Berbecii de rasă Suffolk dau cu 30% mai multă carne decât țurcanele românești

8:54 am, 26 ianuarie 2015 • de Comentariile sunt închise pentru Berbecii de rasă Suffolk dau cu 30% mai multă carne decât țurcanele românești

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Fermierii din Transilvania mizează anul acesta pe berbecii de rasă Suffolk. Au început să importe tot mai mulți berbeci din Marea Britanie și Ungaria dintr-o anumită rasă de carne, pe care îi încrucișează cu cei românești – de regulă din rasele ”Țigaia ruginie” sau ”Țurcana românească”. Astfel, spun ei, de sărbătorile pascale mieii lor vor fi mai mari și mai competitivi pe piețele din Uniunea Europeană.
Un exemplar de berbec din această rasă de origine britanică (dar crescut în Ungaria) costă

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.

Scroll to top