» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Au renunţat la viaţa de oraş, ca să devină fermieri şi nu regretă nicio secundă decizia. Este vorba despre patru tineri, care după ce s-au stabilit la poalele munţilor Bihorului, au început afaceri culinare inedite, care se bucură de succes. Folosesc doar ingrediente naturale ca să facă, de pildă, salsa de gogonele ori caşcaval cu ardei iute. Acestea sunt vândute apoi pe internet sau la târgurile de produse bio, scrie digi24.ro
„Încercăm să combinăm tradiţionalul cu modernul, cum alţii în pictură sau în sculptură încearcă să combine, noi încercăm în borcane”, mai spune George Hoţopan.
O reţetă de succes a descoperit şi Joaquim Rueda, originar din Spania. Acum zece ani a cunoscut-o pe actuala sa soţie, originară din România, şi a decis

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top