» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Anul 2014 a adus câteva modificări în sectorul românesc al cărnii, modificări ce au marcat atât afacerile fermierilor, cât și ale procesatorilor români. Iată mai jos o trecere în revistă a principalelor repere:
 
Campania ”Taie TVA la carne”, declanșată de Federația Pro Agro, în asociere cu Asociația Română a Cărnii, UCPR și APCPR, AFIS și Sindalimenta, a înregistrat și primele succese: stabilirea datei de 1 iulie 2015 pentru reducerea TVA-ului la carne și produse din carne.
Embargoul rusesc impus de către Rusia pentru produse

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top