Contact redacție

email-buton
redactie@reportervirtual.ro
telefon buton
(021) 539 08 07
facebook-reportervirtual
facebook.com/ReporterVirtual
twitter-reportervirtual
twitter.com/ReporterVirtual
 

Tags: ,

82 comentarii

 1. Gh.Gradinaru spune:

  Ca telespectator fidel al postului B1 TV, vreau sa atrag atentia asupra multor inadvertente la comentatorii dv.Chiar acum cateva minute dl.Manastire sustinea sus si tare ca Statele Unite Va face si Va drege, in loc de VOR face.Stiti, zgarie la urechi oameni care au invatat putina gramatica in tara asta, in alte timpuri ,nu acum cand profesorii vorbesc mai agramat ca elevii.
  Nu pot sa nu-l amintesc pe dl.Tudor Barbu, care, plin de sine si foarte mandru ca poate intrerupe comentariile care nu-i convin, acum cateva zile sustinea sus si stare ca Statul Evreu a facut si a dres.Oare stimatul domn nu stie sau nu vrea sa stie ca nu exista un astfel de stat, asa cum nu exista Statul arab sau Statul crestin, etc. Se spune Statul Israel sau cel mult Statul israelian.
  Prima sintagma statul evreu se eludeaza existenta evreilor in aproape toate tarile de pe glob si , mai mult sunt jignite minoritatile din Israel, respectiv arabii, crestinii, care traiesc in Israel dar nu sunt evrei.. As fi multumit daca dl.Barbu si-ar cere scuze in prima emisiune pentru incompetenta Domniei sale ,dar ma indoiesc.

 2. Plai Constantina spune:

  Doresc romanul Bancherul diavolului !

 3. emilia spune:

  catre Conducerea B1 tv :media romaneasca se adinceste repede in ridicol si non valoare, ati ajuns „lada de gunoi” a mediei ?. Ati „luat” de la rtv, acun de la A3, In prime time sunt „doi” (ora 13-15) golanasi care birfesc mincind seminte in parc; nevroticul Barbu ????- aia este emisiune ?, mai aveti un ins pentru o ora pe la ora 11-12, 360- ma trimite in ev mediu ! chiar si Manastire are invitati „un” Dragomir, savaliuc, chiriac ?- alta gasca golanista al A3, traiesc in Sarasota ,Fl, am setat computerul pe B1, ei dezamagirea e uriasa ! voi intra pe net DOAR PENTRU RADU BANCIU , CA ESTE GENIAL ! TRIST, FOARTE TRIST ! PACAT

  • Ciprian spune:

   Aveți dreptate! Nu înțeleg aceasta schimbare la B1TV. Sper sa fie de moment…

   • Dumitrache Ioan spune:

    De f.multe ori la emisiunile lui R.B. Se poarta interminabile discuții sterile iar pe banda ,se perinda tot felul de (bombe) a la A.3. E ste bine ca acestea sa fie date pe post și sa nu ne facă sa ne pierdem timpul ,ascultând nimicuri! Vreau sa cred in continuare ca ascult un post serios..

  • Gheo spune:

   Cred ca totusi esti prea dură, mănăstire descoperă si lucruri adevărate dar ascunse de guvernanti, buzoianu si zamfir fac un duet care ne spun chiar în glumă tot multe pe care guvernanții…le ascund …

 4. Petru Teodor Craciunas spune:

  intamplator am urmarit o parte din emisiunea privind chemarea la DNA a bunicii doamnei Ana Maria Patru in legatura cu achizitia de 130 mii de euro. Nu inteleg de ce atata tevatura cand, in realitate trebuia sa se puna o simpla intrebare. Stimata doamna, dumneavoastra ati realizat deci venituri de cel putin 130 mii de euro. Vrem sa stim cat impozit ati platit dumneavoastra in perioada cand au fost realizate aceste venituri. De altfel aceasta intrebare ii poate fi adresata chiar si domnului Dragnea relativ la megaliticul domeniu al carui proprietar este.
  Cu respect, P. T. Craciunas

 5. petre dan spune:

  Pantelimon Iancului sau proiectul noaptea mintii
  proiectul e aproape de final
  cine nu stie mecanica fluidelor crede ca avand 3 benzi pe sens pe pantelimon crede ca va rezolva ceva dar nu stie ca debitul e dat de gatuirile din intersectia morarilor si socului. da vor fii asupriti locuitorii care vor fii nevoiti sa isi lase masinile undeva pe camp daca este loc, sa se mute intr-un alt cartier mai putin asuprit. debitul va fii acelasi doar posesori de autoturisme vor fii victimele megalomaniei unei constructii facuta din dușmănie fata de locuitori.

 6. Ela spune:

  Buna seara!

  Nu cred ca toti directorii de scoli sunt numiti politic. Nu stiu ce stiti dumneavoastra, dar cu siguranta eu nu am fost numita politic. Am trecut printr-un concurs. M-am pregatit pentru acest examen si chiar nu mi se pare corect sa se afirme in emisiunea doamnei Nadia Ciurlin din data de 11.09.2017 asa ceva.
  De multe ori invitatii nici macar nu cunosc realitatea din teritoriu, dar vorbesc. Daca vreti sa stiti ce se petrece intr-adevar in sistemul educational, mai bine ati invita oameni care chiar lucreaza in acest domeniu, nu politicieni, nu tot felul de invitati care nici nu stiu despre ce e vorba.
  Mai bine v-ati duce in sedintele publice de recrutare a personalului didactic pentru a vedea ca nici nu mai vor oamenii sa se angajeze in invatamant. Eventual opteaza doar pentru posturi la oras, iar scolile de la tara se multumesc cu pensionari si cadre necalificate.
  Mai bine ati veni sa vedeti cate situatii ni se cer zilnic si cate documente… Cadrele nici nu mai au timp sa predea, deoarece fac hartii peste hartii… Si mai sunt multe de spus pe care oamenii care nu fac parte din sistem nu le vad si nu le cunosc.

  • Un roman revoltat spune:

   Fortele retrograde ale TUTUROR MINISTRILOR EDUCATIEI AU DISTRUS SISTEMUL DE EDUCATIE DIN ROMANIA!
   Directorii de astazi incalca legile pe banda rulanta si nu ii verifica nimeni:
   1. Isi angajeaza toate rudele de la profesori, contabil pana la femeie de serviciu. Dau in restrangere de activitate profesori cu 2 facultati de stat, master in domeniu si media 10 la examenul de gradul I si angajeaza rude cu 3 ani de facultate si nota 5 la examenul de titularizare in scoala, cu sau fara definitivat. NIMENI NU VERIFICA CUM DISPAR POSTURI SI SUNT REINFIINTATE PENTRU RUDELE DIRECTORILOR. (incalcand Legea educatiei nr. 1 din 2011)
   2. NORME INCOMPLETE LA TITULARI CU GRADUL DIDACTIC I SAU TITULARI CU COMPLETARE DE NORMA PENTRU A ADUCE SUPLINITORI IN SCOALA CU NORMA INTREAGA
   3. DIRECTORII ISI IAU ORE IN REGIM DE PLATA CU ORA, IN TIMP CE COLEGII DE CATEDRA SUNT CU NORMA INCOMPLETA ( incalcand OMECTS_nr._4865_16_08_2011)
   4. CLASE SEGREGATE PE CRITERII ETNICE (incalcand Metodologia pentru prevenirea si eliminarea segregarii scolare a copiilor romi, 2007 publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 692 din 11/10/2007
   5. IMPARTIREA BUNURILOR SCOLII DOAR CU PROFESORII DIN GRUPUL CARE SUSTIN DIRECTORUL SI CU RUDELE, RESTUL PROFESORILOR SUNT MARGINALIZATI SI UMILITI
   6. CLASE SUB EFECTIVUL DE 15-25 DE ELEVI (incalcand Legea edcucatiei Art. 63, la data 30-Dec-2013 Art. 63, alin. (1), litera C. din titlul II, capitolul III modificat de Art. I, punctul 9. din Ordonanta urgenta 117/2013)
   7. ELEVII REPARTIZATI IN CLASE IN FUNCTIE DE PREFERINTELE COPIILOR DE DIRECTOR, LA FEL SI PROFESORII DE LA CLASELE RESPECTIVE SUNT ALESE IN FUNCTIE DE PREFERINTELE DIRECTORULUI, NU DUPA VALOARE (incalcand Legea edcucatiei)
   8. OPTIONALELE SUNT DISTRIBUITE RUDELOR SI PRIETENILOR LA DISCIPLINELE ALESE DE DIRECTOR, CHIAR DACA PARINTII SI ELEVII OPTEAZA PENTRU O ALTA SPECIALITATE. ( incalcand Statutul disciplinelor opţionale Statutul disciplinelor opţionale din CDS 2011-2012 elaborat de MEN)
   I-as transmite Domnului Miclea urmatorul mesaj:
   Din scaunul ministerial toate sunt bune si frumoase, va rog sa coborati in salile de clasa si veti vedea cosmarul pe care l-ati provocat.

