Contact redacție

email-buton
redactie@reportervirtual.ro
telefon buton
(021) 539 08 07
facebook-reportervirtual
facebook.com/ReporterVirtual
twitter-reportervirtual
twitter.com/ReporterVirtual
 

Tags: ,

124 comentarii

 1. Bisquit spune:

  A murit site ul?

 2. Clejanu Gh. spune:

  Il asteptam pe Spartacus.

 3. Bogdan spune:

  Bună ziua,
  Sunt de acord cu dl. Petru referitor la discuţia contradictorie dintre domnii Buzăianu şi Zamfir faţă de subiectul manele / Premiile Gopo. Transmiteţi-i domnului Zamfir, care ştie multe dar nu pe toate, că manelele de azi nu au nici o legătură cu manelele din vremea lui Anton Pann şi nici cu muzica lăutărească originală. Manelele de azi sunt „cîntate” de oameni care, în general, nu ştiu să cînte. Maneaua de azi este un amestec de varii influenţe, fără nici o valoare artistică. Aveţi mai jos o definţie a manelei cu un citat dintr-unul din cei mai mari folclorişti ai României, d-na Speranţa Rădulescu.
  Manea: cântec liric turcesc, cu conținut melancolic/erotic, întâlnit și în țările române. Meterhaneaua* de pe lângă Curtea domnească îl executa și numai instr. Lăutarii din Muntenia îl cântă la vl., în octave, acompaniați fiind de un „bas ostinat” (v. ostinato), acesta din urmă susținut de o vl. secundă, uneori și de cobză*. Începând din anii ’90 ai sec. 20, reintră în atenția lăutarilor din România și dobândește, în pofida originii tc. a termenului, statutul de „muzică amestecată (de metisaj), […] adică [de muzică ce] rezultă din varii încrucișări ale muzicilor sârbească, gr., tc., indiană etc.” (S. R.).
  E mult de comentat dar mă opresc că nu este spaţiul destul pentru aşa ceva. Societatea românească, mai ales cea sudică, arată cum arată şi datorită coborîri ştachetei nivelului cultural / educaţional. Maneaua de azi a contribuit şi contribuie din plin la această coborîre.

 4. Petru spune:

  Transmiteti-i lui Razvan de la Buna Romania ca are dreptate colegul pe subiectul Manele la Teatru. Imi place emisiunea

 5. Constantin spune:

  Poate ajunge și la dnu Barbu pentru o dezbatere .

  Primarii în funcție care sunt și candidați, nu ar trebui suspendați pe perioada alegerilor ?
  Spun asta pentru că primarii în fucție organizează alegerile, ei sunt și candidați și culmea , în prportție de 80%, tot ei cîștigă !

 6. Alexander spune:

  BUNA SEARA,
  DESCENDENTA HIPERBORIANA,ORIANA(ARIANA),PLEISAGICA,TRACO-DACICA A VALAHILOR,ROMANILOR, OBLIGA PE ABSOLUT TOTI CEI CARE TRAIESC IN SPATIUL CARPATO-DANUBIANO-PONTIC LA O ATITUDINE ELEVATA SI AVIZATA VIS A VIS DE TOT CE SE INTAMPLA IN ROMANIA.
  PROFESORUL STANESCU A EXPLICAT CLAR SITUATIA ACTUALA A ROMANIEI,SI FAPTUL CA IMPERIUL BIZANTIN,IMPERIUL OTOMAN,IMPERIUL AUSTRO-UNGAR AU JEFUIT ROMANIA TIMP DE 500 DE ANI.
  DUPA 1989 ACELASI LUCRU LA FACUT ABSOLUT TOATA CLASA POLITICA ROMANEASCA IMPREUNA CU „BINEVOITORII” DIN TOATE COLTURILE LUMII ,CARE AU STIUT CA IN ROMANIA POLITICIENII ROMANI SUNT USOR DE CONVINS SA-SI VANDA TARA BUCATA CU BUCATA.
  ROMANIA A PIERDUT DIN 1989 INCOACE ACELASI VALORI CARE AU FOST JEFUITE TIMP DE 500 DE ANI,LA CARE SE ADAUGA CELE 100 DE MILIARDE DE EURO DATORIILE ACUMULATE DE ACTUALA CLASA POLITICA DE PE SCENA POLITICA ROMANEASCA.
  DUPA SIRIA ,ROMANIA ESTE A DOUA TARA DE PE PLANETA LA NUMARUL DE EMIGRANTI.
  AVEM GARANTIILE EUROPENE CA EUROPA RESPIRA LA MOMENTUL ACTUAL CU AMBII PLAMANI.
  PRESUPUN CA AVEM GARANTII SIGURE DE 100% DE PROTEJARE A ROMANIEI DE CATRE NATO,INCA IMPREUNA CU SUA ,ASTA DIN CATE STIU LA ORA ACTUALA DIN CEEA CE SA DIFUZAT PE CANALELE DE TELEVIZIUNI INTERNATIONALE.
  SITUATIA DIN TRANSILVANIA ESTE FOARTE CLAR EXPLICATA DE ILIE SANDRU IN „ALTE MASTI,ACEEASI PIESA,ALTE GURI,ACEEASI GAMA…”.
  CU SIGURANTA UN INTELECTUAL ILUMINAT V-AR PUTEA SPUNE MULT MAI CLAR SI DETALIAT CE AM SUBLINIAT IN ACEST MESAJ.
  MA REFER LA NOUL CURENT DE INTELECTUALI DE MARCA PE CARE ROMANIA AI ARE ,INCEPAND CU ORESTE TEODORESCU.
  CREDINTA,CULTURA,DEMNITATEA,TARIA DE CARACTER,PUTEREA DE A REZISTA LA TOT SI TOATE,LA VREMURI SI LA POLITICIENI MERCENARI AGRAMATI,FAC DIN ROMANIA SI DIN ROMANI CEL MAI BINECUVANTAT NEAM CU CONEXIUNIILE ASTRALE CELE MAI APROPIATE GENETIC DE INGERI.
  STUDIILE SI ARTEFACTELE DEMONSTREAZA ACEST FAPT,DEMONSTRANT CLAR EXISTENTA GRADINII MAICII DOMNULUI,O ARCA A LUI NOE PENTRU CIVILIZATIA EUROPEANA SI A TERREI,DIN GALAXIA CALEA LACTEE DIN ACEST UNIVERS.
  DUMNEZEU A BINECUVANTAT SI CU SIGURANTA BINECUVANTEAZA ZI DE ZI ROMANIA SI POPORUL ROMAN.
  TREBUIE DOAR CA ROMANII SA INVETE SA MEARGA LA ALEGERI SI SA ALEAGA INTELEPT PENTRU EI,COPII LOR SI NEPOTII LOR,STRANEPOTII LOR.
  ALEXANDER&CO.
  NOSOTROS SOMOS LA GENTE

 7. Florin spune:

  Gripa face ravagii,chiar pe bune, chiar așa,după mine suntem o tara de cobai stau si ma întreb de ce rușii sint mai sănătoși si mai mari băutori si noi romanii suntem niste desfrânați ca la noi nu se poate face nimica,dece unele tari au găsit remedii in privința sanatatii, sa ne fie rușine. Aplauze celor care ne conduc.

 8. voicu Ion spune:

  Intreb: Curtea Conustitutionala poate sa nu respecte legile?Dece are in componeta sa un judecator cu mandatul expirat de un an de zile? Oare are legatura cu ,,Puterea”? Va rog poate clarificati azi la ,, Jocuri de putere” sa auda toti ascultatori.Va multumesc!

 9. Iorgu Paraschiv spune:

  CRONICĂ LA NIȘTE DRAMATICE MECIURI SOCIALE

  Vă voi spune acum o poveste nemaiauzită. O poveste cu final fericit, deocamdată, pentru personajele sale principale – lenea și hoția. Trândăvia nu a existat doar așa … odată ca niciodată, ba dimpotrivă a fost dintotdeauna, pe toate meridianele globului pământesc și în toate timpurile. Lenea, ca și furăciunea, este un personaj longeviv în istoria omenirii, un flagel ce nu a fost niciodată eradicat total și definitiv, un defect uman care în unele societăți a căpătat aspect de normalitate. Atunci ce rost mai are o narațiune legată de ea? Nu pare nimic interesant. Și ce legătură ar putea avea acest viciu uman cu un meci? Ar putea fi vorba despre un campionat, o competiție cu rivalități, galerii și sponsori? Din păcate, da, însă nu meciuri sportive unde rânduiala de bază este fair-play-ul. Din păcate, la aceste meciuri cu uriașă miză socială, singura regulă este că nu există reguli. Ba, mai mult decât atât, se nasc simpatii ori modele negative de urmat pentru caracterele slabe înclinate spre lâncezeală. Unii pot fi invidioși pe cei care se află într-un concediu permanent și preferă să cerșească decât să se spetească muncind, alții tratează cu toleranță lenea, că doar în democrație fiecare face ce vrea, atâta timp cât nu deranjează pe ceilalți.
  Ei bine, țara în care nemunca și înșelătoria sunt premiate iar munca și cinstea sunt amendate, bătute, prigonite, a devenit o țară de poveste. Credeți că ținutul unde a fost răsturnată ordinea firească a lucrurilor, s-ar afla departe peste mări și țări? Vă duce gândul la popoare înapoiate de prin jungla amazoniană ori de prin insulele pierdute în imensitatea oceanelor? Dacă este așa, vă înșelați. Meleagurile acestea, unele dintre cele mai frumoase și mai bogate de pe planeta Pământ, poartă numele de România, iar puturoșii sunt concetățeni de-ai noștri, urmași ai acelorași strămoși geto-daci cu care ne mândrim de câte ori avem ocazia.
  Așadar este vorba despre România, țara aflată în anul Centenarului Unirii, țara care urmează în foarte scurt timp să preia președinția Consiliului Uniunii Europene, țara în care niciun guvern nu performează, corupția se află la loc de cinste, hoții strigă hoții, iar asistații social fără motiv beneficiază de ajutoare nemeritate.
  Din punct de vedere sociologic studierea fenomenului delăsării, al traiului de pe azi pe mâine cu mâna întinsă la ghișeul statului, ar putea fi interesant, dacă lenea, această cucoană mare, nu ar putea deveni un factor letal pentru țară. După 28 de ani de la căderea comunismului (o sintagmă cel puțin ciudată, deoarece urmașii comuniștilor au preluat toate funcțiile importante din stat, deci s-au ridicat, în timp ce ideologia părinților și bunicilor lor, a căzut), așadar la aproape trei decenii de când regimul totalitar a fost schimbat cu unul democratic, sute de mii de oameni încă mai sunt adepții principiului comunist „de la fiecare după posibilități, fiecăruia după nevoi”. Iar ei nu au deloc posibilități, însă nevoi, destule. Au trebuință de bani, hrană, acoperiș deasupra capului. Și le obțin de la stat fără muncă? Da, pentru că sunt posesorii unui drept electoral pe care se pricep de minune să îl convertească în bunuri materiale ori servicii. Din cei vreo 500.000 de asistați social, circa jumătate dintre ei sunt apți de muncă care spun că „ar vrea și ei să muncește, dar că e bolnavi, n-are timp, nu se pricepe, e pă bani puțini de mai mare bătaia de batjocură”, sau câte și mai câte alte motive închipuite. Sunt posibilități de selecție între bolnavii reali și cei închipuiți? Da, însă hoții cu gulere albe din politică au nevoie de voturi și pentru a le cumpăra, sprijină lenea.
  Problema locurilor de muncă s-a regăsit la capitolul promisiuni pe agenda fiecărui partid politic sau candidat ce s-au aflat în campanie electorală. Mai apoi a devenit doar un slogan uitat care a subliniat încă o dată, că politica este arta de a minți frumos, ori o chichiță imposibil de rezolvat din lipsă de fonduri, de investitori care acuză infrastructura, de guvernanți cinstiți și competenți și de o sută de alte motive. Una din cauze a fost însă destul de rar amintită. Lipsa de dorință a oamenilor pentru muncă. Descurcăreala, tendința spre șmecherie și înșelătorie i-a condus cu ajutorul biletului de liberă trecere numit șpagă, către o indemnizație de la stat, care i-a transformat în mult râvnita postură de asistați social. Din acest moment, contractul dintre leneși și hoți a fost semnat. În continuare se vor susține unii pe alții pentru a se putea înfrupta cu toții din cașcaval (unii primind firmituri, iar alții felii mai mari sau mai mici, după dimensiunea serviciilor aduse).
  Un exemplu relevant al leneșului care preferă să stea dacă nu îi sunt muieți posmagii, este cel din comuna Bărbătești de Vâlcea. La strigăturile ipocrite ale corulului doritorilor de muncă, primarul, un edil perseverent și gospodar, a găsit un investitor care a deschis o fabrică de confecții cu nevoie de vreo 300 de posturi. Când a început primarul să bată la porți, ce să vezi? Harnicii de mai înainte invocau acum o sumedenie de motive: că sunt bolnavi, că nu sunt calificați (deși li se ofereau cursuri plătite), că nu le place să croiască, și de fapt s-a dovedit că ei nu sunt croiți pentru muncă. Fabrica s-a închis, investitorul a plecat, primarul s-a căit pentru greșeala de a fi insistat cu activitatea aceasta perimată, a plătit mai departe ajutoare sociale, a fost iertat de leneși și a fost votat încă un mandat. În meciul cu autoritățile, puturoșii plătiți din banii statului (de fapt din banii celor care mai muncesc în România și a celor care muncesc din greu în străinătate), au câștigat cu 1 – 0. Deși marcaseră din ofsaid, arbitrii s-au făcut că nu văd.
  În disputa următoare, echipa „ Avântul Lenea Vest Club” a învins faultându-l pe arbitrul principal. În Deva anului 2015, primarul Petre Mărginean a constatat că erau asistați sociali care cumulau de la stat, pe lună mai bine de 2000 lei, deși bună parte dintre ei erau apți de muncă. Considerând că nu este corect, a impus munca în folosul comunității contra mâncării servite gratuit la cantină. Leneșii primeau de la stat mai mult decât multe familii din România care muncesc din greu între granițele țării sau în afara lor. Deranjați de fluierul arbitrului aceștia au pregătit contratacul. La candidaturile depuse în 2016 și 2017, Mărginean nu a mai fost votat de către asistații social și a pierdut. Așadar partida dintre puturoși și autorități, s-a încheiat cu victoria celor dintâi, la un scor evident, de 1 – 0.
  Într-o țară care a progresat cel mai puțin dintre toate suratele ei evadate din blocul comunist, în anul Centenarului Unirii, disputele politice au căpătat anvergură și s-au transformat în dispute naționale. Controversele de pe scena politică, amplificate de manipularea liderilor grupurilor de interese antiromânești și ghidate de o ură viscerală fratricidă, au răbufnit în societate ca un buboi spart din care revarsă puroiul. Mitingurile anti-guvernamentale au primit replică printr-o manifestație uriașă de susținere a coaliției aflate la guvernare. În loc să ia aminte și să țină cont de criticile și nemulțumirile unei părți din românitatea plătitoare de taxe și impozite, partidele aflate la putere au vrut să-și arate mușchii. Din păcate, niște mușchi susținuți cu pomeni sociale, cu avertizări referitoare la posibilitatea pierderii locului de muncă, ori cu promisiuni diverse. Conducerile cluburilor de leneși din toată țara, și-au trimis echipele în cantonament. Unde? Evident pe terenurile din capitală. Membrii loturilor s-au deplasat organizat, pe locuri comode în autocare civilizate, au primit de-ale gurii, de-ale buzunarului, și s-au exprimat gângav atunci când nu spărgeau semințe sau jucau leapșa ascunși în mulțime. Alocuțiunea persuasivă a liderului suprem s-a lovit de plictiseala auditoriului, plictiseală îndulcită doar la gândul excursiei gratuite în București și la poveștile de vitejie pe care fiecare urma să le povestească la cei rămași acasă. Doar de data asta jucaseră pe terenul adversarilor și câștigaseră pe toate planurile. Erau „susținătorii susținătorilor lor”, se prefigurau legi permisive pentru toată șleahta de furăcioși, se constituau și ei într-o piesă a dominoului Federației Puturoșenie – Spoliere – Distrugere. La finalul partidei, tabela de marcaj arăta scorul de 1 – 0 în favoarea trândavilor gângavi. Dar nu era o surpriză. Făcuseră blat cu arbitrii și cunoșteau rezultatul de la bun început.
  Pentru „Munca în zadar”, cealaltă echipă aflată în competiție, sorții nu au fost la fel de favorabili. Întrunirea publică anunțată de diasporă a căzut ca un trăsnet. Primăria capitalei a vrut să o interzică inițial, apoi i-a căutat nod în papură: că nu au antrenori care să își asume responsabilitatea, că iarna nu-i ca vara, iar menstruația la berze este influențată de razele de lună. Galeria românească s-a împărțit în două tabere. Una care dorea scoaterea la iveală a gunoiului de sub preș, alta care ținea cu tot dinadinsul ca mizeria să rămână ascunsă ori să o arunce în curtea vecinului, și alta, naivă, care făcea front comun cu cea de dinaintea ei, lăsându-se manipulată de gunoieri. Una din tabere era a asistaților sociali apți de muncă, a leneșilor, a celor favorizați de un guvern corupt, a naivilor și a manipulaților, iar de cealaltă parte se aflau oamenii care avuseseră curajul să își ia soarta în mâini și să caute de muncă în altă țară, sau să rămână acasă pe funcții prost plătite, dovedind astfel un act și mai mare de dârzenie. Meciul celor care munceau în țară sau în afara ei, era pierdut din start. Pe timpul competiției s-a dovedit o lipsă totală de fair play. Câțiva provocatori plasați în mod premeditat de către arbitri în echipa muncitorilor care evoluau pașnic, sau poate doar niște ultrași cu chef de bătaie prezenți în Piața Victoriei ca la orice derby, neavând la ei argumentele civilizate, au recurs la pietre, pumni și picioare. Doi arbitri secundari rămași izolați de falanga dezlânată a tovarășilor lor care i-au părăsit în grabă, sau poate fiind sacrificații de serviciu ce urmau să justifice acțiunile ulterioare, au încasat ura adunată în 28 de ani de tranziție și ultimii doi ani de proastă guvernare. Spre norocul lor au fost salvați chiar de către jucătorii pe care voiau să-i excludă din meci. De câțiva dintre oamenii cu trăsături umane, de câțiva cărora le repugna agresiunea fizică sau verbală, de câțiva din marea majoritate a participanților ce veniseră cu gânduri curate. Motivul așteptat sau poate inopinat apăruse, iar forțele plătite pentru protecția tuturor românilor, nu l-au ratat. Cu ordine primite direct de la Federația Puturoșenie – Spoliere – Distrugere sau de la oamenii de paie puși de către aceasta în funcții importante, din premeditare sau spontan, forțele de ordine au devenit forțe de dezordine și au trecut la represalii. Represalii care au purtat denumirea cinică de „evacuare a pieței”. Au bătut oameni ce ridicau implorator mâinile a neagresiune ori stăteau în genunchi în poziția internațională a celui care imploră mila, au agresat cu lovituri periculoase pentru viață, oameni lipsiți de apărare cărora li se puseseră cătușele, au gazat toată mulțimea, la grămadă, indiferent că a fost vorba de femei, copii, bătrâni, sau persoane cu dizabilități. A început vânătoarea. Vânatul s-a găsit din belșug: reporteri de televiziune din România sau din străinătate, turiști străini aflați din întâmplare în apropierea zonei de conflict, clienți aflați în magazine, echipaje ale salvărilor, sau simpli trecători. Fostele forțe de ordine devenite forțe de represiune, nu puteau să facă favoruri, așa că i-au tratat pe toți în mod echitabil. Bătaie, gazare în masă, la toți deopotrivă. Fără jumătăți de măsură.
  Nu le putem găsi nicio vină pentru că primiseră ordin? Ba da. Ordinele împotriva umanității nu pot fi respectate. Orice om aflat în uniformă are datoria și obligația, atâta timp cât posedă discernământ, să facă distincție între ordine. Eu, cel care scrie această poveste dramatică, am primit ordin scris la evenimentele din 1989, să trag în manifestanți dacă nu se supun somațiilor. Plutonul pe care l-am condus a primit de la mine ordine clare să nu provoace mulțimea, să țină armele asigurate și să nu răspundă la provocări. Niciun cartuș nu a fost tras de către trupele pe care le-am condus în toate acțiunile care s-au întins pe aproape trei luni de zile, deși au fost destule cazuri în care să o facă (stres, oboseală, stare de incertitudine, provocări și mare risc pentru propia viață). Astfel de trupe speciale trebuie să fie pregătite fizic, psihic, tactic și operativ, astfel încât să își atingă scopul pentru care au fost create. Acela de a proteja cetățenii de la care primesc salariile. Bineînțeles că trebuie să aplice legea, bineînțeles că trebuie să aresteze indivizii sau grupurile ce instigă sau provoacă violență, bineînțeles că cetățenii de bună credință trebuie să îi sprijine, bineînțeles că civilii trebuie să respecte ținuta militară a statului din care fac parte (așa cum invoca un purtător de cuvânt depășit de situație), dar i-aș răspunde acelui transmițător de vorbe fade, false și fără conținut, că uniforma trebuie respectată în primul rând de către cel care o îmbracă, apoi de restul populației. Și spune asta un fost ofițer din trupele speciale care a participat la evenimentele din decembrie `89.
  În fine, meciul celor aflați de partea muncii cinstite, din banii cărora se plătesc toate salariile guvernanților, ale funcționarilor statului, ale bătăușilor statului, ale hoților statului și ale asistaților statului, s-a încheiat cu o înfrângere zdrobitoare. Bătaie, umilire, nesiguranță, teamă, pași înapoi pentru o Românie care și așa nu avea decât două viteze: încet și pe loc.
  Cât trebuie să mai sufere românii pentru a descoperi că doar uniți de partea binelui pot supraviețui? Câte astfel de exemple toxice trebuie să mai suporte românii pentru a descoperi că fac parte, cu sau fără voia lor, din galerii potrivnice binelui național și a însăși existenței statului care serbează în acest an Centenarul Unirii? Cum să împaci cele două loturi rivale atâta timp cât federația mai sus amintită a semnat contractul de parteneriat cu unii împotriva altora? Cum să împaci galeriile a căror încercare de comunicare se aseamănă cu modul în care un mut îi explică surdului cum un șchiop aleargă după un chel să îi smulgă părul? Cum? Iată o întrebare care merită atenție deosebită măcar o dată la o sută de ani.

