Despre noi

Reportervirtual.ro (RV) este cel mai dinamic portal de știri. Fără moguli, cu patroni ziariști!

DOMENII. Veţi găsi aici cele mai importante știri de pe toate site-urile noastre din familia RV:

logo rvSCURT ISTORIC. Din noiembrie 2012, Reporter Virtual a devenit parte dintr-o companie unde sunt actionari Razvan Cornețeanu, Adrian Halpert și Laurențiu Ciocăzanu.

RV a fost fondat ca blog in 2007, de catre Tiberiu Lovin, în 2010 s-a transformat în site de media, iar în 2014 a devenit PORTAL de știri.

Pe RV au publicat, de-a lungul timpului, jurnalisti, scriitori, cercetatori si oameni de cultura.

CIFRE. Reporter Virtual este în topul site-urilor de știri din România. Statisticile la zi de vizitatori, vizite și afișări pot fi accesate pe Trafic.ro.

Tags: , , , , , , ,

7 comentarii

 1. Cata spune:

  Buna ziua,

  Nimeni nu stie ce manevre se fac la Servicii Publice Iasi. As vrea sa va dau o idee. Directorul „cel nou pus” Iovan isi serveste o prima de Paste de 100.000 lei in timp ce angajatii au parte de 200-300 lei. Oare unde se duc banii astia? DNA-ul ar trebui sa isi faca treba

 2. rezident spune:

  PROBLEMELE cu MEDICINA sunt cat se poate de CLARE dar degeaba! Scrise de f multe ori si pe internet dar degeaba. Nr de studenti la medicina trebuie sa fie in functie de populatia tarii. Exista tari care au NUMERUS CLAUSUS dar Romania are cei mai multi absolventi de medicina din UE chiar daca n are bani, NU are nici o facultate de top si are multiple facultati proaste aparute ca ciupercile dupa ploaie in democratia originala de Romania, la ARAD, ORADEA, GALATI, CONSTANTA, SIBIU, BRASOV…etc. In rezidentiat ajung mult mai putini, iar dupa terminarea specializarii urmeaza HAOSUL! In comunism era FORTATA TOATA lumea sa stea la tara ani de zile, dupa care se dadeau concursuri de intrare in oras la care f putini ajungeau sa prinda un loc, dar erau cei mai buni. In democratie NU mai EXISTA STRUCTURA a SISTEMULUI, statul si privatii au LIBERTATE TOTALA, oricum, NU se CONTROLEAZA NIMIC si se ajunge la tiganie totala. Deschide oricine orice chiosc tiganesc vrea, face orice acolo, se cheltuie bani aiurea, se fac analize aiurea. In Romania se interneaza aiurea oameni care nu sunt de internat, se sta in spital mult mai mult decat trebuie, dr batrani fac ce vor, isi bat joc de tineri, Se munceste la negru, nu se controleaza nimic. E ANORMAL sa si deschida oricine orice are chef in privat in medicina, fara criterii. NU se dau concursuri, conduc prostii care dicteaza ce vor.

 3. IONESCU spune:

  Buna ziua,

  Un grup de pensionari, va roaga, sa ii ajutati, intr-o problema legata de impozitarea cu 16% a sumei ce depasea salariul minim pe economie.In luna mai avand in vedere ca salariul minim pe economie a fost modificat la 1250,ar fi trebuit ca pensiile sa fie impozitate cu 16% pentru suma ce depasea 1250,lucru ce nu a fost realizat.In cazul in care mai aveti invitati de la institutiile de specialitate va rugam sa ridicati si aceasta problema. Pentru noi pensionarii si 1 leu conteaza intrucat avem pensii f. mici. Multumim pentru sprijin. Cu stima.

 4. gogu spune:

  http://www.gazetanoua.ro/index.php?mod=stiri&id=35672&comentat=1#formul_meu intrati sa vedeti ce face primarul din comuna valea mare olt pe langa drumurile in care rupi masina pline de gheata si ulitele la fel apa pentru care am platit conductele desi erau gratis tractorul primariei care este la un prieten al primarului si la primarie este tractorul primarului pentru care ia zilnic bani pentru ca il are inchiriat cate si mai cate ras si batjocura va rog frumos luati masuri nu se mai poate

 5. abas spune:

  „site în construcție” si va referiti la „Media”, dar o voi considera la modul general – intotdeauna este loc de mai bine, de o imbunatatire. Nu eate o critica dar chiar se poate si mai mult, iar de la RV se poate cere asta fata de alte bloguri unde s-ar cere degeaba.
  Politica, financiar-banci, agricultura, UE, Rusia, IT, si media (aceasta fiind un fel de „casa ziaristului”, unde sa poata spune si el cel doare – foarte bine) – toate acestea sunt bune, isi ating in linii mari scopul (functie de calitatea informatiei si a comentariului autorului care ar trebui sa suscite interesul publicului), dar .. scopul presei, radioului si al televiziunii este numai de a informa? Fireste, nu pling de dorul propagandei (care si pe RV apare pe ici pe colo), dar educatia punlicului – crede cineva ca nu reprezinta un scop? Urmaresc de scurta vreme acest site (cu domeniile sale) cu articolele sale (rareori de fond si mai des copieri si scurte trimiteri pe alte parti) si mai ales cu comentariile „contribuabilului” public mai mult decit interesat, chiar avid de cunoastere (chiar daca de multe ori nu o recunoaste – este foarte greu sa recunosti ca nu stii si mult mai convenabil sa te dai mare, chiar daca nu foloseste nimanui). Stilul multor comentatori si, din pacate, de multe ori chiear al unor membrii RV este jalnic: violente/atacuri verbale, afirmatii nejustificate, provocari/instigari, .. Toate acestea descriu un nivel educational/cultural minim – cu toate riscurile pe care mi le asum, inainte de „revolutie” publicul avea mai multe „clase” si auto-respect (demnitate, mindrie), dragoste de tara si de popor. Astazi se gargariseste de pastrarea valorilor, dar fiecare se gindeste la ce-l doare si toata lumea crede ca vorbeste despre acelasi lucru.
  Un exemplu la ordinea zilei (pentru cine urmareste): legea controlului armelor in America – este clar ca fiecare vorbeste aiurea fara macar sa intelega subiectul discutiei. De medie nu vorbesc (probabil ca spune ce este platita sa spuna), dar de la politicieni, comentatori profesionisti – de la acestia am pretentii. Obama (poate ca si vrea sa-si faca o iesire din scena, victoriana care sa sugereze posteritatatii ideia ca el a incercat dar nu s-a putut (la fel cum si cu sanatatea, educatia, veteranii, mediul si altele). Sigur, cu toate criticile care i se aduc (de catre rau-voitori) referitor la „lumina” proasta in care a fost pusa America (liderul lumii) in ultimii ani, am pentru acest Presedinte foarte multe cuvinte de lauda – a curs mult mai putin singe in lume si numarul conflictelor generate de America a fost cu adevarat minor. Nu cred ca „domnia” lui a fost mai putin agitata decit a altora, dar daca tragi linie si aduni, este cum am spus. Deci, Obama vrea ca sa nu mai fie la indemina publicului procurarea de arme de asalt (automate, mitraliere, bazooka) – ca si cum asta ar genera sirul nesfirsit al tragediilor nationale. De cealalta parte sunt beneficiarii: republicanii producatori/vinzatori de arme si democratii provocatori de focare. Media bate tam-tam pe fermieri, terorism si violente domestice (uitind sau menajind actele politistilor al caror arme se descarca „accidental” pe strazi si chiar in casele oamenilor). De fapt, dupa cum vad eu, violenta NASTE violenta. Atitudinea in lume a tarii influenteaza atitudinea cetataenului – ca militar pe teritorii straine vandalizeaza polpulatiile si ca civil „acasa” uzeaza de forta ca singurul resort pentru asi rezolva problemele. America este saracita de multi ani, poate chiar de pe vremea lui Bush (ca sa nu ma duc mai departe). Nu numai fermierii (crescatori de animale sau agricultori), dar populatii intregi se muta la tara cautind o viata mai ieftina si posibilitatea de a trai cu vinat si din vinat. Ei sustin ca-si iau arme ca sa se apere de animale (salbaticiuni sau umane), dar motivul real este .. saracia. Iar fondul este atitudinea tarii/administratiei pe plan intern si extern. In acest context, ceea ce vrea (chipurile, pentru ca nu-l cred chiar atit de naiv) Obama, nu pare o .. gluma? Si toate .. dezbaterile pe aceasta tema, chiar ridicole?
  Deci acesta a fost doar un exemplu al lipsei de educatie in rindul populatiei. In Romania, ii injuram pe politicieni, ii acuzam de coruptie, ne bucuram cind ajung la pirnaie (ca si cum cei care i-au bagat nu vor ajunge tot acolo cit de curind) si pina la urma, daca cumva nu-i alegem pe aceiasi, precis ii alegem pe .. gemenii lor. Am spus si o repet, un guvern cu adevarat demn de incredere pentru refacerea tarii si a economiei nationale, nu este (fireste) unul politic si nici .. tehnocrat (chiar si daca ministrii ar fi fost profesionisti/meseriasi – ceia ce nu este cazul nici in prezent). Poporul trebuie sa fie condus de oameni din popor, cu dragoste adevarate pentru popor si tara. Aparent asa ceva este cam rar in zilele noastre, dar am intilnit totusi foarte multi. Din pacate sunt doi factori care ii impiedica sa-si serveasca tara si poporul: frica de represalii (probabil ca in acest caz dragostea nu este tocmai reala) si/sau legislatia constitutionala a sistemului electoral (pe care absolut nimeni nu incearca macar sa-l schimbe – vorbele nu sunt suficiente dar nici varsarea de singe nu este necesara).
  Tocmai pentru ca respect acest site, mi-am permis sa sugerez un .. domeniul al educatiei publicului. Si in finante, si in agricultura, dar mai ales in sfera sociala – vointa/dorinta ferma de schimba in bine evolutia tarii, spre binele/interesul tuturor. S-a gindit ceneva la ideia „absurda” ca nu trebuie sa te gindesti la binele si interesul tau personal sau al familieii tale. Daca TU te gindesti la milioane de oameni si ei fac la fel, rezultatul va fi ca milioane de oameni vor avea grija de TINE. O asemenea structura sociala, odata formata, nu prea vad cum va fi distrusa de nimeni si de nimic.
  Numai bine si succese si mai mari in acest an.

  • abas spune:

   Cind imi veti spune cam care este limita spatiului unui comentariu, voi incerca sa divid ideia, pe care doresc sa o prezint, in fragmente mai scurte dar legate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top