» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Brânza de burduf produsă de Ferma Cățean din Rotbav a primit calificativul de „o stea de aur” din partea International Taste &Quality Institute din Bruxelles. Evenimentul se poate compara cu celebrul ghid Michelin, International Taste & Quality Institute premiind produsele pe baza meritelor acestora din punct de vedere gustativ, dar și al securitatii alimentare pentru consumator.
Produsele fermei au participat anul acesta la „International Taste & Quality Institute Superior Taste Award”, o competiție în care produsele culinare sunt premiate pentru calitatea și gustul lor deosebit. „În urma unei testări «în orb» realizată în luna aprilie de aproximativ 100 de bucătari și somelieri din întreaga lume, am obținut o stea de aur. S-au analizat mai multe aspecte ale produsului precum gust, miros,

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top