  Comandor (rez.) ing. Iorgu Paraschiv

 10. Petru spune:

  Să fie obligați toți jandarmi , să poarte numere pe haine , cum poartă fotbaliști.

 11. Mari spune:

  Sugatorule
  Nu mor pana nu te fut in gura .sugatorule

  • iSIDOR lIVIA spune:

   Asemenea mizerii nu au ce căuta pe un site. De nu sunt eliminate, blocate? CULTIVĂM PORNOGRAFIA? O RUŞINE! PUTEM DEZAGREEA PE CINEVA, DAR ASTA NU NE DĂ DREPTUL SĂ NE EXPRIMI ÎN HALUL ĂSTA.

  • Victor spune:

   Daca dumneata esti ocupata astfel, nu inseamna ca toata lumea o suge!

 12. PREDOIU LUMINITA spune:

  VENITI SA VEDETI SI AN COMUNA BANLOC JUDEȚUL TIMIS LA -45 KM DE ORASUL TIMISOARA CUM ESTE POSIBIL CA UN TABLAGIU SA SI FACA AN DOAR CATIVA ANI DITAMAI VILA CU P+E+M SI NU ORICE VILA CI DUPLEX CACI TOVARĂSUL MILIȚIAN ARE DOI COPII CARE ANTRE TIMP IA FACUT SI LA ACESTIA CE CREDETI TAT MILIȚIENI CARE LA RÂNDUL LOR PESTE DRUM AZI MAI CONSTRUIESC ANCA O VILA CACI CEA FACUTA DE TATUCU NU LE MAI AJUNGE STRADA E PLINA CU UN LĂSAT LOGAN NOU SI AU MAI ACHIZITONAT SI AU DASTAR PLUS VREO TREI TRACTOARE COMBINA UTILAJE NUMAI NOI PĂMÂNT CAT CUPRINDE PAI CUM OR PUTUT ĂSTIA DACA SUNT MILIȚIENI SA AGONISEASCA ATATA AVERE VILELE CU UTILITATI SI MOBILA DE ULTIMA GENERATIE EXCURSII NUMAI AN ȚĂRI EXOTICE DIN SALARIU DE MILIȚIAN SI …… RESTUL DIN SPAGA CACI DOAR DE UNDE ATATEA ZEROURI AN COADA RUSINE SA VA FIE TOVARĂSILOR SPAGARI

 13. Gh.Gradinaru spune:

  Marturisesc afinitatea mea pentru postul dv. de televiziune, afinitate care, insa, tinde sa se termine odata cu ascensiunea dlui.Tudor Barbu. Emisiunile Dansului devin tot mai nefrecventabile, tot mai revoltatoare Nu ma refer numai la emisiunea de azi cu Mizil, {de-a dreptul scabroasa) sau la elogiile aduse unui criminal de razboi (I.Antonescu), dar si pozitia lingusitoare fata de fostii demnitari comunisti ( Mizil, Olteanu), pozitie care, daca nu ma insel, incalca si Costitutia Romaniei.
  De altfel nu e de mirare, daca din tinerete i-a frecventat, asa cum a marturisit azi, ca a putut fi porta vocea unui Dan Diaconescu.
  Nu credeti ca ar fi cazul sa isi schimbe locul de munca?.Nu de alta , dar sa pot vedea in continuare programele dv, infestate in prezent de acest nostalgic tovaras.

 14. Traian spune:

  Dragi „tovarasi” de la B1tv (nu toti!), lamuriti-ma si pe mine ce a vrut Tudor Barbu cu emisiune a de azi ~ **Mizil-junior vs „mega-Ceausitul” Marin Marinescu, un nostalgic „in(cur)abil (ultimul)”?!** 😮 🙁

 15. Iorgu Paraschiv spune:

  UN SÂMBURE DE CONȘTIINȚĂ

  În a noua zi a primăverii centenarului Marii Uniri, în cetatea tomitană de la malul mării a încolțit un sâmbure de conștiință. Semințele acestea românești de responsabilitate morală, agonizează în letargie în cea mai mare parte a timpului, și uneori sunt trezite la viață de sintagma imploratoare „Deșteaptă-te române” devenită după evenimentele din decembrie imn național. Din păcate, de cele mai multe ori, și pentru cei mai mulți dintre noi, mugurii firavi de conștiință mor de timpuriu, iar grăuntele nostru de moralitate revine la stare patologică de somn adânc.
  Așadar, câțiva localnici așezați în habitatul istoric și geografic dintre Dunăre și Marea Neagră, din zona românească a ținutului numit Dobrogea, nu au fost păcăliți de falsa agendă a zilei de 9 din luna lui Mărțișor, ce avea în prim plan consumul de mucenici (mulți neștiind măcar că numele acestei delicioase prăjituri este dat pentru cinstirea memoriei celor 40 de soldați creștini dintr-o legiune romană, care au fost martirizați datorită credinței lor nestrămutate), ocazia golirii a 40 de pahare de alcool (că doar tradiția de data asta trebuie respectată), ori Congresul PSD adus în prim plan de liderii ce sunt în continuă căutare de piste contrafăcute pentru deturnarea atenției opiniei publice de la adevăratele mari probleme ale societății românești. Această mână de oameni ce nu s-a lăsat amăgită, și-a dedicat seara cinstirii celor două evenimente cu adevărat importante: cel religios referitor la mucenici și mucenicie, și cel istoric referitor la Ziua Luptătorilor Anticomuniști din România.
  Religie, tradiții, cultură, istorie – sunt câteva ștafete ce trebuie schimbate între coechipierii din generațiile succesive ale unui popor, în cursa aceasta de continuitate a lui în timp. Transmiterea acestor ștafete mai departe în acest maraton existențial al românismului, este liantul tainic ce leagă o generație de alta, o țară nouă de aceiași țară mai veche, o condiție ce permite copacului seminției noastre să își păstreze rădăcinile, pentru a nu risca să fie smuls și risipit pe coclauri de vântul distrugător al globalizării, o condiție ce ne păstrează uniți în cuget și-n simțiri.
  Câți dintre noi sunt conștienți de importanța acestei curse existențiale, astfel încât să nu întrerupem predarea simbolurilor convenționale mai departe, prin ignoranța, indiferența și auto-satisfacția noastră meschină?
  Câți dintre noi mai încearcă să păstreze forța latentă a sâmburelui conștiinței proprii, căutând să creeze condiții ca ea să izbucnească efervescent în mlădițele plăpânde ale neamului nostru?
  Ne cunoaștem oare adevărata istorie? Nu, pentru că ne-a fost furată și falsificată. Greu încercatul arbore al neamului românesc își poate păstra perenitatea și stabilitatea în glia străbună? Nu, dacă își uită rădăcinile, și asta se întâmplă pentru că este împiedicat (prin omitere) să le recunoască, fiind silit chiar prin manevre abile să le respingă și să le distrugă într-o reacție auto-imună. Orice lucru important ce nu este păstrat în prim planul memoriei colective a unei nații, se diluează, se șterge, se uită, dispare.
  Câți dintre locuitorii regiunii Dobrogea (nici nu îndrăznesc să spun ai României) știu de grupările clandestine ce au format rezistența armată anticomunistă? De Gogu Puiu, frații Fudulea, Niculaie Ciolacu, Iancu Ghiuvea și alți lideri ce au strâns în jurul lor peste 2000 de luptători în organizațiile „Vulturii Daciei” sau „Haiducii Dobrogei”, câți știu? Câți au habar de Golgota pe care au urcat partizanii prinși de securitate, cât și familiile lor, în lagărele și închisorile comuniste, ori în afara lor?
  Ce fac administrațiile (centrală și locale), liderii aleși, pentru ca răspunsul la aceste întrebări să nu fie unul nedemn, rușinos, chiar scandalos dacă ne raportăm la anul centenarului Marii Uniri, și să nu ne conducă la idea că din neglijență sau cu premeditate (prin omisiune), se urmărește diluarea sentimentului patriotic, distrugerea reperelor spirituale și valorice ale neamului, transformarea acestui ținut aflat la răscruce de vânturi ale istoriei, într-o colonie aservită? Dar ONG care nici măcar acum nu coagulează pentru o acțiune unitară, dar oamenii și gazetele de cultură, elitele de tot felul? Dar mijloacele de informare în masă cu ce se ocupă, dacă nu acordă spații largi acestor evenimente menite să se constituie în revirimente, renașteri ale spiritului colectiv național? Se îndeletnicesc cu realizarea de rating pe seama emisiunilor ce determină tembelizarea poporului și transformarea lui în populație înclinată cu precădere spre promiscuitate și decadență? Și în cele din urmă ce face fiecare dintre noi, în afară de a nu ne observa bârna din proprii ochii, în timp ce vedem la perfecție paiul din ochii altuia, ori cășunăm pe capra vecinului?
  Ei bine, în ciuda acestor adevăruri amare, la Constanța, pe data de 9 ale lunii lui Mărțișor, într-un local în care de obicei oamenii își hrănesc corpul fizic contra cost, s-a distribuit gratuit hrană spirituală de înaltă conduită. Slujba de pomenire a eroilor căzuți în luptele purtate cu forțele regimului bolșevic de ocupație sau în închisorile comuniste, intonarea imnului cu accent pe profunzimea sintagmei „Deșteptă-te române din somnul cel de moarte…”, baladele armânești ce evocă evenimentele eroice petrecute la Grota Haiducilor din pădurea Babadag sau din alte părți, mărturiile cutremurătoare ale fiicei liderului Gogu Puiu (născută în pușcărie – loc ce până la vârsta de 3 ani i-a ascuns noțiunile umane de zâmbet sau bunăvoință) despre calvarul trăit de familiile partizanilor – au fost tot atâtea mantre ce au determinat prin sacralitatea lor, strivirea unei lacrimi sfioase în colțul ochilor participanților, încolțirea sâmburelui conștiinței de neam, purificarea sufletului de tina cotidiană plină de egoism, și realizarea unei comuniuni peste timp și generații, printr-un sentiment înălțător, inefabil.
  La aceleași ceasuri ale zilei închinate mucenicilor neamului românesc și ai credinței ortodoxe, la polul sudic al vechii cetăți tomitane, biserica „Sfânta Maria” a fost neîncăpătoare pentru credincioșii ce au așteptat cuvânt de învățătură. Prin părintele Constantin Necula venit de la Sibiu pentru prima dată pe aceste meleaguri pentru susținerea unei conferințe cu teme duhovnicești, biserica s-a adresat în mod deosebit tinerilor și a făcut-o într-un fel „mai altfel”. Căutarea credinței cu bucurie, nădejde și onestitate – nu este o abordare nouă a enoriașilor de către cler, însă talentul oratoric al preotului Necula, sinceritatea și blândețea cu care a tratat unele probleme sociale sensibile, inclusiv unele tare ale societății sau ale slujitorilor bisericii (exemplul cu preotul care a luat de pe masa gospodarului banii pentru plata facturii de curent și a celui care avea două personalități antagonice – una în amvon și alta în societate), discursul deschis cu care s-a adresat auditoriului, din care nu a lipsit umorul și zâmbetul – toate acestea au contribuit la o catehizare „ mai altfel”.
  Probabil că marea anvergură pastoral-misionară a părintelui a fost cheia cu care a reușit să deschidă ușițele ferecate ale sufletele prezente, a făcut ca oamenii să râdă (cu buna cuviință necesară), să aplaude, să își manifeste bucuria înălțătoare cu zâmbetul de buze, în biserică – într-un loc sacru în care cei mai mulți dintre ei nu o mai făcuseră vreodată.
  Așa după cum face orice om ajuns la ananghie, când vede că mijloacele pământene și toate comandamentele omenești sunt depășite în demersurile sale prozaice, ori cele de importanță vitală – precum existența demnă a unei nații, îmi adresez și eu acum rugăciunile către ceruri: Doamne ajută să crească numărul învățătorilor cu figuri luminoase ce își practică meseriile vocaționale cu dragoste, fără pată, și știu să păstorească turma lui Cristos departe de haitele de lupi, sau creîndu-i imunitate față de astfel de răpitori; Doamne ajută ca sămânța conștiinței de sine și de neam să nu se usuce, ci dimpotrivă să devină viguroasă și să fie transmisă ca o ștafetă sacră din generație în generație!

