Carne veche de 40 de ani, pusă la vânzare în Constanța

7:24 pm, 15 februarie 2016 • de Comentariile sunt închise pentru Carne veche de 40 de ani, pusă la vânzare în Constanța

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Caz incredibil in Constanta, unde in doua magazine din piata centrala a orasului era pusa in vanzare carne congelata, veche de 40 de ani.
Analizele luate din marfa confiscata au aratat un fapt incredibil. Carnea a fost procesata la inceputul anilor 80, cel mai probabil intr-un depozit pentru rezervele strategice ale statului.
Apoi a fost cumparata de administratorul celor doua magazine, decongelata si refrigerata in mai multe episoade, pentru a fi vanduta.
dr. Petru Alexe: Aceasta carne nu mai poate fi consumata. Mai exista si riscul deteriorarii microbiologice adica a posibilitatii dezvoltarii unui germene oprit, inghetat.
Carmangeriile unde urma sa fie comercializata carnea sunt doua dintre cele mai vechi din Constanta si sunt situate in cea mai mare piata a orasului. Procurorii spun ca stampilele

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (2 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top