 7. ovidiu spune:

  Ultima mizerie psd – voucerele de vacanta sunt obligatorii si taxate cu 200 lei din salariu. De ce nu poti plati impozitul pe vouchere cu vouchere? La miloc nu este decat o excrocherie.

 8. Ct spune:

  IN SFARSIT PREZINTA cineva ceva IMPOTRIVA GLOATEI de gunoaie nenorocite, machidonii. MACHIDONII sunt cea mai nenorocita adunatura de tzigoiner pe care poate cineva sa si o imagineze. Astia trebuie trimisi in gunoi la originile lor, sa nu i mai vada nimeni niciodata. Au terminat toata dobrogea. Sa fie dati afara din tara.

 9. Lucian Francean spune:

  Futui Amaru’!
  Io nu vreau sa cotizez ca Astia sa ia pensii si salarii nerusinate.
  Se pare ca in tara asta conteaza doar magistratii, politaii, generalii si politicienii.
  Restul e gloata, prostime ……………..

 10. Georgeta spune:

  Ptr dl Rares Bogdan,
  In legatura cu CRIMA de la Spitalul Made Life Grivita ( ca nu pot sa o numesc altfel!)

  Si fiica mea, de 28 de ani, la prima sarcina, a fost afectata grav in acest spital, in 2013, tot asa, dupa ce a dat o suma imensa ca sa nasca in conditii de siguranta, au adus-o in pragul mortii!!!
  I-au dat pe timpul sarcinii tot felul de medicamente, Femibion, etc, etc, desi sarcina era perfect normala ( Nu am inteles de ce!!!??? Cred ca si asta e o afacere sau o experienta pe care o fac pe paciente.) Sarcina nu ridica nici o problema!!!
  A fost pacienta doctorului Iliescu, dar tocmai cind sa nasca el nu a fost in spital, a nascut cu o doctorita..
  A treia zi a externat-o, taiata si varzuita toata, si timp de 2 luni nu i s-a oprit singerarea!!!
  Nu putea sa se ridice din pat nici sa alapteze copilul, asa era de slabita, si ei ii spuneau mereu la telefon, ca ,, sa nu se impacienteze, ca asa e normal”
  Au inceput apoi frisoane, temperatura si hemoragie mai mare!
  Aproape ca i-am obligat sa o reinterneze pentru a vedea ce se intimpla, pentru ca si eu am nascut, dar asa ceva nu mai vazusem, sa ai hemoragie 2 luni!…
  Am reusit cu greu sa o reinterneze pentru chiuretaj hemostatic, dar dupa chiuretaj, la citeva minute, s-a pornit o hemoragie imensa, s-a umplut patul de singe, au dus-o iar pe masa de chiuretaj, nu au reusit sa stopeze, i-au introdus o sonda, un balon umflat, in uter, ca sa preseze vasele atinse de chiureta
  Cu ultimele ei puteri, m-a sunat, a zis ca vor sa-i scoata uterul, dar e riscanta si operatia asta ca e foarte slabita!
  Mi-a zis sa o iau de acolo , ca nu mai stiu ce sa-i faca, sunt depasiti, sa o iau de acolo ca nu-i mai dadeau sanse de viata, si sa o duc unde stiu eu , sa o salvez.
  Nu au vrut initial sa o dea. A insistat ginerele meu, zicind ca o ia pe semnatura!
  NICI SALVARE PROPRIE NU AVEAU LA SPITASLUL LOR ATIT DE LAUDAT!!!
  A luat o salvare particulara, nu mai stiu de la ce firma, si am dus-o de urgenta la Spitalul Municipal, mai mult moarta decit vie!!!
  Sa le dea Dumnezeu sanatate la medicii de acolo: Seful de sectie de la Ginecologie, prof. Anca, dr. Mihai Dumitrascu, dr. Bogdan Dorobat, si inca o d-na dr. pe care nu mai stiu cum o cheama !!!
  Ei mi-au salvat fata!!!
  Altfel, fata mea murea, si eu ramineam cu o copilita de 2 luni in brate!!!

  Am fost atunci prea amariti, prea terminati ca sa mai facem plingere penala, si apoi fata a zis sa-i lasam in plata Domnului. Ea era multumita ca a scapat cu viata…
  Nu a mai putut alapta copilul din cauza antibioticelor si altor tratamente pe care au fost nevoiti cei de la Municipal sa i le faca.
  Timp de 2 ani a facut controale si tratamente ca sa se refaca….

  Va rog sa nu incetati ancheta jurnalistica.
  Ajutindu-i pe bietii oameni care si-au pierdut fata, ma razbunati si pe mine, ca fata mea a vazut moartea cu ochii din mina lor!
  Adaugati si cazul nostru la cazuistica lor de mal-praxis!
  Daca nu ma insel, chiar si fiica lui Petre Roman, Oana, a trecut prin ceva similar, tot la Made Life Grivita!
  Puteti sa o contactati!

  Va doresc multa sanatate dvs si la toti cei apropiati
  Apreciez mult emisiunile dvs!

 11. Anghel spune:

  Buna ziua. In legatura cu subtitrarea de la reportajele straine, scoateti burtierele sa putem citi sau nu mai dati subtitrarea ca oricum nu intelegem nimic din cauza BURTIERELOR.

  • emil s. spune:

   NU VA MAI LEGATII DE POPOVICIU CA VA ANCHIDE SANDRAMAUA.
   TOT CE ARE O MUTAT PE MAMA LUI LUIGIA IAR BODYGUARD AI UNU TIMOFTE CARE STA AN MONTE CARLO.CAUTATII AN PROCESELE LUI CU comaliment.sa.bucuresti herastrau si alte ambarligaturi.

 12. BRATOSIN IONEL spune:

  nici o televiziune nu zice nimic despre pensile speciale cum au fost obtinute ca inainte de 89 erau pensi civile si pensi militare iar acum si-au votat ei pe interese pensi speciale iar curtea constitutionala nu zice nimic oare o fi constitutional s-au nu binenteles ca da pentru ca ei jmecheri au parte de ele nu prostimea care munceste sa-i tina pe functi.La privat programul e prelungit nu ca la stat 8 ore iar la ora cand se termina cu minute bune inainte se i-au la trinta cu portalul Sa tot lucrezi la stat ziua trece leafa merge bani cat cuprinde facilitati la greu ce mai……..La prostime pensiile au crescut de la 1 iulie cu 9 procente la jmecheri s- au dublat oare asta e dreptate sper sa nu aiba prea mult parte de ele.Inca un lucru de care nu se tine cont preturile cresc functie de salariile si pensiile jmecherilor. TARA DE HOTI SI DE JMECHERI FAC LEGILE PE BUNUL PLAC

  • ba voi scrie eu despre asta
   nu „da bine” dar nu-mi pasa
   citeste in zilele urmatoare

  • Lucian Francean spune:

   PANA CAND?
   Cat mai trebuie sa rabdam?
   ROMANIA ESTE FACUTA NUMAI DIN GENERALI, Politai, Securisti, Judecatori si Parlamentari?
   Vor ajunge sa-si dea legi, sa se judece si sa se spioneze intre ei ca noi plecam!
   Mai bine auslander decat cetatean, pentru ca in cetatea asta (ROMANIA)unii sunt mai cetateni ca altii. Nici o problema sa fie, FARA NOI.
   Mai bine capsunar fara tara decat cetatean roman!
   Sa-si aduca forta de munca din Asia, s-apoi or vedea!
   ‘IN LUME NU-S MAI MULTE ROMANII!’
   Ba sunt! Chiar mai multe …………………………..
   General te face campul de bataie, nu linsul hartiilor intre doua birouri!
   Ma astept la tot ce-i mai bun