 16. Vlad spune:

  Domnilor de la b1tv si de la celelalte televiziuni va rugam mult…. lasati-ni cu stirile despre salam—–carnati sau caltabosi sau cum i-l mai cheama. Manelistii nu cred ca intereseaza pe cineva. O fi platind el publicitatea asta dar nu ne intereseaza El este manelist international ascultat pana in papua -guinee dar romanilor nu le pasa de asa ceva. Dati-o naibii de treaba-stire cu salam la ora de maxima audienta—-rusine

 17. Iorgu Paraschiv spune:

  QUO VADIS DOMINE

  La 27 de ani după „evenimentele din decembrie”, pe care unii le numesc revoluție iar alții lovitură de stat, am avut trista ocazie de a întâlni un exponent al forței represive ce a instaurat în România comunistă regimul terorii și și-a lăsat amprenta malefică asupra viitorului acestei țări.
  Am întâlnit un securist în vârstă de vreo 75 de ani, cu o stare precară de sănătate, dar cu aceiași atitudine virală a unei persoane ce se consideră superioară, ce poartă un dispreț nedisimulat pentru concetățenii care nu fac parte din aceiași clasă socială, dispreț pe care îl afișează deschis și îl manifestă cu nonșalanță.
  În sala de așteptare la cabinetul unui medic de familie, întâlnindu-se cu câțiva colegi din vremurile de aur, acest reprezentant al unei clase ce avusese aproape ca o obsesie maniacală, pornirea sau chemarea de a distruge, a demola, a terfeli ființa umană, își expunea ideile tembele cu voce tare, privind lumea din jur direct în ochi, de parcă se aștepta la consens și aplauze:
  -„Niște idioți care nu au nimic în cap (despre manifestanții ce își pronunță opoziția față de noile legi ale justiției ce vor să dea apă la moară penalilor cu gulere albe, ori a altor nedrreptăți de care s-au săturat). Nu numai că nu mă duc la mitinguri, dar nici măcar nu mă uit și nu ascult astfel de știri. Fac valuri aiurea neștiind de fapt nici pe ce lume trăiesc. Pe vremuri erau împușcați. Azi ar trebui să-i disperseze cu tunurile cu apă. Ăștia nu merită nici gloanțe stricate pe ei.”
  În momentul în care am auzit ce rostea acea ființă cu trăsături umane, pronunțându-se vehement împotriva propriului popor – ca o boală autoimună ce atacă organele corpului său nerecunoscându-le, fantomele trecutului au început să mi se perinde prin fața ochilor și am intrat în panică. Opinia sa cinică pronunțată cu o ură inexplicabilă la adresa celor cărora încă le mai pasă de România și de viitorul copiilor lor, mi-a amintit de cartea „Quo Vadis Domine” scrisă de Mihai Sin. Un pasaj de la începutul volumului întâi, mi-a revenit în minte când am perceput dușmănia acestui securist ce a îmbrăcat cu mulți ani în urmă uniforma Marinei Militare și a condus ani buni o structură de contrainformații din cadrul acesteia.
  „…cum au învățat nemernicii ăștia, șmecherii ăștia unsuroși (Mihai Sin se referă în cartea sa la grangurii din conducerea structurilor comuniste de partid și de stat) să-și ia pe la ședințele și congresele lor, figuri impozante, solemne, chiar sumbre uneori? Ei, care contribuiseră la abandonarea „de facto” a ideologiei comuniste, păstrând niște principii doar de fațadă, dar din ce în ce mai kitsch și ea (pentru că ascundea un amestec de gangsterism și tâlhărie autohtonă, de minciuni internaționaliste și mascaradă de mahala, de solemnitate kremlinică și prostie fudulă, de parvenire revoluționară și lichelism jegos al unor ajunși), fac parte dintr-o ciudată clasă a cărei principală însușire este hămeseala, o hămeseală de tot și de toate, fără limite, poate că nemaiîntâlnită în istorie….Iar progeniturile lor, acești playboy ai așa-zișilor comuniști, născuți în bunăstare, întotdeauna sătui, de când au fost mici moșteniseră, cumva paradoxal, întreaga hămeseală a părinților. Ba, din unele puncte de vedere, hămeseala lor era și mai mare, și mai cinică, pentru că nu mai erau obligați, cum fusesră părinții lor, să respecte aparența principiilor. Comuniști nu mai erau de mult, sau nu fuseseră niciodată, fiindcă înșiși marii lor învățători și-i imaginaseră în bolboroseala lor filozofică, cu totul altfel. Într-un fel erau niște bastarzi, erau ai nimănui. Se vor duce pe apa sâmbetei, vor ieși din istorie, însă urmele pe care le vor lăsa vor fi groaznice, rănile vor supura încă multă vreme. Mai ușor se va putea scăpa de holeră, de râie, poate chiar de cancer decât de ei. Pentru că vor trăi prin urmașii lor (la fel de hămesiți, de vitali, dar mai abili, mai adaptabili, mai orientați), și, probabil prin urmașii urmașilor lor.
  Citând acest pasaj, îmi dau seama că portretul creionat de Mihai Sin pentru liderii comuniști, securiști, și progeniturile lor, se potrivește mănușă unor „aleși” din zilele noastre.
  Atunci când am citit cartea mi-am zis că este posibil ca scriitorul să aibă dreptate, dar nu am vrut să dau crezare în totalitate faptului că „burghezia roșie” de atunci va lăsa răni atât de adânci și de prelungi în timp, că urmașii lor vor forma „ciuma roșie” de astăzi și, că este foarte probabil ca fii liderilor impostori de azi, să conducă în viitorul apropiat destinul acestui popor, pentru a-l spolia definitiv, iar când nu vor mai avea nimic de jefuit, să-i fure până și bunul simț.
  Manevrele directe, fără perdea, apărute pe scena politică a ultimului an pentru legalizarea marii corupții și subordonarea justiției intereselor de clanuri mafiote, mascarada mediatică menită să bulverseze opinia publică și să împartă România în grupuri antagonice care să se războiască între ele, ticăloșia și ipocrizia unor conducători ce în continuare cedează în secret străinilor resursele naționale, atâtea cazuri zilnice de ostilitate și agresivitate ale conaționalilor noștri, și alte asemenea exemple de apocalipsă socială antiromânească, nu m-au condus la deznădejde.
  Ei bine, când am văzut și auzit „dinozaurul-securist”, despre care știam că încă nu pierise fără urmă, dar speram ca măcar să stea ascuns până la dispariția lui și a clasei lui „pe cale naturală”, ei bine, am intrat în panică. L-am văzut pe Mihai Sin ca pe un soi de oracol, mi-au revenit în minte predicțiunile sale cu privire la bastarzii conducători pseudo-comuniști și securiști, la urmașii lor, urmașii urmașilor lor și hămeseala acestora moștenită însutit. Mi-am zis că vorba pesimistă și de resemnare „noi nu ne mai reparăm niciodată”, auzită din ce în ce mai des, este cât se poate de reală și își produce efectele nestingherită de nimeni și de nimic. Chiar nu se poate face nimic pentru ca acești microbi, viruși sau bacterii distructive să nu mai producă boli autoimune neamului românesc? Chiar suntem condamnați de o karmă malefică la dezbinare, ură și autodistrugere?
  De ce trebuie să existe mai multe Românii? A impostorilor ce înșeală încrederea concetățenilor o dată la patru ani pentru a le obține voturile și apoi fac și desfac ”tot ce vrea mușchiul lor” numai „fiindcă pot” – versus țara oamenilor cinstiți care muncesc din greu pentru o bucată de pâine și trebuie să plece printre străini pentru un trai mai bun; a hămesiților care nu se mai satură în a acumula averi furate și care în lăcomia lor nu ar da un capăt de ață semenilor aflați în nevoie – versus țara sărmanilor ce nu pot scăpa din marasmul în care trăiesc, însă tot ei sunt cei care dau din puținul lor pentru acte de caritate; a beizadelelor ce trec în bolizi de lux și spulberă oameni pe trecerile de pietoni ca pe niște popice, apoi scapă basma curată datorită părinților lor ce și-au subordonat justiția – versus ținutul celor cu frică de Dumezeu ale căror drumuri mocirloase nu permit nici măcar accesul unei salvări și care sunt condamnați la pușcărie grea pentru fapte minore; a îmbuibaților ce aruncă la gunoi tone de mâncare – versus a amărâților ce se hrănesc de prin gunoaie și dorm pe stradă nesperând să mai apuce ziua de mâine?
  Pe cei care au uitat vremurile „de tristă amintire” (deși această sintagmă nu știu dacă ar mai fi de actualitate în comparație cu zilele noastre, când tot ce a fost construit atunci cu sudoare și sânge a fost mânat pe apa sâmbetei de conjurații întregi de ticăloși și Bastuși trădători care vând în mod repetat tezaurul Marii Dacii), îi invit să citească „Quo Vadis Domine” scrisă de Mihai Sin, ori tomografia socială „Blestemele Nației Române” scrisă de Nicolae Grosu, Ionel Dănciuc și Vasile Gogonea.
  Unde sunt liderii de opinie cinstiți și nepătrunși de cancerul autoimun? Unde sunt oamenii de știință onești care nu și-au pierdut simțul patriotic, oamenii de litere, intelectualii de marcă a acestui neam oropsit de spoliatori, de puteri străine cu interese mârșave, ori de trădători infami? Unde este simțul civic al oamenilor simpli care doresc să își crească pruncii în siguranță, în țara în care s-au născut moșii și strămoșii lor? Unde sunt generalii armatei române ce au jurat să-și apere țara și încă se află sub jurământ chiar dacă sunt în rezervă sau retragere? Încotro să mergem Doamne pentru a trăi liniștiți? Aici pe pământ, în țara noastră, nu există un loc luminat, un loc cu verdeață, unde nu-i durere, nici întristare, nici suspin? Doar în ceruri la tine? Ori și acolo s-a mai schimbat câte ceva între timp?
  Quo Vadis Domine? Trebuie oare să ne răstignim de dragul unor ticăloși ca Petru care îi pune această întrebare lui Issus înainte de a intra în Roma supliciului său?

  • Victor spune:

   Este ca in zicerea de la francezi: Regele a murit, traiasca regele.
   Sau, toate vechi si toate noi. Cu o deosebire: s-a inlocuit marea ad nationala cu parlamentul Ro. O singura constanta, unii vor sa traiasca cu orice pret (mult) mai bine decat altii. Ma gandesc daca si in p.s.dragnea, unde sunt si (probabil) oameni de buna credinta, nu sunt astfel indoctrinati in acelasi mod? Toti vorbesc de sta paralel, Soros,
   tratate daunatoare pt. Ro cu EU, SUA, etc. Ma intreb logic daca si cei onesti din psd nu au in vedere trecerea la inculpati. Daca vor mai exista!

 18. unomnacajit spune:

  reporter virtual = realitate virtuala = urechi virtuale = ochi virtuali = interes virtual = preocupare virtuala = ce ? … un mare rahat virtual … care trebuie sa aiba neaparat un reporter … sau mai multi … care sa relateze despre acest rahat … ei si ? … aveti voi vreo putere , influenta sa schimbati ceva ? … in realitatea adevarata , nu in inchipuirile voastre … citesc aici pasuri ale unor oameni REALI , cu probleme REALE care cred in mod REAL ca aici ii asculta cineva , ca-i baga in seama … ca apoi acel cineva , din pacate reporter virtual , o sa mearga mai departe sa traga de maneca pe cineva …. bai cretinilor , ia uite ce spune femeia asta … ,, In Galati pt un post de asistent medical se cere şpagă de la 7000 la 10 .000 de euro ,, … sau … ,, de ce la Școala Gimnazială Ionel Miron Ivănești care are arondate alte 12 structuri ,la acest moment nu sunt lemne iar copiii ,vreo 700 la număr , tremură de frig,iar cadrelor did. nu le sunt asigurate condițiile de muncă. ,, … sau … ,, Futui Amaru’!
  Io nu vreau sa cotizez ca Astia sa ia pensii si salarii nerusinate.
  Se pare ca in tara asta conteaza doar magistratii, politaii, generalii si politicienii.
  Restul e gloata, prostime …………….. ,, … vax … vise taica , vise … vorbe-n vant … urlet la luna … la stele … toate virtuale … nu mai pierdeti vremea oameni buni cu astia … voi contati doar in masura in care sunteti cat mai multi si va spuneti pasurile care pentru ei au o singura valoare … in bani … cu cat mai multi postaci , cu atat mai multi bani din reclame … pentru ca nr vostru atrage reclamele … face rating – ul … si rating-ul e cat se poate de real … si se traduce in bani … REALI … SINGURUL REZULTAT REAL … LE BAGATI BANI IN BUZUNAR LA BAIETII ASTIA … ,, ziaristi,, …

 19. George spune:

  Stimate D-le Rareș B., nu va supărați dar sunteți penibil. Aveți un invitat de marca si nu-l lăsați sa vorbească. Lipsa de politețe sau ce ? Vreți sa arațati ca știți sa vorbiți ca o moara….? Păcat.
  Daca continuați asa, ne pare rău dar nu va mai urmărim.

 20. O spune:

  Observ, ca de multe ori, ca si ultimul comentariu al meu asteapta moderare.
  Nu stiu ce are Razvan Corneteanu cu mine, de imi blocheaza comentariile, desi nu mi-am permis niciodata sa scriu ceva nenalocul lui.
  Nu-i nicio problema, pot sa nu va mai vizitez, asa cum am facut o lunga perioada de timp, tot din aceasta cauza.
  Mi-a placut Tiberiu Lovin, Spartakus, dar atitudinea lui Razvan Coneteanu lasa de dorit.

 21. O spune:

  Unde a disparut Spartakus? Sper ca nu a plecat din nou de la RV.
  Data trecuta, cand a parasit RV, Tiberiu Lovin ne-a anuntat ca pleaca si ne-a spus si unde.
  Ma obisnuisem sa-mi beau cafeaua de dimineata, citind articolul lui 🙂
  Poate imi raspundeti, desi nu prea cred 🙁

 22. LIZA KRATOCHWILL spune:

  Buna ziua. Sunt un jurnalist somer.Pe fondul realitatii de pe piata muncii- salarizare si revolutie fiscala-, va trimit, in loc de comentariu, un CV in speranta unei colaborari/angajari, evident.

 23. LIZA KRATOCHWILL spune:

  IN LOC DE COMENTARIU, VA TRIMIT UN CV ATASAT, IN SPERANTA UNEI COLABORARI/ANGAJARI. PE FONDUL REALITATII DE PE PIATA MUNCII, DIN PARTEA UNUI JURNALIST SOMER.

  • LIZA KRATOCHWILL spune:

   CURRICULUM VITAE
   Nume-prenume: Kratochwill Elisabeta Emilia
   Data/locul naşterii: 4.07.1971-Timişoara
   Adresă: Timişoara, str. Alexandru Odobescu, nr.55, ap.7
   Telefon: 0721 68 45 88;
   E-mail: lizakratochwill@yahoo.com
   2017-2005: angajat la Centrul de Documentare, Cercetare şi Informare Publică din cadrul Asociaţiei Memorialul Revoluţiei Timişoara, prin contract din noiembrie 2005, ca jurnalist, operator procesare text-imagine.
   Principala activitate> cercetarea istoriei recente (1956-1989), în cadrul secţiei Istorie Orală: interviuri, prelucrarea in text a materialelor audio-video, script şi arhivarea lor; redactarea unor materiale pentru Buletinul ştiinţific al instituţiei, respectiv întocmirea bazei audio-video, filmarea unor evenimente, interviuri realizate pentru un proiect de Memorialistică şi baza de date; referiri de specialitate pentru informare publica, inscriptionare titluri colectie ziare; asistarea vizitatorilor de la Muzeul Memorial 89.
   – 2017 iunie- iulie: colaborator la Ziua de Vest
   -2009-2007 – colaborator la regionalul economic săptămânal VestInvest, responsabil cu actualităţile timişorene: la SC Inform media SRL;
   -2007-2006 – reporter special, colaborator la TVR Timişoara, corespondent la TVR Cultural Bucureşti;
   -2005-2001 – angajată la Trustul de Presă: redactor la cotidianul Agenda zilei;
   Principale responsabilităţi: culegerea şi redactarea de informaţii şi mediatizarea de ştiri, articole, reportaje, interviuri din diverse domenii: social, protecţia-consumatorului, sănătate, divertisment; articole pentru pagina Senzaţional a săptămânalului Agenda;
   -2001-2000 angajată la Asociaţia Memorialul Revoluţiei –Timişoara – Centrul National de Cercetare, Documentare si Informare Publica
   Funcţia: operator-calculator pentru transpunere înregistrări în text, arhivă audio video, referent dosare.
   Principale activităţi: transcrierea de documente, prelucrarea în text a înregistrărilor audio – video; arhivare, procesare, scanare ziare, reviste; realizator film documentar (proiect nefinalizat din cauze independente de voinţa mea şi posibilităţile tehnice avute la dispoziţie de angajator);
   2001 – o luna de colaborare la TV Europa Nova, ca şi redactor-coordonator şi prezentator al Observatorului pentru ediţia de sâmbătă;
   – 2001 – 1998 – scurte colaborări cu săptămânalul Bănăţeanul, regionalul Transilvania Jurnal;
   -2000-1996> angajată la Televiziunea locală Analog;
   Funcţia: redactor-realizator, domenii: Administraţie, politică, diverse;
   Principale responsabilităţi: ştiri, reportaje, realizarea şi moderarea talk-showului interactiv „Bulevardul CD Loga”;
   Realizator al unui documentar privind Ordinul Călugăriţelor Benedictine
   -1996-1995- angajată la Radio Vest Timişoara
   -Funcţia: redactor-prezentator şi realizator. Domeniu: Actualităţi, divertisment (Cinematografie)
   -1994-1993 – reporter, crainic, realizator la TVT 1 Timişoara
   Principale activităţi: redactarea şi prezentarea de ştiri locale/externe, producător – realizator al unei emisiuni pentru cinefili „Cinemaweek”;
   – 1993 – 1992 – practică la Orizontul şi Renaşterea Bănăţeană.

   Studii/Educaţie şi Formare
   -1995-1991: Universitatea Tibiscus Timişoara-Facultatea de Jurnalistică, la zi, în cadrul căreia primii doi ani au fost şi cu specializare în Sociologie;
   – 1997 licenţiat în jurnalistică – Universitatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării din Bucureşti, cu susţinerea lucrării în semiotică şi comunicare prin artă şi mass – media: „Despre imagine şi cuvânt”;
   – 1997-1998: curs la distanta> American University By Mail New York – Bucharest Mihai Eminescu Center – World Communications (Film şi Semiotică);
   – 1995: prin Fundaţia Soros, am participant la trainingul ”Building Democracy in mass-media”, workshop susţinut la Atena de specialişti occidentali pentru jurnalişti din Europa Centrală şi de Est, în cadrul unui program Phare Tacis;
   Limbi străine cunoscute: engleză (nivel avansat, scris şi vorbit); germană, sârbă, franceză, italiană (cunoştinţe minime);

   Aptitudini şi Competenţe tehnice
   – Aparatură uzuală mass-media (reportofon, aparat foto, camera video digi);
   – Calculator (World, Media Player, Scan, Internet).
   Aptitudini, competenţe, lucrări
   Am participat la redactarea şi editarea volumelor din Procesul de la Sibiu şi Procesul de la Timişoara, precum şi a mai altor cărţi, publicaţii care constituie istoria recentă a României, Buletinul Ştiinţific şi de Informare Memorial 89 al A.M.R.
   Sunt autorul cărţii de specialitate în semiotică şi comunicare prin artă şi mass- media ”Despre imagine şi cuvânt”, editura Augusta, 2003; coautor „O Revoluţie, un Memorial…” ed.Partoş, 2010.
   În timpul studenţiei, am fost, pentru scurt timp, în Trupa de teatru Thalia din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara; îmi place arta vizuală (îndeosebi filme), dar nu numai. Mă atrage conceperea reclamei, de la scenariu până la casting, voce, de asemeni, interpretarea filmelor/desenelor animate, organizarea, prezentarea unor evenimente.

