» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

România are deja patru produse româneşti recunoscute şi înregistrate la nivel european: Magiunul de prune de Topoloveni (Indicaţie Geografică Protejată), Salamul de Sibiu (Indicaţie Geografică Protejată), Novac afumat din Ţara Bârsei (Indicaţie Geografică Protejată), Telemea de Ibăneşti (Denumire de Origine Protejată), la care se adaugă încă două produse care se află în analiză la Comisia Europeană: Cârnaţi de Pleşcoi ((Indicaţie Geografică Protejată) şi Scrumbie de Dunăre afumată (Indicaţie Geografică Protejată).
Un alt produs românesc a trecut etapa opoziţiei naţionale şi a fost transmis la Bruxelles, pentru a fi înregistrat şi pentru a dobândi protecţiei la nivelul Uniunii Europene ca Indicaţie Geografică Protejată: „Caşcaval de Săveni”, produs obţinut după o metodă de tip gospodăresc, bazată pe o reţetă transmisă din generaţie în

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top