 13. Lucian francean spune:

  Stimate Domnule Rares Bogdan
  Emisiunea Jocuri de Putere si Dvs. sunteti vector de imagine azi in Romania. Imi este frica sa spun Romania social-politica, Romania economica, Romania ecconomica, samd.
  Un poet proletcultist scria odata o poezie cu titlul „in lume nu-s mai multe Romanii”, din pacate sunt. Romania este tatra care-si discrimineaza proprii cetateni prin tot felul de legi, masuri si prin neputinta.
  Invatamantul este egal si gratuit pentru toti copiii din Romania, in schimb conditiile sunt inegale. Unele scoli publice dispun si de piscina acoperita in schimb altele si sunt multe nu obtin nici macar autorizatia de functionare. Buda e in curte si nefunctionala sau sub lacat ca se pot intampla accidente.
  Unii cetateni romani dispun de toate conditiile unui trai civilizat, altii in schimb rabda. Pana cand?
  Impozit platim la fel, obligatiile exista, cand in schimb vine vorba de drepturi, mai bine nu intreba. Multi dintre cetatenii Romaniei nu au dreptul in locul in care traiesc la o viata civilizata si in conditii de egalitate (electricitate, apa, canalizare, gaze, comunicatii, scoala, asfalt, asistenta medicala, etc). De ce trebuie sa existe diferente de tarif in functie de zona la serviciile publice de utilitati?
  Nu suntem toti cetateni romani? Sau in fine marea majoritate ……….
  Comunsitii au avut un plan de electrificare. In aproximativ 10 ani au reusit sa electrifice mai mult de 80% din localitatile din Romania. Astia de 27 de ani ce fac? Am auzit de greaua mostenire, am auzit de faptul ca nu putem, ca nu ne permite UE, ca etapa actuala, etc. Imi pare ca trebuie sa spun si sa gandesc ca si Sabin Gherman: ” M-am saturat ….

 14. vasile l spune:

  urmaresc in fiecare seara emisiunea d-nului banciu a doua zi o comentam cu un prieten NE PLACE LA NEBUNIE cu stima vasile

  • Constantin Paris spune:

   Este un oligofren
   Tot ii trage cu vederi din alte zone si maninca din timpul emisiunii cu ceva ce nu intereseaza
   O ia in balon tot timpul pe Halep.
   De ce nu spune ca exceptind Pliskova si Wozniaki toate au prestat penibil
   Venus a pierdut primul meci, Muguruza al Doilea, Garcia primul, iar Svitolina si Ostapencu(pe care oligofrenul o face fenomenala) pe amindoua
   RUSINE banciule! Esti oligofren

 15. dan spune:

  nu stiti sa intrebati esentialul la legea pensiilor intrbati pe doamna ministru daca cei 2 ani de reducerea varstei de pensionare pentru zonele poluate se cumuleaza cu reducerea priviind grupele de munca

 16. fane spune:

  Are dreptate Tariceanu cand a afirmat despre profesori .Dupa cate stiu acestora le-au fost marite salariile .Cat sa le mareasca ? Dar pompierilor cat le-au marit salariile ? Nu trebuie comparata munca unui profesor cu munca unui pompier sa fie clar ! Sau a unui miner !

  • elvis spune:

   TARICEANU EA MINTIT PE PROFESORI CA LE MARESTE SALARII CU 50% CAND ERA PRIM MINISTRU , SANT DE ACORD SA LI SE MAREASCA SAKLARIILE TUTUROR ROMANILOR

 17. BUSIOC ION spune:

  DORIM SA STIM DE CE GUVERNANTII CAT SI LIVIU DRAGNEA NU VORBESC DE HOTARARILE JUDECATORESTI PE 2017 PENTRU INVATAMANT NOI PENSIONARII LA CINE INTINDEM MANA CAND NE RECUPERAM BANII DUPA CE MURIM

 18. Io Pana spune:

  Buna ziua. Ma adresez d-lui Orcan cu rugamintea sa studieze in ce masura este adevarat faptul ca in judetul Teleorman , cu dosare de arenda false [ in titlurile de proprietate apar proprietarii decedati,] iar presedintii de asociatii agricole au elaborat
  dosare cu semnaturi false pentru FRAUDAREA FONDURILOR EUROPENE. In Dosarul penal nr. 1402 / 292/2017 judecat pe data de 04.05.2017 de catra judecatoria Rosiori de Vede jud. Teleorman. , intimatul Purcel Ion din satul Merisani, com. Dobrotesti jud. TR. a recunoscut ca a fraudat fondurile europene cu 25.000 de EURO , pentru achizitia unui tractor. instanta a respins ca neantemeiata plangerea penala formulata de petentul Pana Ion, si ma obliga pe mine la cheltuieli de judecata 50 de lei. In plangerea penala formulata de mine am aratat faptul ca Purcel Ion cu care am fost asociat sa lucreze 4,07 ha. pentru anul agricol 2014 nu mi-a virat contravaloarea produselor agricole in contul personal deschis la B.C.R. Rosiori de Vede. [ 40,273,5 RONI ] la nivelul anului 2014, intretimp banii respectivi sunt purtatori de dobanda si penalizari . Concluzionez faptul ca ,, La grupul infractional constituit la nivelul judetului Telorman de numitul Purcel Ion s-a mai adaugat un membru respectiv judecatoarea de caz. „. Din grupul infractional fac perte integranta , Purcel Ion , colaboratorul sau Dinita Marian, recunoscut in instanta de Purcel Ion, care a afirmat ca chiar a mers din poarta in poarta cu contractele de arenda unde totii complicii din dosar au semnat. probabil necunoscand ce semneaza. . Eu am refuzat categoric sa semnez , cunoscand faptul ca astfel de contracte se smneaza in fata notarului sau juristului primariei care are aobligata sa inregisreze contractul de arenda in registrul agricol special. Au drept de samnatura doar proprietarii. Din grupul infractional fac parte secretarul primariei [ juristul ] , politistul care a recunoscut ca a primit ordin de la procuroarea Mihaela sa faca referatul de constatare ca urmare a cercetarii, fara sa tina cont ca nu sunt proprietarul terenului agricolsi de faptul ca in locul meu a semnat alta persoana. . Bineanteles ca am cerut expertiza grafologica parchetului de pe langa judecatoria Rosiori de Vede, am fost ignorat si daca am constatat ca din acel grup infractional organizat constituit de Purcel Ion , face parte integranta si procurorul sef al parchetului , la cateva zile a dat drumul in instanta dosarului penal. , care s-a soldat cu RESPINGEREA MENTIONATA. Totusi am o banuiala : Cred ca judecatoarea nu are vreun amestec, in aceasta respingere. Consider ca la arhiva operatorul de la calculator schimba constinutul solutiei date de judecatori dupa cum li se comanda contracost. . Am aceasta banuiala deoarece intr-un dosar de succesiune mi-a trimis in numele judecatorului CITATII DE AMENINTARE DIN CARE REZULTA CA DACA NU PLATESC SUMA DE APROXIMATIV 1000 RONI SE ANULEAZA DESBATEREA SUCCESIUNII. Binanteles ca nu am depus banii la primaria com. Dobrotesti , banuind ca vor fi virati in conul lui personal . AM REFUZAT CATEGORIC , si succesiunea se dezbate si chiar cu corectitudine pana acum.. Din discutii cu anuiti taximetristi din zona lui Dracnea am aflat ca asociatia agricola coordonata de Dracnea le ofera doar 600 de kg. / ha. [ cu alte cuvinte asociatii sunt furati cu cate 900 de kg. / ha. ] Va intrebati cu totii cum de a reusit sa cumpere 800 de ha. . Tocmai ati aflat ca te lipsesti de pamant daca te tot fura Drgnea , iar tie iti mai ramane doar sa platesti impozitul. A.P.I.A. Teleorman nu cred ca este straina de acest aspect, la ei se centralizeaza BILANTUL FINANCIAR CONTABIL ANUAL AL ASOCIATIILOR AGRICOLE. Dar Oare Dragnea a lucrat si el cu doasre false de arenda?. Chiar apreciez curiozitatea d-voastra si cred ca sunteti deja pe o pista , puteti decola , mi-as dorii un control la toate asociatiile agricole. Exista cineva care ii sustine la nivelul judetului. CINE??? Cu STIMA!…