   CURRICULUM VITAE
   Nume-prenume: Kratochwill Elisabeta Emilia
   Data/locul naşterii: 4.07.1971-Timişoara
   Adresă: Timişoara, str. Alexandru Odobescu, nr.55, ap.7
   Telefon: 0721 68 45 88;
   E-mail: lizakratochwill@yahoo.com
   2017-2005: angajat la Centrul de Documentare, Cercetare şi Informare Publică din cadrul Asociaţiei Memorialul Revoluţiei Timişoara, prin contract din noiembrie 2005, ca jurnalist, operator procesare text-imagine.
   Principala activitate> cercetarea istoriei recente (1956-1989), în cadrul secţiei Istorie Orală: interviuri, prelucrarea in text a materialelor audio-video, script şi arhivarea lor; redactarea unor materiale pentru Buletinul ştiinţific al instituţiei, respectiv întocmirea bazei audio-video, filmarea unor evenimente, interviuri realizate pentru un proiect de Memorialistică şi baza de date; referiri de specialitate pentru informare publica, inscriptionare titluri colectie ziare; asistarea vizitatorilor de la Muzeul Memorial 89.
   – 2017 iunie- iulie: colaborator la Ziua de Vest
   -2009-2007 – colaborator la regionalul economic săptămânal VestInvest, responsabil cu actualităţile timişorene: la SC Inform media SRL;
   -2007-2006 – reporter special, colaborator la TVR Timişoara, corespondent la TVR Cultural Bucureşti;
   -2005-2001 – angajată la Trustul de Presă: redactor la cotidianul Agenda zilei;
   Principale responsabilităţi: culegerea şi redactarea de informaţii şi mediatizarea de ştiri, articole, reportaje, interviuri din diverse domenii: social, protecţia-consumatorului, sănătate, divertisment; articole pentru pagina Senzaţional a săptămânalului Agenda;
   -2001-2000 angajată la Asociaţia Memorialul Revoluţiei –Timişoara – Centrul National de Cercetare, Documentare si Informare Publica
   Funcţia: operator-calculator pentru transpunere înregistrări în text, arhivă audio video, referent dosare.
   Principale activităţi: transcrierea de documente, prelucrarea în text a înregistrărilor audio – video; arhivare, procesare, scanare ziare, reviste; realizator film documentar (proiect nefinalizat din cauze independente de voinţa mea şi posibilităţile tehnice avute la dispoziţie de angajator);
   2001 – o luna de colaborare la TV Europa Nova, ca şi redactor-coordonator şi prezentator al Observatorului pentru ediţia de sâmbătă;
   – 2001 – 1998 – scurte colaborări cu săptămânalul Bănăţeanul, regionalul Transilvania Jurnal;
   -2000-1996> angajată la Televiziunea locală Analog;
   Funcţia: redactor-realizator, domenii: Administraţie, politică, diverse;
   Principale responsabilităţi: ştiri, reportaje, realizarea şi moderarea talk-showului interactiv „Bulevardul CD Loga”;
   Realizator al unui documentar privind Ordinul Călugăriţelor Benedictine
   -1996-1995- angajată la Radio Vest Timişoara
   -Funcţia: redactor-prezentator şi realizator. Domeniu: Actualităţi, divertisment (Cinematografie)
   -1994-1993 – reporter, crainic, realizator la TVT 1 Timişoara
   Principale activităţi: redactarea şi prezentarea de ştiri locale/externe, producător – realizator al unei emisiuni pentru cinefili „Cinemaweek”;
   – 1993 – 1992 – practică la Orizontul şi Renaşterea Bănăţeană.

   Studii/Educaţie şi Formare
   -1995-1991: Universitatea Tibiscus Timişoara-Facultatea de Jurnalistică, la zi, în cadrul căreia primii doi ani au fost şi cu specializare în Sociologie;
   – 1997 licenţiat în jurnalistică – Universitatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării din Bucureşti, cu susţinerea lucrării în semiotică şi comunicare prin artă şi mass – media: „Despre imagine şi cuvânt”;
   – 1997-1998: curs la distanta> American University By Mail New York – Bucharest Mihai Eminescu Center – World Communications (Film şi Semiotică);
   – 1995: prin Fundaţia Soros, am participant la trainingul ”Building Democracy in mass-media”, workshop susţinut la Atena de specialişti occidentali pentru jurnalişti din Europa Centrală şi de Est, în cadrul unui program Phare Tacis;
   Limbi străine cunoscute: engleză (nivel avansat, scris şi vorbit); germană, sârbă, franceză, italiană (cunoştinţe minime);

   Aptitudini şi Competenţe tehnice
   – Aparatură uzuală mass-media (reportofon, aparat foto, camera video digi);
   – Calculator (World, Media Player, Scan, Internet).
   Aptitudini, competenţe, lucrări
   Am participat la redactarea şi editarea volumelor din Procesul de la Sibiu şi Procesul de la Timişoara, precum şi a mai altor cărţi, publicaţii care constituie istoria recentă a României, Buletinul Ştiinţific şi de Informare Memorial 89 al A.M.R.
   Sunt autorul cărţii de specialitate în semiotică şi comunicare prin artă şi mass- media ”Despre imagine şi cuvânt”, editura Augusta, 2003; coautor „O Revoluţie, un Memorial…” ed.Partoş, 2010.
   În timpul studenţiei, am fost, pentru scurt timp, în Trupa de teatru Thalia din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara; îmi place arta vizuală (îndeosebi filme), dar nu numai. Mă atrage conceperea reclamei, de la scenariu până la casting, voce, de asemeni, interpretarea filmelor/desenelor animate, organizarea, prezentarea unor evenimente.

   CURRICULUM VITAE
   Nume-prenume: Kratochwill Elisabeta Emilia
   Data/locul naşterii: 4.07.1971-Timişoara
   Adresă: Timişoara, str. Alexandru Odobescu, nr.55, ap.7
   Telefon: 0721 68 45 88;
   E-mail: lizakratochwill@yahoo.com
   2017-2005: angajat la Centrul de Documentare, Cercetare şi Informare Publică din cadrul Asociaţiei Memorialul Revoluţiei Timişoara, prin contract din noiembrie 2005, ca jurnalist, operator procesare text-imagine.
   Principala activitate> cercetarea istoriei recente (1956-1989), în cadrul secţiei Istorie Orală: interviuri, prelucrarea in text a materialelor audio-video, script şi arhivarea lor; redactarea unor materiale pentru Buletinul ştiinţific al instituţiei, respectiv întocmirea bazei audio-video, filmarea unor evenimente, interviuri realizate pentru un proiect de Memorialistică şi baza de date; referiri de specialitate pentru informare publica, inscriptionare titluri colectie ziare; asistarea vizitatorilor de la Muzeul Memorial 89.
   – 2017 iunie- iulie: colaborator la Ziua de Vest
   -2009-2007 – colaborator la regionalul economic săptămânal VestInvest, responsabil cu actualităţile timişorene: la SC Inform media SRL;
   -2007-2006 – reporter special, colaborator la TVR Timişoara, corespondent la TVR Cultural Bucureşti;
   -2005-2001 – angajată la Trustul de Presă: redactor la cotidianul Agenda zilei;
   Principale responsabilităţi: culegerea şi redactarea de informaţii şi mediatizarea de ştiri, articole, reportaje, interviuri din diverse domenii: social, protecţia-consumatorului, sănătate, divertisment; articole pentru pagina Senzaţional a săptămânalului Agenda;
   -2001-2000 angajată la Asociaţia Memorialul Revoluţiei –Timişoara – Centrul National de Cercetare, Documentare si Informare Publica
   Funcţia: operator-calculator pentru transpunere înregistrări în text, arhivă audio video, referent dosare.
   Principale activităţi: transcrierea de documente, prelucrarea în text a înregistrărilor audio – video; arhivare, procesare, scanare ziare, reviste; realizator film documentar (proiect nefinalizat din cauze independente de voinţa mea şi posibilităţile tehnice avute la dispoziţie de angajator);
   2001 – o luna de colaborare la TV Europa Nova, ca şi redactor-coordonator şi prezentator al Observatorului pentru ediţia de sâmbătă;
   – 2001 – 1998 – scurte colaborări cu săptămânalul Bănăţeanul, regionalul Transilvania Jurnal;
   -2000-1996> angajată la Televiziunea locală Analog;
   Funcţia: redactor-realizator, domenii: Administraţie, politică, diverse;
   Principale responsabilităţi: ştiri, reportaje, realizarea şi moderarea talk-showului interactiv „Bulevardul CD Loga”;
   Realizator al unui documentar privind Ordinul Călugăriţelor Benedictine
   -1996-1995- angajată la Radio Vest Timişoara
   -Funcţia: redactor-prezentator şi realizator. Domeniu: Actualităţi, divertisment (Cinematografie)
   -1994-1993 – reporter, crainic, realizator la TVT 1 Timişoara
   Principale activităţi: redactarea şi prezentarea de ştiri locale/externe, producător – realizator al unei emisiuni pentru cinefili „Cinemaweek”;
   – 1993 – 1992 – practică la Orizontul şi Renaşterea Bănăţeană.

   Studii/Educaţie şi Formare
   -1995-1991: Universitatea Tibiscus Timişoara-Facultatea de Jurnalistică, la zi, în cadrul căreia primii doi ani au fost şi cu specializare în Sociologie;
   – 1997 licenţiat în jurnalistică – Universitatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării din Bucureşti, cu susţinerea lucrării în semiotică şi comunicare prin artă şi mass – media: „Despre imagine şi cuvânt”;
   – 1997-1998: curs la distanta> American University By Mail New York – Bucharest Mihai Eminescu Center – World Communications (Film şi Semiotică);
   – 1995: prin Fundaţia Soros, am participant la trainingul ”Building Democracy in mass-media”, workshop susţinut la Atena de specialişti occidentali pentru jurnalişti din Europa Centrală şi de Est, în cadrul unui program Phare Tacis;
   Limbi străine cunoscute: engleză (nivel avansat, scris şi vorbit); germană, sârbă, franceză, italiană (cunoştinţe minime);

   Aptitudini şi Competenţe tehnice
   – Aparatură uzuală mass-media (reportofon, aparat foto, camera video digi);
   – Calculator (World, Media Player, Scan, Internet).
   Aptitudini, competenţe, lucrări
   Am participat la redactarea şi editarea volumelor din Procesul de la Sibiu şi Procesul de la Timişoara, precum şi a mai altor cărţi, publicaţii care constituie istoria recentă a României, Buletinul Ştiinţific şi de Informare Memorial 89 al A.M.R.
   Sunt autorul cărţii de specialitate în semiotică şi comunicare prin artă şi mass- media ”Despre imagine şi cuvânt”, editura Augusta, 2003; coautor „O Revoluţie, un Memorial…” ed.Partoş, 2010.
   În timpul studenţiei, am fost, pentru scurt timp, în Trupa de teatru Thalia din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara; îmi place arta vizuală (îndeosebi filme), dar nu numai. Mă atrage conceperea reclamei, de la scenariu până la casting, voce, de asemeni, interpretarea filmelor/desenelor animate, organizarea, prezentarea unor evenimente.

 24. Dpp spune:

  S Manastire , 8 febr 21.55
  fost Min al Educatiei Campeanu invitat ptr a comentat cuvantul „pamblica” inserand propriile greseli in speech: „paliere” in loc de „niveluri” si „etica si integritate” in loc de „deontologie profesionala”

 25. Florea Ciobanu spune:

  Suspendare Preşedintelui!ATENŢIONĂRI IMPORTANTE
  Pentru suspendarea Preşedintelui de către Parlament, trebuie făcută următoarea DISTINCŢIE: între AVIZUL Curţii Constituţionale care este anterior votului deputaţilor şi senatorilor prin care aceştia aprobă iniţiativa suspendării şi HOTĂRÂREA Parlamentului privind suspendarea preşedintelui. Repetăm: Avizul este al Curţii Constituţionale, iar Hotărârea este a Parlamentului.
  ATENŢIE!
  Avizul, care trebuie să existe înaintea votului, este consultativ. Parlamentul poate să ţină seama de el sau poate să-l ignore. Prin uemare, Parlamentul poate să respecte prevederile Constituţiei, în speţă, sau poate să încalce prevederile Constituţiei. Cu alte cuvinte, Parlamentul poate să facă ce vrea.
  NU este aşa! Parlamentul trebuie să facă ceva LEGAL.
  Altă ATENŢIE!
  Hotărârea Parlamentului de suspendare a Preşedintelui poate fi supusă (la iniţiativa unui grup parlamentar ş. a.)controlului de constituţionalitate pe care îl face aceeaşi Curte Constituţională, CONFORM Deciziei Curţii Constituţionale Nr. 727 din 9 iulie 2012, care pecizează că:
  „ De asemenea, Curtea a statuat cã art. 27 din Legea nr. 47/1992 nu instituie vreo diferenţiere între hotãrârile care pot fi supuse controlului Curţii Constituţionale sub aspectul domeniului în care au fost adoptate sau sub cel al caracterului normativ sau individual, ceea ce înseamnã cã toate aceste hotãrâri sunt susceptibile a fi supuse controlului de constituţionalitate – ubi lex non distinguit nec nos distinguere debemus (a se vedea Decizia nr. 307 din 28 martie 2012, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 293 din 4 mai 2012).
  … şi Legii nr. 47/1992 Art.27. – (1) “Curtea Constituţională se pronunţă asupra constituţionalităţii regulamentelor Parlamentului, a hotărârilor plenului Camerei Deputaţilor, a hotărârilor plenului Senatului şi a hotărârilor plenului celor două Camere reunite ale Parlamentului, la sesizarea unuia dintre preşedinţii celor două Camere, a unui grup parlamentar sau a unui număr de cel puţin 50 de deputaţi sau de cel puţin 25 de senatori.
  (2) În cazul în care sesizarea se face de parlamentari, ea se trimite Curţii Constituţionale de secretarul general al Camerei din care aceştia fac parte, în ziua depunerii, iar Curtea Constituţională o va comunica, în termen de 24 de ore de la înregistrare, preşedinţilor celor două Camere, cu precizarea datei când va avea loc dezbaterea.
  (3) Până la data dezbaterii, preşedinţii Camerelor pot comunica punctul de vedere al birourilor permanente.”
  Încă o ATENŢIE!
  Ce se întâmplă dacă Hotărârea privind suspendarea Preşedintelui este declarată ca fiind neconstituţională?
  Atunci se aplică prevederile ART. 147 din Constituţie, care prevede că după publicarea Deciziei CC în MO, dispoziţiile Hotărârii de suspendare , fiind neconstituţionale, se suspendă imediat, iar după 45 de zile îşi încetează efectele.
  Punct! Cum ar zice fostul premier, Mihai Tudose.
  Florea Ciobanu

  • Florea Ciobanu spune:

   Nu ştiu dacă se cunoaşte această găselniţă! Toate cele bune!

  • Victor spune:

   Analiza dumneavoastra este reala privind suspendarea presedintelui.
   Ceea ce nu intra in analiza dumneavoastra sunt urmatoarele:
   1. Eu nu stiu si va intreb daca in urma deciziei parlamentului de suspendare, nu se initiaza referendumul, exista in Constitutia lui Iliescu o metoda sau sanctiune si cand sunt obligatorii?
   2. Un element extrem de important: TIMPUL. Ce se poate intampla sub presedintia provizorie a „domnului” Tariceanu cu aprobarea noilor legi ale justitiei? Cand s-ar putea reveni la normal si cu ce pret? Sa nu uitam ca asteptam o analiza a Curtii de la Venetia in luna iulie. Deja persoata lui Tudorel Toader angajat politic si a presedintelui CCR Valer Dorneanu, fost presedinte al camerei deputatilor nu prezinta garantie pentru o hotarare justa dpdv legal!

 26. Flori spune:

  Cei care vor avea 640 din iulie sunt si cei care au muncit in CAP unde aveau norme pe fiecare luna au muncit in conditii foarte grele,de la infiintarea CAP pana in 1989.

 27. Tanase Vasile spune:

  Buna seara !
  Urmaresc cu atentie de catva timp dezbaterile pe tema legii pensiilor, dezbateri conduse si moderate de catre D-na Cretulescu. Ma surprinde si chiar ma revolta faptul ca la aceste dezbateri participa, cu mici exceptii, aceleasi persoane incompetente,obosite,adormite si incapabile sa reprezinte interesele reale ale milioanelor de pensionari din Romania.Mai mult, acestea par a fi manipulate de catre anumite grupuri de interese( acelea beneficiare de pensii speciale nesimtite!) si in loc sa taca , daca tot nu au habar de problemele arzatoare, serioase ale pensionarilor, ei deturneaza dezbaterile aiurea, ca sa treaca timpul.Consider ca acest gen de dezbateri provoaca confuzii si mari nemultumiri in randul pensionarilor si ca este cazul ca Romania TV sa invite la dezbateri adevaratii reprezentanti ai pensionarilor, care au curajul sa puna in discutie cu tarie problema eliminarii urgente a pensiilor speciale, sfidator de mari, care nu se bazeaza pe principiul legal al contributivitatii,(cu mici exceptii la MApN eventual), precum si alte masuri care vor putea disponibiliza suficiente sume de bani in scopul majorarii simtitoare a punctului de pensie si imbunatatirii nivelului de trai( astazi mizerabil,inuman) al pensionarilolr !

 28. ION BREBENEL 0751653093 spune:

  acest mesaj este pentru a transmite telespectatorilor sa nu mai urmareasca toate prostiile ce le spune dna andreea cretulescu si invitatii ei ,privind legea pensiilor.Legea este buna dar gresit aplicata si nu respecta art.din lege ,nu se respecta principiul contributivitatii,nu respectcta stagiu de cotizare va rog sa cititi art 2;art3ali,L,M,P;art 19 ali 1si2 ,decizia CCR986/2012 .Nu se respecta stagiu de cotizare (ce este stagiu de cotizare =perioada pentru care s-a platit contributia de asgurari sociale)si nu cel din anexa 5 care este o anexa care se refera pentru cei care au cotribuit peste 35de ani .DACa am contribuit 28 de ani punctajul realizat in cei 28 de ani impartel la 28 si nu la 35 caci nu am contribuit 35de ani si ma si furi la punctajul mediu ,deci nu se respecta perioada de contributie conform art.sus mentionate. Alt furt este la calculul punctajului anual ,daca lucrez o perioda determinata(sezoniera),punctajul realizat pentru 8luni de contributie(lucrate)se imparte la 12luni ,iar nu se tine cont de perioada de contributie de 8luni (astia nu stiu de media aritmetica privind contributia).Stiti ca la calculul puntajului nu este luat in calcul sporul de vechime ,iar perioada aprilie 1992 -aprilie 2001trebuie sa depui adeverinta cu sporul de vechime .pentru a va confirma cele spuse de mine va rog dragi pensionari cereti buletinul de calcul a punctajului de pensie.nu se aplica corect legea am exemple care un pensionar este inselat la calculul puntajului cu 290lei lunar fiindca nu se aplica legea corect (Legea este aplicata gresit).O alta inselatorie este cumpararea de vechime ,nu va lasati inselati stiti cat trebuie sa platiti pe 5ani =15500lei aprx.pe care-i recuperati in 19,8ani .sant foarte multe de spus ,lasati legea asa cum este dar aplicati-o corect si numai incadrati in posturi (unde trebuie aplicate legile)tot felul foste secretare,fosti soferi ,rude de tot felul lasa-ti ca inaceste posturi chee sa fie specialisti.Am multe de spus cu privire la calculul pensiei ,toti acestia care nu respecta legea sant in legatura ca un lant .Stiti de ce cei care se pensioneaza acum au pensii mici datorita ca salariu mediu brut este mare (ex salar castigat 2600:3213=0,83253)acesta este punctaju pe anul 20017am pus cu aprx salariu mediu brut.,aceasta este realitatea ,pentru a realiza un punct de pensie in 2017 trebuie sa ai un salariu de cel putin 3213lei. cu stima poate dv luati in dezbatere aceasta tema pentru a spune adevarul caci am scris si lui m gadea si oanei stancu,dar a ramas ca in pom.M-am lamurit si cu ei in dezbaterea cu lacul belinda trebuia sa intrbe ce redeventa lua apele romane si ce redeventa plateste acum teldrum,dar acest subiect este de alta factura .Poate faceti o dezbatere pe aceasta tema a pensiilor pana cand nule-a fata mintea celor care faclegea sa nu apara vre-o anomalie . va multumesc

 29. Gh.Gradinaru spune:

  Ca telespectator fidel al postului B1 TV, vreau sa atrag atentia asupra multor inadvertente la comentatorii dv.Chiar acum cateva minute dl.Manastire sustinea sus si tare ca Statele Unite Va face si Va drege, in loc de VOR face.Stiti, zgarie la urechi oameni care au invatat putina gramatica in tara asta, in alte timpuri ,nu acum cand profesorii vorbesc mai agramat ca elevii.
  Nu pot sa nu-l amintesc pe dl.Tudor Barbu, care, plin de sine si foarte mandru ca poate intrerupe comentariile care nu-i convin, acum cateva zile sustinea sus si stare ca Statul Evreu a facut si a dres.Oare stimatul domn nu stie sau nu vrea sa stie ca nu exista un astfel de stat, asa cum nu exista Statul arab sau Statul crestin, etc. Se spune Statul Israel sau cel mult Statul israelian.
  Prima sintagma statul evreu se eludeaza existenta evreilor in aproape toate tarile de pe glob si , mai mult sunt jignite minoritatile din Israel, respectiv arabii, crestinii, care traiesc in Israel dar nu sunt evrei.. As fi multumit daca dl.Barbu si-ar cere scuze in prima emisiune pentru incompetenta Domniei sale ,dar ma indoiesc.

