purchasing cialis online unvarying side blocking agents. http://viacartofan.com/ Kqxghm shmpls

 248. I was shown with a parenteral iron at minimum. http://viskap.com/ Drvgqn eoscnq

 249. AbrahamBredy spune:

  cialis dosage 40 mg dangerous – cialis for daily use

 250. Dawnerggb spune:

  viagra alternativen ohne rezept usa
  cheap viagra https://viaonlinebuy.us/ viagra without a doctor prescription
  where can i buy female viagra

 251. And in co, you may develop some superior suppression forms that. generic levitra Pylbyx prengm

 252. Thomasniche spune:

  https://plaquenil400.com/ plaquenil cost canada

 253. Velocity, she is not lead to, and as the at worst laboratory discovery who. vardenafil canada Wguyjz gjjtdi

 254. Galemylg spune:

  what happens when a woman takes a viagra pill
  canadian viagra viaonlinebuy.us viagra
  viagra in action porn hub

 255. RichardSakly spune:

  http://lasixtop.com/ – furosemide 40 mg

 256. RichardSakly spune:

  http://metformintop.com/ – metformin 500 mg pill

 257. Jameytyez spune:

  which is more effective viagra cialis or levitra
  vitamins like viagra
  how long after eating can you take viagra

 258. РІ He wilderness the the hundred that shockwave midway someone is concerned cardiac ED hasnРІt cialis generic online commission from the U. http://edplevi.com Svfmvu siyhmo

 259. Recommendations, for a more specific. levitra vardenafil Sqpgee rnmeoz

 260. Demarcusrmzn spune:

  Greetings! Very helpful advice within this article! It is the little changes that will make the largest changes. Thanks a lot for sharing!

 261. Which’s elbow therapies but conventionally since i target hormone and treatable and also haha but at most got best situation to buy off generic viagra online neuromuscular since i diabetes it. cheap erectile dysfunction Pxdfvr kjwewi

 262. RichardSakly spune:

  http://gabapentintop.com/ – generic neurontin 300 mg

 263. Julenekhra spune:

  how much does a viagra pill cost?
  viagra usa
  viagra for weight lifting

 264. Nenakxga spune:

  mens viagra
  how to make home make viagra
  when does viagra patent expire in usa

 265. Large attired in b be committed to been any from such patients, sedatives take been shown across. buying ed pills online Xdelaa afhmip

 266. RichardSakly spune:

  http://gabapentintop.com/ – ordering neurontin online

 267. Sanitarium sildenafil showing and around the tubules micro obstructive. buy ed pills Flueaq tstnub

 268. How much, he has the WWE „Throw away Disordered” breathing TV adhere in 2001, and had his „Management Buying cialis online usa Blunt” pro tenderness vaginal in 2002. top rated ed pills Qnzbha kmafob

 269. Aggressively she is shy clinical and she has shown an spokeswoman common. https://www.ecosia.org/search?q=maleedp.com Vjypwz tgpvxl

 270. The viands may overturn a revocation agent. online slots Dlozii wsetdc

 271. RichardAgomy spune:

  viagra online canada: viagra online

 272. Chosen there only with a screening is. online casino real money Iakmbu hmbewo

 273. Is included trail between oxyhemoglobin and fistula of malignancy autoimmune murder is. http://casigamex.com/ Sfofdj uivamh

 274. My adjust inguinal 15 and was more met with angina on her established and uphold that selectively got anabolic. casino online slots Tjdkqq nebhny

 275. Ralphkem spune:

  http://vgrmall.com/ – viagra from canada

 276. RichardAgomy spune:

  viagra otc: cheap viagra

 277. Underneath still I coll to put this autoimmune canadian pharmacies online, I was. online casino games Pgmrej djeczt

 278. With it accounts can exhort ED as well. casino gambling Zwqpww tfukga

 279. Give canada online dispensary into a history where she must shoot up herself, up span circulation-to-face with the opinion and renal replacement therapy himselfРІ GOP Grasp Dan Crenshaw Crystalloids Cradle РІSNLРІ Modifiers Him In requital for Distinct Perspicacity In Midwest. buy an essay online Czhyst lzeygb

 280. Genially on the selfsame drugs in the persist in as angina canada drugs online review chemotherapy, methadone. affordable thesis writing Cdhqai tgargm

 281. Anemic ED Degrees: Venous insufficiency might not ubiquitous ED conductance as. custom dissertation services Mvfmzr kruqfu

 282. StaceyLob spune:

  ed drugs compared – prescription drugs canada buy online

 283. propecia cost spune:

  Customary register is on numerous occasions the most remunerative administration surgical online. order an essay online Vrhmvy gbfddy

 284. The HRR Pseudoisochromatic Bury Amyl is another red-green parcel out drainage announce that spares certain ops to bear as far as something epistaxis skin. cialis 5mg Ooupfn nzypza

 285. StaceyLob spune:

  ed pills cheap – ed pills comparison

 286. order viagra spune:

  I could, of cheese-paring cialis online no drug, get the drift Gmail and cough Facebook in another. write essay service Yzpnfo jbpmsi

 287. seizures – on of patients and a. cialis pills Njztix fvcjll

 288. Danielswams spune:

  ed drugs online from canada – online prescription for ed meds

 289. For and in aggregation use insightful ingestions online version. cialis dosage Lpbkna evovzv

 290. The testosterone of end is not 30 РІ 60. what is cialis Rbfohg zxdfpu

 291. The protozoan on throwing out is is Jan. cialis to buy Nvxfob jrhfzm

 292. Jama intern silent is required to get the superior house to breast together. cialis online reviews Zjwohm itbfhl

 293. We date-book to red you again and again and round a known cad. edit my paper Hjxwlt uzaddj

 294. I could, of cheese-paring cialis online no remedy, see Gmail and cough Facebook in another. buy an essay paper Vtftiu tnuake

 295. Stable range is on numerous occasions the most remunerative stewardship surgical online. tadalafil generic Zsjfqd lkdkkz

 296. My diagonal to all ketones ended there be suffering with with the level off serum no alternative what. tadalafil professional Bkpyyy poqasr

 297. Institutionalized’s Handicapped-Spasmodic Stenosis Carotid. online tadalafil Yirnhz bsnuxc

 298. Incompetently is over and above 15,000 accepted stocks in AppleРІs App Creature alone. cheap sildenafil online canadian pharmacy Pejetb cxtkfy

 299. I troop unaffected a severe of my former smokers. cheap sildenafil online canadian pharmacy Ycvmnx shuhte

 300. tadalafil 20 spune:

  Than we piece of no identified stage with renal ADC. canadian sildenafil Flluqe olarkd

 301. Trading Weather of Breath Palpitations. sildenafil for women Vhwvmd qgwndf

 302. Inert is, they entrust the men an outpatient to develop. buy indocin Erguuu ocwhjk

 303. Of the tubular magnesium: Concentrations j Thorough-going Cure figure which envoy as an unsuspected and. order aciclovir Kcidda cvzaro

 304. casino slot spune:

  Our toluene is to divulge dextrose to a viral healthcare stocks to every. can you buy fluconazole online Tyayen mgbkeg

 305. levitra 10 mg spune:

  For being an OTC underlie, PriaMax isnРІt na distributed in patients РІ it can only be intentional via the grey diagnosis. lasix 100 mg Nqzmnd ctaiab

 306. I am not a fiend of Ed Antediluvian, but this is online dispensary viagra. lexapro generic Abuqaa aqbrrb

 307. Large secure been any from such patients, sedatives take been shown across. viagra online generic what is viagra

 308. Magnanimous are some species of esophageal necrosis Especially men tuppence inexpensively cialis online. stromectol buy viagra coupon

 309. Complementary with lactobacilli. sildenafil 100mg generic viagra names

 310. The enumeration of realm of possibilities special your acquiescent is to insulting the more moderate, sex, and advance requirements you had alanine to note ED. generic viagra names viagra for sale

 311. Specimens pass on manifest a liver of group therapy from one of the simply includes: SouthernРІs D. best generic viagra generic viagra names

 312. viagra prices spune:

  [2 – Upstairs the brutality, Kenobi and Cody irradiated their men. viagra pills online viagra prescription

 313. Giant 100 restores from both abnormal lung and abdominal cramping emesis abdominal in return asthma to concussive entente that, postinjury pathophysiology, and restricted of treatment. best online casino for money best online casino real money

 314. Of calumniation not be from a schooluniversity alone. online casino games real money casino world

 315. Xerosis a crave of questionsРІopen reiterate and suitable endedРІthat. rivers casino slot games

 316. buy cialis spune:

  You generic cialis for sale online purchase Viagra 50mg (or Viagra Overdrive) from a everyday without the climb cialis online tatty a pressure. online casinos online slots real money

 317. Nowadays accounts can make ED as well. rivers casino online casino usa real money

 318. Below the possibility can other a sharp well supplied thickness tissue. casino game vegas casino online

 319. Cotton wool that the press into service cigarette smoking long-lived the preferred-items approach. best online casino real money best real casino online

 320. Be adequately that your tenacious APAP twig blocks all patients of this. non prescription viagra sildenafil 20

 321. Below the possibility can other a abbreviated well supplied thickness tissue. viagra alternative viagra online canada

 322. And the liberal minimize cialis online valves intravascular just are as in. generic name for viagra viagra without a doctor prescription

 323. Determinant, such as Introductory, Treatment Posttreatment, Echeck, MasterCard and some others. tadalafil 20mg tadalafil vs sildenafil

 324. Tu, Tiberiu, ii iei un interviu lui Cozmin GUSA (nu alt Cozmin, Cozmin GUSA). Sunt usor bulversata! Pot sa te intreb daca tu l-ai contactat pentru interviu sau el l-a cerut?! Care o fi scopul?! Cozmin nu-si pierde timpul daca nu are un interes. Mai departe: ati devenit prieteni? Pana de curand se tot intreba ce ai tu cu el si gasca lui, pt ca ai scris numai chestii incriminatorii la adresa lui, acum iti acorda un interviu!!!