 19. sclipeinicu spune:

  Senzational ….Doriti sa stiti de ce zeci de propietari din orasul Videle pot fii executati silit daca in data de 24/4/2017 judecatoria Videle accepta incuviintarea executatii silite? Am sa va spun. Primaria videle a avut initiativa la sfarsitul anului 2012 de a infiinta Asociatia de propietari Condominiul videle pe 37 de blocuri si 1350 apartamente. In orasul Videle propietarii platesc individual absolut toate utilitatile, avand contracte individuale cu furnizorii. In adunare generala a asociatiei sa hotarat sa se plateasca o taxa fixa pe luna care sa includa si un fond de reparatii. Aceasta taxa era obligatoriu sa se plateasca de catre propietar si tot obligatoriu era ca si asociatia de propietari sa afiseze lunar lista cu toate cheltuielile respectandu-se astfel art 46 din legea 230/2007 si art 48 bis din legea 17/2016 .Deoarece nu au fost afisate niciodata liste cu cheltuieli lunare,nici majoritatea propietarilor nu platesc acea taxa. REZULTATUL Sute de propietari dati in judecata de asociatia de propietari si care castiga procesele pe banda rulanta, Toate comisiile de cenzori si membrii comitetelor executive ce sau perindat si-au dat demisiile pe motiv ca nu li sa permis sa cunoasca ce cheltuieli are asociatia. RUGAM DISPERAT ca Mass Media sa ne ajute luni 24/4/2017 cu un reportaj care sa prezinte faptele reale. Nu cred ca este relevant din ce partid face parte primarul , Ceace v-am relatat sustin cu 2 clipuri postate pe internet accesand Primaria Videle-videoclipuri cu secvente din adunarile generale extraordinare din 2017.,,,Cu respect nae/0721.336.094

 20. Traian georgescu spune:

  Am urmărit azi 3aprilie la romania tv un interviu cu Dna.Dragotescu referitor la costurile medicale in America Eu am trăit 35 de ani in California si am fost de multe ori la Dr. si nu am plătit nici o data Cred ca nu știe ca mai toți Amercani au asigurare medicală.Nu cred ca o persoana care a fost de citeva ori in State are competentă necesară sa comenteze Daca știe sa îmi scrie si mie un caz care îl știe ca o persoana a fost data afara din căsa având datorie medicală. Așa ca stimata Dna nu mai comenta fapte de care habar nu ai, comentează ce se întîmplă in Țara dar nu mai spune Inepții.

 21. dintoi ecaterina spune:

  aveti o jurnalista berta popescu care ea si parinti ei popescu cristian vasile si popescu elena doina care lucreza la cadastru fac parte dintro retea de furat case ajutati de procuror brita daniela .spirache sectia 19 politie .paun piata rahovei scorpion cu uni tigani de la tarabe filiera e mare si veche .si acum sint hartuita de batrunelu popescu cristian vasile pe strada fiind insotit de persoane care stau pe alaturi .filmeaza inregistreaza cu teefonu nustiu ce planuri au .ma hartuiesc cu tot felu de intrebari stupide .nu mai am incredere in justitie .berta popescu trebuie data afara cum au dato cei de la antena 3 .o tv corecta .

 22. Ioana spune:

  Domnule Manastire, Vorbiti de nivelul de colectare a veniturilor la buget si de impozitarea multinationalelor, Domnule Borza, il laudati pe Gelu Diaconu ? El a distrus administratia fiscala prin acea nenorocita de regionalizare, Spuneti ca in 2015 nivelul de colectare a fost mai mare , aveti dreptate, tara inca mai avea ce da. Odata cu acea regionalizare a anaf din 70 % salariati direct colectori la buget si 30 % oameni care centralizeaza date, dupa august 2013 , prin crearea structurilor de regiune ne-am transformat in 40 % oameni care colecteaza si 60% oameni care centralizeaza. Intrebati l pe Gelu Diaconu ce produc regionalele anaf si cati oameni au angajat din afara sistemului, oameni total nepregatiti sa mearga sa colecteze bani. Intrebati l pe G Diaconu de ce antifrauda omoara firmele ca sa nu mai avem de unde colecta. Cere ti oficial anaf sa spuna cati bani s au incasat efectiv la buget din actiunile antifraudei. Dar sa nu va dea ce a constatat antifrauda ci tot ce a intrat deja in buget. Vom avea toti o mare surpriza. Cereti clasei politice sa revina la structura dinainte de 2013 a anaf, a fost cea mai performanta structura . Ca sa va convingeti luati nivelul incasarilor din acea perioada. Oare cine verifica multinationalele ? Nu cumva directia de mari contribuabili ? De ce nu au fost controlate ? De ce micii contribuabili sunt omorati de controalele anaf si antifrauda ? De ce s au centralizat marii contribuabili la bucuresti ? Exact pt a nu putea fi controlate. La fel si contribuabilii mijlocii. Haideti sa omoram doar firmele micimromanesti , sa ii protejam pe cei mari si o sa avem incasari la buget din ce in ce mai mici, Anulati regionalizarwa anaf, este cea mai una solutie , atunci ar creste si conformarea voluntara, s ar putea urmarii mai usor firmele suspecte de evaziune fiscala. Restul este poveste. Multumesc daca semnalul meu ar fi unul de alarma.

 23. Florin spune:

  Dl Mănăstire a reușit sa devină o mare deziluzie !
  Se lăuda cu coloana sa vertebrală ! După atitudinea slugarnică fata de C. A. P. Tariceanu cred ca numai de coloana vertebrala nu mai poate fi vorba ! Păcat !

  • Stiuriuc Mircea spune:

   Urmaream cu drag acest post, dar surpriza :incet , incet ,” B1-TV” devine troaca celor de la Antena 3 si Romania – TV .

  • Stiuriuc Mircea spune:

   A ramas fara fonduri si spera sa primeasca de la dragnea.

  • Stiuriuc Mircea spune:

   Astept ca la emisiunile moderate de dvs. sa apara Abraham, Sova , Nastase , Dan Ioan Popescu , Hrebenciuci , Tariceni (am urmarit ce fel de moderator inteles cu interlocuitori ), etc., in curand veti lua apararea tuturor penalilor chiar si a lui Iliescu , Cred ca trebuie sa va retrageti.

  • Cur spune:

   Psd-ul și psd-iștii, începând cu iliescu trebuie să fie acuzați de subminarea economiei de stat(art145 cp) și nu doar închiși, ci executați!!!
   Rușine!!! Au distrus țara

 24. Elena spune:

  Va urmăresc cu mult interes in fiecare zi.Pe domnul Dragnea dacă respecta tot ce a promis are toate șansele sa fie viitorul președinte al României.Sa nu uite însă ca dacă vrei sa controlezi pe cineva ți-l faci prieten .Sa nu ne amăgim cu prietenia străinilor ca fiecare își urmărește interesul.Nu sunt ei romanii noștrii preocupați de viitorul țării credeți ca vor fi cei de afara?

 25. georgescu constantin spune:

  craciun fericit
  am stat putin, dupa multe bucate si nevand ce face ma uitai la voi
  AM vazut ceva frumos facut de un (unul nu trei) artist la Praga. Dar voi ce comentati. Ne manipulati PROFESIONISTILOR?

  SI apropo de prof,,,
  Cum este posibil ca voi (TOTI) sa nu vedeti si sa comentati cum a MINTIT presedintele.
  A spus: PSD a propus…—- Minte propunerea a fost facuta de coalitia PSD-ALDE
  A mai spus: Ulterior a fost facuta o coalitie….—- Minte Coalitia a fost facuta anterior , motiv pentru care cele doua partide au venit impruna,
  S-a mai spun?
  Nu mai spun, dar ma intreb. DE CE voi nu v-ati prins si nu comentati? Jucati la doua capete?

 26. Ioana spune:

  Domnul
  Manastire,chiar nu știți cine va fi propus premier de către psd? Va spun eu, . Lia olguta,stie toată Craiova!

