» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Totul a început când revista britanică Nature a prezentat rezultatul unui studiu științific asupra consumului de cafea, care arăta că un strop de sare atenuează gustul amar al cafelei, deloc pe placul neofiților. Sarea ar permite în același timp cafelei să își etaleze toate aromele subtile.
Dacă omenirea pare a se împărți în două mari tabere, băutorii de ceai și băutorii de cafea, în cadrul celor din urmă au existat mereu trei grupuri: adepții cafelei negre, cei care apreciază laptele adăugat licorii negre și cei care pun puțin zahăr să atenueze gustul amar. Echilibrul existent a fost însă brusc tulburat de un nou grup: hipsterii care își sărează cafeaua, relatează 7sur7.be.
Cum tot ce este nou și oarecum ciudat prinde adesea, sarea

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (2 voturi, media: 2,50 din 5)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top