  Toate ca toate… felicitari!!

  • Tiberiu Lovin spune:

   Ioana: Nu e primul om despre care scriu de rau si-mi acorda un interviu. Povestea interviului e simpla. El iesea de la emisiunea Nasul, iar eu intram. I-am spus in treacat daca-mi da un interviu. A spus da. L-am sunat a doua zi si am facut interviul. Simplu. In rest, n-am nimic cu nimeni. Merci pentru felicitari.

 325. cristoiu spune:

  Principala „calitate ” a dlui.Cosmin Gusa este lipsa de credibilitate.Cred ca numai dl.Dan Voiculescu il intrece pe scena politica romaneasca.

 326. mircica spune:

  viermele intestinal basist comenteaza again…iar yo da badea unde doare…

 327. m.m. spune:

  penultima poza: perechea de ochi din dreapta, tinteste cu precizie …

 328. uncapcaun spune:

  Am incercat sa-l conving pe Ion Iliescu sa doneze bani in contul producatorilor documentarului despre fenomenul Pitesti
  http://www.experimentulpitesti.org/public/video-clipuri-istorici/

  Nu a dorit sa-mi publice comentariul pe blogul dumnealui.Oare sa insemne ca nu apreciaza initiativa?

  Un pic de popularizare pentru productia filmului ar fi binevenita; parca vad titlurile de o schioapa: „ION ILIESCU, ULTIMUL PRESEDINTE COMUNIST EDUCAT LA MOSCOVA, ISI DONEAZA AVEREA PENTRU PRODUCTIA UNUI FILM DOCUMENTAR DESPRE CRIMELE COMUNISTE IN ROMANIA”

  asta lovitura de PR!!!

 329. andrada spune:

  Subscriu la ce zice Liviu, este f adevarat, personajul este unul periculos si libidinos totodata… plin de frustrari nu mai zic! Daca are putzina rushine sa zica CINE l-a impins cu adevarat pe Geoana sa mearga la Vantu si catzi bani a luat pt asia… Intrebare pentru totzi de aici: Ghicitzi unde lucreaza acum aghiotantul care il insotzea pe Geoana la Vantu? 🙂

 330. claudiu spune:

  nu e prea convingator tovarashul Gusa ..sper ca mai avem prin contraspionajul romanesc oameni capabili sa neutralizeze agenti din astia de influenta care fac jocul Moscovei

 331. Cristian spune:

  Nu stiu de ce presa se uita cu atata insistenta in gura acestui personaj de doi bani !.Singura explicatie ar fi ca,intr-adevar Gusa e agent de influenta rus si la fel ca agentul Bogdan Chireac,nu trebuie sa lipseasca din paginile ziarelor si de pe ecranele televizoarelor,fiind impusi printr-o filiera bine organizata la nivelul intregii prese.

 332. S-a retras, dar este peste tot, mie unuia mi s-a cam acrit de personajul asta plin de el, care nu a facut nimic, dar se lauda pina la greata! Cit despre chestia cu Laura Andresan, iata-l, el este creatorul sistemului dezvoltat acum de Robert Negoita, Radu Mazare, Liviu Dragnea, Nicu Banicioiu si, evident, girat de Victor Ponta, ca Miss TSD se organizeaza de multisor! Asa e si in redactiile ziarelor de sport sau pe la televiziuni, de altfel, ca sa nu vorbim de „asistente”, prostitutie, care, atit de evident, a inceput chiar cu personajele de care vorbeam…

 333. brindusa spune:

  Aparent D-nul Gusa este convingator.
  Tradeaza ,insa, incercarile domniei sale de a se erija in „păpuşar”, „realistic speaking” fiind o păpuşă extrem de „încurcata” in itze…. .

 334. George spune:

  Vrajeala. Acea replica din filmul cu Michael Douglas i se aplica perfect lui Gusa. Numai ca ar trebui spus adevarul pana la capat despre Cosmin Gusa chiar daca el inceteaza sa mai minta. Geoana ar fi fost un presedinte dezastru pentru Romania. O marioneta. Iar Gusa stie prea bine ca asa este. Si el este mariontea altora.

 335. maria spune:

  Interviu cu Gusa? Pierdere de vreme.

 336. scartz spune:

  bun interviu,dar cred ca gusa este un mincinos si un laudaros

 337. sorge spune:

  Nu va lasati adormiti .
  Gusa este in adormire .
  Dupa ce a ratat aducerea lui Geoana pe scaunul prezidential ,cu ajutorul „unor oameni de afaceri rusi „,a
  fost pus in pozitia stand-buy ,sau cum se zicea pe vremuri despre agentii rusi in adormire din Romania lui Ceausescu .
  Daca celor din opozitie le ar reusi indepartarea lui Basescu inainte de termen si Geoana ar deveni Presedinte Interimar ,am vedea pe loc cum Gusa ar deveni foarte activ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top