» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Preţul la carcasa românească de porc a crescut şi până la 40% la poarta fermei, ca şi în restul Europei,  urmare a neutralizării efectului pe care l-a avut embargoul rusesc. Carnea europeană se cere masiv în Asia, astfel că oferta nu mai depăşeşte cererea. Consumatorii români s-ar putea confrunta cu o creştere a preţului la raft în perioada verii. De asemenea, aproximativ o treime din carnea românească provine de la animale născute peste graniţe.
Ultimele date publicate de către Comisia Europeană indică o creştere susţinută a preţului cărnii de porc în toată Europa, inclusiv în România, unde plusul a ajuns şi la 40% faţă de perioada similară a anului trecut. Vorbim, în luna martie, despre un preţ de 159,3 euro (724,30

MAI MULT, aici » PaginadeAgricultura.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top