 30. Plai Constantina spune:

  Doresc romanul Bancherul diavolului !

 31. emilia spune:

  catre Conducerea B1 tv :media romaneasca se adinceste repede in ridicol si non valoare, ati ajuns „lada de gunoi” a mediei ?. Ati „luat” de la rtv, acun de la A3, In prime time sunt „doi” (ora 13-15) golanasi care birfesc mincind seminte in parc; nevroticul Barbu ????- aia este emisiune ?, mai aveti un ins pentru o ora pe la ora 11-12, 360- ma trimite in ev mediu ! chiar si Manastire are invitati „un” Dragomir, savaliuc, chiriac ?- alta gasca golanista al A3, traiesc in Sarasota ,Fl, am setat computerul pe B1, ei dezamagirea e uriasa ! voi intra pe net DOAR PENTRU RADU BANCIU , CA ESTE GENIAL ! TRIST, FOARTE TRIST ! PACAT

  • Ciprian spune:

   Aveți dreptate! Nu înțeleg aceasta schimbare la B1TV. Sper sa fie de moment…

   • Dumitrache Ioan spune:

    De f.multe ori la emisiunile lui R.B. Se poarta interminabile discuții sterile iar pe banda ,se perinda tot felul de (bombe) a la A.3. E ste bine ca acestea sa fie date pe post și sa nu ne facă sa ne pierdem timpul ,ascultând nimicuri! Vreau sa cred in continuare ca ascult un post serios..

  • Gheo spune:

   Cred ca totusi esti prea dură, mănăstire descoperă si lucruri adevărate dar ascunse de guvernanti, buzoianu si zamfir fac un duet care ne spun chiar în glumă tot multe pe care guvernanții…le ascund …

  • Ioan Leasca spune:

   Buna ziua !
   Sunt un pensionar, 71 de ani , care urmarea cu placere, B1tv, singurul canal nealterat de minciunule si dezinformarile celortalte posturi tv.
   Din pacate, de ceva timp, regret ca si acest canal, aluneca spre …mizeria pe care o arunca in societate, celelalte posturi tv.
   Au aparut cativa redactori de emisiuni, care aduc mari deservicii postului B1tv, atat prin ideile lor , deja imbacsite la celelalte posturi, dar si prin invitatii pe care-i tot aduc in platou, ca ….Mitica Dragomir, Ghise, Nicolicea, sau acest personaj sinistru , Mircea Dogaru.
   Oare nu ati vazut pana acum, ce idei si ce atitudine au acestia ?
   A trebuic ca acel dezaxat Palada, sa se bata in platou, ca sa nu-l mai primiti aici !
   Aveam o cu totul alta parere despre postul tv B1, singurul la care aveam placerea sa-l urmaresc.
   Si asa societatea noastra sufera, educatia si nivelul ei, iata unde ne-au adus dupa 28 de ani de libertate.
   Prin acesti noi redactori de emisiuni, prin ideile ce incearca sa le propage, cu astfel de invitati, ei nu fac decat sa coboare si mai jos nivelul de intelegere, de cunoastere a adevarului a celor care va privesc.
   Pacat. Totusi mai sper, ca postul dv, poate reveni, ca un simbol al mediei romanesti, cum a fost pana acum catva timp.
   Va doresc succes. Cu stima

  • Un mos spune:

   este drept.Banciu este extra.Nu stiu de unde i-a luat pe cei doi comici de la BUNA ROMANIA.Pacat de post

 32. Petru Teodor Craciunas spune:

  intamplator am urmarit o parte din emisiunea privind chemarea la DNA a bunicii doamnei Ana Maria Patru in legatura cu achizitia de 130 mii de euro. Nu inteleg de ce atata tevatura cand, in realitate trebuia sa se puna o simpla intrebare. Stimata doamna, dumneavoastra ati realizat deci venituri de cel putin 130 mii de euro. Vrem sa stim cat impozit ati platit dumneavoastra in perioada cand au fost realizate aceste venituri. De altfel aceasta intrebare ii poate fi adresata chiar si domnului Dragnea relativ la megaliticul domeniu al carui proprietar este.
  Cu respect, P. T. Craciunas

 33. petre dan spune:

  Pantelimon Iancului sau proiectul noaptea mintii
  proiectul e aproape de final
  cine nu stie mecanica fluidelor crede ca avand 3 benzi pe sens pe pantelimon crede ca va rezolva ceva dar nu stie ca debitul e dat de gatuirile din intersectia morarilor si socului. da vor fii asupriti locuitorii care vor fii nevoiti sa isi lase masinile undeva pe camp daca este loc, sa se mute intr-un alt cartier mai putin asuprit. debitul va fii acelasi doar posesori de autoturisme vor fii victimele megalomaniei unei constructii facuta din dușmănie fata de locuitori.

 34. Ela spune:

  Buna seara!

  Nu cred ca toti directorii de scoli sunt numiti politic. Nu stiu ce stiti dumneavoastra, dar cu siguranta eu nu am fost numita politic. Am trecut printr-un concurs. M-am pregatit pentru acest examen si chiar nu mi se pare corect sa se afirme in emisiunea doamnei Nadia Ciurlin din data de 11.09.2017 asa ceva.
  De multe ori invitatii nici macar nu cunosc realitatea din teritoriu, dar vorbesc. Daca vreti sa stiti ce se petrece intr-adevar in sistemul educational, mai bine ati invita oameni care chiar lucreaza in acest domeniu, nu politicieni, nu tot felul de invitati care nici nu stiu despre ce e vorba.
  Mai bine v-ati duce in sedintele publice de recrutare a personalului didactic pentru a vedea ca nici nu mai vor oamenii sa se angajeze in invatamant. Eventual opteaza doar pentru posturi la oras, iar scolile de la tara se multumesc cu pensionari si cadre necalificate.
  Mai bine ati veni sa vedeti cate situatii ni se cer zilnic si cate documente… Cadrele nici nu mai au timp sa predea, deoarece fac hartii peste hartii… Si mai sunt multe de spus pe care oamenii care nu fac parte din sistem nu le vad si nu le cunosc.

  • Un roman revoltat spune:

   Fortele retrograde ale TUTUROR MINISTRILOR EDUCATIEI AU DISTRUS SISTEMUL DE EDUCATIE DIN ROMANIA!
   Directorii de astazi incalca legile pe banda rulanta si nu ii verifica nimeni:
   1. Isi angajeaza toate rudele de la profesori, contabil pana la femeie de serviciu. Dau in restrangere de activitate profesori cu 2 facultati de stat, master in domeniu si media 10 la examenul de gradul I si angajeaza rude cu 3 ani de facultate si nota 5 la examenul de titularizare in scoala, cu sau fara definitivat. NIMENI NU VERIFICA CUM DISPAR POSTURI SI SUNT REINFIINTATE PENTRU RUDELE DIRECTORILOR. (incalcand Legea educatiei nr. 1 din 2011)
   2. NORME INCOMPLETE LA TITULARI CU GRADUL DIDACTIC I SAU TITULARI CU COMPLETARE DE NORMA PENTRU A ADUCE SUPLINITORI IN SCOALA CU NORMA INTREAGA
   3. DIRECTORII ISI IAU ORE IN REGIM DE PLATA CU ORA, IN TIMP CE COLEGII DE CATEDRA SUNT CU NORMA INCOMPLETA ( incalcand OMECTS_nr._4865_16_08_2011)
   4. CLASE SEGREGATE PE CRITERII ETNICE (incalcand Metodologia pentru prevenirea si eliminarea segregarii scolare a copiilor romi, 2007 publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 692 din 11/10/2007
   5. IMPARTIREA BUNURILOR SCOLII DOAR CU PROFESORII DIN GRUPUL CARE SUSTIN DIRECTORUL SI CU RUDELE, RESTUL PROFESORILOR SUNT MARGINALIZATI SI UMILITI
   6. CLASE SUB EFECTIVUL DE 15-25 DE ELEVI (incalcand Legea edcucatiei Art. 63, la data 30-Dec-2013 Art. 63, alin. (1), litera C. din titlul II, capitolul III modificat de Art. I, punctul 9. din Ordonanta urgenta 117/2013)
   7. ELEVII REPARTIZATI IN CLASE IN FUNCTIE DE PREFERINTELE COPIILOR DE DIRECTOR, LA FEL SI PROFESORII DE LA CLASELE RESPECTIVE SUNT ALESE IN FUNCTIE DE PREFERINTELE DIRECTORULUI, NU DUPA VALOARE (incalcand Legea edcucatiei)
   8. OPTIONALELE SUNT DISTRIBUITE RUDELOR SI PRIETENILOR LA DISCIPLINELE ALESE DE DIRECTOR, CHIAR DACA PARINTII SI ELEVII OPTEAZA PENTRU O ALTA SPECIALITATE. ( incalcand Statutul disciplinelor opţionale Statutul disciplinelor opţionale din CDS 2011-2012 elaborat de MEN)
   I-as transmite Domnului Miclea urmatorul mesaj:
   Din scaunul ministerial toate sunt bune si frumoase, va rog sa coborati in salile de clasa si veti vedea cosmarul pe care l-ati provocat.

 35. ovidiu spune:

  Ultima mizerie psd – voucerele de vacanta sunt obligatorii si taxate cu 200 lei din salariu. De ce nu poti plati impozitul pe vouchere cu vouchere? La miloc nu este decat o excrocherie.

 36. Ct spune:

  IN SFARSIT PREZINTA cineva ceva IMPOTRIVA GLOATEI de gunoaie nenorocite, machidonii. MACHIDONII sunt cea mai nenorocita adunatura de tzigoiner pe care poate cineva sa si o imagineze. Astia trebuie trimisi in gunoi la originile lor, sa nu i mai vada nimeni niciodata. Au terminat toata dobrogea. Sa fie dati afara din tara.

 37. Lucian Francean spune:

  Futui Amaru’!
  Io nu vreau sa cotizez ca Astia sa ia pensii si salarii nerusinate.
  Se pare ca in tara asta conteaza doar magistratii, politaii, generalii si politicienii.
  Restul e gloata, prostime ……………..

 38. Georgeta spune:

  Ptr dl Rares Bogdan,
  In legatura cu CRIMA de la Spitalul Made Life Grivita ( ca nu pot sa o numesc altfel!)

  Si fiica mea, de 28 de ani, la prima sarcina, a fost afectata grav in acest spital, in 2013, tot asa, dupa ce a dat o suma imensa ca sa nasca in conditii de siguranta, au adus-o in pragul mortii!!!
  I-au dat pe timpul sarcinii tot felul de medicamente, Femibion, etc, etc, desi sarcina era perfect normala ( Nu am inteles de ce!!!??? Cred ca si asta e o afacere sau o experienta pe care o fac pe paciente.) Sarcina nu ridica nici o problema!!!
  A fost pacienta doctorului Iliescu, dar tocmai cind sa nasca el nu a fost in spital, a nascut cu o doctorita..
  A treia zi a externat-o, taiata si varzuita toata, si timp de 2 luni nu i s-a oprit singerarea!!!
  Nu putea sa se ridice din pat nici sa alapteze copilul, asa era de slabita, si ei ii spuneau mereu la telefon, ca ,, sa nu se impacienteze, ca asa e normal”
  Au inceput apoi frisoane, temperatura si hemoragie mai mare!
  Aproape ca i-am obligat sa o reinterneze pentru a vedea ce se intimpla, pentru ca si eu am nascut, dar asa ceva nu mai vazusem, sa ai hemoragie 2 luni!…
  Am reusit cu greu sa o reinterneze pentru chiuretaj hemostatic, dar dupa chiuretaj, la citeva minute, s-a pornit o hemoragie imensa, s-a umplut patul de singe, au dus-o iar pe masa de chiuretaj, nu au reusit sa stopeze, i-au introdus o sonda, un balon umflat, in uter, ca sa preseze vasele atinse de chiureta
  Cu ultimele ei puteri, m-a sunat, a zis ca vor sa-i scoata uterul, dar e riscanta si operatia asta ca e foarte slabita!
  Mi-a zis sa o iau de acolo , ca nu mai stiu ce sa-i faca, sunt depasiti, sa o iau de acolo ca nu-i mai dadeau sanse de viata, si sa o duc unde stiu eu , sa o salvez.
  Nu au vrut initial sa o dea. A insistat ginerele meu, zicind ca o ia pe semnatura!
  NICI SALVARE PROPRIE NU AVEAU LA SPITASLUL LOR ATIT DE LAUDAT!!!
  A luat o salvare particulara, nu mai stiu de la ce firma, si am dus-o de urgenta la Spitalul Municipal, mai mult moarta decit vie!!!
  Sa le dea Dumnezeu sanatate la medicii de acolo: Seful de sectie de la Ginecologie, prof. Anca, dr. Mihai Dumitrascu, dr. Bogdan Dorobat, si inca o d-na dr. pe care nu mai stiu cum o cheama !!!
  Ei mi-au salvat fata!!!
  Altfel, fata mea murea, si eu ramineam cu o copilita de 2 luni in brate!!!

  Am fost atunci prea amariti, prea terminati ca sa mai facem plingere penala, si apoi fata a zis sa-i lasam in plata Domnului. Ea era multumita ca a scapat cu viata…
  Nu a mai putut alapta copilul din cauza antibioticelor si altor tratamente pe care au fost nevoiti cei de la Municipal sa i le faca.
  Timp de 2 ani a facut controale si tratamente ca sa se refaca….

  Va rog sa nu incetati ancheta jurnalistica.
  Ajutindu-i pe bietii oameni care si-au pierdut fata, ma razbunati si pe mine, ca fata mea a vazut moartea cu ochii din mina lor!
  Adaugati si cazul nostru la cazuistica lor de mal-praxis!
  Daca nu ma insel, chiar si fiica lui Petre Roman, Oana, a trecut prin ceva similar, tot la Made Life Grivita!
  Puteti sa o contactati!

  Va doresc multa sanatate dvs si la toti cei apropiati
  Apreciez mult emisiunile dvs!

 39. Anghel spune:

  Buna ziua. In legatura cu subtitrarea de la reportajele straine, scoateti burtierele sa putem citi sau nu mai dati subtitrarea ca oricum nu intelegem nimic din cauza BURTIERELOR.

  • emil s. spune:

   NU VA MAI LEGATII DE POPOVICIU CA VA ANCHIDE SANDRAMAUA.
   TOT CE ARE O MUTAT PE MAMA LUI LUIGIA IAR BODYGUARD AI UNU TIMOFTE CARE STA AN MONTE CARLO.CAUTATII AN PROCESELE LUI CU comaliment.sa.bucuresti herastrau si alte ambarligaturi.

 40. BRATOSIN IONEL spune:

  nici o televiziune nu zice nimic despre pensile speciale cum au fost obtinute ca inainte de 89 erau pensi civile si pensi militare iar acum si-au votat ei pe interese pensi speciale iar curtea constitutionala nu zice nimic oare o fi constitutional s-au nu binenteles ca da pentru ca ei jmecheri au parte de ele nu prostimea care munceste sa-i tina pe functi.La privat programul e prelungit nu ca la stat 8 ore iar la ora cand se termina cu minute bune inainte se i-au la trinta cu portalul Sa tot lucrezi la stat ziua trece leafa merge bani cat cuprinde facilitati la greu ce mai……..La prostime pensiile au crescut de la 1 iulie cu 9 procente la jmecheri s- au dublat oare asta e dreptate sper sa nu aiba prea mult parte de ele.Inca un lucru de care nu se tine cont preturile cresc functie de salariile si pensiile jmecherilor. TARA DE HOTI SI DE JMECHERI FAC LEGILE PE BUNUL PLAC

  • ba voi scrie eu despre asta
   nu „da bine” dar nu-mi pasa
   citeste in zilele urmatoare

  • Lucian Francean spune:

   PANA CAND?
   Cat mai trebuie sa rabdam?
   ROMANIA ESTE FACUTA NUMAI DIN GENERALI, Politai, Securisti, Judecatori si Parlamentari?
   Vor ajunge sa-si dea legi, sa se judece si sa se spioneze intre ei ca noi plecam!
   Mai bine auslander decat cetatean, pentru ca in cetatea asta (ROMANIA)unii sunt mai cetateni ca altii. Nici o problema sa fie, FARA NOI.
   Mai bine capsunar fara tara decat cetatean roman!
   Sa-si aduca forta de munca din Asia, s-apoi or vedea!
   ‘IN LUME NU-S MAI MULTE ROMANII!’
   Ba sunt! Chiar mai multe …………………………..
   General te face campul de bataie, nu linsul hartiilor intre doua birouri!
   Ma astept la tot ce-i mai bun

 41. Lucian francean spune:

  Stimate Domnule Rares Bogdan
  Emisiunea Jocuri de Putere si Dvs. sunteti vector de imagine azi in Romania. Imi este frica sa spun Romania social-politica, Romania economica, Romania ecconomica, samd.
  Un poet proletcultist scria odata o poezie cu titlul „in lume nu-s mai multe Romanii”, din pacate sunt. Romania este tatra care-si discrimineaza proprii cetateni prin tot felul de legi, masuri si prin neputinta.
  Invatamantul este egal si gratuit pentru toti copiii din Romania, in schimb conditiile sunt inegale. Unele scoli publice dispun si de piscina acoperita in schimb altele si sunt multe nu obtin nici macar autorizatia de functionare. Buda e in curte si nefunctionala sau sub lacat ca se pot intampla accidente.
  Unii cetateni romani dispun de toate conditiile unui trai civilizat, altii in schimb rabda. Pana cand?
  Impozit platim la fel, obligatiile exista, cand in schimb vine vorba de drepturi, mai bine nu intreba. Multi dintre cetatenii Romaniei nu au dreptul in locul in care traiesc la o viata civilizata si in conditii de egalitate (electricitate, apa, canalizare, gaze, comunicatii, scoala, asfalt, asistenta medicala, etc). De ce trebuie sa existe diferente de tarif in functie de zona la serviciile publice de utilitati?
  Nu suntem toti cetateni romani? Sau in fine marea majoritate ……….
  Comunsitii au avut un plan de electrificare. In aproximativ 10 ani au reusit sa electrifice mai mult de 80% din localitatile din Romania. Astia de 27 de ani ce fac? Am auzit de greaua mostenire, am auzit de faptul ca nu putem, ca nu ne permite UE, ca etapa actuala, etc. Imi pare ca trebuie sa spun si sa gandesc ca si Sabin Gherman: ” M-am saturat ….

