» Click AICI ca să te abonezi la ȘTIRILE RV pe mail

Ingrediente pentru o tava de 31/26 cm:
500 gr piscoturi
500 gr mascarpone
4 oua
8 linguri zahar
2 pliculete zahar vanilat
250 ml cafea
3 linguri amaretto
cacao

Preparare:

Separam ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si zaharul valinat, se bat cu mixerul pana se deschid la culoare si se topeste zaharul.
Adaugam mascarponele peste amestecul de oua si zahar si se omogenizeaza.
Separat se bat albusurile spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in amestecul de galbenusuri si mascarpone. Amestecam bine.
Pregatim o cafea tare, o strecuram de zat, iar cand e aprorpe rece adaugam cele 3 linguri de amaretto.
Asamblam prajitura intr-o tava, caserola, ori vas de yena. Se inmoaie piscoturile in cafea si se aseaza in tava. Se inmoaie pe o singura parte, este suficient, ele oricum se

MAI MULT, aici » PaginadeNutritie.ro

 

Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

ȚI-A PLĂCUT? DĂ MAI DEPARTE:

 
 
 

ETICHETE:

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Loading...

Related Posts

NOTĂ: Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top