  • Olteanu spune:

   Le-am dat nota DOI la psihologie: lui Dan Diaconescu si medicului Condurateanu dar, am dusmani care pacalesc si ingineri de la CFR ! Olteanu Danut din Comanesti Bc.

 27. gelu spune:

  buna seara!!!
  o intrebare stupida……de ce nu luati tel in direct cu invitatii d-stra?
  ascultati lumea si privitorii!!!!!!
  ne-am saturat sa vorbiti intre voi!!!
  ne conduce d-nul cristoiu?
  d-nul manastire?
  0751957157

 28. doru spune:

  O lege foarte proasta este legea 416 care a invatat oamenii sa nu mearga sa caute un loc de munca .dezvoltati subiectul cu invitatii dumneavoastra ,,politicieni ,, , care merg in teritoriu doar inainte de alegeri ,altfel mai auzi de el cind il su mrprinde televiziunea dormind in timpul serviciului ( parlament ) .un angajat daca nu merge la serviciu doua zile este trimis acasa ,dar ,, alesii ,, nostri sunt mai presus de lege .trebuiesc penalizati cind lipsesc de la serviciu

 29. Mona spune:

  In emisiunea de azi 11.11.2016 Un ;;DESTEPT;; de parlamentar are TUPEUL sa spuna ca un profesor are salariu de 2000 de euro ,îl informez ca un profesor cu o vechime 15 ani are 400 de euro,plus ca noi suntem platiti in LEI nu in euro.il invit sa facem scimb o saptamana de locuri de munca cu remuneratia aferenta ,sunt REVOLTATA pentru ca nimeni nu l-a contrazis

 30. Ecaterina Iancu spune:

  Buna seara,
  Desi il apreciez pe Dl.Banciu, si ii urmaresc emisiunile , azi a depasit orice limita , a tinut-o langa cu UDMR si ungurii aproape 45 minute ceeace este deja extrem de plictisiitor.Ne-a expus de un milion de ori parerea lui despre unguri, ( din pacate despre toti) , si despre UDMR dar sa vorbesti, din nou , aproape toata emisiunea despre acest subiect este deja f.f. mult.A devenit plictisitor si ma face sa nu ma mai uit la emisiune.
  Pacat!!!! Isi va pierde incet incet ascultatorii fideli- am auzit de la mai multi telespectatori ca sunt si ei exasperati-. Dela Banciu dorim si asteptam altceva. Se intelege clar( dovedeste si emisiunea de azi chiar daca el nu recunoaste), ca are ceva cu ungurii, il priveste, dar nu mai vrem expuneri( pentru a cata oara ?) despre acest subiect. Ajunge!!!!
  Este un om f.f. inteligent si astept emisiuni mai interesante(asa cum stie sa faca,, a dovedit-o)
  fara a cauta un cuvintel , macar ,care sa-i dea posibilitatea sa inceapa iar povestea cu ungurii.M-am saturat! Ma plictiseste deja.
  Sper sa nu ma faceti sa va parasesc postul .!

  cu stima,

  o seara agreabil
  o telespectatoare fidela( inca).

 31. Ghinghenu Dan spune:

  Domnule Silviu Manastire , aveti emisiuni foarte bune in ” Dosar de politician ” , dar pe cand aduceti si mafia mizerabila care a distrus orasul Bacau si judetul Bacau ? Puneti pe cineva sa verifice cum a distrus pnl in vremea fostului primar PENAL termoficarea orasului , cati bani s-au luat la contracte si licitatii privind investitiile POS-MEDIU . Noua stapanire psd din iunie , nu face nimic , o lasa tot pnl , aceasta miscare , pregatind falimentarea celei de-a doua societati infiintata de politicieni care tin mare parte din cetatenii Bacaului in frig si fara apa calda .
  Verificati ce pierderi sunt in retele , care-s ca si mosia pnl , cu oameni dedicati , si-i tin pe cetateni fara apa calda .
  Apoi , cate pierderi din retea si mentenante platite in varianta cea mai scumpa , sunt platite din banii publici ai cetatenilor si cate imprumuturi fac pentru administratia publica in scopul acoperirii pierderilor si cheltuielilor dubioase facute sub stiinta politicienilor .
  Acum se pregatesc sa dea lovitura de gratie celor care au muncit onest in societatea de servicii termoficare si sa faca mici societati de servicii externalizate . Asta inseamna tunuri financiare scurte si valoroase , dupa care urmeaza alte feluri de faliment si sute de familii care vor ramane fara locuri de munca , in Bacau unde si asa nu a mai ramas aproape nimic economic .

 32. Romeo spune:

  Doresc sa stiu de ce daca sunt abonat la sa primesc pe Mail stirile RV, nu le primesc.

 33. Adrian spune:

  Doresc sa intreb pe dl Manastire ce cauta in emisiune un individ expirat ca Vosganian care ramane in memoria colectiva ca un individ care s-a injosit in parlament si a cersit sa fie salvat de justitie, iar acum la Dvs in emisiune ne da lectii despre justitie. Greata maxima, pacat Dle Manastire ca invitati astfel de oameni fara caracter.

 34. George Cange spune:

  Buna seara,numele meu este…,poporul roman,
  In ultima perioada este o campanie furibunda contra Bănci Naționale,
  din partea Dlui Lucian Isar.
  Cumva, Dl.Isar țintește vreo funcție?
  Eventual Prim Ministru?
  Nu vreau sa fiu rău,alianta cu soția sa îl obliga,sa fie salvatorul României ?

 35. PRODAN spune:

  Buna seara vreau sa-l intreb pe domnul Mihai Gidea DACA SE INTIMPLA CEVA CU MOTOCICLISTUL CARE SA ACCIDENTAT DIN COLONA PRESDINTELUI FRANTEI LA FEL ERA CONDAMNAT DE UCIDERE DIN CULPA EU SINT NASCUTA IN ROMANIA DAR SINT CETATEAN BELGIAN DE PESTE 25 DE ANI AM FOST IN VACANTA IN ROMANIA SI AM RAMAS SOCATA DE TOT CE SE INTIMPLA AM URMARIT TOT TIMPUL ANTENA 3 SINTETI CEI MAI BUNI CONTINUATI ASA SI SPUNETI PE POST SA MERGA TOATA LUMEA LA VOT CHIAR NUMAI PENTRU ANULA BULETINUL DE VOT SA NU POATA FI FOLOSIT DE CE CARE FAC FRAUDE CU BULETINELE DE VOT MULTA SANSA SI CONTINUATI PRIN A TINE LA CURENT PE TOTI CU REALITATE ROMANIEI

 36. Vasilescu Dan spune:

  Stimata Redactie;
  Sunt un fan al emisiunilor B1 Tv si va scriu cu gandul ca voi auzi vreodata pe post ceea ce vreau sa aflu parerea D-stra in legatura cu ceea ce va adresez .
  D-l Isarescu este luat in colimator, desi tarziu, de catre concetatenii sai. In primul rand,el a creat camnalele de scurgere a valutei ROMANILOR prin artificii si jonglerii financiare pe perioada celor cca 20 de ani de guvernare a BNR, astfel *
  – Miliardele primite in urma imprumuturilor externe , s-au intors de unde au venit prin injectarea lor pe piata, chipului, pentru stablitatea bancnotelor de plastic a banilor romanesti, la momentele potrivite pentru investitorii straini, cand aduceau valuta in Romania pentru a investi, sau plecau cu valuta diin Romania cu valuta pe care au agonisit-o prin mijloacele legislatiei romanesti. Legi facute de conationalii nostri parlamentari..
  – Prin mentinerea valutei straine pentru plata serviciilor -impecabile – ale companiilor straine,adica servicii romanesti si plati in valuta straina- bravo! romani destepti. Apropo, trecerea Romaniei la moneda Euro nu se va face dacat atunci cand s-a furat totul din tara.. Gogorita este ca nu suntem pregatiti – escrocherii ale BNR., pentru ca ei dau verdidtul. Am intrebat si eu pe cineva din exterior care are de-a face cu politica monetara, de ce ne aflam in situatia aceasta si mi-a spus Ş cautati greselile in coyile de topor de la voi. Da, cei din exterior nu au nicio vina,
  – Prin capitalizarea companiilor straine de catre bancile din Romania in scopul obtinerii de profituri uriase, fara sa fie controlati de catre ANAF precum sunt sanctionati drastic cele doar 5% din companii, care sunt romanesti atunci cand fac profituri neortodoxe.
  – Prin politica dobanzilor bancilor din Romania, 1 % pentru depozite si 10 – 15 % pentru imprumuturi – de unde se fac profituri uriase pentru salariile si bonusurile celor din banci ..