 42. vasile l spune:

  urmaresc in fiecare seara emisiunea d-nului banciu a doua zi o comentam cu un prieten NE PLACE LA NEBUNIE cu stima vasile

  • Constantin Paris spune:

   Este un oligofren
   Tot ii trage cu vederi din alte zone si maninca din timpul emisiunii cu ceva ce nu intereseaza
   O ia in balon tot timpul pe Halep.
   De ce nu spune ca exceptind Pliskova si Wozniaki toate au prestat penibil
   Venus a pierdut primul meci, Muguruza al Doilea, Garcia primul, iar Svitolina si Ostapencu(pe care oligofrenul o face fenomenala) pe amindoua
   RUSINE banciule! Esti oligofren

 43. dan spune:

  nu stiti sa intrebati esentialul la legea pensiilor intrbati pe doamna ministru daca cei 2 ani de reducerea varstei de pensionare pentru zonele poluate se cumuleaza cu reducerea priviind grupele de munca

 44. fane spune:

  Are dreptate Tariceanu cand a afirmat despre profesori .Dupa cate stiu acestora le-au fost marite salariile .Cat sa le mareasca ? Dar pompierilor cat le-au marit salariile ? Nu trebuie comparata munca unui profesor cu munca unui pompier sa fie clar ! Sau a unui miner !

  • elvis spune:

   TARICEANU EA MINTIT PE PROFESORI CA LE MARESTE SALARII CU 50% CAND ERA PRIM MINISTRU , SANT DE ACORD SA LI SE MAREASCA SAKLARIILE TUTUROR ROMANILOR

 45. BUSIOC ION spune:

  DORIM SA STIM DE CE GUVERNANTII CAT SI LIVIU DRAGNEA NU VORBESC DE HOTARARILE JUDECATORESTI PE 2017 PENTRU INVATAMANT NOI PENSIONARII LA CINE INTINDEM MANA CAND NE RECUPERAM BANII DUPA CE MURIM

 46. Io Pana spune:

  Buna ziua. Ma adresez d-lui Orcan cu rugamintea sa studieze in ce masura este adevarat faptul ca in judetul Teleorman , cu dosare de arenda false [ in titlurile de proprietate apar proprietarii decedati,] iar presedintii de asociatii agricole au elaborat
  dosare cu semnaturi false pentru FRAUDAREA FONDURILOR EUROPENE. In Dosarul penal nr. 1402 / 292/2017 judecat pe data de 04.05.2017 de catra judecatoria Rosiori de Vede jud. Teleorman. , intimatul Purcel Ion din satul Merisani, com. Dobrotesti jud. TR. a recunoscut ca a fraudat fondurile europene cu 25.000 de EURO , pentru achizitia unui tractor. instanta a respins ca neantemeiata plangerea penala formulata de petentul Pana Ion, si ma obliga pe mine la cheltuieli de judecata 50 de lei. In plangerea penala formulata de mine am aratat faptul ca Purcel Ion cu care am fost asociat sa lucreze 4,07 ha. pentru anul agricol 2014 nu mi-a virat contravaloarea produselor agricole in contul personal deschis la B.C.R. Rosiori de Vede. [ 40,273,5 RONI ] la nivelul anului 2014, intretimp banii respectivi sunt purtatori de dobanda si penalizari . Concluzionez faptul ca ,, La grupul infractional constituit la nivelul judetului Telorman de numitul Purcel Ion s-a mai adaugat un membru respectiv judecatoarea de caz. „. Din grupul infractional fac perte integranta , Purcel Ion , colaboratorul sau Dinita Marian, recunoscut in instanta de Purcel Ion, care a afirmat ca chiar a mers din poarta in poarta cu contractele de arenda unde totii complicii din dosar au semnat. probabil necunoscand ce semneaza. . Eu am refuzat categoric sa semnez , cunoscand faptul ca astfel de contracte se smneaza in fata notarului sau juristului primariei care are aobligata sa inregisreze contractul de arenda in registrul agricol special. Au drept de samnatura doar proprietarii. Din grupul infractional fac parte secretarul primariei [ juristul ] , politistul care a recunoscut ca a primit ordin de la procuroarea Mihaela sa faca referatul de constatare ca urmare a cercetarii, fara sa tina cont ca nu sunt proprietarul terenului agricolsi de faptul ca in locul meu a semnat alta persoana. . Bineanteles ca am cerut expertiza grafologica parchetului de pe langa judecatoria Rosiori de Vede, am fost ignorat si daca am constatat ca din acel grup infractional organizat constituit de Purcel Ion , face parte integranta si procurorul sef al parchetului , la cateva zile a dat drumul in instanta dosarului penal. , care s-a soldat cu RESPINGEREA MENTIONATA. Totusi am o banuiala : Cred ca judecatoarea nu are vreun amestec, in aceasta respingere. Consider ca la arhiva operatorul de la calculator schimba constinutul solutiei date de judecatori dupa cum li se comanda contracost. . Am aceasta banuiala deoarece intr-un dosar de succesiune mi-a trimis in numele judecatorului CITATII DE AMENINTARE DIN CARE REZULTA CA DACA NU PLATESC SUMA DE APROXIMATIV 1000 RONI SE ANULEAZA DESBATEREA SUCCESIUNII. Binanteles ca nu am depus banii la primaria com. Dobrotesti , banuind ca vor fi virati in conul lui personal . AM REFUZAT CATEGORIC , si succesiunea se dezbate si chiar cu corectitudine pana acum.. Din discutii cu anuiti taximetristi din zona lui Dracnea am aflat ca asociatia agricola coordonata de Dracnea le ofera doar 600 de kg. / ha. [ cu alte cuvinte asociatii sunt furati cu cate 900 de kg. / ha. ] Va intrebati cu totii cum de a reusit sa cumpere 800 de ha. . Tocmai ati aflat ca te lipsesti de pamant daca te tot fura Drgnea , iar tie iti mai ramane doar sa platesti impozitul. A.P.I.A. Teleorman nu cred ca este straina de acest aspect, la ei se centralizeaza BILANTUL FINANCIAR CONTABIL ANUAL AL ASOCIATIILOR AGRICOLE. Dar Oare Dragnea a lucrat si el cu doasre false de arenda?. Chiar apreciez curiozitatea d-voastra si cred ca sunteti deja pe o pista , puteti decola , mi-as dorii un control la toate asociatiile agricole. Exista cineva care ii sustine la nivelul judetului. CINE??? Cu STIMA!…

 47. sclipeinicu spune:

  Senzational ….Doriti sa stiti de ce zeci de propietari din orasul Videle pot fii executati silit daca in data de 24/4/2017 judecatoria Videle accepta incuviintarea executatii silite? Am sa va spun. Primaria videle a avut initiativa la sfarsitul anului 2012 de a infiinta Asociatia de propietari Condominiul videle pe 37 de blocuri si 1350 apartamente. In orasul Videle propietarii platesc individual absolut toate utilitatile, avand contracte individuale cu furnizorii. In adunare generala a asociatiei sa hotarat sa se plateasca o taxa fixa pe luna care sa includa si un fond de reparatii. Aceasta taxa era obligatoriu sa se plateasca de catre propietar si tot obligatoriu era ca si asociatia de propietari sa afiseze lunar lista cu toate cheltuielile respectandu-se astfel art 46 din legea 230/2007 si art 48 bis din legea 17/2016 .Deoarece nu au fost afisate niciodata liste cu cheltuieli lunare,nici majoritatea propietarilor nu platesc acea taxa. REZULTATUL Sute de propietari dati in judecata de asociatia de propietari si care castiga procesele pe banda rulanta, Toate comisiile de cenzori si membrii comitetelor executive ce sau perindat si-au dat demisiile pe motiv ca nu li sa permis sa cunoasca ce cheltuieli are asociatia. RUGAM DISPERAT ca Mass Media sa ne ajute luni 24/4/2017 cu un reportaj care sa prezinte faptele reale. Nu cred ca este relevant din ce partid face parte primarul , Ceace v-am relatat sustin cu 2 clipuri postate pe internet accesand Primaria Videle-videoclipuri cu secvente din adunarile generale extraordinare din 2017.,,,Cu respect nae/0721.336.094

 48. Traian georgescu spune:

  Am urmărit azi 3aprilie la romania tv un interviu cu Dna.Dragotescu referitor la costurile medicale in America Eu am trăit 35 de ani in California si am fost de multe ori la Dr. si nu am plătit nici o data Cred ca nu știe ca mai toți Amercani au asigurare medicală.Nu cred ca o persoana care a fost de citeva ori in State are competentă necesară sa comenteze Daca știe sa îmi scrie si mie un caz care îl știe ca o persoana a fost data afara din căsa având datorie medicală. Așa ca stimata Dna nu mai comenta fapte de care habar nu ai, comentează ce se întîmplă in Țara dar nu mai spune Inepții.

 49. dintoi ecaterina spune:

  aveti o jurnalista berta popescu care ea si parinti ei popescu cristian vasile si popescu elena doina care lucreza la cadastru fac parte dintro retea de furat case ajutati de procuror brita daniela .spirache sectia 19 politie .paun piata rahovei scorpion cu uni tigani de la tarabe filiera e mare si veche .si acum sint hartuita de batrunelu popescu cristian vasile pe strada fiind insotit de persoane care stau pe alaturi .filmeaza inregistreaza cu teefonu nustiu ce planuri au .ma hartuiesc cu tot felu de intrebari stupide .nu mai am incredere in justitie .berta popescu trebuie data afara cum au dato cei de la antena 3 .o tv corecta .

  • CASAP CHIRIACHIȚA spune:

   Buna seara. scriu ca drept d\zpuns ptr ca si eu sunt hartuita psihic, fizic si sexual cu toate ca mai am o luna si implinesc varsta de 74 de ani, si toate astea le îndur din anul 2014, apoi în anul, 2015 în 4 septembrie M FOST LOVITĂ CU PICIOARELE DE CĂTRE O VECINĂ în vârstă de 45 de ani. necăsătorită și nu numai pe mine ,-a lovit de am fost dusă, cu salvarea, la spital că mi-a produs un infarct f.f. mare de s-au mirat și cei 8 rezidenți care erau la ora 22,30, în ambulatoriu. La acea dată persoana respectivă deținea cel puțin 70 de pisici pe care le găzduia în apartament, pivinița apartamentului său și garaj și nu știu dacă vă puteți imagina de parazitii si mirosurile pestilențiale existau în bloc, pe casa scărilor, mirosuri care intrau și în apartamentele noastre. Datorită acestui fapt am admonestat-o să ducă undeva, într-o casă animățuțele că nu mai putem suporta, din care cauză m-a și bătut. Am făcut demersuri la orice instgituțike de stat dar pentrucă tatăl său era ciripitor al securității încă înainte de anul 198, nu mi s-a făcut dreptate. Si-a făcut și ea un certificat medico-legal că a-și fi zgâriat-o iar cei doi martori dintre ca o persoană feminină – ce era în relații extraconjugale cu băiatul, tot martor, au inventat că a-și fi mușcat-o de mână și i-ași spart capul, lovituri care nu erau wsvidednțiate în certificatul m,edikco-legal al d-luji dr. Crișan. Cu toate acestea nici d-ul sectorist și nici procurorul ce au anchetat cazul și care le-a trebuit 11 luni să dea drumul dosarului în instanță nu s-au autosesizat de acea neconcordanță sau nu au vrut. Între timp tatăl agresoarei fiind prieten cu un alt vecin care înainte de pensie a fost șofer pe salvare, au ajuns la concluzia că ar trebui să-mi dea o corecție și în seara zilei de 14 septembrie 2017, orele 19,30, acel șofer mi-a vorbit f.f. urât, pe care în acdst moment nu mă pot exprima. m -a lovit cu pumnul în tâmpla stângă de mi s-a învinețit și ochiul și am fost nevoită să chem poliția din cartierul nostru și până să mă întorc cu spatele mi-a dat un picior în abdomen din cauza căreia am și astăzi dureri și apoi în spate. Auzind că am chemat poliția a fugit în bloc spunând câ merge să o cheme pe PRIMA agresoare că mă mai lovească și ea. De fapt acest șofer, în anul 1998 și sotului meu i-a tăiat ambele pleoape de ,la ochiul stâng și l-am dat în judecată, deci mai are o sentință penală. Politiștii fiind de la aceeași secție de poliție nu au făcut NIMIC, încă din anul 2014 îmi fabrică dosare inventând persoane pe care nu le-am văzut în viața mea și unde mai puneți că erau pocăiți căci și sectorisul este pocăit și se cred credincioși.
   _, urmăresc toate emisiuniole mfvd și cunosc și faptul mal atât dvs cât și familia dvs. ați fost amenințați cu moartea. În consecință, vă rog din suflet și dacă puteți să-mi răspundeți și dacă puteți face ceva pentru mine, eu vă trimit actele pe care le am, pentrucă, de frică eu nu mai ies pe stradă începând cu orele 16,30-17,00 pentrucă sunt amenințată deoarece în ce privește anchetatorii care-mi fabrică dosarele nu ar vrea să spun, în fața instanței și a altor organe tot ce știu despre aceștia care nu-și respectă obligațiile de serviciu ci se
   fololsesc de abuz în serviciu.

  • CASAP CHIRIACHIȚA spune:

   Buna seara. scriu ca drept d\zpuns ptr ca si eu sunt hartuita psihic, fizic si sexual cu toate ca mai am o luna si implinesc varsta de 74 de ani, si toate astea le îndur din anul 2014, apoi în anul, 2015 în 4 septembrie M FOST LOVITĂ CU PICIOARELE DE CĂTRE O VECINĂ în vârstă de 45 de ani. necăsătorită și nu numai pe mine ,-a lovit de am fost dusă, cu salvarea, la spital că mi-a produs un infarct f.f. mare de s-au mirat și cei 8 rezidenți care erau la ora 22,30, în ambulatoriu. La acea dată persoana respectivă deținea cel puțin 70 de pisici pe care le găzduia în apartament, pivinița apartamentului său și garaj și nu știu dacă vă puteți imagina de parazitii si mirosurile pestilențiale existau în bloc, pe casa scărilor, mirosuri care intrau și în apartamentele noastre. Datorită acestui fapt am admonestat-o să ducă undeva, într-o casă animățuțele că nu mai putem suporta, din care cauză m-a și bătut. Am făcut demersuri la orice instgituțike de stat dar pentrucă tatăl său era ciripitor al securității încă înainte de anul 198, nu mi s-a făcut dreptate. Si-a făcut și ea un certificat medico-legal că a-și fi zgâriat-o iar cei doi martori dintre ca o persoană feminină – ce era în relații extraconjugale cu băiatul, tot martor, au inventat că a-și fi mușcat-o de mână și i-ași spart capul, lovituri care nu erau wsvidednțiate în certificatul m,edikco-legal al d-luji dr. Crișan. Cu toate acestea nici d-ul sectorist și nici procurorul ce au anchetat cazul și care le-a trebuit 11 luni să dea drumul dosarului în instanță nu s-au autosesizat de acea neconcordanță sau nu au vrut. Între timp tatăl agresoarei fiind prieten cu un alt vecin care înainte de pensie a fost șofer pe salvare, au ajuns la concluzia că ar trebui să-mi dea o corecție și în seara zilei de 14 septembrie 2017, orele 19,30, acel șofer mi-a vorbit f.f. urât, pe care în acdst moment nu mă pot exprima. m -a lovit cu pumnul în tâmpla stângă de mi s-a învinețit și ochiul și am fost nevoită să chem poliția din cartierul nostru și până să mă întorc cu spatele mi-a dat un picior în abdomen din cauza căreia am și astăzi dureri și apoi în spate. Auzind că am chemat poliția a fugit în bloc spunând câ merge să o cheme pe PRIMA agresoare că mă mai lovească și ea. De fapt acest șofer, în anul 1998 și sotului meu i-a tăiat ambele pleoape de ,la ochiul stâng și l-am dat în judecată, deci mai are o sentință penală. Politiștii fiind de la aceeași secție de poliție nu au făcut NIMIC, încă din anul 2014 îmi fabrică dosare inventând persoane pe care nu le-am văzut în viața mea și unde mai puneți că erau pocăiți căci și sectorisul este pocăit și se cred credincioși.
   _, urmăresc toate emisiuniole mfvd și cunosc și faptul mal atât dvs cât și familia dvs. ați fost amenințați cu moartea. În consecință, vă rog din suflet și dacă puteți să-mi răspundeți și dacă puteți face ceva pentru mine, eu vă trimit actele pe care le am, pentrucă, de frică eu nu mai ies pe stradă începând cu orele 16,30-17,00 pentrucă sunt amenințată deoarece în ce privește anchetatorii care-mi fabrică dosarele nu ar vrea să spun, în fața instanței și a altor organe tot ce știu despre aceștia care nu-și respectă obligațiile de serviciu ci se
   fololsesc de abuz în serviciu. Înseamnă că CESTE PERSOANE AU AJUNS SĂ INTRE ÎN CALCULATORUL MEU !!!!!!!!!! Asta este prima dată când ăl comunic prin acest sit .

