Stufat de miel la cuptor

11:33 am, 12 aprilie 2017 • de Niciun comentariu

» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

O reteta nemaipomenit de gustoasa, asa ca va recomandam portie dubla daca aveti musafiri la masa de Pasti!
Ingrediente:

1 kg. carne de miel – coaste si carne
4 legaturi de usturoi verde
4 legaturi de ceapa verde
100 ml. ulei
200 ml. bulion
sare si piper

Reteta:

Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala. Atentie, se spumeaza din cand in cand.
Ceapa si usturoiul se spala si se taie in bucati de 4-5 cm.
Dupa ce a fiert carnea, se incinge uleiul intr-o tigaie si se calesc 5 min. ceapa si usturoiul. Peste aceastea, in tigaie, se dauga carnea. Se adauga bulionul, sarea si piperul, si se completeaza cu apa in care a fiert carnea.
Se fierbe aproximativ 10-15 min. pana se inmoaie ceapa, dupa care

MAI MULT, aici » PaginadeNutritie.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top