 37. roman spune:

  Felicitari ca ii huliti pe machidoni dar ar fi cazul sa prezentati si porcaria bisericii din Romania.

 38. RADULESCU IONEL spune:

  buna ziua domnilor de la redactia B1,daca tot aveti reportaje care se vorbesc si in limbi straine …,va respect ceea ce faceti ,dar nu inaite ca traducerea voastra nu se vede de banda care este jos pe ecran,.tirile de la ora 09 dimineata duminica 24-07-2016,fiti mai la moda cu celelalte canale TV!

 39. ioan spune:

  buna ziua domnilor de la b1 tv ,am urmarit cu atentie interviul cu domnul Cerne a si am ascultat cu stupoare ,ineptiile debitate de analfabetul becali care afirma ca accea presupusa carte scrisa de el ar fi stiintifica dar se pare ca este un plgiat de parericras ,pe care nimeni nu are curajul sa i-l inpute .Fac aceasta afirmatie deoarece chiar el spune ca el pune intrebari la muntele Atos si de acolo vin raspunsurile,deci in consecinta nimic original totul rasuflat de cind lumea ,asa ca nu ne putem incadra intr`o lucrare stiintifica .Ma si mir de celalalt parlamentar care incearca sa filozofeze in legatura cu subiectul dezbatut cu argumente total puerile .Pacat ca asemenea oameni sit pusi sa conduca o tara !Ce dumnezeu nu mai exista oameni inteligenti in aceasta tara?numai cretini ca becalicare au ajuns la averi cine stie pe ce cai si acum il iau pe dumnezeu in brate crezind ca tot ceace spun este litera de lege si vor sa ne prosteasca ca in evul mediu

 40. Nastasiea. MAriana spune:

  Buna ziua. Mă numesc. Nastasiea Mariana. Sunt din com. Matasaru. Jud. Dâmbovița. Sunt o persoană cu handicap. Luxatie congenitală. Bilaterală. Operata de. 11 ori la ambele șolduri. La drept am proteză. După 34 de ani proteza sa deplasat din cauza ostroporozei oasele sau sfărâmat am născut 7copii dintre care 5 sunt in Vista. 2 sunt bolnavi. Situl a decedat într-un. Incendiu a luat foc cu casa cu tot. Am crescut la o casa de copii. Boala mea s-a agravat foarte tare am mai multe agravării. Nu am un ronichi, sunt cardiacă, ficatul este marit. Va rog din suflet dacă puteți. sa mă ajutati ca nu mai suport durerile. Medicamentele nu mai au niciun efect. Trebuie sa mă operez urgent deoarece picioarele S-au inflamat. Nu mai rezist. Mă rog la oamenii cu suflet mare dacă pot sa mă ajute sa le dea Domnul sănătate . nu vreau nimic mai mult decât sa mă fac bine

 41. real spune:

  Presa de multe ori sustine ce e rau si prezinta lucrurile invers ceea ce pentru societate e f rau. In Romania in general oamenii repeta lucruri auzite de la altii fara a sti ceva clar, pentru ca e mai usor asa. In problema cu sistemul sanitar se repeta la nesfarsit aceleasi porcarii: ca e nevoie de spitale, de aparatura , de bani. ca nu sunt destui dr..etc. Desi se stie dar degeaba ca cele mai importante sunt policlinicile. Majoritatea oamenilor care se prezinta la control nu sunt de internat, internarea nu trebuie facuta decat daca e neaparat nevoie si nu se poate altfel, internarea trebuie sa fie cat mai scurta, strict atat cat e neaparat nevoie, internarea nu face bine nimanui. Romania tara cu cei mai multi internati si cele mai lungi perioade de spitalizare. Atata timp cat omul poate fi tratat prin controale la policlinici, e mai bine. Romania NU are dr DAR are cei mai multi absolventi de medicina din Europa, cu multiple facultati aparute in democratia originala. NU spune nimeni NIMIC impotriva facultatilor de la ARAD, ORADEA, GALATI, CONSTANTA, SIBIU, BRASOV, unde nu e posibil sa se faca scoala de asa ceva si se dau DIPLOME ORICUI. Unde sunt prof dr care nu stiu nici cat ar trebui sa stie un student in anul 3 de facultate. S a tot spus la tv dar degeaba ca absolventii pleaca nu din cauza salariilor ci in primul rand datorita problemelor cu locurile de munca. A spus de curand CORINA CRETU la tv ca afara universitatile discuta cu angajatorii de ce forta de munca e nevoie ca sa stie ce posturi scot, in Romania se calcula nr de cadre didactice si dr dupa necesar pe zone la minim. Acum domnul DANCU spune la tv ca nu se mai stie nimic in ceea ce priveste functionarii publici in general, dr si prof si ceilalti si nu se face nimic. Deschide cine ce facultate vrea, face ce vrea acolo, da diplome oricui si desteptii sunt fortati sa plece. NU EXISTA CRITERII in privatizarea medicinei. Exista si in comunism o policlinica cu plata unde dadeau consultatii doar cei de prima linie de care era mare nevoie. Acum deschide cine ce vrea si ajung sefi si cei care termina ultimii si in comunism ar fi fost proiectati la tara DEFINITIV si IREVOCABIL! E HAOS! S a tot spus ca un ministru care nu e dr n are cum sa stie cum stau lucrurile dar de ce nu si ia consilieri adecvati? Ca ar fi.

 42. heidi spune:

  puteti verifica sa vedeti cum se face selectia la programarile pentru internari… la INGG Spital Otopeni – sunati in persoane diferite de mai multe ori si inregistrati.

 43. Dan spune:

  Serban Huidu sa nu uite ca a ucis cu mare nesimtire 3 oameni .Pentru acest neica nimeni i se potriveste o cusca de fier in care sa stea vre-o 75 de ani. Odata la cativa ani mai face un accident. Sa dispara de pe ecranul tv. Nu are ce cauta un criminal pe ecran .Daca legea spune ca nu a vrut sa omoare oameni cu masina ,incalcand reguli de circulatie elementare inseamna ca este o lege tampita facuta pentru beizadele de zero puncte ca huidu.Nici macar nu merita sa-i scriu numele cu litera mare. trebuia pentru ce a facut sa infunde puscaria nu sa apara la tv. Postul tv ,care l-a angajat este pe masura lui . Ma intreb ,daca era familia unui judecator ,mai primea huidu suspendare pentru crima infaptuita ???Mai stiu ca un individ cu un cazier murdar nu este angajat pe nicaieri. Dan

 44. popa spune:

  Buna seara domnilor de la B1 TV va rog in emisiunile dumneavoastra nu mai invitati condamnatii politici care au jefuit poporul roman cu totala nesimtire si mai vin sa ne dea noua abureli fiinca le mai trebuie inca putere .Eu cred ca justitia ar trebui sa fiie foarte aspra cu cei din conducerea poporului roman care au jurat o credinta si nu sa jefuiasca poporul si mai au si tupeu sa vina sa aburesca prin domediul tvului poporul roman eu cred ca ar trebui confiscata toata averea si condanmati de la cel putin 20 de ani si munca la autostrazii si canale nu condamnare la un an cu suspendare .Parerea mea este ca toti acei conducatorii si fosti conducatorii sa fie invitati in emisiuni „condamnatii care au jefuit poporul roman”.

 45. vasile moescu. spune:

  Televiziune fara adresa .Asta este Romania tv. De cine va ascundeti? Cred ca de stirile BOMBA , sa nu cada pe voi. Luati-o mai incet cu stirile bomba ca n-o sa mai aveti ce da pe post pana la urma. Nu-m place de voi . Sunteti prea avizi de senzational, dar nu stiti ce sa faceti cu ele.Bombardamentul vostru asupra privitorilor de stiri rasuflate nu prea are efect. .Nici macar intarziat.

