» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Câteva vaci, echipamente pentru prelucrarea laptelui şi multă ambiţie. Asta i-a trebuit unui bărbat de 35 de ani din judeţul Covasna ca să pună pe picioare o mică afacere de familie.
Omul produce în propria gospodărie brânză maturată după reţete elveţiene şi spune că are mult mai multe comenzi decât poate onora, relatează digi24.
Povestea afacerii lui Sandor începe în 2006, când a primit cadou o viţică, de la o fermă de elită, din Covasna. În trei ani, a ajuns să deţină şase animale şi s-a mutat în comuna Sânzieni, să le îngrijească.
În 2012, a întâlnit întâmplător un maestru în prepararea brânzeturilor, din Elveţia.
Una din cheile succesului este ca animalele să fie perfect sănătoase, iar procesul de mulgere să fie cu

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (2 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top