
Conform Comisiei Europene, este vorba despre persoane aflate într-o nevoie „clară de protecție internațională” și care momentan se află în Italia (15600), Grecia(50400) și Ungaria (54000).
Aceștia nu reprezintă toți migranții aflați în cele trei țări, ci doar cei 120 de mii în cazul cărora s-a convenit relocarea pentru a ușura presiunea asupra celor trei state. Nu este clar, în prezent, câți transfugi se află pe teritoriul maghiar.
Prioritate vor avea azilanții din Siria, Eritreea și Irak.
Țările care refuză să accepte relocarea de migranți ar urma să fie amendate cu 0,002% din PIB.
MAI MULT, aici » PaginadePolitica.ro
Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.
ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:
TweetETICHETE:
NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.