   • CASAP CHIRIACHIȚA spune:

    Îmi urmăresc orice pas cu mașinile din dotare și chiar la POȘTĂ, si totuși o să găsesc posibilitatea de a le trimite, absolut toate actele ce le dețin atât eu cât și alte persoane căci dacă mi se întâmplă ceva să se cunoască de ce. Acolo am specificat și numele lor…….

 50. Ioana spune:

  Domnule Manastire, Vorbiti de nivelul de colectare a veniturilor la buget si de impozitarea multinationalelor, Domnule Borza, il laudati pe Gelu Diaconu ? El a distrus administratia fiscala prin acea nenorocita de regionalizare, Spuneti ca in 2015 nivelul de colectare a fost mai mare , aveti dreptate, tara inca mai avea ce da. Odata cu acea regionalizare a anaf din 70 % salariati direct colectori la buget si 30 % oameni care centralizeaza date, dupa august 2013 , prin crearea structurilor de regiune ne-am transformat in 40 % oameni care colecteaza si 60% oameni care centralizeaza. Intrebati l pe Gelu Diaconu ce produc regionalele anaf si cati oameni au angajat din afara sistemului, oameni total nepregatiti sa mearga sa colecteze bani. Intrebati l pe G Diaconu de ce antifrauda omoara firmele ca sa nu mai avem de unde colecta. Cere ti oficial anaf sa spuna cati bani s au incasat efectiv la buget din actiunile antifraudei. Dar sa nu va dea ce a constatat antifrauda ci tot ce a intrat deja in buget. Vom avea toti o mare surpriza. Cereti clasei politice sa revina la structura dinainte de 2013 a anaf, a fost cea mai performanta structura . Ca sa va convingeti luati nivelul incasarilor din acea perioada. Oare cine verifica multinationalele ? Nu cumva directia de mari contribuabili ? De ce nu au fost controlate ? De ce micii contribuabili sunt omorati de controalele anaf si antifrauda ? De ce s au centralizat marii contribuabili la bucuresti ? Exact pt a nu putea fi controlate. La fel si contribuabilii mijlocii. Haideti sa omoram doar firmele micimromanesti , sa ii protejam pe cei mari si o sa avem incasari la buget din ce in ce mai mici, Anulati regionalizarwa anaf, este cea mai una solutie , atunci ar creste si conformarea voluntara, s ar putea urmarii mai usor firmele suspecte de evaziune fiscala. Restul este poveste. Multumesc daca semnalul meu ar fi unul de alarma.

 51. Florin spune:

  Dl Mănăstire a reușit sa devină o mare deziluzie !
  Se lăuda cu coloana sa vertebrală ! După atitudinea slugarnică fata de C. A. P. Tariceanu cred ca numai de coloana vertebrala nu mai poate fi vorba ! Păcat !

  • Stiuriuc Mircea spune:

   Urmaream cu drag acest post, dar surpriza :incet , incet ,” B1-TV” devine troaca celor de la Antena 3 si Romania – TV .

  • Stiuriuc Mircea spune:

   A ramas fara fonduri si spera sa primeasca de la dragnea.

  • Stiuriuc Mircea spune:

   Astept ca la emisiunile moderate de dvs. sa apara Abraham, Sova , Nastase , Dan Ioan Popescu , Hrebenciuci , Tariceni (am urmarit ce fel de moderator inteles cu interlocuitori ), etc., in curand veti lua apararea tuturor penalilor chiar si a lui Iliescu , Cred ca trebuie sa va retrageti.

  • Cur spune:

   Psd-ul și psd-iștii, începând cu iliescu trebuie să fie acuzați de subminarea economiei de stat(art145 cp) și nu doar închiși, ci executați!!!
   Rușine!!! Au distrus țara

 52. Elena spune:

  Va urmăresc cu mult interes in fiecare zi.Pe domnul Dragnea dacă respecta tot ce a promis are toate șansele sa fie viitorul președinte al României.Sa nu uite însă ca dacă vrei sa controlezi pe cineva ți-l faci prieten .Sa nu ne amăgim cu prietenia străinilor ca fiecare își urmărește interesul.Nu sunt ei romanii noștrii preocupați de viitorul țării credeți ca vor fi cei de afara?

 53. georgescu constantin spune:

  craciun fericit
  am stat putin, dupa multe bucate si nevand ce face ma uitai la voi
  AM vazut ceva frumos facut de un (unul nu trei) artist la Praga. Dar voi ce comentati. Ne manipulati PROFESIONISTILOR?

  SI apropo de prof,,,
  Cum este posibil ca voi (TOTI) sa nu vedeti si sa comentati cum a MINTIT presedintele.
  A spus: PSD a propus…—- Minte propunerea a fost facuta de coalitia PSD-ALDE
  A mai spus: Ulterior a fost facuta o coalitie….—- Minte Coalitia a fost facuta anterior , motiv pentru care cele doua partide au venit impruna,
  S-a mai spun?
  Nu mai spun, dar ma intreb. DE CE voi nu v-ati prins si nu comentati? Jucati la doua capete?

 54. Ioana spune:

  Domnul
  Manastire,chiar nu știți cine va fi propus premier de către psd? Va spun eu, . Lia olguta,stie toată Craiova!

  • Olteanu spune:

   Le-am dat nota DOI la psihologie: lui Dan Diaconescu si medicului Condurateanu dar, am dusmani care pacalesc si ingineri de la CFR ! Olteanu Danut din Comanesti Bc.

 55. gelu spune:

  buna seara!!!
  o intrebare stupida……de ce nu luati tel in direct cu invitatii d-stra?
  ascultati lumea si privitorii!!!!!!
  ne-am saturat sa vorbiti intre voi!!!
  ne conduce d-nul cristoiu?
  d-nul manastire?
  0751957157

 56. doru spune:

  O lege foarte proasta este legea 416 care a invatat oamenii sa nu mearga sa caute un loc de munca .dezvoltati subiectul cu invitatii dumneavoastra ,,politicieni ,, , care merg in teritoriu doar inainte de alegeri ,altfel mai auzi de el cind il su mrprinde televiziunea dormind in timpul serviciului ( parlament ) .un angajat daca nu merge la serviciu doua zile este trimis acasa ,dar ,, alesii ,, nostri sunt mai presus de lege .trebuiesc penalizati cind lipsesc de la serviciu

 57. Mona spune:

  In emisiunea de azi 11.11.2016 Un ;;DESTEPT;; de parlamentar are TUPEUL sa spuna ca un profesor are salariu de 2000 de euro ,îl informez ca un profesor cu o vechime 15 ani are 400 de euro,plus ca noi suntem platiti in LEI nu in euro.il invit sa facem scimb o saptamana de locuri de munca cu remuneratia aferenta ,sunt REVOLTATA pentru ca nimeni nu l-a contrazis

 58. Ecaterina Iancu spune:

  Buna seara,
  Desi il apreciez pe Dl.Banciu, si ii urmaresc emisiunile , azi a depasit orice limita , a tinut-o langa cu UDMR si ungurii aproape 45 minute ceeace este deja extrem de plictisiitor.Ne-a expus de un milion de ori parerea lui despre unguri, ( din pacate despre toti) , si despre UDMR dar sa vorbesti, din nou , aproape toata emisiunea despre acest subiect este deja f.f. mult.A devenit plictisitor si ma face sa nu ma mai uit la emisiune.
  Pacat!!!! Isi va pierde incet incet ascultatorii fideli- am auzit de la mai multi telespectatori ca sunt si ei exasperati-. Dela Banciu dorim si asteptam altceva. Se intelege clar( dovedeste si emisiunea de azi chiar daca el nu recunoaste), ca are ceva cu ungurii, il priveste, dar nu mai vrem expuneri( pentru a cata oara ?) despre acest subiect. Ajunge!!!!
  Este un om f.f. inteligent si astept emisiuni mai interesante(asa cum stie sa faca,, a dovedit-o)
  fara a cauta un cuvintel , macar ,care sa-i dea posibilitatea sa inceapa iar povestea cu ungurii.M-am saturat! Ma plictiseste deja.
  Sper sa nu ma faceti sa va parasesc postul .!

  cu stima,

  o seara agreabil
  o telespectatoare fidela( inca).

 59. Ghinghenu Dan spune:

  Domnule Silviu Manastire , aveti emisiuni foarte bune in ” Dosar de politician ” , dar pe cand aduceti si mafia mizerabila care a distrus orasul Bacau si judetul Bacau ? Puneti pe cineva sa verifice cum a distrus pnl in vremea fostului primar PENAL termoficarea orasului , cati bani s-au luat la contracte si licitatii privind investitiile POS-MEDIU . Noua stapanire psd din iunie , nu face nimic , o lasa tot pnl , aceasta miscare , pregatind falimentarea celei de-a doua societati infiintata de politicieni care tin mare parte din cetatenii Bacaului in frig si fara apa calda .
  Verificati ce pierderi sunt in retele , care-s ca si mosia pnl , cu oameni dedicati , si-i tin pe cetateni fara apa calda .
  Apoi , cate pierderi din retea si mentenante platite in varianta cea mai scumpa , sunt platite din banii publici ai cetatenilor si cate imprumuturi fac pentru administratia publica in scopul acoperirii pierderilor si cheltuielilor dubioase facute sub stiinta politicienilor .
  Acum se pregatesc sa dea lovitura de gratie celor care au muncit onest in societatea de servicii termoficare si sa faca mici societati de servicii externalizate . Asta inseamna tunuri financiare scurte si valoroase , dupa care urmeaza alte feluri de faliment si sute de familii care vor ramane fara locuri de munca , in Bacau unde si asa nu a mai ramas aproape nimic economic .

 60. Romeo spune:

  Doresc sa stiu de ce daca sunt abonat la sa primesc pe Mail stirile RV, nu le primesc.

 61. Adrian spune:

  Doresc sa intreb pe dl Manastire ce cauta in emisiune un individ expirat ca Vosganian care ramane in memoria colectiva ca un individ care s-a injosit in parlament si a cersit sa fie salvat de justitie, iar acum la Dvs in emisiune ne da lectii despre justitie. Greata maxima, pacat Dle Manastire ca invitati astfel de oameni fara caracter.

 62. George Cange spune:

  Buna seara,numele meu este…,poporul roman,
  In ultima perioada este o campanie furibunda contra Bănci Naționale,
  din partea Dlui Lucian Isar.
  Cumva, Dl.Isar țintește vreo funcție?
  Eventual Prim Ministru?
  Nu vreau sa fiu rău,alianta cu soția sa îl obliga,sa fie salvatorul României ?

 63. PRODAN spune:

  Buna seara vreau sa-l intreb pe domnul Mihai Gidea DACA SE INTIMPLA CEVA CU MOTOCICLISTUL CARE SA ACCIDENTAT DIN COLONA PRESDINTELUI FRANTEI LA FEL ERA CONDAMNAT DE UCIDERE DIN CULPA EU SINT NASCUTA IN ROMANIA DAR SINT CETATEAN BELGIAN DE PESTE 25 DE ANI AM FOST IN VACANTA IN ROMANIA SI AM RAMAS SOCATA DE TOT CE SE INTIMPLA AM URMARIT TOT TIMPUL ANTENA 3 SINTETI CEI MAI BUNI CONTINUATI ASA SI SPUNETI PE POST SA MERGA TOATA LUMEA LA VOT CHIAR NUMAI PENTRU ANULA BULETINUL DE VOT SA NU POATA FI FOLOSIT DE CE CARE FAC FRAUDE CU BULETINELE DE VOT MULTA SANSA SI CONTINUATI PRIN A TINE LA CURENT PE TOTI CU REALITATE ROMANIEI

 64. Vasilescu Dan spune:

  Stimata Redactie;
  Sunt un fan al emisiunilor B1 Tv si va scriu cu gandul ca voi auzi vreodata pe post ceea ce vreau sa aflu parerea D-stra in legatura cu ceea ce va adresez .
  D-l Isarescu este luat in colimator, desi tarziu, de catre concetatenii sai. In primul rand,el a creat camnalele de scurgere a valutei ROMANILOR prin artificii si jonglerii financiare pe perioada celor cca 20 de ani de guvernare a BNR, astfel *
  – Miliardele primite in urma imprumuturilor externe , s-au intors de unde au venit prin injectarea lor pe piata, chipului, pentru stablitatea bancnotelor de plastic a banilor romanesti, la momentele potrivite pentru investitorii straini, cand aduceau valuta in Romania pentru a investi, sau plecau cu valuta diin Romania cu valuta pe care au agonisit-o prin mijloacele legislatiei romanesti. Legi facute de conationalii nostri parlamentari..
  – Prin mentinerea valutei straine pentru plata serviciilor -impecabile – ale companiilor straine,adica servicii romanesti si plati in valuta straina- bravo! romani destepti. Apropo, trecerea Romaniei la moneda Euro nu se va face dacat atunci cand s-a furat totul din tara.. Gogorita este ca nu suntem pregatiti – escrocherii ale BNR., pentru ca ei dau verdidtul. Am intrebat si eu pe cineva din exterior care are de-a face cu politica monetara, de ce ne aflam in situatia aceasta si mi-a spus Ş cautati greselile in coyile de topor de la voi. Da, cei din exterior nu au nicio vina,
  – Prin capitalizarea companiilor straine de catre bancile din Romania in scopul obtinerii de profituri uriase, fara sa fie controlati de catre ANAF precum sunt sanctionati drastic cele doar 5% din companii, care sunt romanesti atunci cand fac profituri neortodoxe.
  – Prin politica dobanzilor bancilor din Romania, 1 % pentru depozite si 10 – 15 % pentru imprumuturi – de unde se fac profituri uriase pentru salariile si bonusurile celor din banci ..

 65. roman spune:

  Felicitari ca ii huliti pe machidoni dar ar fi cazul sa prezentati si porcaria bisericii din Romania.

 66. RADULESCU IONEL spune:

  buna ziua domnilor de la redactia B1,daca tot aveti reportaje care se vorbesc si in limbi straine …,va respect ceea ce faceti ,dar nu inaite ca traducerea voastra nu se vede de banda care este jos pe ecran,.tirile de la ora 09 dimineata duminica 24-07-2016,fiti mai la moda cu celelalte canale TV!

 67. ioan spune:

  buna ziua domnilor de la b1 tv ,am urmarit cu atentie interviul cu domnul Cerne a si am ascultat cu stupoare ,ineptiile debitate de analfabetul becali care afirma ca accea presupusa carte scrisa de el ar fi stiintifica dar se pare ca este un plgiat de parericras ,pe care nimeni nu are curajul sa i-l inpute .Fac aceasta afirmatie deoarece chiar el spune ca el pune intrebari la muntele Atos si de acolo vin raspunsurile,deci in consecinta nimic original totul rasuflat de cind lumea ,asa ca nu ne putem incadra intr`o lucrare stiintifica .Ma si mir de celalalt parlamentar care incearca sa filozofeze in legatura cu subiectul dezbatut cu argumente total puerile .Pacat ca asemenea oameni sit pusi sa conduca o tara !Ce dumnezeu nu mai exista oameni inteligenti in aceasta tara?numai cretini ca becalicare au ajuns la averi cine stie pe ce cai si acum il iau pe dumnezeu in brate crezind ca tot ceace spun este litera de lege si vor sa ne prosteasca ca in evul mediu

 68. Nastasiea. MAriana spune:

  Buna ziua. Mă numesc. Nastasiea Mariana. Sunt din com. Matasaru. Jud. Dâmbovița. Sunt o persoană cu handicap. Luxatie congenitală. Bilaterală. Operata de. 11 ori la ambele șolduri. La drept am proteză. După 34 de ani proteza sa deplasat din cauza ostroporozei oasele sau sfărâmat am născut 7copii dintre care 5 sunt in Vista. 2 sunt bolnavi. Situl a decedat într-un. Incendiu a luat foc cu casa cu tot. Am crescut la o casa de copii. Boala mea s-a agravat foarte tare am mai multe agravării. Nu am un ronichi, sunt cardiacă, ficatul este marit. Va rog din suflet dacă puteți. sa mă ajutati ca nu mai suport durerile. Medicamentele nu mai au niciun efect. Trebuie sa mă operez urgent deoarece picioarele S-au inflamat. Nu mai rezist. Mă rog la oamenii cu suflet mare dacă pot sa mă ajute sa le dea Domnul sănătate . nu vreau nimic mai mult decât sa mă fac bine

 69. real spune:

  Presa de multe ori sustine ce e rau si prezinta lucrurile invers ceea ce pentru societate e f rau. In Romania in general oamenii repeta lucruri auzite de la altii fara a sti ceva clar, pentru ca e mai usor asa. In problema cu sistemul sanitar se repeta la nesfarsit aceleasi porcarii: ca e nevoie de spitale, de aparatura , de bani. ca nu sunt destui dr..etc. Desi se stie dar degeaba ca cele mai importante sunt policlinicile. Majoritatea oamenilor care se prezinta la control nu sunt de internat, internarea nu trebuie facuta decat daca e neaparat nevoie si nu se poate altfel, internarea trebuie sa fie cat mai scurta, strict atat cat e neaparat nevoie, internarea nu face bine nimanui. Romania tara cu cei mai multi internati si cele mai lungi perioade de spitalizare. Atata timp cat omul poate fi tratat prin controale la policlinici, e mai bine. Romania NU are dr DAR are cei mai multi absolventi de medicina din Europa, cu multiple facultati aparute in democratia originala. NU spune nimeni NIMIC impotriva facultatilor de la ARAD, ORADEA, GALATI, CONSTANTA, SIBIU, BRASOV, unde nu e posibil sa se faca scoala de asa ceva si se dau DIPLOME ORICUI. Unde sunt prof dr care nu stiu nici cat ar trebui sa stie un student in anul 3 de facultate. S a tot spus la tv dar degeaba ca absolventii pleaca nu din cauza salariilor ci in primul rand datorita problemelor cu locurile de munca. A spus de curand CORINA CRETU la tv ca afara universitatile discuta cu angajatorii de ce forta de munca e nevoie ca sa stie ce posturi scot, in Romania se calcula nr de cadre didactice si dr dupa necesar pe zone la minim. Acum domnul DANCU spune la tv ca nu se mai stie nimic in ceea ce priveste functionarii publici in general, dr si prof si ceilalti si nu se face nimic. Deschide cine ce facultate vrea, face ce vrea acolo, da diplome oricui si desteptii sunt fortati sa plece. NU EXISTA CRITERII in privatizarea medicinei. Exista si in comunism o policlinica cu plata unde dadeau consultatii doar cei de prima linie de care era mare nevoie. Acum deschide cine ce vrea si ajung sefi si cei care termina ultimii si in comunism ar fi fost proiectati la tara DEFINITIV si IREVOCABIL! E HAOS! S a tot spus ca un ministru care nu e dr n are cum sa stie cum stau lucrurile dar de ce nu si ia consilieri adecvati? Ca ar fi.