 46. Bobirnac Bogdan spune:

  Buna ziua , am urmarit emisiunea de aseara subiectul facand referire la pensionari si traiul lor, dar va rog sa faceti si mai multe emisiuni pe tema patronilor in care mai nou unii banditi bineinteles pe baza legii fac contracte de munca pe 2 sau 4 ore, si credetima oamenii nu au incotro si accepta aceasta situtie, si pe deasupra iti mai si spun ca daca nu-ti convine sa pleci, deci ce constat contractul de munca este aproape zero. Deci prin intermediul emisiunilor tv speram ca parlamentarii sa schimbe lucrurile in domeniul privat.
  Va multumesc

 47. ct spune:

  Bine ca s a intamplat o data, aseara, la „Jocuri de putere” sa se spuna ceva si impotriva hoardei de subdezvoltati care au terminat orasul Cta – machidonii. Ei n au treaba cu nimic, fac tot ce vor, sunt cei mai tari, orasul e al lor, comertul absolut tot, dar si restul. Ar fi cazul sa se faca ceva.

 48. Claudia spune:

  Are site-ul RV o politica a bunului simt si bunelor maniere ?

  Daca da, de ce nu blocati accesul celor care folosesc un limbaj de mahala si sa stergeti comentarii cu insulte si limbaj total exclus pe site-urile dinafara granitelor Romaniei ?

  Asa ar fi normal, libertatea de opinie se educa iar voi mass media faceti parte, sau ar trebui sa faceti parte, din scoala online !

  NB: observ ca nu raspundeti comentariilor, ultimul raspuns dateaza din noiembrie 2015 !

 49. stud spune:

  Continuare: se tot spune dar NU aude nimeni, ca cele mai IMPORTANTE sunt POLICLINICILE NU Spitalele, dar degeaba. Spitalele, atat cat e nevoie, trebuie sa aiba dotare dar si dr adecvati, ori in Romania posturile sunt pe pile. Romanii repeta si ca la dr cele mai importante sunt ANALIZELE! GRESIT! Cel mai important lucru e CONTROLUL omului, cu discutiile cu omul. ANALIZEZE NU se fac decat cand e nevoie, strict cat e nevoie. Si va plangeti ca NU aveti bani. Daca s a privatizat medicina si va duceti la privati si cereti analize ei va fac, doar castigul e f important. ROMANII NU VOR SOLUTII. O spuneti voi dar DEGEABA!

 50. stud spune:

  Cica mass media trebuie sa spuna adevarul. Dar astazi dnul RARES BOGDAN a demonstrat ca presa NU stie cum stau lucrurile de fapt. Dansul spunea pe post printre altele, ca avem nevoie: de Spitale! Din mosi stramosi numai asa se repeta in Romania – refren permanent. Desi se stie si se invata si in medicina, studentii aud permanent ca: „majoritatea oamenilor care se prezinta la control la dr NU sunt de internat, pot fi controlati, tratati, tinuti sun observatie prin controale de la distanta, sa revina la controale cat e nevoie. Internarea in spital NU se face decat cand NU se poate altfel, e ceva ce numai in spital se poate rezolva. Internarea NU face bine omului, e in mediu de spital, nu are conditiile de acasa si atmosfera de familie. Internarea trebuie sa fie strict cat e neaparat nevoie, cat mai putin. Omul se simte mai bine daca sta acasa si trece la control din cand in cand”. In plus, se tot spune la tv ca cei din west care trec in controale repeta permanent: „Romania tara cu cele mai multe internari si cele mai lungi perioade de spitalizare ceea ce nu e normal”. DEGEABA! Romanii repeta ce vor.

 51. zamolxis spune:

  Urmaresc cu atentie determinarea dvs. in a spune lucrurilor pe nume. Nu este treaba ,sau vina dvs in ceea ce priveste programul si subiectele tip „news”,dar pentru ca ati mai ramas cam putini cei ce dau dovada de bun simt si respect fata de meseria de jurnalist / reporter,i -mi permit cu respect sa va rog sa le explicati „mucosilor / „selor ” cu microfoane in dotare ca repetarea la esasperare(nu mai stiu exact cum e corect scris -sunt de..ani si ani …un „diaspora”,sau „capsunar”)a „breaking news”-urilor la kilogram cu Krisy Porcea , Jiji Beekkreaza si alte lighioane „penibilopelinelice” ne aduce la disperare pe noi astia ce nu prea avem timp de „deseuri & zoaie”,asteptand de la un post TV ce se respecta, timp consistent acordat subiectelor Dvs de exemplu si 30″ (30 seconds) la capitolul „ZOO -fauna mondena de Dumb-bou-vitzea”,nici o secunda in plus. De zile intregi articole in EVZ, zeci de minute pe B1tv de „melodrama” pelinel-cristinel „si altele … par cel putin „neseriozitate”, e ca si cum tara arde si persoNUlitatile sunt periate si gadilate in mod scabros. Toata stima (si modestia ce se impune conditiei mele pe scara valorica a sociatatii ) ptr. Dvs si cei ca Dvs,va urmares emisiunile 100% (cu exceptia orelor impossibile cand sunt in serviciu). Aveti oricum curaj. Va urez sanatate ,noroc si sansa de a nu fi marginalizat si atacat de catre „caracatita” ce sufoca de 26 de ani Romania si implicit pe noi romanii. Doamne ajuta….

 52. alina stanciu spune:

  Buna ziua! Sub comanda PNL-ului conducerea ANFP a anulat toate examanele din toata tara din toate domeniile di luna decembrie pana la primirea noilor ordine din partea PNL. Directorul general nu vrea sa semneze nici un aviz penrtu sustinerea examenelor desi au fost stabilite de ei data exanenului , am depus dosarul ,s-a publicat in monitor iar cand sa se intruneasca comisia pentru verificare dosare am fost anuntati ca se anuleaza ca nu se sustin examen in toata tara. Va rog sa verificati d-stra! Multumesc!

 53. Burla Silvia spune:

  Buna swara.Ma uitam si eu la d-voastra si am zis sa scriu si eu un mesaj.Este bine ca ati chemat si tineri la emisiune sa-si spuna opiniile dar trebuie sa le ascultati si pe ale noastre cei din zona rurala.Suntem o familie formata din 6 persoane si avem un venit de 336 lei,alocatia copiilor.Sunt casnica pentru ca asa afost sa fie,nu am avut unde sa lucrez de cand s-au inchis fabricile de la noi din oras.Acum locuiesc in sat Benia com.Moldova Sulita jud Suceava si am 4 copii frumosi si sunt toti la scoala.As vrea sa stiu cum pot parlamentarii sa-si mai mareasca salariile si pensii nesimtite cand stiu ca,copiii traiesc doar cu 84 de lei?Era mai bine cu Ponta macar el a inceout sa faca ceva,dar astia ma tem ca nu o sa mai mareasca nimic.Pacat……….pentru ca copiii sunt viitorul acestei tari si daca nu facem acum ceva pentru ei ma tem ca Romania o sa fie doar cu numele ca in rest o sa fie doar straini la noi in tara.Tot respectul pentru d-voastra si pentru emisiunea d-voastra dar nu cred ca se mai poate face ceva in privinta copiilor.Pacat de acei tineri care au murit in clubul COLECTIV.Trebuia sa-si dea demisia Iohannis si cu acolitii lui nu Ponta si guvernul.Este o mare rusine sa vezi ca au murit atatia tineri iar Iohannis merge la summit-uri pentru refugiati.De unde o sa-i mai intretina si pe aia?La copii nu le mareste alocatiile dar sa primesca refugiati si sa cheltuie cu ei milioane de euro au de unde.Rusine sa le fie.Nu a facut nimic de cand e presedinte numai s-a plimbat pe banii nostrii si si-a facut GUVERNUL MEU.Pacat de aceasta tara care este bogata si totusi atat de saraca ca nu-i mai poate satura pe hoti sa nu mai fure.A plecat un basist si avenit altul mai ceva ca cel dinainte.Halal conducatori avem.Era mai bine pe vremea lui Ceausescu,aveai de lucru,era siguranta nu ca acum,iesi in oras si te omoara pentru 10 lei.Daca se poate face ceva in aceste privinte ar fi bine pentru tara si pentru copii,daca nu atunci degeaba au murit atatia oameni si la revolutie si in clubul Colectiv.Nr de telefon 0758437910.Va multimesc.

 54. anda spune:

  Domnule Rareș Bogdan poate reușiți să il invitați într-o emisiune pe Ministrul Educației si să îl întrebați de ce la Școala Gimnazială Ionel Miron Ivănești care are arondate alte 12 structuri ,la acest moment nu sunt lemne iar copiii ,vreo 700 la număr , tremură de frig,iar cadrelor did. nu le sunt asigurate condițiile de muncă.De ce credeți că ajung directori de școli persoane cu definitivat , într-o școală unde 80 la sută sunt cadre didactice cu gr.I și II, cică detașați în interesul învățământului,fără consultarea consiliului profesoral.Cred că servesc cu totul alte interese ,numai pe cel al învățământului nu…..
  Acești directori sunt puși de primari și împreună își bat joc de bugetele școlilor,nimeni nu ii verifică să îi pună să plătească pentru ceea ce fac și să recupereze pagubele făcute…..copiii au ajuns victime nevinovate..

 55. Antonie spune:

  NOI AVEM O PROPUNE : UNUL DIN JURNALISTI,,COLEG AL DVS SA FIE CA PREMIER :,d-L RARES BOGDAN..VA ASIGURAM CA BATE MULTI MINISTRI CARE NU SUNT BUNI NICI DE ZEAMA OULUI.iL URMARESC DE MULT TIMP SI NI SE PARE O PERSOANA FOARTE POTRIVITA..ESTE APOLITIC,IUBESTE ROMANIA ,STIE MULTE DEDESUBTURI ALE CORUPTIEI,E CURAJOS,BATAIOS,ARE MULTA POPULARITATE,FIIND FOARTE CUNOSCUT.ESTE CREDINCIOS,CU BUN SIMT,NU NE-AR FI RUSINE CU UN ASEMENEA PRIM -MINISTRU. pe care sa=l propuna presedintele Romaniei. Ce se tot caciuleste la niste politicieni lasi care ,acum isi ascund capul in nisip.Alte PROPUNERI: ASANAREA PARLAMENTULUI SI SENATULUI DE TOTI INCOMPETENTII, CU ACTIVITATE O,CU PROPUNERI ,PREOIECTE FACILE,NECONFORME,,CU MULTE ABSENTE,,CU FURTURI DE VOTURI ,CAND SE VOTEAZA LEGI.MADAM ROBERTA,AFARA CU EA,I-A VENIT SI EI SOROCUL SA RASPUNDA !!!,PE ANUMITE CRITERII SE AJUNGE USOR LA CEI 300 DE parlamentari.,pedepsirea drastica a coruptiei,intezicerea traseismului politic,vot prin corespondenta pentru diaspora,anularea pensiilor speciale .In noul Parlament Sa fie si un ochi al,,strazii,, care sa verifice pe post de observatori corectitudine activitatii parlamentarilor si senatorilor:absente ,voturi pe calculator,etc., adica un grup de 10-12 voluntari care sa se schimbe dupa 2-3 luni cu alt grup de cetateni cu drept juridic ,care sa vegheze bunul mers al activitatii.

 56. simona spune:

  cred ca mortii se intorc in groapa cind o vad pe dna lavinia sandru (iubita si stimata sotie de politician corupt, cercetat, invinuit, hot, etc etc…) comentand diverse tampenii in stil moralist la realitatea tv in contextul tragediei din club colectiv! o rusine !!! chiar de geaba au murit…..si nu ati priceput nimic!

  • multi vad, putini pricep!Si ce voce are d-na asta, daca o asculti, te doare capul., In alta ordine de ide am inteles ca din 2016 PFA-urile sunt terminate de „alesii neamului”, asa cum au distrus tot ce mai functiona in tara asta Am ales pana am cules… Sa se puna pe picioare scoala, transformata in sistem de imbecilizare in masa-cel mai bun ministru al invatamantului, dl. Funeriu, a avut cea mai scurta prestatie- apoi sfintiile lor duc turma la vot! Stiu ca numarul bisericilor depaseste suma scolilor si a spitelelor.In Targoviste sunt peste 100 de biserici, cateva licee, cateva scoli generale, doua-trei spitale de stat, tot atatea clinici particulare si gata Carciumi si farmacii nenumarate,la medicamentele se fac reclame tv iar daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului, eventual direct lui Dumnezeu, care rabda asa ceva. Cum spunea Eminescu: si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni, sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni: sau Adrian Paunescu:Doamne, vino Doamne sa vezi ce a mai ramas din oameni.Pe cand nu era parlamentar, Victor Socaciu ,canta : Buna tara rea tocmeala, mama ei de socoteala,vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem tot ca prostii, aia hoti, astia hoti. mama lor la toti, adevar graia, ne lipseste un cenaclu , sau nu…

   • Milu Bajenaru Valentin spune:

    victor socaciu era si secretar de stat pentru problemele revolutionarilor unde a scris sdrese luate de instanta de judecata pareri nu acte,..Milu..

 57. nicoleta spune:

  a fost si fata mea la un interviu pe care la dat si nu a luat proba,nu stiu ce criterii aveti dar eu cred ca sa descurcat,are o voce buna,a lucrat la radio,are dictie si este placuta,deci tot cu pile se ia si la dvoastra,ca dealtfel in acest sistem corupt,tot ”PILA”conteaza,va multumesc!

  • Nastasiea. MAriana spune:

   Buna ziua. Mă numesc. Nastasiea Mariana. Sunt din com. Matasaru. Jud. Dâmbovița. Sunt o persoană cu handicap. Luxatie congenitală. Bilaterală. Operata de. 11 ori la ambele șolduri. La drept am proteză. După 34 de ani proteza sa deplasat din cauza ostroporozei oasele sau sfărâmat am născut 7copii dintre care 5 sunt in Vista. 2 sunt bolnavi. Situl a decedat într-un. Incendiu a luat foc cu casa cu tot. Am crescut la o casa de copii. Boala mea s-a agravat foarte tare am mai multe agravării. Nu am un ronichi, sunt cardiacă, ficatul este marit. Va rog din suflet dacă puteți. sa mă ajutati ca nu mai suport durerile. Medicamentele nu mai au niciun efect. Trebuie sa mă operez urgent deoarece picioarele S-au inflamat. Nu mai rezist. Mă rog la oamenii cu suflet mare dacă pot sa mă ajute sa le dea Domnul sănătate . nu vreau nimic mai mult decât sa mă fac bine. Tel:0762944243

   • Ecaterina Iancu spune:

    Buna seara,

    sunt o telespectatoare fidela a canalului tv. B1.

    sunt f. surprinsa ca-l invitati f. des pe Codrin stefanescu care si in aceasta seara la emisiunea d-lui Manastire s-a comportat execrabil, vorbind in mod totalmente necivilizat si lipsit de un minim bun simt , continuu peste ceilalti, fara un pic de jena . Din pacate Dl. Manastire nu l-a atentionat destul de sever si categoric cel putin pt. faptul ca noi, telespectatorii , nu suntem dispusi sa ascultam obrazniciile tupeismul si nesimtirea acestui personaj care nu are limite.Eu l-as fi invitat afara!

    Sunt de acord ca trebuie ascultate si parerile unui partid ca PSD, dar nu un stfel de personaj fara scrupule , bun simt si sfidator.La un moment dat am avut impresia, din pacate, ca el conduce emisiunea. Doamne fereste!

    Va rog nu ne mai stricati serile cu astfel de indivizi. Lasati-i pt. Antena 3 sau RTV..

    Regret sa va spun ca ne puteti pierde foarte usor ca telespectatori fideli si nu cred ca merita un individ ca acest
    Codrin Stefanescu.care nu stie nimic altceva dacat sa jigneasca si sa fie mojic.

    va doresc o seara agreabila;

    cu stima

    o telespactatoare care va apreciaza si care spera ca veti tine cont de cele mentionate de mine.

    • GINA spune:

     In Galati pt un post de asistent medical se cere şpagă de la 7000 la 10 .000 de euro si daca exista mai multi doritori se cere mai mult …… licitand postul …
     Pentru cine da mai mult .Cand a fost mafia PSD NU EXISTA EXAMEN CORECT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top