 70. heidi spune:

  puteti verifica sa vedeti cum se face selectia la programarile pentru internari… la INGG Spital Otopeni – sunati in persoane diferite de mai multe ori si inregistrati.

 71. Dan spune:

  Serban Huidu sa nu uite ca a ucis cu mare nesimtire 3 oameni .Pentru acest neica nimeni i se potriveste o cusca de fier in care sa stea vre-o 75 de ani. Odata la cativa ani mai face un accident. Sa dispara de pe ecranul tv. Nu are ce cauta un criminal pe ecran .Daca legea spune ca nu a vrut sa omoare oameni cu masina ,incalcand reguli de circulatie elementare inseamna ca este o lege tampita facuta pentru beizadele de zero puncte ca huidu.Nici macar nu merita sa-i scriu numele cu litera mare. trebuia pentru ce a facut sa infunde puscaria nu sa apara la tv. Postul tv ,care l-a angajat este pe masura lui . Ma intreb ,daca era familia unui judecator ,mai primea huidu suspendare pentru crima infaptuita ???Mai stiu ca un individ cu un cazier murdar nu este angajat pe nicaieri. Dan

 72. popa spune:

  Buna seara domnilor de la B1 TV va rog in emisiunile dumneavoastra nu mai invitati condamnatii politici care au jefuit poporul roman cu totala nesimtire si mai vin sa ne dea noua abureli fiinca le mai trebuie inca putere .Eu cred ca justitia ar trebui sa fiie foarte aspra cu cei din conducerea poporului roman care au jurat o credinta si nu sa jefuiasca poporul si mai au si tupeu sa vina sa aburesca prin domediul tvului poporul roman eu cred ca ar trebui confiscata toata averea si condanmati de la cel putin 20 de ani si munca la autostrazii si canale nu condamnare la un an cu suspendare .Parerea mea este ca toti acei conducatorii si fosti conducatorii sa fie invitati in emisiuni „condamnatii care au jefuit poporul roman”.

 73. vasile moescu. spune:

  Televiziune fara adresa .Asta este Romania tv. De cine va ascundeti? Cred ca de stirile BOMBA , sa nu cada pe voi. Luati-o mai incet cu stirile bomba ca n-o sa mai aveti ce da pe post pana la urma. Nu-m place de voi . Sunteti prea avizi de senzational, dar nu stiti ce sa faceti cu ele.Bombardamentul vostru asupra privitorilor de stiri rasuflate nu prea are efect. .Nici macar intarziat.

 74. Bobirnac Bogdan spune:

  Buna ziua , am urmarit emisiunea de aseara subiectul facand referire la pensionari si traiul lor, dar va rog sa faceti si mai multe emisiuni pe tema patronilor in care mai nou unii banditi bineinteles pe baza legii fac contracte de munca pe 2 sau 4 ore, si credetima oamenii nu au incotro si accepta aceasta situtie, si pe deasupra iti mai si spun ca daca nu-ti convine sa pleci, deci ce constat contractul de munca este aproape zero. Deci prin intermediul emisiunilor tv speram ca parlamentarii sa schimbe lucrurile in domeniul privat.
  Va multumesc

 75. ct spune:

  Bine ca s a intamplat o data, aseara, la „Jocuri de putere” sa se spuna ceva si impotriva hoardei de subdezvoltati care au terminat orasul Cta – machidonii. Ei n au treaba cu nimic, fac tot ce vor, sunt cei mai tari, orasul e al lor, comertul absolut tot, dar si restul. Ar fi cazul sa se faca ceva.

 76. Claudia spune:

  Are site-ul RV o politica a bunului simt si bunelor maniere ?

  Daca da, de ce nu blocati accesul celor care folosesc un limbaj de mahala si sa stergeti comentarii cu insulte si limbaj total exclus pe site-urile dinafara granitelor Romaniei ?

  Asa ar fi normal, libertatea de opinie se educa iar voi mass media faceti parte, sau ar trebui sa faceti parte, din scoala online !

  NB: observ ca nu raspundeti comentariilor, ultimul raspuns dateaza din noiembrie 2015 !

 77. stud spune:

  Continuare: se tot spune dar NU aude nimeni, ca cele mai IMPORTANTE sunt POLICLINICILE NU Spitalele, dar degeaba. Spitalele, atat cat e nevoie, trebuie sa aiba dotare dar si dr adecvati, ori in Romania posturile sunt pe pile. Romanii repeta si ca la dr cele mai importante sunt ANALIZELE! GRESIT! Cel mai important lucru e CONTROLUL omului, cu discutiile cu omul. ANALIZEZE NU se fac decat cand e nevoie, strict cat e nevoie. Si va plangeti ca NU aveti bani. Daca s a privatizat medicina si va duceti la privati si cereti analize ei va fac, doar castigul e f important. ROMANII NU VOR SOLUTII. O spuneti voi dar DEGEABA!

 78. stud spune:

  Cica mass media trebuie sa spuna adevarul. Dar astazi dnul RARES BOGDAN a demonstrat ca presa NU stie cum stau lucrurile de fapt. Dansul spunea pe post printre altele, ca avem nevoie: de Spitale! Din mosi stramosi numai asa se repeta in Romania – refren permanent. Desi se stie si se invata si in medicina, studentii aud permanent ca: „majoritatea oamenilor care se prezinta la control la dr NU sunt de internat, pot fi controlati, tratati, tinuti sun observatie prin controale de la distanta, sa revina la controale cat e nevoie. Internarea in spital NU se face decat cand NU se poate altfel, e ceva ce numai in spital se poate rezolva. Internarea NU face bine omului, e in mediu de spital, nu are conditiile de acasa si atmosfera de familie. Internarea trebuie sa fie strict cat e neaparat nevoie, cat mai putin. Omul se simte mai bine daca sta acasa si trece la control din cand in cand”. In plus, se tot spune la tv ca cei din west care trec in controale repeta permanent: „Romania tara cu cele mai multe internari si cele mai lungi perioade de spitalizare ceea ce nu e normal”. DEGEABA! Romanii repeta ce vor.

 79. zamolxis spune:

  Urmaresc cu atentie determinarea dvs. in a spune lucrurilor pe nume. Nu este treaba ,sau vina dvs in ceea ce priveste programul si subiectele tip „news”,dar pentru ca ati mai ramas cam putini cei ce dau dovada de bun simt si respect fata de meseria de jurnalist / reporter,i -mi permit cu respect sa va rog sa le explicati „mucosilor / „selor ” cu microfoane in dotare ca repetarea la esasperare(nu mai stiu exact cum e corect scris -sunt de..ani si ani …un „diaspora”,sau „capsunar”)a „breaking news”-urilor la kilogram cu Krisy Porcea , Jiji Beekkreaza si alte lighioane „penibilopelinelice” ne aduce la disperare pe noi astia ce nu prea avem timp de „deseuri & zoaie”,asteptand de la un post TV ce se respecta, timp consistent acordat subiectelor Dvs de exemplu si 30″ (30 seconds) la capitolul „ZOO -fauna mondena de Dumb-bou-vitzea”,nici o secunda in plus. De zile intregi articole in EVZ, zeci de minute pe B1tv de „melodrama” pelinel-cristinel „si altele … par cel putin „neseriozitate”, e ca si cum tara arde si persoNUlitatile sunt periate si gadilate in mod scabros. Toata stima (si modestia ce se impune conditiei mele pe scara valorica a sociatatii ) ptr. Dvs si cei ca Dvs,va urmares emisiunile 100% (cu exceptia orelor impossibile cand sunt in serviciu). Aveti oricum curaj. Va urez sanatate ,noroc si sansa de a nu fi marginalizat si atacat de catre „caracatita” ce sufoca de 26 de ani Romania si implicit pe noi romanii. Doamne ajuta….

 80. alina stanciu spune:

  Buna ziua! Sub comanda PNL-ului conducerea ANFP a anulat toate examanele din toata tara din toate domeniile di luna decembrie pana la primirea noilor ordine din partea PNL. Directorul general nu vrea sa semneze nici un aviz penrtu sustinerea examenelor desi au fost stabilite de ei data exanenului , am depus dosarul ,s-a publicat in monitor iar cand sa se intruneasca comisia pentru verificare dosare am fost anuntati ca se anuleaza ca nu se sustin examen in toata tara. Va rog sa verificati d-stra! Multumesc!

 81. Burla Silvia spune:

  Buna swara.Ma uitam si eu la d-voastra si am zis sa scriu si eu un mesaj.Este bine ca ati chemat si tineri la emisiune sa-si spuna opiniile dar trebuie sa le ascultati si pe ale noastre cei din zona rurala.Suntem o familie formata din 6 persoane si avem un venit de 336 lei,alocatia copiilor.Sunt casnica pentru ca asa afost sa fie,nu am avut unde sa lucrez de cand s-au inchis fabricile de la noi din oras.Acum locuiesc in sat Benia com.Moldova Sulita jud Suceava si am 4 copii frumosi si sunt toti la scoala.As vrea sa stiu cum pot parlamentarii sa-si mai mareasca salariile si pensii nesimtite cand stiu ca,copiii traiesc doar cu 84 de lei?Era mai bine cu Ponta macar el a inceout sa faca ceva,dar astia ma tem ca nu o sa mai mareasca nimic.Pacat……….pentru ca copiii sunt viitorul acestei tari si daca nu facem acum ceva pentru ei ma tem ca Romania o sa fie doar cu numele ca in rest o sa fie doar straini la noi in tara.Tot respectul pentru d-voastra si pentru emisiunea d-voastra dar nu cred ca se mai poate face ceva in privinta copiilor.Pacat de acei tineri care au murit in clubul COLECTIV.Trebuia sa-si dea demisia Iohannis si cu acolitii lui nu Ponta si guvernul.Este o mare rusine sa vezi ca au murit atatia tineri iar Iohannis merge la summit-uri pentru refugiati.De unde o sa-i mai intretina si pe aia?La copii nu le mareste alocatiile dar sa primesca refugiati si sa cheltuie cu ei milioane de euro au de unde.Rusine sa le fie.Nu a facut nimic de cand e presedinte numai s-a plimbat pe banii nostrii si si-a facut GUVERNUL MEU.Pacat de aceasta tara care este bogata si totusi atat de saraca ca nu-i mai poate satura pe hoti sa nu mai fure.A plecat un basist si avenit altul mai ceva ca cel dinainte.Halal conducatori avem.Era mai bine pe vremea lui Ceausescu,aveai de lucru,era siguranta nu ca acum,iesi in oras si te omoara pentru 10 lei.Daca se poate face ceva in aceste privinte ar fi bine pentru tara si pentru copii,daca nu atunci degeaba au murit atatia oameni si la revolutie si in clubul Colectiv.Nr de telefon 0758437910.Va multimesc.

 82. anda spune:

  Domnule Rareș Bogdan poate reușiți să il invitați într-o emisiune pe Ministrul Educației si să îl întrebați de ce la Școala Gimnazială Ionel Miron Ivănești care are arondate alte 12 structuri ,la acest moment nu sunt lemne iar copiii ,vreo 700 la număr , tremură de frig,iar cadrelor did. nu le sunt asigurate condițiile de muncă.De ce credeți că ajung directori de școli persoane cu definitivat , într-o școală unde 80 la sută sunt cadre didactice cu gr.I și II, cică detașați în interesul învățământului,fără consultarea consiliului profesoral.Cred că servesc cu totul alte interese ,numai pe cel al învățământului nu…..
  Acești directori sunt puși de primari și împreună își bat joc de bugetele școlilor,nimeni nu ii verifică să îi pună să plătească pentru ceea ce fac și să recupereze pagubele făcute…..copiii au ajuns victime nevinovate..

 83. Antonie spune:

  NOI AVEM O PROPUNE : UNUL DIN JURNALISTI,,COLEG AL DVS SA FIE CA PREMIER :,d-L RARES BOGDAN..VA ASIGURAM CA BATE MULTI MINISTRI CARE NU SUNT BUNI NICI DE ZEAMA OULUI.iL URMARESC DE MULT TIMP SI NI SE PARE O PERSOANA FOARTE POTRIVITA..ESTE APOLITIC,IUBESTE ROMANIA ,STIE MULTE DEDESUBTURI ALE CORUPTIEI,E CURAJOS,BATAIOS,ARE MULTA POPULARITATE,FIIND FOARTE CUNOSCUT.ESTE CREDINCIOS,CU BUN SIMT,NU NE-AR FI RUSINE CU UN ASEMENEA PRIM -MINISTRU. pe care sa=l propuna presedintele Romaniei. Ce se tot caciuleste la niste politicieni lasi care ,acum isi ascund capul in nisip.Alte PROPUNERI: ASANAREA PARLAMENTULUI SI SENATULUI DE TOTI INCOMPETENTII, CU ACTIVITATE O,CU PROPUNERI ,PREOIECTE FACILE,NECONFORME,,CU MULTE ABSENTE,,CU FURTURI DE VOTURI ,CAND SE VOTEAZA LEGI.MADAM ROBERTA,AFARA CU EA,I-A VENIT SI EI SOROCUL SA RASPUNDA !!!,PE ANUMITE CRITERII SE AJUNGE USOR LA CEI 300 DE parlamentari.,pedepsirea drastica a coruptiei,intezicerea traseismului politic,vot prin corespondenta pentru diaspora,anularea pensiilor speciale .In noul Parlament Sa fie si un ochi al,,strazii,, care sa verifice pe post de observatori corectitudine activitatii parlamentarilor si senatorilor:absente ,voturi pe calculator,etc., adica un grup de 10-12 voluntari care sa se schimbe dupa 2-3 luni cu alt grup de cetateni cu drept juridic ,care sa vegheze bunul mers al activitatii.

 84. simona spune:

  cred ca mortii se intorc in groapa cind o vad pe dna lavinia sandru (iubita si stimata sotie de politician corupt, cercetat, invinuit, hot, etc etc…) comentand diverse tampenii in stil moralist la realitatea tv in contextul tragediei din club colectiv! o rusine !!! chiar de geaba au murit…..si nu ati priceput nimic!

  • multi vad, putini pricep!Si ce voce are d-na asta, daca o asculti, te doare capul., In alta ordine de ide am inteles ca din 2016 PFA-urile sunt terminate de „alesii neamului”, asa cum au distrus tot ce mai functiona in tara asta Am ales pana am cules… Sa se puna pe picioare scoala, transformata in sistem de imbecilizare in masa-cel mai bun ministru al invatamantului, dl. Funeriu, a avut cea mai scurta prestatie- apoi sfintiile lor duc turma la vot! Stiu ca numarul bisericilor depaseste suma scolilor si a spitelelor.In Targoviste sunt peste 100 de biserici, cateva licee, cateva scoli generale, doua-trei spitale de stat, tot atatea clinici particulare si gata Carciumi si farmacii nenumarate,la medicamentele se fac reclame tv iar daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului, eventual direct lui Dumnezeu, care rabda asa ceva. Cum spunea Eminescu: si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni, sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni: sau Adrian Paunescu:Doamne, vino Doamne sa vezi ce a mai ramas din oameni.Pe cand nu era parlamentar, Victor Socaciu ,canta : Buna tara rea tocmeala, mama ei de socoteala,vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem tot ca prostii, aia hoti, astia hoti. mama lor la toti, adevar graia, ne lipseste un cenaclu , sau nu…

   • Milu Bajenaru Valentin spune:

    victor socaciu era si secretar de stat pentru problemele revolutionarilor unde a scris sdrese luate de instanta de judecata pareri nu acte,..Milu..

 85. nicoleta spune:

  a fost si fata mea la un interviu pe care la dat si nu a luat proba,nu stiu ce criterii aveti dar eu cred ca sa descurcat,are o voce buna,a lucrat la radio,are dictie si este placuta,deci tot cu pile se ia si la dvoastra,ca dealtfel in acest sistem corupt,tot ”PILA”conteaza,va multumesc!

  • Nastasiea. MAriana spune:

   Buna ziua. Mă numesc. Nastasiea Mariana. Sunt din com. Matasaru. Jud. Dâmbovița. Sunt o persoană cu handicap. Luxatie congenitală. Bilaterală. Operata de. 11 ori la ambele șolduri. La drept am proteză. După 34 de ani proteza sa deplasat din cauza ostroporozei oasele sau sfărâmat am născut 7copii dintre care 5 sunt in Vista. 2 sunt bolnavi. Situl a decedat într-un. Incendiu a luat foc cu casa cu tot. Am crescut la o casa de copii. Boala mea s-a agravat foarte tare am mai multe agravării. Nu am un ronichi, sunt cardiacă, ficatul este marit. Va rog din suflet dacă puteți. sa mă ajutati ca nu mai suport durerile. Medicamentele nu mai au niciun efect. Trebuie sa mă operez urgent deoarece picioarele S-au inflamat. Nu mai rezist. Mă rog la oamenii cu suflet mare dacă pot sa mă ajute sa le dea Domnul sănătate . nu vreau nimic mai mult decât sa mă fac bine. Tel:0762944243

   • Ecaterina Iancu spune:

    Buna seara,

    sunt o telespectatoare fidela a canalului tv. B1.

    sunt f. surprinsa ca-l invitati f. des pe Codrin stefanescu care si in aceasta seara la emisiunea d-lui Manastire s-a comportat execrabil, vorbind in mod totalmente necivilizat si lipsit de un minim bun simt , continuu peste ceilalti, fara un pic de jena . Din pacate Dl. Manastire nu l-a atentionat destul de sever si categoric cel putin pt. faptul ca noi, telespectatorii , nu suntem dispusi sa ascultam obrazniciile tupeismul si nesimtirea acestui personaj care nu are limite.Eu l-as fi invitat afara!

    Sunt de acord ca trebuie ascultate si parerile unui partid ca PSD, dar nu un stfel de personaj fara scrupule , bun simt si sfidator.La un moment dat am avut impresia, din pacate, ca el conduce emisiunea. Doamne fereste!

    Va rog nu ne mai stricati serile cu astfel de indivizi. Lasati-i pt. Antena 3 sau RTV..

    Regret sa va spun ca ne puteti pierde foarte usor ca telespectatori fideli si nu cred ca merita un individ ca acest
    Codrin Stefanescu.care nu stie nimic altceva dacat sa jigneasca si sa fie mojic.

    va doresc o seara agreabila;

    cu stima

    o telespactatoare care va apreciaza si care spera ca veti tine cont de cele mentionate de mine.

    • GINA spune:

     In Galati pt un post de asistent medical se cere şpagă de la 7000 la 10 .000 de euro si daca exista mai multi doritori se cere mai mult …… licitand postul …
     Pentru cine da mai mult .Cand a fost mafia PSD NU EXISTA EXAMEN CORECT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top